Kucka'ya 4 milyon euro teklif geldiği sen söyledin
Burak 2-3 civarı bonservis gidiyordu süslü püslü laflar edip ,egosunu şişirip takımda tuttun ,yetmedi özür diledin
7 milyon euro bonservis + 7 milyon euro yıllık.ucretleri olmak üzere 14 milyon euro yani 100 milyon tl yükten kurtulmuş olacaktık
Bugün bu iki oyuncu klübü şikayet etmeye önayak oldu
Maaşlar ödenmiyor
Sportif anlamda Ünal hocanın tercih edeceği oyuncular değiller ama
Takımda kendilerine yer bulunmaya çalışılıyor
Her anlamda zarar ettik
Bu büyük bir bedel
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Usta'nın tek olumlu hareketi bence de ekiciyi fenere satmayıp kadro dışı bırakmasıdır. Bu hareket, sözleşme yenilemeyen, gözü dışarda olan futbolculara da bir mesajdır. Zaten ekicinin mevcut hali de ortada. fenerden sonra gidebileceği takım en fazla Antalya, Sivas vs olur.
Ama özer, ersun, aykut konularında ve tüm transferleri özkan doğan üzerinden yapmaya çalışması konularında maddi, manevi tüm sorumluluk kendisinde olmalıdır.
Ayrıca mevcut yönetim mutlaka İHO dönemini de araştırmalı, raporu kamuoyuyla paylaşmalıdır. Hata, usulsüzlük bulunmasa bile bir menajere ödenmiş anormal komisyon vs. taraftarıb gözüne sokulmalıdır.
Mehmet Ekici yüzünden 4 ME'dan olduğumuz gibi kimseye de gözdağı vermişliğimiz yok.
Keza Okay Yokuşlu sözleşme uzatmak istememişti. Celta'ya el-mahkum biçimde vermek zorunda kaldık.
Mehmet Ekici bir Abdülkadir-Gökdeniz gibi yıkım etkisi yaratmaz. Eti, budu belli oyuncu. Satılması gerekirdi.
Muharrem Usta ise fırıldak bir adam samimi olamadı, hep şark kurnazlığı yaptı. Özkan Doğan ile birlikte kulübü mahvettiler.
İHO dengesizine gelince inanılmaz ama bonservise tek sezonda 35 ME harcadık.
Bu astronomik parayı harcayan takımın şampiyon veya 2. olarak bu bedeli karşılaması lazımdı.
Gelgelelim kadro değeri-harcamalar performans olarak dönmeyince çıkmaz yola girdik. Hep içi geçmiş, kalitesiz oyuncular aldı.
GS 11-12 sezonunda Melo-Musluera-Ufaliji, Eboue, Necati, Engin, Selçuk, Elmander, Riera iskeletini kurmak için sadece 10 ME harcadı.
Adam TL olan alacağını EURO'ya çevirip almış şaka gibi ) gelen geçen sömürüyor bu kulübü valla sadece Muharrem'le bırakmasınlar İHO zamanınıda araştırsınlar ordada çıkar birsürü şey.
<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Karmam<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> hocam senin yorumunu merak ediyorum özellikle TL/EURO olayındaki.
Eğer fesih tazminatları görevin doğasına uygun kabul edilmiyorsa Sadri Şener ve İHO'yu da böyle karşılarına alacaklar mı merak içerisindeyim. Alacaklarsa, Muharrem Usta ödemeyi yapmalıdır. Yanlış hatırlamıyorsam bir tweetinde kendisi de bu tazminatların ödenmesini borcundan düşülmesi suretiyle teklif ettiğini söylemişti. Yok bu iş Muharrem Usta'yla sınırlı kalacaklarsa ve birbirlerinin sırtlarını sıvazladıkları için diğer eski başkanlara dokunulmayacaksa haysiyetsizlik olur.
Euro/TL ve basketbol konularına yorumu kendi yapar, yoksa mahkemeye versinler. Konuyu bilmeden bir şey demem mümkün değil. Zaten oldukça cüzi paralar.
Aylar süren denetim ve linç sonucu, Muharrem Usta'dan talep edilen miktarın 8 milyon euro olması komiğime gitti ki bu sebeplerin meşruluğu tartışılacaktır. Aynı yönetim Muharrem Usta döneminde kulübün 100 milyon euro daha borçlandığını iddia ediyordu. Yerinde olsam sponsorluk anlaşmalarının karşılıklı feshi şartıyla bu ödemeleri itiraz etmeden yapardım.
Eğer fesih tazminatları görevin doğasına uygun kabul edilmiyorsa Sadri Şener ve İHO'yu da böyle karşılarına alacaklar mı merak içerisindeyim. Alacaklarsa, Muharrem Usta ödemeyi yapmalıdır. Yanlış hatırlamıyorsam bir tweetinde kendisi de bu tazminatların ödenmesini borcundan düşülmesi suretiyle teklif ettiğini söylemişti. Yok bu iş Muharrem Usta'yla sınırlı kalacaklarsa ve birbirlerinin sırtlarını sıvazladıkları için diğer eski başkanlara dokunulmayacaksa haysiyetsizlik olur.
Euro/TL ve basketbol konularına yorumu kendi yapar, yoksa mahkemeye versinler. Konuyu bilmeden bir şey demem mümkün değil. Zaten oldukça cüzi paralar.
Aylar süren denetim ve linç sonucu, Muharrem Usta'dan talep edilen miktarın 8 milyon euro olması komiğime gitti ki bu sebeplerin meşruluğu tartışılacaktır. Aynı yönetim Muharrem Usta döneminde kulübün 100 milyon euro daha borçlandığını iddia ediyordu. Yerinde olsam sponsorluk anlaşmalarının karşılıklı feshi şartıyla bu ödemeleri itiraz etmeden yapardım.
Standart algı operasyonu mağduru, geçmiş olsun öncelikle. Adam bayağı bir insanın damarına bastı, onlar da yerel ve sosyal medyadan aylarca beyninizi yıkadı. O kadar şey yazılıyor, tek kayda değer eleştiri Ersun Yanal'ın nasıl bir bela olduğunu fazlasıyla geç anlaması. Geri kalan her şey sürü psikolojinizin analiz edemediği konulara çıkardığı yaygaradan ibaret.
Standart algı operasyonu mağduru, geçmiş olsun öncelikle. Adam bayağı bir insanın damarına bastı, onlar da yerel ve sosyal medyadan aylarca beyninizi yıkadı. O kadar şey yazılıyor, tek kayda değer eleştiri Ersun Yanal'ın nasıl bir bela olduğunu fazlasıyla geç anlaması. Geri kalan her şey sürü psikolojinizin analiz edemediği konulara çıkardığı yaygaradan ibaret.
hastalıklı bir beyin daha bir şeyleri sadece kendisi görebildiğini düşünen,
sen benim kim olduğumu ustayı nereden nasıl tanıdığımı bilmiyorsun,ben de seni...
özünde ne iş yaparsan yap kim olursan ol değişmeyen şey o ki itibarın kuralları değişmezdir aslında
Usta hakkında ki bir takım şeyler abartılsa dahi büyük bir kısmı doğru, en basitinden usulsüz işlemler bile normal bir ülke de
klüp batırır( bu herkeste var ayrı mesele) seninle herhangi bir şeyi tartışmayacağım
fikrini beyan ederken herkesi salak yerine koyarsan ortada ki tek salak elbette sen olursun...
Iho kendi adamlari oldugu icin calabilir.
Muharrem ustaya yapilan yanlis. Neden yanlis ; karsilikli konussalar zaten muharrem usta kabul edecek bunu. Icerideki parayida alamiyacak.
Kulup bu noktaya geldiyse yuzde 90 iho yuzundendir. Ama ihoya laf yok. Kulubu divan baskani ile hayri yonetirse boyle olur. Basin sozcusu ahmet agaoglu izin alirsa konusur.
Boş boş konuşma ustası Ağaoğlu,Muharrem Usta tak diye 36 trilyonu sildi,zaten istemiyordu da,UÇK'nın önce Trabzonspor'u haklı bulduğu,sonrasında Sadi Tekelioğlu denen hainin yalan beyanı ile aleyhimize dönen para bu.
Peki sen ne yaptın Özer'in dayısı ile tesislerde gevşek gevşek gülüyordunuz,Trabzonspor'un parası çok değerliydi hani?
O parayı yiyenlerle çatır çatır gülüyordunuz?
Bir de Usta açık açık söyledi,kredi çekildi ve ilk olarak Ağaoğlu yönetiminde olanlar verdikleri paraları geri aldı.
Boş boş konuşma ustası Ağaoğlu,Muharrem Usta tak diye 36 trilyonu sildi,zaten istemiyordu da,UÇK'nın önce Trabzonspor'u haklı bulduğu,sonrasında Sadi Tekelioğlu denen hainin yalan beyanı ile aleyhimize dönen para bu.
Peki sen ne yaptın Özer'in dayısı ile tesislerde gevşek gevşek gülüyordunuz,Trabzonspor'un parası çok değerliydi hani?
O parayı yiyenlerle çatır çatır gülüyordunuz?
Bir de Usta açık açık söyledi,kredi çekildi ve ilk olarak Ağaoğlu yönetiminde olanlar verdikleri paraları geri aldı.
Çık olmadı desene?
Böyle bir zararı kendi şirketine yaşatsa hapise atarlardı belkide. Tl verip euro ile geri almalar,oyunculara verilen imaj hakları. Hemde bunlar kapa da bildirilmemiş, dolandiricilik çok mu ağır olur bilemedim şimdi.
Ayrıca sadi hocanın yalan beyan verdiğini nerden biliyorsun, madem yalandı neden o dönemden bir kişi de çıkıp demedi sadi hoca yalan konuştu kulübü savunmadı.
Muharrem Usta Retweetledi: Trabzonspor Kulübü Haysiyet cellatları size yazıklar olsun!Siz Trabzonspor’lu iseniz ben değilim.Bu yönetimin derdi TS değil benim.Size bu kadar iyi niyete değmezmiş. Mahkemeye gidiyorsanız ben de gidiyorum o zaman.Size bağış da yok.Şimdi ben de gereğini yapacağım.
Hiç sevmediğim ve oldukça başarısız bulduğum Usta ya sonuna kadar hak verıyorum bu konuda. Mevcut yonetımın derdı uzum yemek değil belli oldu.
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Muharrem Usta Retweetledi: Trabzonspor Kulübü Haysiyet cellatları size yazıklar olsun!Siz Trabzonspor’lu iseniz ben değilim.Bu yönetimin derdi TS değil benim.Size bu kadar iyi niyete değmezmiş. Mahkemeye gidiyorsanız ben de gidiyorum o zaman.Size bağış da yok.Şimdi ben de gereğini yapacağım.
Hiç sevmediğim ve oldukça başarısız bulduğum Usta ya sonuna kadar hak verıyorum bu konuda. Mevcut yonetımın derdı uzum yemek değil belli oldu.
Bu işten bu yönetim ciddi zararla çıkacak, doğal olarak TS daha fazla...
Sen git KAP'a 36 milyon Usta'dan alındı de sonra git mahkemeye ver... Bi makbuz kesip iş bitecekken yapılan işlere bakın... Maksat üzüm yemek değilmiş... Usta'nın yerinde olsam verdiğimi faiziyle alırım, bugün de icra başlatırım. Sonuçta kulüp kayıtlarında 36 milyondan fazlası var gözüküyor.
Ayrıca mahkemede futbolcuyu satmadın diye zarar ettirilmiş kararı çıkarsa bu emsal teşkil eder ki birçok futbolcu bu yöntemle gitmek isteyebilir.
Yazık gerçekten, adamın bi sürü hatası varken adamı zorla haklı çıkaracaklar.
Yorum