İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Mehmet Ekici olayı bile başlı başına Muharrem Usta'nın en büyük rezilliklerinden biridir.
Hem Ekiciyi bitirdi, hem de Trabzonspor'u...
Trabzonspor kulübünü göz göre göre zarara uğratmıştır...
Bir şekilde bu zararlar kendisinden tahsil edilmeli...
Özer, Aykut ve Ersun tazminatları rezalet ötesi, kulübün intiharıdır...
Muharrem Usta, Medicalpark hastenesini bu şekilde zarara uğratan bir çalışanı olsa, acaba ne yapardı?
Tamam, Trabzonspor kendisinin umrunda olmadığını çok iyi biliyoruz da, anlamadığım kısım hesabı, kitabı çok iyi bildiğini söyleyen bu adam hesapta okumuş biri!!!
Okumuş bir adam bu kulübü bu şekilde nasıl batırabilir?
Okumuş olduğu kesin ama görünen o ki, bunun okumuşluğu Trabzonspor'a!!!TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Ekici olayı bile başlı başına Muharrem Usta'nın en büyük rezilliklerinden biridir.
Hem Ekiciyi bitirdi, hem de Trabzonspor'u...
Trabzonspor kulübünü göz göre göre zarara uğratmıştır...
Bir şekilde bu zararlar kendisinden tahsil edilmeli...
Özer, Aykut ve Ersun tazminatları rezalet ötesi, kulübün intiharıdır...
Muharrem Usta, Medicalpark hastenesini bu şekilde zarara uğratan bir çalışanı olsa, acaba ne yapardı?
Tamam, Trabzonspor kendisinin umrunda olmadığını çok iyi biliyoruz da, anlamadığım kısım hesabı, kitabı çok iyi bildiğini söyleyen bu adam hesapta okumuş biri!!!
Okumuş bir adam bu kulübü bu şekilde nasıl batırabilir?
Okumuş olduğu kesin ama görünen o ki, bunun okumuşluğu Trabzonspor'a!!!
Özer ve diğer konularda saçmalamış ve o paralar tahsil edilmeli kuruşuna kadar....
Yorum
-
Gelen yiyor giden yiyor ustanin azili savunuculari bu raporuda aciklasinlar..klubu ugrattigi zararlar ortada birde utanmadan geri para isteyecek oylemi bu ne yuzsuzlukdur yuh..taraftar 5 10 lira yardim olsun diye urun alsin sms atsin bagis yapsin diger tarafdan adamlar trilyonlarca zarara soksunlar klubu keyiflerine gore bu klup cok iyi ayakda kalmis simdiye kadar iho donemide emin olun farkli degildir ibra edenler utansinlar bunlari..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
yönetimin incelemesi havanda su dövmek kabilinde adeta..
şu anda bildiğimiz kadarıyla m. ustanın kulüpten 60- 70 milyon lira civarında alacağı var.. kulübün ise kasasında "akrep" var.. gelirler 4-5 sene boyunca da temlikli..
yani teknik olarak kulüp istese de ustanın borcunu veremez.. zaten usta da durduk yere bu alacağını isteyemez.. istese de tahsil edemez..usta da sosyal medyada ödenen tazminatları benim alacağımdan düşün demişti.. bu incelemede de alacağından düşeceğiz diyor.. basketbol kulübüne verilen borcu abiş başkan ustanın alacağından düşün demişti.. şimdi bu rapor aynısını söylüyor..
raporda yenilik olarak sadece ustanın kur farkından doğan 3 milyon lirasının da verilmeyeceği söyleniyor.. yani yeni bişe çok yok..
yani o paranın üstüne bir bardak soğuk su içsin.. yönetim ise bu incelemesiyle sen bu parayı unut demek istemiş sadece..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
bu raporda benim asıl merak ettiğim sadri şener, iho ve usta döneminde hangi menajere ne kadar para verilmiş?
bu soruya yanıt alınacak bir inceleme yapıyorlarsa yapsınlar ve yayınlasınlar.. aksi halde boşuna inceleme yapmak için müfettişe para vermesinler!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu raporda benim asıl merak ettiğim sadri şener, iho ve usta döneminde hangi menajere ne kadar para verilmiş?
bu soruya yanıt alınacak bir inceleme yapıyorlarsa yapsınlar ve yayınlasınlar.. aksi halde boşuna inceleme yapmak için müfettişe para vermesinler!!
Iho ya hic bir laf etmezler, arkadaslari ya.
Eger arkadassan calabilirsin.
Bu kulubun bu hale gelmesinin yuzde 90 sebebi ihodur.
Yorum
-
[MENTION=472]Badaloğlu[/MENTION] öyle diyorsunda, Usta Ekiciyi fbye satsaydı buralarda hain ilan edilirdi. O zamanları çok net hatırlıyorum.
Ha bana sorarsan değerini bulan herkes satılmalı. Benim tek kıymetlim var, O da Trabzonspor.
Onur’muş vs vs hikaye
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu raporda benim asıl merak ettiğim sadri şener, iho ve usta döneminde hangi menajere ne kadar para verilmiş?
bu soruya yanıt alınacak bir inceleme yapıyorlarsa yapsınlar ve yayınlasınlar.. aksi halde boşuna inceleme yapmak için müfettişe para vermesinler!!Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Usta'nın tek olumlu hareketi bence de ekiciyi fenere satmayıp kadro dışı bırakmasıdır. Bu hareket, sözleşme yenilemeyen, gözü dışarda olan futbolculara da bir mesajdır. Zaten ekicinin mevcut hali de ortada. fenerden sonra gidebileceği takım en fazla Antalya, Sivas vs olur.
Ama özer, ersun, aykut konularında ve tüm transferleri özkan doğan üzerinden yapmaya çalışması konularında maddi, manevi tüm sorumluluk kendisinde olmalıdır.
Ayrıca mevcut yönetim mutlaka İHO dönemini de araştırmalı, raporu kamuoyuyla paylaşmalıdır. Hata, usulsüzlük bulunmasa bile bir menajere ödenmiş anormal komisyon vs. taraftarıb gözüne sokulmalıdır.En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 28.09.2018, 10:44.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum