Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dostum hep mazeret üreten sensin kötü niyetli olan ben oluyorum nasıl oluyor o iş?

Sadri Şener, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta. Bu başkanlar kulübü devralırken borçtan kuruşu kuruşuna haberi olan insanlardı, hiçbiri aptal değil. Böyle herşeyin açık seçik olduğu yerde vay efendim borcu açıkladığı gibi değil de 200 milyon tl fazla aldım gibi saçma salak şeyleri insanlara yutturamazlar kimse salak değil. Kur olayına gelirsek ben hiçbir yerde kur farkı yoktur diye birşey söylemedim aksine borçları etkilediğini özellikle belirttim, ama borcun asıl artışının kur değil hesapsız harcamalar olduğunuda söyledim. Son 4 yıldır dövizin buralara geleceğini sokaktaki vatandaşın bile rahatlıkla tahmin ettiği yerde koskoca şirketlerin başındaki adamların 30 üzeri bidonlara hesapsızca savurduğu euro'ların bugünlere gelindiğinde kulübe maliyetini öngöremedimi sanıyorsun? Öngörmeyi bırak şeylerinde bile değildi. Adım gibi eminim kendi şirketlerinde kılı kırk yaran, temizlikçinin harcadığı deterjanın fiyatını, çaycısının kullandığı çayın ucuzluğunu bile 40 yerden sorarlar, bu kadar yükseğe çıkan insanların metodu budur.
    Bak yine söyleyeyim. 6-7'leri yedirten, başkanlığı süresinde Avrupa kupalarını camiaya unutturan son derece başarısız adamı savunmanın hiçbir faydası sana da yok ona da. Gel bunu savunmaktan vazgeç.
    Finansal tablolar dönemlik hazırlanır, günlük değil. Bunu Muharrem Usta da açıklıyor zaten, onun resmiyette devraldığı borç kongreden birkaç ay öncesinin mali kongresinde açıklanan borçtu. Kendi de hatta benzer durumu Ağaoğlu yönetimi yaşamasın diye önlem aldı.

Bu basın toplantısında bu konuyu ayrıntılı bir şekilde anlatıyordu, yapıldığı gün izlediğini hatırlıyorum, unuttuysan ve merak edersen tekrar izlersin. Aslında her şeyi çok net açıklıyor bu konuşmada.

Yorum

• Tam kulübü kendi şirketlerindeki gibi özveri göstererek yöneten başkan ve ekibini bulduk diyorduk herifleri küstürmeye çalışıyoruz.

Yok arkadaş aralık ayında yine kulübün başına hırsız oğlu hırsız birini bulun getirin rahat edin. Camianın ve özellikle taraftarın büyük bölümü Trabzonspor'u haketmiyor.

Yorum

• Yorum

• Ağustos ayında oyunculara ödeme yapamamak çok vahim gerçekten, gelirler temlihli, galip geliyosun federasyondan para bekliyosun ama kulübe gelmeden direk borca gidiyor. Daha alınacak kredi kaldı mi bilmiyorum, zaten böyle kredi kullana kullana nereye kadar gidebilir ki.
          Bundan sonra ki ödemeleri nasıl yapacaklar merak ediyorum
          Biz federasyona şirin görünmelerine verdik veristirdik ama şartlar malesef bunu gerektiriyor.belli ki ordan beklenti büyük federasyondan gelen ödemelere bel bağlanmış
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İyi niyetini suistimal ettirmezse ve daha profesyonel bir ortam oluşturursa başarılı olacaktır. Uzun zamandan beri gelen tek Trabzonsporlu başkan kuru kabadayılığı ve etrafındaki fuzulileri bırakması lazım. Ayı dayı diyordur umarım
            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Bu borçlarla Allah yardımcınız olsun...

(UEFA)

Yorum

• Burası yeri değil belki ama
                Şu pep guardiola nin yaptıklarının yüzde 10'unu herhangi bir hoca Türkiye'de yapsın her sene şampiyon olur..

İngiltere'nin Manchester şehrindeki Manchester City, 2008 yılından önce birçoklarının kaale almadığı bir kulüptü. Birleşik Arap Emirlikleri sermayesiyle büyük bir değişim geçiren Manchester City, yaptığı yıldız transferleriyle gündeme gelse de yaşadığı değişim bundan ?
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bütün gelirler 2023'e kadar temlik altındayken tüm ödemelerin yeni kredilerle yapıldığı yerde neyi temlik gösteriyoruz da yeni kredi çekebiliyoruz bilen var mı?
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ben belki yanlis göriyorum, ama bunlarin hepsini disariya yansitmak bana dogru gelmiyor.
                    Yani demek istedim, bazi seyler söylenilir, bazi seyler söylenilmez.
                    Bu kulübü yönetiyorsan, dogru yenticeksin.
                    Para isi, Problemlerini icten hal edeceksin.
                    Ha, madem konusma yapiyorsun, Transferden bahset. Oynculardan konus. Projelerini ilan et. Takimin durumunu anlat.
                    Probleminizi medya ya ve taraftarlara söylemeyin. Böyle saece milleti ikiye bölmüs oliyorsnuz. bu hic hos deyil.

Aslinda cokkolay, Taraftarini kazan. Nasil, takim iyi mücadele etsin. Formanin hakkini versin. Ve bizim asil olacagimiz yere götür.
                    Avrupa, Sampionlua, Kupa.......Ve Istanbul Kulüpler Yenmek.

Baska birsey istemiyor Taraftar. Sadece Sporda basari.

Geri kalan, problemler, (paralar/oyuncularin sikintisi) bunlari Kulübün icinde cözün ve disar vermeyin.

Yorum

• Bağımsız denetim raporu açıklanmadı
                      Projeler açıklanmadı
                      Pahalı futbolcular gönderilmedi
                      Fiyat/performans olarak iyi futbolcular transfer edildi
                      Zeki'ye torpil yapılarak her şey anlamsızlaştırıldı
                      Kredi çekilerek borçlar ödendi
                      Önüne gelenle pozlar verildi
                      Burak ile önce kavga edildi, sonra barışıldı
                      ...
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bütün gelirler 2023'e kadar temlik altındayken tüm ödemelerin yeni kredilerle yapıldığı yerde neyi temlik gösteriyoruz da yeni kredi çekebiliyoruz bilen var mı?
                        Muazzam soru.

Siyaseti kardeşim, siyaseti. Kulübün kapısına icra gelince bile bakanlar aranıyor.
                        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• En fazla diğer kulüpler kadar. Bir de kamu yararına dernek statüsünün, büyük bir sivil toplum kuruluşu olmamızın belki faydasını görüyoruzdur
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bağımsız denetim raporu açıklanmadı
                            Projeler açıklanmadı
                            Pahalı futbolcular gönderilmedi
                            Fiyat/performans olarak iyi futbolcular transfer edildi
                            Zeki'ye torpil yapılarak her şey anlamsızlaştırıldı
                            Kredi çekilerek borçlar ödendi
                            Önüne gelenle pozlar verildi
                            Burak ile önce kavga edildi, sonra barışıldı
                            ...
                            Gayet objektif bir durum tespiti. Zaten bir yönetimin iyi ya da kötü olmasini belirleyen tek sey saha sonuclari. Saha disindaki icraatlar pek de önemli degil, ve saha sonuclarina göre bakis acisi degisiyor.

Mesela pahali futbolcular alinip belirli bir risk‘e girildigi zaman, saha sonuclari iyi ise „bakin ben demistim, kaliteli futbolcu ile kaliteli futbol oynanir. Paraya kiyacaksin“ diyenler, kötü saha sonuclarinda „kardesim biz trabzonsporuz, kendi alt yapimizdan yetistirmemiz lazim. Sosa‘ya o kadar para verecegime, o parayi alt yapiya yatiririm“ diyor ve diyecek.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• ergenler gibi instagram da takılmayı bırakmalı açıklama felan yapacaksa basına yapması daha iyi olacaktır.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Cevat Kol, şimdi Radyo sporda. Başkan bir an önce bırakıp gitme derdinde diyor. Aslında şimdi bırakacak ama kaçtı demesinler diye Aralıktaki kongrede kesin bırakacak diyor?????
                                .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X