Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O zaman sorular:

- Muharrem Usta menejer mi?
    - Satamazsa ne olacaktı?
    - Verdiği sözlerin tersine hareket etmesinin ceremesini çekmemek için yönetimde olmadığı halde hala onun dediklerini mi yapacaktık?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Usta nin biraktigi kadro asla cöp degildi, 1 kanat oyuncusu ile gecen seneki takimin aynisi 6s yi sahaya gömdü, kim derdi ki Ünal Hoca nin bu denli basarili olacagini ?
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Katılıyorum

İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İki tarafın da büyük hatalar yaptığını seziyorum.
        Trabzon'dan alacağı olan 800 bin euro nedeniyle TFF'ye başvuran Burak Yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son olarak kaptığı geri alınan Burak, "Bu işin sonu ne olur bilemem ama bildiğim bir şey var ki futbolu bırakmayı bile göze aldım. Başkan ‘görüşmedik’ diyor ama 2.

Burak in açıklamaları onu gösteriyor.

O yüzden bu meselede bir taraf tutmuyorum. TS ye bişe olmasın da kişiler gelip geçicidir
        Renkdaş %100 haklısın:

1. BURAK: Seni Gayse kovdu-fb kovdu-bjk istemedi, 2 kez TRABZOn sahip çıktı, ne yapsan sahip çıktı. KARAKTERSİZ bir yönetici edeplik yaptı da TARAFTARIN hakkı da mı yoktu? Şu krizde PARAGÖZLÜK yapmasan ONURU kovamayanlar seni de kovamazdı, taraftar ölümüne desteklerdi, HATA ettin.

2. YÖNETİM: Hayrettin yaşın olmuş 60, ulan ilkokul çocuklarını yönetemiyorsunuz, 3 koyun versek 2 sini kaybedersiniz. Mehmet Demirkol ne dedi, Burak yerli en iyi forvet Cenk kusura bakmasın dedi, 23 maç 23 gol attı. Çok hataları var, Quaresma 50 kez TD ye eldiven fırlattı, ama 3 senedir takıma katkısı ortada. Ulan 2 yıldızı yönetemediniz

Bu gençler daha çocuk, cahiller, yaş 33, sanmayın bi b.ktan haberleri var, akıllarını ayartan Terim gibi ahlaksız dolu etrafları, sen adam olsan yönetim olarak arkasında dursan bu çocuğun ölüsü 30 gol atar.

YÖNETİMDE ULAŞACAK BİRİ VARSA SÖYLEMEK LAZIM, YAZIKTIR. DAHA MAÇLAR BAŞLAMADI, ÜNAL HOCA ARAYI BULSUN-KAHRAMAN OLSUN-BU KRİZİ ÇÖZÜP UÇUŞA GEÇSİN.

Yoksa yazık bize...
        En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 15:07.
        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Katılıyorum

İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İki tarafın da büyük hatalar yaptığını seziyorum.
          Trabzon'dan alacağı olan 800 bin euro nedeniyle TFF'ye başvuran Burak Yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son olarak kaptığı geri alınan Burak, "Bu işin sonu ne olur bilemem ama bildiğim bir şey var ki futbolu bırakmayı bile göze aldım. Başkan ‘görüşmedik’ diyor ama 2.

Burak in açıklamaları onu gösteriyor.

O yüzden bu meselede bir taraf tutmuyorum. TS ye bişe olmasın da kişiler gelip geçicidir
          Renkdaş %100 haklısın:

1. BURAK: Seni Gayse kovdu-fb kovdu-bjk istemedi, 2 kez TRABZOn sahip çıktı, ne yapsan sahip çıktı. KARAKTERSİZ bir yönetici edeplik yaptı da TARAFTARIN hakkı da mı yoktu? Şu krizde PARAGÖZLÜK yapmasan ONURU kovamayanlar seni de kovamazdı, taraftar ölümüne desteklerdi, HATA ettin.

2. YÖNETİM: Hayrettin midir ne b..ktur yaşın olmuş 60, ulan ilkokul çocuklarını yönetemiyorsunuz, 3 koyun versek 2 sini kaybedersiniz. Mehmet Demirkol ne dedi, Burak yerli en iyi forvet Cenk kusura bakmasın dedi, 23 maç 23 gol attı. Çok hataları var, Quaresma 50 kez TD ye eldiven fırlattı, ama 3 senedir takıma katkısı ortada. Ulan 2 yıldızı yönetemediniz, senin yapacağın işi s....

Bu gençler daha çocuk, cahiller, yaş 33, sanmayın bi b.ktan haberleri var, akıllarını ayartan Terim gibi ahlaksız dolu etrafları, sen adam olsan yönetim olarak arkasında dursan bu çocuğun ölüsü 30 gol atar.

YÖNETİMDE ULAŞACAK BİRİ VARSA SÖYLEMEK LAZIM, YAZIKTIR. DAHA MAÇLAR BAŞLAMADI, ÜNAL HOCA ARAYI BULSUN-KAHRAMAN OLSUN-BU KRİZİ ÇÖZÜP UÇUŞA GEÇSİN.

Yoksa yazık bize...
          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Hayrettin s....

Yönetmeyi bilmeyen yönetici....

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hak ettiğim için olmamışımdır tabi ergenliğimin tüm dönemlerinde gurbette yapa yalnız benle beraber köprü altlarında kar kış demeden it gibi titreyerek işportacılık yapıp belli bir yere geldiğin için beni iyi tanıyorsun, gel işlerimin başına seni koyayım bir ay işçilerin maaşını gününde yatır sana açık çek yazacam bekara karı boşamak kolay tabi, anca tanımadan bilmeden eleştir.

Bana para pul işlerini hiçbir şekilde sorma arkadaş, ticaret Yeni Gine'dede ticarettir Maslak'tada. Gelir gider dengesini iyi ayarlayamazsan zamanla bilançon şişer borç bulmak zorunda kalırsın, borcunu ticaret yaparak ödeme gücün yetmezse borcu borçla çevirmeye devam edersin anaparayı ödeyemez duruma gelir, faizlerle boğuşur patlaman kaçınılmaz olur kulübün olayıda budur.

Kulüp 2011 yaz transfer döneminde zebil gibi para harcayarak 2014 yazı mali çıkmaza girdi ilk büyük kredileri denizbanktan kullanmaya başladı çöküş başladı. Arkası kesilmedi her yıl düzenli olarak büyük krediler çekildi bırak anaparayı ödemeyi her yıl çıkan faiz kulüp gelirlerinin yarısını geçti kulüp adeta orta direk vatandaş gibi kredi kartlarına takla attırır misali ay sonunu getirmeye çalışıyor. Defalarca sistematik şekilde kulüp faize peşkeş çekilirken aynı hataya ya da bilinçli soyguna düşüp 2 liralık gelirin olduğu yerde 10 liralık harcama yaparak öncekilere rahmet okutmak nedir. Demagoji yapmak yerine kulüplerin her yıl bilançolarla gelebilecek muhtemel gelir kalemlerini açıkladıklarını bi araştır bakalım varmı yokmu. FFP MFP bilmem, kulüp bir ticari işletmedir ve sabah akşam amansızca savunduğun büyük ticari üstad sayesinde batmıştır, şimdi toparlamaya çalışan birileri var. Bence goygoyu bırakıp yapıcı eleştiriler getir, artık eskiye rağbet yok ki bit pazarına nur yağsın.
              Yahu konuyu dağıtma.

Sen UEFA'yla borç yapmama anlaşması yaptın.

UMS, UFRS, TMS bir sürü standart var, dünyada kimse kafasına göre finansal tablo hazırlayamaz. Senin bütün gelirinin, giderinin hangi kaleme yazılacağı denetleniyor.

UEFA da senin yaptığın bütün gelir giderleri inceleyip, giderin fazlaysa borç yapmışsın diye cezayı kesiyor.

Burada bugün idare ettim yarın patlayacağım tarzı ihtimallere yer yok.

Hadi sen, ben anlamıyoruz diyelim.

Ahmet Ağaoğlu Muharrem Usta'yı inceleteceğini söyledi mi söylemedi mi?

Ses seda var mı? Yok.

Bu kısım kendi yorumum, incelemeyi yaptırdı, hiçbir açığını bulamayınca elinde kaldı.

Muharrem Usta yaş tahtaya basacak bir adam değil. Futbol bilgisi fazlasıyla tartışılır, verdiği kararlar aynı şekilde tartışılır. Fakat bu adam bir şerefsizlik yapmadı. Bunun aksi söylendikçe ben de burada yazacağım. Muharrem Usta bir kenara, benim bir tane Trabzonsporlu tanıdığım/arkadaşım yok. Ben işini düzgün yapan akıllı, dürüst ve ahlaklı bir insanın başarılı olmasını istemiş bir insanım. Bunun ötesinde bir tane kişisel çıkar gözetiyorsam yukarda Allah var.

Yorum

• Muharrem Usta yönetiminden ayırlıp,Ağaoğlu yönetiminde bir şekilde kendine yer bulan tayfanın Usta'nın gitmesi için hangi ihanet ve delaletler yaptığını,Özkan Sümer'i nasıl yediğini ve şimdi de Hayrettin Hacısalioğlu'nun kellesini almak için çabaladığını görmüyorsa bu konulara girmesin.

Belli ki olan bitenden haberiniz yok.
                • Memento mori

Yorum

• Ahmet ağaoğlu ve ekibinin geldiği günden beri bu kadar amatör ve kriz yönetimini bilmeyen insanlardan oluştuğunu görmek çok acı. Bir tane sponsor bulamadılar, üstüne üstlük kulüpte su alacak para yok gibisinden başkana yakışmayan konuşmalar... Aralık ayı seçimini çok merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kime inanacağımızı şaşırdım arkadaş. Eğer bu doğruysa şahsi çekişmelerden dolayı çok büyük bir hata yapıldı demektir. Ya da biz daha iyisine satarız denip yanlış hesap bize pahalıya mâl oldu demektir.
                    Abi burda yönetim bu 3 oyuncu hatta onazi de var deniyor dört oyuncuyu satmayarak doğru yaptı.
                    Zira satsa idi bu sene küme düşmeye oynardik bu da bir gerçek.

Ama satmayip da bu futbolculari yönetmeyi beceremeyip de zirvalamak abesle çok büyük iştigaldir.

Yeter yaaa bir adam olun saçmalamayin.
                    Taraftar olarak bıktık, geldi geleli eski yönetime saldırmaktan başka birşey yapmıyorlar
                    Az konuşuk çok iş derler eskiler
                    Lütfen az konuşun çok iş yapın
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu konuyu dağıtma.

UMS, UFRS, TMS bir sürü standart var, dünyada kimse kafasına göre finansal tablo hazırlayamaz. Senin bütün gelirinin, giderinin hangi kaleme yazılacağı denetleniyor.

UEFA da senin yaptığın bütün gelir giderleri inceleyip, giderin fazlaysa borç yapmışsın diye cezayı kesiyor.

Ses seda var mı? Yok.

Bu kısım kendi yorumum, incelemeyi yaptırdı, hiçbir açığını bulamayınca elinde kaldı.

Muharrem Usta yaş tahtaya basacak bir adam değil. Futbol bilgisi fazlasıyla tartışılır, verdiği kararlar aynı şekilde tartışılır. Fakat bu adam bir şerefsizlik yapmadı. Bunun aksi söylendikçe ben de burada yazacağım. Muharrem Usta bir kenara, benim bir tane Trabzonsporlu tanıdığım/arkadaşım yok. Ben işini düzgün yapan akıllı, dürüst ve ahlaklı bir insanın başarılı olmasını istemiş bir insanım. Bunun ötesinde bir tane kişisel çıkar gözetiyorsam yukarda Allah var.
                      Merak etme yalnız değilsin, her geçen gün Usta'nın değeri daha da anlaşılıyor. Ben de artık M.Usta'ya yapılan haksızlıkları yazacağım.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu konuyu dağıtma.

Ses seda var mı? Yok.

Konu üzerinden gidiyorum, hâlâ demagoji yapıp herife güzelleme çeken sensin.

Matematik der ki; Borcu 397 milyon TL'den alıp 1 milyar küsür TL'den devrediyorsan ortada mali bir başarısızlık var, ve bu işin sonrası yani bu işin teferruatı maval okumaktır.

Tane tane anlatacak saatleri geçtik, 3 tane satamayacağın yani geri dönüşümü olmayacağını bile bile günün kuruyla 200 milyon TL bağlıyorsun bugün o kur 370 milyon TL'ye dayandı bu aptallık değilde nedir.

Sonra da kalkmış ffp bilmem ne uyarısı almadık sıkıntı olmayacak falan diyorsun, bu adamların parasını ödeyemezsen adamın götündeki donu alırlar bunuda benim kadar iyi biliyorsun dimi?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi burda yönetim bu 3 oyuncu hatta onazi de var deniyor dört oyuncuyu satmayarak doğru yaptı.
                          Zira satsa idi bu sene küme düşmeye oynardik bu da bir gerçek.

Ama satmayip da bu futbolculari yönetmeyi beceremeyip de zirvalamak abesle çok büyük iştigaldir.

Yeter yaaa bir adam olun saçmalamayin.
                          Taraftar olarak bıktık, geldi geleli eski yönetime saldırmaktan başka birşey yapmıyorlar
                          Az konuşuk çok iş derler eskiler
                          Lütfen az konuşun çok iş yapın
                          Valla Halil mevzular o kadar karışık ki...

Benim gördüğüm Usta hazımsızlıkla karışık çakallık peşinde sağlı sollu yönetime saldırıyor... yönetim de bir gün akım derken öbür gün... Bir giriş yaptılar maliyetli futbolcular için dedik tamam biletleri kesildi. Bir çıkış yaptılar bu sefer de dedik ki ellerine yüzlerine bulaştırdılar

Dediğin doğru bence de papazlar satılır da kadro mühendisliği adam gibi yapılmazsaydı durumumuz hiç iyi olmazdı. Bir başka doğru da bu adamların bizlere maliyetlerine karşılık verimi dakka bizi kulüpte tutmayındı

Aslında yönetim saçmalamasa sağlam destek alacak arkasına da öyle saçma sapan işler yapıp kendi kendilerine sinerjiyi bozuyorlar ki çok merak ediyorum bakalım filimin sonu nereye bağlanacak
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Burak satilmasi gerekiyor.
                            Nefsin icin sevme

Yorum

• Hala Usta'ya yapılan haksızlıklar, değerini bilemedikler, bilmem ne...

Aklımı yitireceğim, geçmişi unutmak için ben de çok uğraşıyorum ama bu kadar da değil yahu!
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Ali Ece`nin dedikleri cok manidar. Milli takimda dahi para sorunu yapan bir insana nasil hak veriyoruz? Iyi ki bilmiyordum yoksa onu destekledigim icin kendimden utanirdim. Bundan sonra hic bir sekilde onu desteklemem.

TFF nin ne kadar serefsiz ne kadar ahlaksiz oldugu burada hic bir fark etmez.
                                Nefsin icin sevme

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X