Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bak bak usta Özkan Sümer üzerinden yol yapıyor sanki geçiniz....
    sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sizin yerelci olduğunuzu biliyorum sizle anlaşmak gibi bir derdim zaten yok. Kimliği diğer seçim kriterlerinin üzerine koyduğunuz sürece olmayacak.
      Bunu defalarca yazmama rağmen anlatamadım,yerelci değilim,yerel düşünerek evrensel şeyler üretilmesi,özgün olunması taraftarıyım.
      Sosa'nın konu başlığında görebilirsiniz,en kötü döneminde bile sadece Yusuf,Cafer,Batuhan ve Abdülkadır'in böyle bir yetenek ve dünyanın en önde gelen takımlarında oynamış bir futbolcudan bir şeyler öğrenebilme ihtimali için bile verilen paranın değeceğini yazdım.
      Alttan gelen futbolcular ve kulüp işleyişi hakkında çok katkısı olacağını düşündüğüm için vizyon transferi dedim.

Söylemeye çalıştığım şey çok basit aslında bu ülkede en çok futbolcu çıkaran il/bölge burası.O yüzden daha çok alt yapıdan adama fırsat vermemiz bilimsel bir doğru,bir gerçeklik.

Giresunlu biri neden fındığı başka yerden alıp,yesin veya Rizeli bir neden çayı başka bir yerden alsın,Kayserili pastırmayı,Malatyalı kaysıyı,Urfalı isotu,Antepli fıstığı neden başka yerden alsın,kullansın.

Bu kadar basit bir şey bu.Bilimsel ve objektif bir durum.
      • Memento mori

Yorum

• [MENTION=38107]sasone[/MENTION] Trabzon'dan yetişen yetenekli futbolcuların desteklenmesi konusunda kimsenin bir rahatsızlığı olduğuna inanmıyorum. Ama yeteneksiz futbolcuların takıma doluşturulup hatalarında doğal olarak milletin kızması, kızmasına müteakip bazı tiplerin çıkıp Trabzonlu futbolcuları hor görüyorlar diyerek milleti kışkırtması ve bundan beslenilmesi asıl sorun.

Sen Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği başkanıysan Trabzonlu futbolcuları koruyacağız açıklaması yapamazsın, Trabzonspor kulübü asbaşkanıysan Trabzonlu futbolcular çoğunlukta olacak açıklaması yapamazsın. Trabzonsporlu futbolcu her memleketten olabilir. Yeter ki işini iyi yapsın. Böyle ulusal görünüp yoz yerel düzene batmış ayrımcılıklarla bu kulübü perişan ediyorlar

Ben Trabzon değil Trabzonspor diye hitap edin derken, bize her yer Trabzon çok yanlış bir slogandır, bu sloganı kullanmayı bırakmamız lazım derken işin nerelere geleceğini öngörerek diyordum ama karşılığında ne görüyorum?
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cevat kol 'un kulüpte işe başladığı söyleniyor doğru mu?
          Oğlu ise alindi diye bir haber cıktı ama işin aslı öyle değilmiş.universite son sınıf öğrencisiymiş oğlu. Gelir getirici bir proje sunmuş yönetime,yönetim de kabul etmiş, anlaşma ya da maaş yokmuş. Başarılı olursa bakilacakmis.
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oğlu ise alindi diye bir haber cıktı ama işin aslı öyle değilmiş.universite son sınıf öğrencisiymiş oğlu. Gelir getirici bir proje sunmuş yönetime,yönetim de kabul etmiş, anlaşma ya da maaş yokmuş. Başarılı olursa bakilacakmis.

Ahhhhaaaa güzeldi. ''Zeki Style'' diyorsun yani

Sabahtan akşama kadar Hayrettin'e methiyeler dizen arkadaşlar, hayırlı olsun.

Kulübe geldiklerinden beri 30 personel alındı, diyorlar. Hayırlı tıraşlar diyelim.

Transfere gelince ''Para yok para yok'' ama personel almaya gelince Hayrettin Abiniz halleder.

M.Usta döneminde kulüpte çok sayıda gereksiz personel olduğunu anlatıyordu. Bunlar yetmez gibi üstüne yenileri alınıyor.

Her kim şu kulübe adamcılık ile futbolcu / personel alıp kulübü zarara uğratıyorsa Allahın'dan bulsun.
            En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 06.09.2018, 09:52.

Yorum

• Yine dedikodu, yine hezeyan.

Ben yıldım. Size kolay gelsin.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ahhhhaaaa güzeldi. ''Zeki Style'' diyorsun yani

Sabahtan akşama kadar Hayrettin'e methiyeler dizen arkadaşlar, hayırlı olsun.

Kulübe geldiklerinden beri 30 personel alındı, diyorlar. Hayırlı tıraşlar diyelim.

Transfere gelince ''Para yok para yok'' ama personel almaya gelince Hayrettin Abiniz halleder.

M.Usta döneminde kulüpte çok sayıda gereksiz personel olduğunu anlatıyordu. Bunlar yetmez gibi üstüne yenileri alınıyor.

Her kim şu kulübe adamcılık ile futbolcu / personel alıp kulübü zarara uğratıyorsa Allahın'dan bulsun.
                Durum böyleyse hakli bir elestiri haliyle ama böyle haberlerin su siralar artmasi rastlanti degil sanirim..Bir dedikodu yu baz alip insanlari ayristirmak suan ki olumlu havayi bulandirmak isteyenlerin ekmegine yag sürmüyor mu böyle? Ben burda Hacisalihoglu na methiyeler dizildigini görmedim..Onca seneden sonra güzel seyler yapilmaya baslanmis..Klüp batacakken olumlu bir yola girilmis..Umut isigi dogmus..Bunu Gs galibiyetinden bagimsiz söylüyorum..Bunda onunda emegi vardir elbet..Ben Ünal Karaman in oraya getirilmesinde onun büyük katkisi olduguna inaniyorum..Kimseye haksizlik yapilmasin..

Ortalama bir Trabzonspor taraftarini kiskirtmak kadar kolay bisi yok..At dedikoduyu önlerine yeter..Bana kalirsa su siralar olumlu seylere konsantre olsak daha faydali olur..Degerini bilmek gerek..

HSO nunda taraftarla polemige girmemesi gerekir..Zeki transferi kocaman bir fiasko ve savunulcak bir taraf yok ama durum böyle diye de gözleri karartip olumlu seyleri gölgelemesine de izin verilmemeli..

Ligimiz oldukca zayif..Ist. takimlari hamle sIkintisi yasiyor..Hepsi cok kötü durumda..Bakildiginda eksikleri olsada hepsinden daha iyi durumda sayiliriz..Bu sene iyi bir motivasyonla kimsenin tahmin etmedigi bir basari yakalabiliriz..Bizden baska herkes farkinda bunun..
                En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 06.09.2018, 11:43.
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Hak vermekle birlikte dedikodu ise yalanlarsın olur biter değil mi?
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hak vermekle birlikte dedikodu ise yalanlarsın olur biter değil mi?
                    Hangisini yalanlasinlar..Itibar edip her iddia ya cevap verilmeye kalkisilirsa isin icinden cikilmaz..

Bence polemiklere cekilmememize özen göstermeliyiz..Maalesef hem HSO hemde taraftarlar buna cok yatkin..Eee ayni toprak sonucta
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Çok kolay çıkılır. Madem dedikodu istenmiyor, çıkıp yalanlasınlar bir zamanlar feybe'ni yaptığı gibi. Eğer yalansa, doğrusu bu. Yoksa Zeki'ye işbaşı yaptırandan başka iş bilmezlikler de bekler insan. Desinler biz bu kadar kişi işe aldırmadık, aldırdıklarımız ise şöyle lazımdı. Geçmişte de aynı hadiseler oldu. Transferlerde menejere 50 bin, başarılı olursa 25 daha deniyor, güzel güzel açıklanıyor diye diye aman ne iyi ne hesaplı yönetimimiz var diyorduk ama Zeki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtmedi mi sahada 40 yedekte 20?

Yorum

• Mali kongre ne zaman?

Kur farkı var mı yok mu görelim bakalım.

Borç aldığında 1'se yine 1 isterim. Üstüne çıkarsa Ağaoğlu borç yapmış demektir. Kur %50 arttı filan anlamam.

UEFA'dan 3 yıllık anlaşma süresince ve sonunnda uyarı dahi almamasına rağmen Usta'ya hırsız muamelesi yapıldı, bunlara da böyle yapılacak.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mali kongre ne zaman?

Kur farkı var mı yok mu görelim bakalım.

Borç aldığında 1'se yine 1 isterim. Üstüne çıkarsa Ağaoğlu borç yapmış demektir. Kur %50 arttı filan anlamam.

UEFA'dan 3 yıllık anlaşma süresince ve sonunnda uyarı dahi almamasına rağmen Usta'ya hırsız muamelesi yapıldı, bunlara da böyle yapılacak.
                          Usta'ya yapılan muamele yanlıştı. Bunlara yapılırsa da yanlış.
                          Usta mali anlamda değil, ama futbol yönetimi anlamında beceriksizdi. Beceremedi.

Bunlar futbol yönetiminde tecrübeli, para yönetimi konusunda ise, kurun %30-40 hareket ettiği yerde, borcu dövizle olan, geliri tl ile olan (döviz olan kısmı da yayın gelirinde mesela sabit kur) bir kurumun Usta veya Ağaoğlu kim tarafından yönetildiği farketmez, gelirleri katlanmadığı sürece mali başarı göstermesi diye bir ihtimal olamaz.

Ha burada futboldan sonuç alınırsa gelirler artacağı için bir nebze pansuman olabilir.

Lakin futbol yönetimi, transfer yönetimi olarak kesinlikle öndeler. Daha küçük paralarla, daha iyi işler yaptılar.

Yorum

• Usta seçilirken verdiği sözlerin tam tersi yönünde hareket etti. Dolayısı ile tepki görmesi normaldi. Şimdiki yönetim ise iyi süt verdi ama sonunda kovaya bir çifte attı, devirdi. Bundan sonra saha içi başarılar Ünal'ındır, futbolcularındır

Yorum

• Başarı da yönetimindir başarısızlık da!!
                              Böyle saçmalamayı nasıl başardığınızı anlamak mümkün değil.

Kötü olursa yönetim, iyi olursa hoca ve topçular.

Hayatımda bu kadar absürt mantık başka yerde görebileceğimi düşünmüyorum.

Yorum

• Yönetim transferleri yaptı, başarısı başarısızlığı ordadır, saha içinde futbolcular oynuyor ya da oynamıyor, kenarda Ünal hoca yönetiyor ya da yönetemiyor, orda başarı onlarındır, başlama yine, beğenmiyorsanız engelleyin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X