Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok yahu?
    Siz sağa sola bakıp, olayın tarafları ve onların yakınındakiler dahil hiç kimsenin ağzından çıkmayan bir saçmalığı ortaya koyacaksınız, bunun üzerine kulübün içine, (ki bu forum etkili bir mekandır mesele Trabzonspor ise) bozgunculuk sokmaya uğraşacaksınız...

Birileri hemşerim buna dair ispatın nedir diye soramayacak!!!!

Hadi oradan...
    Tekrar ediyorum, mesajlarımı okumuyorsun herhalde, yazılanları olanları takip ediyorum kanaate varıyorum, bunu da ben ortaya koymuyorum her taraftan ses geliyor, onun üzerine bu kanaate varıyorum, sizden farklı düşünülüyor diye düşünceye saçmalık, düşünenene de bozguncu deyip yaftalayamazsın. Sana haydi ordan. Önce Zeki'nin Trabzonspor kadrosunda ne işi var, onu söyle. Yokuşa sürme
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İki taraf için de geçerli bu durum, arada geçen söylemler iddiadan öteye geçemez zaten, aksi takdirde direkt ses-görüntü kaydına ihtiyaç duyulur fakat mevcut ülke konjonktüründe ona bile inanılmıyor artık.
      Yoksa yoktur zaten. Ben varlığını iddia etmiyorum ki!
      Olmayan birşeyin varlığından bahsediliyor.

Ve çok enteresan külübe şu vaziyette bile nifak sokabilecek kabiliyette adamlar var maşallah.

Birilerin şu durumda elini taşın altına koymuş. Bir durun, bir nefes alın.

Yok çıkarım yapacaklar..

Vay anasını arkadaş...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tekrar ediyorum, mesajlarımı okumuyorsun herhalde, yazılanları olanları takip ediyorum kanaate varıyorum, bunu da ben ortaya koymuyorum her taraftan ses geliyor, onun üzerine bu kanaate varıyorum, sizden farklı düşünülüyor diye düşünceye saçmalık, düşünenene de bozguncu deyip yaftalayamazsın. Sana haydi ordan. Önce Zeki'nin Trabzonspor kadrosunda ne işi var, onu söyle. Yokuşa sürme
        Ünal Hoca itiraz etmiş mi Zeki'ye.. (Ben zerre beğenmem Zeki'yi)

Gerisi beni alakadar etmez.

Sonucuna bakarım.

Aleni bozguncusunuz!!!

Olmayan bir mesele üzerinden asbaşkan kellesi isteyen, sadrazam kellesi isteyen yeniçeri bozguncularından zerre farkınız yok.

Bu platformu da buna alet ediyorsunuz, ona üzülüyorum.

Yorum

Yok yahu... Başkan kim?
          Asbaşkan kim?

Buradaki bu arkadaşlar çıkarım yaparak daha gerçeğe ulaştılar.

Sen şimdi başkanı referans gösteriyorsun..

AAAA!!!!

Oldu mu şimdi?_
          Senin yerel medyayı referans göstermenden iyidir.
          Üstelik diyor işte, transferde yetki karmaşası
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen çıkarım yapıyorsun, ben bildiğim meseleyi yazıyorum Mehmet. Fark orada.

Yahu başkanın kendisiyle konuştuk, daha ne diyeyim

Aylar öncesinden gelen bir mesele. Bir dizi mesele aslında... Bir anlayış sorunu vardı aralarında.

İkisi de transferde kendini yetkin görüyordu. Ya Özkan hocanın görev tanımında boşluklar vardı ve ikisi de farklı yorumladı ya da verilen sözler yerine getirilmedi.

Daha fazlasını yazamıyorum. Eğer olur da iki taraftan biri çıkar her şeyi açık açık anlatırsa, biz de yazar anlatırız burada olan biteni.

Yahu Yiğit, aklın var. Mantığın var. Allah aşkına yapmayın.
            Başkan sana olayın iç yüzünü neden anlatsın? Bazı yöneticilere dahi bazı konularda bilgi verilmiyor. (Bu bir)
            Özkan Sümer ve yönetim arasında uzun süredir bir sıkıntı olsa dahi olayın koptuğu yer ''Zeki Transferi'' oldu.
            Mesele doğrudan Zeki olmayabilir. Ama olayın koptuğu nokta tam da burası oldu.
            Hoş Zeki ile kopmazdı. Bir ay sonra X bir nedenden kopardı. Ama Zeki'nin kendisi değil, olayın şekli meseleyi kopardı.
            Bunu başkan ister inkar etsin ister onaylasın. Bir önemi yok. Hepimiz meselenin zamanını birlikte yaşadık, gördük.
            Benim için bir önemi yok. Başkanlık yapan Ağaoğlu, Özkan gider başkası gelir. Sorun değil...
            Sonuç olarak sezon sonunda başarı da başarısızlık da yönetime yazılıyor. Başarılı olurlarsa hep birlikte alkışlarız.
            Galatasaray'a 4 atınca hepimiz sevindik. Buraya odaklanırsak sanırım mesele çözülür.

Yorum

Sonucuna bakarım.

Aleni bozguncusunuz!!!

Olmayan bir mesele üzerinden asbaşkan kellesi isteyen, sadrazam kellesi isteyen yeniçeri bozguncularından zerre farkınız yok.

Sensin bozguncu. Benim bu foruma yazdıklarım bellidir. Şenol hoca da itiraz etmiyordu. Sor bakalım gerçekten istemiş mi, yoksa zorunda mı bırakılmış, kerhen mi kabul etmiş? Ünal hoca onayladı, Ünal hoca istedi? İspatı? Yönetim. Çok komik

Yorum

Senin yerel medyayı referans göstermenden iyidir.
                Üstelik diyor işte, transferde yetki karmaşası

Hocam bırak şu adama laf anlatma. Meseleyi provoke ediyor.
                Olayın zamanı belli, Yiğit'in dediklerini de hesaba katarsak mesele gayet ortada. İnkar etmek isteyen etsin.

Yorum

Sonucuna bakarım.

Aleni bozguncusunuz!!!

Haddini aşma Mehmet Efendi! Sen ne hadle bize bu ifadeyi kullanıyorsun? Terbiyesizlik etmeye lüzum yok.
                  Efendi gibi görüşünü yazamıyorsan sakin kalamıyorsan hiç yazma. Ayıptır ya...
                  İlk mesajından beri iğneleyici, hoş olmayan ifadeler kullanıyorsun. Sesimiz çıkmadı.
                  Ama şu yazdığın ayıptır. Edebini takın lütfen.

Yorum

Sensin bozguncu. Benim bu foruma yazdıklarım bellidir. Şenol hoca da itiraz etmiyordu. Sor bakalım gerçekten istemiş mi, yoksa zorunda mı bırakılmış, kerhen mi kabul etmiş? Ünal hoca onayladı, Ünal hoca istedi? İspatı? Yönetim. Çok komik
                    Çok şükür bütünlük dışında hiçbir şeyin peşinde koşmadım.
                    Bu kadar kıytırık bir meseleyi büyütüp, yönetimin önemli isimlerini, kim olduğu da zerre farketmez sosyal baskı altına almaya çalışana bozguncu denir.
                    Hiç yırtınmayın.
                    Sadri Şener dönemi Yiğit güzel hatırlattı, Hayrettin Bey'den sonrası nasıl ortalığın dağıldığı da belli.

Bu kadar sıkıntılı bir dönemde işi kotarmaya çalışan insanlara bir bardak suda fırtına koparıp "benim önceden yazdıklarım belli" diyorsun.

Bütün yazdıklarını inkâr etmişsin o zaman. NE diyeyim.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu Yiğit, aklın var. Mantığın var. Allah aşkına yapmayın.
                      Başkan sana olayın iç yüzünü neden anlatsın? Bazı yöneticilere dahi bazı konularda bilgi verilmiyor. (Bu bir)
                      Özkan Sümer ve yönetim arasında uzun süredir bir sıkıntı olsa dahi olayın koptuğu yer ''Zeki Transferi'' oldu.
                      Mesele doğrudan Zeki olmayabilir. Ama olayın koptuğu nokta tam da burası oldu.
                      Hoş Zeki ile kopmazdı. Bir ay sonra X bir nedenden kopardı. Ama Zeki'nin kendisi değil, olayın şekli meseleyi kopardı.
                      Bunu başkan ister inkar etsin ister onaylasın. Bir önemi yok. Hepimiz meselenin zamanını birlikte yaşadık, gördük.
                      Benim için bir önemi yok. Başkanlık yapan Ağaoğlu, Özkan gider başkası gelir. Sorun değil...
                      Sonuç olarak sezon sonunda başarı da başarısızlık da yönetime yazılıyor. Başarılı olurlarsa hep birlikte alkışlarız.
                      Galatasaray'a 4 atınca hepimiz sevindik. Buraya odaklanırsak sanırım mesele çözülür.
                      Ben başkan bana olayın iç yüzünü anlattı demedim.

Ama hala aklın mantığın var diyorsun... Var işte. Bilgim de var. O yüzden ısrar ediyorum.

Özkan Sümer ilkesel duruşundan taviz vermek istemediği için istifa etti. Meseleye buradan bakınca konu Hayri bey tekelinden de Zeki tekelinden de sıyrılıyor.

Sizin iddia ettiğiniz gibi Zeki bu işin odak noktasıysa, Ünal Karaman da olayın baş müsebbiblerinden... Ama öyle olmuyor işte.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haddini aşma Mehmet Efendi! Sen ne hadle bize bu ifadeyi kullanıyorsun? Terbiyesizlik etmeye lüzum yok.
                        Efendi gibi görüşünü yazamıyorsan sakin kalamıyorsan hiç yazma. Ayıptır ya...
                        İlk mesajından beri iğneleyici, hoş olmayan ifadeler kullanıyorsun. Sesimiz çıkmadı.
                        Ama şu yazdığın ayıptır. Edebini takın lütfen.
                        Niye siz asbaşkan için gayet iğneleyici kelimeler kullanıyorsunuz??

Kum torbası ile değil, biraz gerçekle yumruklaşınca zoruna mı gitti?

Yazma o zaman.

Yorum

Çok şükür bütünlük dışında hiçbir şeyin peşinde koşmadım.
                          Bu kadar kıytırık bir meseleyi büyütüp, yönetimin önemli isimlerini, kim olduğu da zerre farketmez sosyal baskı altına almaya çalışana bozguncu denir.
                          Hiç yırtınmayın.
                          Sadri Şener dönemi Yiğit güzel hatırlattı, Hayrettin Bey'den sonrası nasıl ortalığın dağıldığı da belli.

Bu kadar sıkıntılı bir dönemde işi kotarmaya çalışan insanlara bir bardak suda fırtına koparıp "benim önceden yazdıklarım belli" diyorsun.

Bütün yazdıklarını inkâr etmişsin o zaman. NE diyeyim.
                          Önce yaftala. Sonra bütün yazdıklarını inkar etmişsin de. Ne güzel iş. Mesele zaten Zeki üzerinden başka yerlere açılan kapılar. Özkan hoca değil mesele. Yokuşa sürüyorsun. Hayrettin Bey kulübün sahibi değil.

Yorum

Önce yaftala. Sonra bütün yazdıklarını inkar etmişsin de. Ne güzel iş. Mesele zaten Zeki üzerinden başka yerlere açılan kapılar. Özkan hoca değil mesele. Yokuşa sürüyorsun. Hayrettin Bey kulübün sahibi değil.
                            Hayrettin Bey seçilmiş yöneticidir. Görevi bellidir. Yaptığının sonucundan sorumlu olandır.
                            Yetki sahibidir.

Yetki sahibi olması için kulübün sahibi olmasına gerek yok. Bunun hukuki şartları belli.

Yaftamaya devam ediyorum...

Kelle peşinde koşan bozguncudur. (hele bugünki şartlarda seçilen bir yönetime)
                            Hiç kusura bakmayın.

Yorum

• Arkadaşlar, konu karşılıklı atışma boyutuna varıyor. Bu işi tatlı tatlı tartışalım ve size net bir bilgi vereyim;

Eric Ayuk Trabzon topraklarına ayak bastığında Özkan Sümer köprüleri atma noktasına gelmişti. Köprüleri atma noktasına gelmek demek, bu işin geçmişi de var demek...

Eric Ayuk meselesini de tarih belirtme maksatlı söyledim. Konunun içeriği de ayrı felaket, o ayrı.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

Hayrettin Bey seçilmiş yöneticidir. Görevi bellidir. Yaptığının sonucundan sorumlu olandır.
                                Yetki sahibidir.

Yetki sahibi olması için kulübün sahibi olmasına gerek yok. Bunun hukuki şartları belli.

Yaftamaya devam ediyorum...

Kelle peşinde koşan bozguncudur. (hele bugünki şartlarda seçilen bir yönetime)
                                Hiç kusura bakmayın.
                                Hayrettin Bey asbaşkandır. Hangi futbolcunun gelip gideceğine Ünal karar verir, genel koordinatör ve danışman Özkan Sümer karar verir. Sen sanıyor musun taraftar isyan etti de başta alınması donduruldu? O dönem açıklamasına bak: Madem benden iyi yapacaklarını düşünüyortlar, o halde ben giderim, onlar yaparlar. Kime dedi bunu, taraftara mı? Taraftar sadece işin görünen yüzüydü. Nitekim başkan tercihini kullandı, Sümer de istifa etti, hani tepki göstermişti taraftar da almadı? 2 hafta sonra aldılar. Biraz gözünüzü açın. Ben kelle peşinde koşmuyorum, zarar veren, hak etmeyen o mevkide kalamaz.
                                En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 14:54.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X