Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zeki meseleden bağımsız. Ama meseleye araç. Asbaşkan olarak futbolcu seçimlerine karışıyorsan, aklıma İho zamanında alınan akraba futolcular geliyor, rahmetli de öyle diyordu; ne olur yani, hak ederse oynayacak, etmezse göndersinler
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 13:59.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kısa bir araştırma yapayım dedim...
      Yerel basındaki tüm haberler aynen şu şekilde, birbirlerinden kopyalamışlar.

"Özkan Sümer'in istifa etmesine sebep olan son olayın ise Zeki Yavru'nun transferine karşı çıkan Ahmet Ağaoğlu ve birkaç yöneticinin tavırlarından rahatsızlık duymuş olması. Kaynak Yeniçağ: Özkan Sümer istifa etti "
      Örnek...

Yani transferi asıl isteyen Özkan Hoca. Karşı çıkan yönetim ekibi.

Yani biraz izan, hiçbir ispatı olmayan bir deli saçması lafın arkasından kurulan senaryolara bak!

Buna dair elinizde ne gibi bir delil var? Allah aşkına?
      Kaba et dışında?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beklentiniz ne idi?
        Şampiyonluk mu?

Bu yönetim bize neyin sözünü verdi?
        Geçen seneki yeri korurlar - korumazlar. Hiç umurumda değil.
        Beni ilgilendiren bugün ortaya çıkan sinerjiyi koruyabilmeleridir.

Transferde, 1 stoper dışında, 2 milyon euro harcama ile birlikte ortaya koydukları performans bile "başarılı" demeleri için yeterli.

Ha, eğer beklentiniz şu ekonomik durumdaki bir kulübün silip süpürmesi ise.... Allah yardımcınız olsun...

Başakşehir maçı dışında gayet iyi oynuyoruz.
        Bu da gayet yönetime yazar.
        Harcadıkları para belli.

Özkan Sümer olayının Zeki meselesinden bağımsız olduğunu camianın içindeki herkes 40 kere söyledi, yazdı.
        Hüsnü kuruntularınız ile meseleleri yorumlamaktan vazgeçin.
        Bende ayni fikirdeyim..Artik bardagin dolu tarafini görüp, kazanimlarinda degerini bilmeliyiz..O kadar berbat durumdaydik ki bazi taraftarlarin doyumsuzluklarini anlamak mümkün degil..Basari sampiyon olmaksa en basarili isleri yapan Ist. takimlari..Tr de nasil sampiyonluklarin paylasildigini en iyi bizim görmemiz gerekir..Iyiki Ist. takimlarinin gittigi yoldan döndük diyorum..

Benim icin basari mücadele eden, dik duran, karekterli bir takimin olusturulmasidir..Suana kadar da bu yönde saglam ilerliyoruz gibi..

Bütün bunlari önce özümsemek gerekir ki elestiri hakki da olsun..Burda bazi taraftarlarin ,,elestirilerini" okurken bunlarin cogunun piril piril insanlarda olsalar kisilik gelisimlerinde ciddi sorunlari oldugunu görüyorum..

Gittigimiz yol olumlu fakat en ufak olumsuzlukta her seyi yikip dökecegiz diye korkmuyor degilim..Önümüzdeki en büyük engel bu ve bunu cogunun görmemesi hayret edilecek birsey..
        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 14:04.
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Beklentiniz ne idi?
          Şampiyonluk mu?

Bu yönetim bize neyin sözünü verdi?
          Geçen seneki yeri korurlar - korumazlar. Hiç umurumda değil.
          Beni ilgilendiren bugün ortaya çıkan sinerjiyi koruyabilmeleridir.

Transferde, 1 stoper dışında, 2 milyon euro harcama ile birlikte ortaya koydukları performans bile "başarılı" demeleri için yeterli.

Ha, eğer beklentiniz şu ekonomik durumdaki bir kulübün silip süpürmesi ise.... Allah yardımcınız olsun...

Başakşehir maçı dışında gayet iyi oynuyoruz.
          Bu da gayet yönetime yazar.
          Harcadıkları para belli.

Özkan Sümer olayının Zeki meselesinden bağımsız olduğunu camianın içindeki herkes 40 kere söyledi, yazdı.
          Hüsnü kuruntularınız ile meseleleri yorumlamaktan vazgeçin.

Futbol kulüpleri için başarı kriteri ''Ucuza Transfer Yapmak'' veya ''Ekonomi'' değildir.
          Sahada kazanmak, kupa kaldırmak, şampiyon olmaktır. Bunları yapabilirseniz başarılı kabul edilirsiniz.
          Burada yönetimin ne söz verdiğinin bir önemi yok. Trabzonspor'un gerçekleri var. Bir seviyesi var. bu çıtayı düşüremezsiniz.
          Dediğim gibi geçen yılın üzerinde bir yerde kapatırsak bence ''Başarılı'' olmuş sayılırız. (Ki olacağımıza inanıyorum.)
          Ortada bir başarı var mı? Ekonomi adına var. Yönetimin hakkını yiyemeyiz. Futbol adına ise ışık var. Ama sonucu beklemek lazım.

Saha içini konuşursak; ben de geçen yıldan iyi oynadığımızı düşünüyorum.
          Sezon başında herkes ''Küme'' den bahsederken ''Bu sene daha iyi olacağımızı'' yazan ender kişilerdendim.
          Sezon başında herkes Ünal Karaman'a 3. Sınıf Hoca muamelesi yaparken ben Karabükspor'u iyi oynattığını anlatıyordum.
          Fakat bu noktada realite önemli. Şu an iyi gidiyoruz, içeride iyi oynuyoruz. Önemli olan bu devamlılığı sağlamaktır.
          Burada sezon sonunu iyi futbol oynayarak ilk dört içerisinde bitirirsek başarılı sayılırız. (Bakarsınız şans güler ilk iki olur.)

Özkan Sümer olayında siz istediğinize inanabilirsiniz. Olay kabak gibi ortada...
          Zeki meselesine kadar kamuoyuna tek bir olumsuzluk yansımadı. Hiç bir sıkıntı çıkmadı.
          Kimsenin aklı ile alay etmeye gerek yok. Özkan Sümer'in ayrılığı tamamen Zeki meselesi ile alakalı olmuştur.
          Hayrettin Efendi'nin ''Zeki ile alakası yok'' açıklamasına itibar etmemi beklemeyin. Her şey kamuoyu önünde yaşandı.
          Siz yalanlara inanabilirsiniz. Benden aynı şeyi beklemeyin. Kimse salak değil...

Yorum

• Özkan hocanın Zeki'yi gereksiz bulduğunu, sağ bek olmadığı, ön libero olduğu vs. hep yazıldı çizildi, hatta onla sohbet edenlerin dedikleri buraya konu oldu, öyle değil. Başkan da karşı çıktıysa demek asbaşkanına söz geçiremiyor, yine aldırdı. Başkanın açıklaması var, maliyetsizse makul diye. Onu ne yapacağız?
            En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 14:05.
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Özkan hocanın Zeki'yi gereksiz bulduğunu, sağ bek olmadığı, ön libero olduğu vs. hep yazıldı çizildi, hatta onla sohbet edenlerin dedikleri buraya konu oldu, öyle değil. Başkan da karşı çıktıysa demek asbaşkanına söz geçiremiyor, yine aldırdı. Başkanın açıklaması var, maliyetsizse makul diye.
              Dedikodulara gerçek muamelesini koca karılar yapar. Biraz aklı selim...

Bak tekrar söylüyorum.

Kı.nız dışında bir kaynak getirin?

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende ayni fikirdeyim..Artik bardagin dolu tarafini görüp, kazanimlarinda degerini bilmeliyiz..O kadar berbat durumdaydik ki bazi taraftarlarin doyumsuzluklarini anlamak mümkün degil..Basari sampiyon olmaksa en basarili isleri yapan Ist. takimlari..Tr de nasil sampiyonluklarin paylasildigini en iyi bizim görmemiz gerekir..Iyiki Ist. takimlarinin gittigi yoldan döndük diyorum..

Benim icin basari mücadele eden, din duran, karekterli bir takimin olusturulmasidir..Suana kadar da bu yönde saglam ilerliyoruz gibi..

Bütün bunlari önce özümsemek gerekir ki elestiri hakki da olsun..Burda bazi taraftarlarin ,,elestirilerini" okurken bunlarin cogunun kisilik gelisimlerinde ciddi sorunlari oldugunu görüyorum..

Gittigimiz yol olumlu fakat en ufak olumsuzlukta her seyi yikip dökecegiz diye korkmuyor degilim..Önümüzdeki en büyük engel bu ve bunu cogunun görmemesi hayret edilecek birsey..

Dik durmak kısmına ''Demirören ile fotoğraf çektirmek'' de dahil mi?
                Ya da şike meselesinde Hayrettin Beyin ağzından yuvarlak laflar işitmek de dahil mi?
                Dik durmak bu değil hocam. Hoş gelen hangi yönetim bu konuda dik durdu ki? Hiç biri... (Bunlara da çok kızamıyorum)

Yorum

Bak tekrar söylüyorum.

Aç oku burda yazılanları. Kaynak olarak da yerel medya dışındakileri, diğer gazetecileri. Seviyeyi düşürme

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Futbol kulüpleri için başarı kriteri ''Ucuza Transfer Yapmak'' veya ''Ekonomi'' değildir.
                    Sahada kazanmak, kupa kaldırmak, şampiyon olmaktır. Bunları yapabilirseniz başarılı kabul edilirsiniz.
                    Burada yönetimin ne söz verdiğinin bir önemi yok. Trabzonspor'un gerçekleri var. Bir seviyesi var. bu çıtayı düşüremezsiniz.
                    Dediğim gibi geçen yılın üzerinde bir yerde kapatırsak bence ''Başarılı'' olmuş sayılırız. (Ki olacağımıza inanıyorum.)
                    Ortada bir başarı var mı? Ekonomi adına var. Yönetimin hakkını yiyemeyiz. Futbol adına ise ışık var. Ama sonucu beklemek lazım.

Saha içini konuşursak; ben de geçen yıldan iyi oynadığımızı düşünüyorum.
                    Sezon başında herkes ''Küme'' den bahsederken ''Bu sene daha iyi olacağımızı'' yazan ender kişilerdendim.
                    Sezon başında herkes Ünal Karaman'a 3. Sınıf Hoca muamelesi yaparken ben Karabükspor'u iyi oynattığını anlatıyordum.
                    Fakat bu noktada realite önemli. Şu an iyi gidiyoruz, içeride iyi oynuyoruz. Önemli olan bu devamlılığı sağlamaktır.
                    Burada sezon sonunu iyi futbol oynayarak ilk dört içerisinde bitirirsek başarılı sayılırız. (Bakarsınız şans güler ilk iki olur.)

Özkan Sümer olayında siz istediğinize inanabilirsiniz. Olay kabak gibi ortada...
                    Zeki meselesine kadar kamuoyuna tek bir olumsuzluk yansımadı. Hiç bir sıkıntı çıkmadı.
                    Kimsenin aklı ile alay etmeye gerek yok. Özkan Sümer'in ayrılığı tamamen Zeki meselesi ile alakalı olmuştur.
                    Hayrettin Efendi'nin ''Zeki ile alakası yok'' açıklamasına itibar etmemi beklemeyin. Her şey kamuoyu önünde yaşandı.
                    Siz yalanlara inanabilirsiniz. Benden aynı şeyi beklemeyin. Kimse salak değil...
                    Ben Hayrettin Bey'in lafına göre konuşmuyorum.
                    Dibine kadar ÖZkan Sümer fanatiği Sedat Tunalı'dan bile okudum bunu.
                    Bir tek aklı başında adam gösteremezsiniz Twitter eşşekleri dışında bu iddiada bulunan!

Kendiniz çalıp kendiniz oynamayın.

Aslında şuradan sonrasını kaale almamam gerekiyordu.. Ama ne yapalım okumuş oldum.
                    "Burada yönetimin ne söz verdiğinin bir önemi yok."

Öyle saçma sapan bir cümle ki bu!!!

Yorum

Aç oku burda yazılanları. Kaynak olarak da yerel medya dışındakileri, diğer gazetecileri. Seviyeyi düşürme
                      Ben sana zilyon tane gazete küpürü, ya da yorum bulabilirim buna dair.
                      Burada yazılanlar da senin yazdıklarından farksız...
                      İspat dedim.

Uydurduğunuz yorumları bana ispat olarak satamazsın.

Özkan Sümer'in dahi iddia etmediği bir meseleyi gerçekmiş gibi satmaktan vazgeçin, sonra seviye konuşacak seviyede olduğunuza kanaat edilir.

Yorum

• hayretinin trolleri doluşmuş buraya.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

Ben sana zilyon tane gazete küpürü, ya da yorum bulabilirim buna dair.
                          Burada yazılanlar da senin yazdıklarından farksız...
                          İspat dedim.

Uydurduğunuz yorumları bana ispat olarak satamazsın.

Özkan Sümer'in dahi iddia etmediği bir meseleyi gerçekmiş gibi satmaktan vazgeçin, sonra seviye konuşacak seviyede olduğunuza kanaat edilir.
                          Biraz araştırma yapayım dedim de, yerel medya birbirinden kopya çekmiş dediğin halde haberi kanıt diye sun, sonra ispatladıma getir, sonra bütün yazılanlar dedikodu olsun, kaba et, k.ç muhabbeti yapıyoruz olsun

Yorum

Biraz araştırma yapayım dedim de, yerel medya birbirinden kopya çekmiş dediğin halde haberi kanıt diye sun, sonra ispatladıma getir, sonra bütün yazılanlar dedi,kodu olsun, kaba et, k.ç muhabbeti yapıyoruz olsun
                            Ben ispat mecburiyetinde değilim hemşerim. İddia sahibi ispat eder.
                            Ben sizin iddianız üzere bakayım dedim başlıklara...

Hiçliğin ispatı olmaz.

Var olmayan bir şeyin ya da durumun varlığını iddia olarak ortaya koyup, yokluğunun ispatını talep etmek için de çok derin felesefeci olmak lazım.

Yorum

Bak tekrar söylüyorum.

Siz kı.çın dışında hangi kaynağı getirdiniz de benden kaynak istiyorsunuz?
                              Önce edebinizi takının sonra da haddinizi bilin. Karşınızda askerlik arkadaşınız yok. Adap kurallarına uyunuz!

Özkan Sümer meselesi gayet açık! Bir kaynağa gerek yok.
                              Zeki melesi çıktıktan iki gün sonra Özkan Hoca istifa etmedi mi? Zeki meselesine kadar istifanın ''İ'' si bile zikredilmemişti.
                              Tesadüf bu ya Zeki transferi zikredilince Özkan Hoca'nın da istifa edesi tuttu. Ama hiç alakası yok! Yersen!
                              Ciddi ciddi Zeki ile alakası olmadığını iddia ediyorsunuz. Komik bile değil ya
                              Akıl mantık sahibi bir insan oturur biraz düşünür.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dik durmak kısmına ''Demirören ile fotoğraf çektirmek'' de dahil mi?
                                Ya da şike meselesinde Hayrettin Beyin ağzından yuvarlak laflar işitmek de dahil mi?
                                Dik durmak bu değil hocam. Hoş gelen hangi yönetim bu konuda dik durdu ki? Hiç biri... (Bunlara da çok kızamıyorum)
                                Ben takimdan bahsetmistim..Mücadele eden karekterli bir takim olusturulmasindan..

Yoksa ,,adelet ve kalkinmanin" tam tersi oldugu bir yerde dik durmak mümkün olmayabilir..Bizim camiamiz kupamizi calanlara karsi ne kadar dik durabildi ki dik durus bekliyorsun bazilarindan..Deveye boynun egri, demisler..Ne dedigini cocuklar bile biliyor zaten..

Beni yanlis anladin o ayrida..Degindigin konuda hakli olsanda ülkede ki adaletsizligi dikkate aldiginda bu kisilere haksizlik yaptigini düsünüyorum..Ya düzene ayak uydurup böyle yürütebiliyorsun isini yada yürütemiyorsun. illede sorun kisilerde degil düzenin kendisinde..önce bunun hür vicdanls cesurca sorgulanmasi gerekir..
                                En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 14:26.
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X