Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O değil de bizim gözlemci ekibimiz varmış sayesinde öğrenmiş olduk. Ya da sadece ben bilmiyordum.
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu her olumlu işi birilerinin tekeline bağlayıp kulübü idare etmek için gecesini gündüzüne katan başkan ve ekibini çırak çıkarmayin be kardeşim, bu işler ekip işidir. Herifler kılı kırk yarıp bu piyasada nerdeyse bedava fiyatlara işe yarar oyuncular kazandirdilar kulübe.
      Anlatamadık...

Özkan Sümer şu kısa sürede çok değerli işler yaptı. Ama 3. stoper alınmadan transfer dönemi kapandığında insanlar "Uğur'u niye gönderdiniz o zaman!" diye yönetime sövmeye başladı.

Yahu Özkan Sümer gönderdi kardeşim

Doğruydu yanlıştı demiyorum; ama Özkan Sümer gönderdi yani...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anlatamadık...

Özkan Sümer şu kısa sürede çok değerli işler yaptı. Ama 3. stoper alınmadan transfer dönemi kapandığında insanlar "Uğur'u niye gönderdiniz o zaman!" diye yönetime sövmeye başladı.

Yahu Özkan Sümer gönderdi kardeşim

Doğruydu yanlıştı demiyorum; ama Özkan Sümer gönderdi yani...
        Muhakkak öyledir.
        3. stoper kavgasıni her kim başlattıysa burnunun dibini görememistir. Yıllık 2 milyon euro bayildigimiz Hubocan'dan fersah fersah üstün olan M.Akbaş'i sırf ismi Mustafa diye görmezden gelen bir kulüp bu. Iç çekişme, kavga her daim olsun, bizim dogruyu bulma metodumuz böyle. Yeter ki kirginliklarimiz olmasın.

Yorum

• Göndermesi mesele değil, alınmaması mesele. Dolayısı ile yönetime sövme demiyorum, eleştiri çok normal
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hacisalihoglu 2010 2011 sezonunda devre arasinda neden ayrilmisti bilen var mi ?

Yorum

• Siz gerçekten söylediklerimizden bir şey anlamıyorsunuz. O yüzden sizinle konuşmaya çalışmak boşuna. Tartışmanın düzlemini kafanıza göre eğip büküp bir de kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Halbuki biz sizin cevap verdiğiniz konularla alakası bile olmayan şeylerden bahsediyoruz. Siz kafanıza göre takılıyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O istifa etsin, bu vasıfsız, şu dinozor, beriki boş adam. Doğru gördüğünüzü övün, yanlış gördüğünüzü eleştirin. Ötesi zarar veriyor.
                HH; HSO, IHO..Haliyle karisiklik olabiliyor

IHO yazacagima HH yazmisim..yeni fark ettim..Bizi cökerten vasifsiz IHO nun secilmesinde ki taraftarin sorumluluguna deginmekte istemistim..Ve vasifsiz kelimesi cok az bile IHO icin..

O herif disinda tüm degerlerimize sahip cikmaliyiz..

Trabzonspor taraftarini kiskirtmak cok basit..Yönetimi taraftar üzerinden yipratmaya calisacaklardir..Özellikle yerel basin elverisli bunun icin..Biz birlik olunca ulusal basin da acikca yapacaktir bunu..

Trabzonspor un önündeki en büyük engel buna megilli taraftar sayisinin haddiden fazla olusu..BMN in imkan varsa buna önlem almasinda fayda var..
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hacisalihoglu 2010 2011 sezonunda devre arasinda neden ayrilmisti bilen var mi ?
                  Zahiri sebep: Tesislere çiftlik kurmak istemesi ve taraftar/camianın kendisiyle dalga geçmesi.

Batınî sebep: Sezon başı harcamalar ve transferlerle başlayan (Brozek kardeşler, oyuncu/hoca paralarının ödenmemesi vb.) Şenol Hoca-Sadri Şener anlaşmazlığında Şenol Güneş lehine başkana tavır koyması, Trabzon tarafında kendisi olduğu için başkana sormadan işler yapması. Sonrasında yerine Nevzat Şakar gelmişti.

Bu arada Hayrettin Hacısalihoğlu'nu eleştirir, yerin dibine koyabilirsiniz, biraz eski kafalı bulmanız da normal. Hatta şu an bjk hocası olan Şenol Güneş için hala boş ve anlamsız "adamcılık" yapmaktadır. Bilgim yok ama eminim ki Zeki transferi için de "hatırlı dostlarının" ricasını kırmadığını düşünüyorum. Ancak bu adam daha 1975 yılında takımın "genel kaptanı" idi (şimdiki idari menejer gibi bir unvan) Yıllarca yöneticilik yapmış, takımın her başarısında -az veya çok- katkısı olmuştur. Ayrıca Özkan Sümer Zeki'yi istememiştir ama Sümer'in de Zeki olayı ve Hacısalihoğlu yüzünden ayrılmadığını bilin. Daha İHO başkanken Hacısalihoğlu ve Sümer "külüp batıyor" diye bas bas bağırıyor, yönetimin devrilmesi için birlikte kulis yapıyordu.

Kaldı ki Hacısalihoğlu'nun olduğu yerde yerellik, hatır gönül ve torpil işleri olabilir ama menejerlerle para kırışmak olmaz, kulüp batarken "saçını taramak" olmaz. Trabzonspor'u en az sizin benim kadar sever ve kulübün nasıl döndüğünü, kriz anlarını yönetmesini çok iyi bilir. Harcamalar hesaplı yapılır. Bu takımın kurtuluşu da az maliyetli ve kaliteli yabancılar kadar Yusuf-Abdülkadir'in yanına ilk 11'e altyapıdan yeni oyuncular koymaktan geçer, bunu da başarabilirsek görev tamamlanmış demektir.

Kişileri tartışmak, "Hayri'den (asker arkadaşı ya) acilen kurtulmamız lazım" deyip karşı fikir gelince küsmek kimseye fayda sağlamaz. Önce neredeyse herkesin mutabık olduğu "ilkeler ve doğrular" açısından meseleleri tartalım, Trabzon'da ve iş üretilmeyen her yerde sıkça yapılan DEDİKODU yerine "iş" ve "fikir" üzerinden gidelim. Ha şahıslar da "doğrular ve ilkeler"e uyan "işleri" üzerinden değerlendirirse daha anlamlı olur.
                  En son oflubektas tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 13:17.
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Trabzonspor'un çoğunluğu Trabzonlular'dan oluşmalıdır (Oluşturacağız) lafı fecaattır. Fecaat yerine diğer kelimeleri kullanırsam ağır olur
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sayın asbaşkan demagojide yapmış.

Trabzonlu oyuncu istemiyorlar.

Bçyle bir durum nerede varmış. Buyursun göstersin.

Abdüş, Yusuf, Cafer, Abdülkadir var takımda zerre ses çıkaran var mı?

Biz Trabzonlu oyuncu istemiyoruz değil sırf Trabzonlu diye alınacak oyuncu istemiyoruz.

Zamanında bu taraftar özbeöz Trabzonlu Fatih’i isterken kendisi karşı çıkmıştı. O zaman o dA mı Trabzonlu oyuncu istemiyordu.

Şu yerel çağdışı zihniyetten kurtulmak lazım.

Trabzonspor sadece bir şehir takımı değil.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Şu an takımda sağlıklı bir futbol ortamının olduğu ortada.

Sivas, Ankaragücü ve Gs maçlarında oynan futboldan, oyuncuların istekli oluşundan, futbolcuların birbirine reaksiyonlarından bunu anlayabiliyoruz.

Son gs maçında döktüren Sosa, geçen yıl kılını kıpırdatmıyordu, Hugo takımı sahiplenmiş belli oluyor. Novak gitmek istiyordu şimdi nasıl oynadığını görüyoruz. Olcay Şahan geçen yıl sahada kabadayı gibi dolanırken şimdi takım oyununa ve takım birlikteliğine nasıl katkı veriyor görüyoruz. Keza JP hakemlerle ve rakip futbolcularla didişmeyi bırakmış mis gibi futbol oynuyor. Yeni gelen yabancıların nasıl savaştığını görüyoruz. Onazi son maç neler yaptı gördük.

Geçen yıl bu kadro yönetilememiştir çok açık, çok net. Sahada ve saha dışında bir sürü abuk sabuk şey yaşadık. Şimdi herkesin kafası futbolda rahatlıkla görülüyor bu.

Bu olumlu ortamın tesis edilmesindeki pay yönetime aittir. Burada istifa çığırtkanlığı yapmayı hiç doğru bulmuyorum. Ben de Zeki alındığında çok tepki göstermiştim ancak kabullendim. Kenarda dursun ne yapalım? Teknik ekibin bu tasarrufta rolü olduğunu düşünüp artık kabullendim bu durumu. Hoca istemeseydi almazlardı, demek ki oluru varmış. Böyle düşünelim.

Teknik ekip demişken; Ünal Hoca'nın gelmesini ta rıza gelmeden önce istemiştim ancak iyi ki gelmemiş. Geçen yılki o berbat yönetim anlayışıyla O'nu da harcayacaktık, bir efsanemizi daha yok pahasına kaybedecektik. Bu sene gelmesi, takımla kamp yapması çok iyi oldu. Hazırlık maçlarında ve başakşehir maçında soru işaretleri oluşmuştu kafamda yalan yok ama sonrasında bilinçli, programlı ve bilimsel çalışan bir teknik ekibimiz olduğuna kanaat getirdim. Takım sahada çok güçlü, çok istekli. Güzel pas yapıyor, takım boyumuz kısa, sahada ne yaptığını bilen bir takım var. Çok memnunum.

Diyeceğim o ki; şu olumlu havayı bozmaya yönelik her şeye karşıyım. Bırakalım adamlar çalışsın. Şu ana kadar yönetim gayet iyi gidiyor. Transferlerimiz isabetli, takımımız iyi, taraftarın heyecanı artıyor. Stoper transferi bekliyorduk olmadı. Akbaş'ı tuttular. Maddi olarak bunu uygun gördüler teknik heyet de onay verdi demek ki.

Yönetimde istifa olması bu saatten sonra bize fayda getirmez, olumlu bi gidişatta niye istifa olsun ki?
                        En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 13:13.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bazı şeyleri anlamıyorum.

Misal HH yi savunanlar hangi realist gerekçelerle bunu yapıyor?
                          Şöyle bir şey olabilir mi ya? Demek ki bir şeyleri iyi yapıyor.
                          Neyi
                          İşte bir şeyleri ...
                          Ağır eleştiride bulunanların bir sürü gerekçesi var mesela.

Bu ülkede hersey skordur ilk yarı lider bitirelim burda herkes hayrici kesilir.
                          Salacık kahvehanesinde sabahtan akşama okey oynayan hayrici

İşte liyakatin skora kurban edilişine güzel örnek
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• kır saçlı dinozor kulüpten gittiği gün bayram ilan edilmeli. o gün her sene kutlanmalı.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu anki başarıdan Hayrettin Bey'i sıyırmaya çalışanlara Sadri Şener yönetiminin geçirdiği süreç gösterge olmalıdır.

''Şu anki başarı'' diyorsunuz. Kusura bakmayın ama hangi başarı?
                              Bir başarıdan bahsedebilmek için bir kupa/şampiyonluk gerekir. En azından geçen yılın üzerinde bitirmek gerekir.
                              Daha ligin başındayız. Yarın neler olacağından bihaberiz. Bence dereyi görmeden paçaları sıvamaya çalışmayalım.
                              Ersun döneminde de bir rüzgar ile gittik. Sonrası herkesin malumu sanırım. Önce sezon sonunu görelim derim.

Şu ana bakarsak tabelada Trabzonspor 6. Sırada görünüyor. Bunun da bir başarı olduğunu sanmıyorum.
                              Hacıosmanoğlu ve Usta'nın oluşturduğu takımlar da ligi 5. ve 6. sırada tamamladılar. Şu an bu seviyenin üzerinde değiliz.
                              Sezon sonunda bu seviyeyi geçersek konuşuruz. ''Başarı'' deriz. Veya eleştiririz. Fakat şu an ortada bir başarı yok.
                              Bugün iyi oynayan oyuncular yarın stres yaparak ciddi performans kaybı yaşayabilirler. En azından devreyi bekleyelim derim.

Hayrettin Bey, konusunda söyleyeceğim bir husus var. Kendisini taraftarın üzerinde görüyor.
                              Zeki meselesinde ''Biz istiyoruz, taraftar da kim oluyor!'' tarzında açıklamaları ile ferasetini ortaya koymuştur.
                              Bir taraftar olarak bana bu şekilde muamele yapan bir insandan haz etmem. Edemem!
                              Siz haz ediyorsanız mutluluklar dilerim.Fakat Zeki Yavru ve türevi hamlelere kendinizi hazırlayın derim.
                              Özkan Sümer'i futbol aklı olarak kulübe getirip ''Zeki'' meselesi yüzünden yolları ayırmak da ayrı bir trajedi!
                              Zeki meselesi yüzünden değil diyenlere itibar etmiyorum. Zira her şey kamuoyu önünde yaşandı. Salak değiliz.
                              Özkan Sümer, şu kısa sürede dahi futbol aklını ortaya koydu. Üstadı daha çok ararlar...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ''Şu anki başarı'' diyorsunuz. Kusura bakmayın ama hangi başarı?
                                Bir başarıdan bahsedebilmek için bir kupa/şampiyonluk gerekir. En azından geçen yılın üzerinde bitirmek gerekir.
                                Daha ligin başındayız. Yarın neler olacağından bihaberiz. Bence dereyi görmeden paçaları sıvamaya çalışmayalım.
                                Ersun döneminde de bir rüzgar ile gittik. Sonrası herkesin malumu sanırım. Önce sezon sonunu görelim derim.

Şu ana bakarsak tabelada Trabzonspor 6. Sırada görünüyor. Bunun da bir başarı olduğunu sanmıyorum.
                                Hacıosmanoğlu ve Usta'nın oluşturduğu takımlar da ligi 5. ve 6. sırada tamamladılar. Şu an bu seviyenin üzerinde değiliz.
                                Sezon sonunda bu seviyeyi geçersek konuşuruz. ''Başarı'' deriz. Veya eleştiririz. Fakat şu an ortada bir başarı yok.
                                Bugün iyi oynayan oyuncular yarın stres yaparak ciddi performans kaybı yaşayabilirler. En azından devreyi bekleyelim derim.

Hayrettin Bey, konusunda söyleyeceğim bir husus var. Kendisini taraftarın üzerinde görüyor.
                                Zeki meselesinde ''Biz istiyoruz, taraftar da kim oluyor!'' tarzında açıklamaları ile ferasetini ortaya koymuştur.
                                Bir taraftar olarak bana bu şekilde muamele yapan bir insandan haz etmem. Edemem!
                                Siz haz ediyorsanız mutluluklar dilerim.Fakat Zeki Yavru ve türevi hamlelere kendinizi hazırlayın derim.
                                Özkan Sümer'i futbol aklı olarak kulübe getirip ''Zeki'' meselesi yüzünden yolları ayırmak da ayrı bir trajedi!
                                Zeki meselesi yüzünden değil diyenlere itibar etmiyorum. Zira her şey kamuoyu önünde yaşandı. Salak değiliz.
                                Özkan Sümer, şu kısa sürede dahi futbol aklını ortaya koydu. Üstadı daha çok ararlar...
                                Beklentiniz ne idi?
                                Şampiyonluk mu?

Bu yönetim bize neyin sözünü verdi?
                                Geçen seneki yeri korurlar - korumazlar. Hiç umurumda değil.
                                Beni ilgilendiren bugün ortaya çıkan sinerjiyi koruyabilmeleridir.

Transferde, 1 stoper dışında, 2 milyon euro harcama ile birlikte ortaya koydukları performans bile "başarılı" demeleri için yeterli.

Ha, eğer beklentiniz şu ekonomik durumdaki bir kulübün silip süpürmesi ise.... Allah yardımcınız olsun...

Başakşehir maçı dışında gayet iyi oynuyoruz.
                                Bu da gayet yönetime yazar.
                                Harcadıkları para belli.

Özkan Sümer olayının Zeki meselesinden bağımsız olduğunu camianın içindeki herkes 40 kere söyledi, yazdı.
                                Hüsnü kuruntularınız ile meseleleri yorumlamaktan vazgeçin.
                                En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 13:43.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X