Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kismi daha once de basina yansımıştı, gerçeklik payi ne acaba yönetimin açıklaması ile bu aciklama tamamen zit.

Yeni yönetim ile yaptığımız görüşmelerde bazı yabancı oyunculara yaptıkları şekilde dava konusu alacaklarımın tarafıma ödenmesi durumunda, süresi ve ücreti ne olursa olsun boş mukaveleye imza atacağımı belirttim fakat bu teklifime cevap verilmedi." ifadelerini kullandı.
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Ağaoğlu ve ekibi çok zor bir zamanda çok zor bir göreve talip olmuştu. Böyle zamanlarda sadece iyi Trabzonsporlular devreye giriyor zaten. Bir de son ekonomik dalgalanma ile birlikte bu görev daha da içinden çıkılmaz hal almıştır.

Trabzonspor Tarihi'nin en zorlu döneminde görev yapan bu yönetime Allah kolaylık versin.
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Kulüp için 12 milyon TL şahsına kredi çektiği söyleniyor (Twitter)
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fedakar davranıyor. Ama bizim taraftar profilimizle kalkınmamız iyice zorlaşıyor. Harcayan kesimdeki taraftar sayımız yeterli değil. Gençlerde bu sayının azlığı can sıkıyor. Eninde sonunda küçüleceğiz gün gibi ortada. Trabzonspor 2004-2007 yılları arasındaki yönetim anlayışyla devam etmeye mahkum. Yanlış anlaşılmasın ama ekonomik sıkıntılar en çok bize yarayacak çünkü özellikle gs fb ve bjk nin bu tip durumlara, zayıf kadrolara tahammül edebileceği sezon sayısı maksimum bir ya da iki.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kulüp için 12 milyon TL şahsına kredi çektiği söyleniyor (Twitter)
            sahsina degil, sahsi kefalet vererek

bunu ist. kulüpleri baskanlari yillardir yapiyor
            barca, real gibi kulüplerde baskanlik seciminde aday olabilmek icin bütün borca kefalet veriyorsun

bu özel bisey degil, o koltukta oturanlarin gec kaldiklari bir sey
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Futbolda gerçekten çok güzel para var özer hurmacı aykut demır ve erson yanal olayları gösterdi ki ;
              bir kulübe menejerler aracılar vasıtasıyla kapak atmak,sağlam bir sözleşme yapmak sonrasında da performansını minimize edip kovulmak suretiyle hak edişin olan tazminatlarla yedi göbek sülalenin geçimini garanti altına almak...
              kulüp yönetmek zor bir iş oldu artık..
              haybeye ödenen paralar cidden yüksek performans sergileyenlere verilse yine haksız ama iç rahatlatıcı olurdu.yazık gerçekten

Yorum

• transferdeki gecmiş donem yanlıslarına devam ediliyor, mali anlamda klup lehine iyileşmeler olsada genc oyunculara yonelik bir caba gozlemlemiyoruz....üretim modeline gecilmemesi ve bunun için onunde cok onemli fırsat varken yapılmaması büyük hata gibi duruyor....

uzgunum, ucuz ve tüketim tranferler ile kurtuluş recetesi yazmak, uzun ve orta vadede yine kayıp yasatacak....
                En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 12.08.2018, 08:31.
                ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  küme düşmemenin anahtarı menejerlere para yedirmek mi ? işin normali ile anormalini karıştırmayın biz anormal olanı yaptık kaç senedir yahu menejerler resmen ümüğünü sıktı kulübün birde o savunduğun usta kulübün mali durumunu bildiği halde gidip yüksek maaşlı extra yük getiren bir çok anlaşmaya imza attı mesela klasik olacak ama kendi şirketleri için bunu yapar mıydı. öldürsen yapmazdı.

ülkedeki futbol iklimi kirli hatta mide bulandırıcı bunu şike olayında gördük zaten önce biz kendimiz için doğru olanları yapalım sonrası gelir zaten o doğru olanda menejerlere para yedirmek değil.
                  Ulan neyini ümüğünü sıktı, taş gibi futbolcular var. Kucka, Onazi, Rodallege, Burak bunları en kötü ölüsünü katara filan satarsın iyi bir fiyata. Madem ağaoğlu Usta'ya sayrıdıp duruyordu, menejer paraları verilen futbolcuları niye satmadı da Nevzat'ın scouttan getirdiği dandik futbolcuları elden çıkardı. Yusuf'un dünkü performansını görüdkten sonra bizim dediğimize geleceksiniz eninde sonunda. Bu altyapıdaki futbolcular sosa ve burak abileri sayesinde iyi yerlere gelecekler. Neyse ben biraz daha bekleyeceğim, hatta devre arasına kadar biraz susayım diyorum, zaman geçtikçe bu konuları konuşmak daha verimli olacak.

Yorum

• Taş gibi futbolculara bak. İnsanoğlu da balık hafızalı nasıl olsa. Biz böyleydik der geçersiniz zaman geçtikçe
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ulan neyini ümüğünü sıktı, taş gibi futbolcular var.
                      bundan sonrasını okumaya bile gerek yok. bol menejerli günler
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bundan sonrasını okumaya bile gerek yok. bol menejerli günler
                        “Ulan” dan sonrasını okumaya gerek yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

• benim gözümde artık başkan değilsin al zekini tepe tepe kullan... inşallah aralıkta si... olup gideceksiniz..
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• özkan sümer'in neden istifa ettiği ner şekilde belli oldu.

yüksek ihtimal kulüp dışından biri zeki alınsın dedi özkan hoca'da olmaz dedi tabi hayrettin ve ekibi ağaoğlu'da dahil buna zeki olayına karşı çıkamadı ve özkan sümer'de istifa etti zira geçen kurumsal kimliğe uymayan olaylardan bahsetmişti özkan hoca.

yüzbinlerce kez yazıklar olsun size ağaoğlu ve hayrettin.

Allah aşkına şimdi zeki nasıl top oynar bu iklimde zaten yetersiz bir oyuncu tepkiye rağmen alınması sırf inat uğruna hemde. bu kadar basit kulüp mü yönetilir.

aralıkta sizde güle güle zira o emir ile size oyuncu aldıran zat kimse onunda ..... sizinde..
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Nokta ve uygun maliyetli transferler için çok teşekkür ederim başkanım. Bu yıl inşallah sonuna kadar zirveyi kovalayıp heyecan yaşatacaksınız bizlere. Zeki transferi içinde ayrıca teşekkür ederim başkanım. Taraftar ne isterse tam tersini yapmaya devam edin başarı yakındır.

Yorum

• Trabzonspor'un parasını Zeki transferiyle sokaklara saçan Başkan'ımız, Yönetim Kurulumuz ve TD'mize ne kadar teşekkür etsek azdır.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X