Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her ne kadar Usta'yı desteklemek ile hain ilan edilsek de, bazı gerçekleri söylemeye devam edeceğim. Ağaoğlu tam bir fos çıktı gözümde, bu adamın şu zamana kadar gözümde çok büyük değeri vardı. Yalnız geldiğinden beri yok para yok, yok usta menejerlere şu kadar para verdi, usta söyle yaptı, böyle yaptı vs gibi laflarından gına geldi. M. Usta, ilk geldiğinde Hacıosmanoğlu'nun pisliklerini söylemek yerine susmayı deneyip kulübe para bulup, leş futbolcuları göndermek ile uğraşıyordu.
    Muhtemelen Ağaoğlu, berbat bir transfer sürecinden sonra lig boyunca Usta'ya laf çakmaya çalışıp koltukta kalmaya çalışacak. Şuanki hal ve tavırlarından anladığım lig boyunca da M. Usta'yı hedef gösterip kendi başarısızlığını gizleme yoluna gidecek.

Hala Usta'nın stratejilerini destekliyorum:

* Türk kulüplerin hepsi siyaset ve TFF değişmediği sürece zaten batacak. Bu ortamda transferler menejerler üzerinden yürür ve bu şekilde devam edecek.
    * Trabzon altyapısında sanıldığı gibi çok iyi oyuncular yok, abdülkadir ve yusuf istisna olarak çıkmıştır.
    * Abdülkadir ve Yusuf eğer istediğimiz gibi yetişmelerini istiyorsak, kaliteli futbolcuların ( Burak, Sosa, Kucka vs olduğu takımda gelişecekler. Öbür türlü türkiyedeki medya, insanlar ve daha birçok etmen bu futbolcuları daha önce olduğu gibi söndürecek.
    * Parası olmayan başkan ve yöneticiler Trabzon halkına anca erdemli söz satabilirler, sürekli birilerini suçlayıp kendi beceriksizliklerini başkasına yıkacaktır.

Belli bir süre daha susacağım, zaman geçtikçe söylediklerimiz çıkacak ve vakti geldiğinde Usta'nın yeniden başkanlığı için destek vermeye devam edeceğim. O vakit geldiğinde mevcut yönetimin ne kadar beceriksiz ve hayalperest insanlar olduğu ortaya çıkacak, Usta'nın yaptığı transferlerin kalitesi bir bir ortaya çıkacaktır.

Yorum

• İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her ne kadar Usta'yı desteklemek ile hain ilan edilsek de, bazı gerçekleri söylemeye devam edeceğim. Ağaoğlu tam bir fos çıktı gözümde, bu adamın şu zamana kadar gözümde çok büyük değeri vardı. Yalnız geldiğinden beri yok para yok, yok usta menejerlere şu kadar para verdi, usta söyle yaptı, böyle yaptı vs gibi laflarından gına geldi. M. Usta, ilk geldiğinde Hacıosmanoğlu'nun pisliklerini söylemek yerine susmayı deneyip kulübe para bulup, leş futbolcuları göndermek ile uğraşıyordu.
      Muhtemelen Ağaoğlu, berbat bir transfer sürecinden sonra lig boyunca Usta'ya laf çakmaya çalışıp koltukta kalmaya çalışacak. Şuanki hal ve tavırlarından anladığım lig boyunca da M. Usta'yı hedef gösterip kendi başarısızlığını gizleme yoluna gidecek.

Hala Usta'nın stratejilerini destekliyorum:

* Türk kulüplerin hepsi siyaset ve TFF değişmediği sürece zaten batacak. Bu ortamda transferler menejerler üzerinden yürür ve bu şekilde devam edecek.
      * Trabzon altyapısında sanıldığı gibi çok iyi oyuncular yok, abdülkadir ve yusuf istisna olarak çıkmıştır.
      * Abdülkadir ve Yusuf eğer istediğimiz gibi yetişmelerini istiyorsak, kaliteli futbolcuların ( Burak, Sosa, Kucka vs olduğu takımda gelişecekler. Öbür türlü türkiyedeki medya, insanlar ve daha birçok etmen bu futbolcuları daha önce olduğu gibi söndürecek.
      * Parası olmayan başkan ve yöneticiler Trabzon halkına anca erdemli söz satabilirler, sürekli birilerini suçlayıp kendi beceriksizliklerini başkasına yıkacaktır.

Belli bir süre daha susacağım, zaman geçtikçe söylediklerimiz çıkacak ve vakti geldiğinde Usta'nın yeniden başkanlığı için destek vermeye devam edeceğim. O vakit geldiğinde mevcut yönetimin ne kadar beceriksiz ve hayalperest insanlar olduğu ortaya çıkacak, Usta'nın yaptığı transferlerin kalitesi bir bir ortaya çıkacaktır.
      Sen şu sosyal medyadaki divane sayfasının admini olmalısın...

Yorum

• t shirti pantolonun içine dolduruyorlar bunlarda vizyon ne arar
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• hernekadar iş adamlarına karsı ozel bir antipatim olsada, 90 lı yıllardan kalma yoneticilik bilgine ve gecmisine saygı duyarak diyorum ki;

gereksiz, zaman kaybı doguran dongulerden kurtarması icin daha cesur hareket etmelisin, etmek zorundasın....farklı düsünmek zorunda, zorundasın; baska sekilde olmayacak bu anlasıldı....

transferi bitirdigini acıkla, menejer midir ne ise teslim olmadıgını soyle, alt liglere don bolgesel oyuncuları tara, alternatiflerini simdiden coğalt, kemence horon dinleme artık....

plasebo etkisi için transfer yapma lütfen....her basarının formulü nev-i sahsına münasırdır, kendi formulunu kendin yaz....özellikle trabzon medyasının ve yonlendirdigi kitlenin yorumlarını dinleme, yazdıgım müziklere, sanatcılara kulak ver....

kolay gelsin....
          ıslak imza....

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Gençler selam. Haftaya Cagliari maçı var ve ilgi alaka çok düşük maça

Biz de otobüs kaldırmayalı uzun zaman olmuştu...

Özleyenleri başlığa alalım

BMN İstanbul | Cagliari Maçı Organizasyonu | Olimpiyat'a Gidiyoruz!

https://forum.bordomavi.net/showthre...umartesi/page2
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Daha önce sorulmus muhtemelen ama kusura bakmazsaniz bir kere de ben sormak istiyorum.

Bizim baskan ne is yapar , necidir? Bunu gercekten merak ediyorum.
                Ne zaman internette adamin biografisini , hayat hikayesi arasam direkt golften basliyor. Bu golf oyle mahalle arasinda camurlu sahalarda oynarken farkedilip yizdizlasalan bir spor degil ki . Aksine önce parayi odun edip sonra hobi edinebilecegin bir spor. Trabzonspor'a baskan olabilecek seviyede bir kisinin mesleki hayati hakkinda bilginin sinirli olmasi ilginc
                En son ESER tarafından düzenlendi; 31.07.2018, 22:49.

Yorum

• [MENTION=25276]ESER[/MENTION] Armatör olması lazım
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Diyelim ki bir Çalışansınız.....

Senelik 20 bin lira gelriniz var . Oda maksimum.....

Buna karşın 100 bin tl borcunuz var üstelik bunun 50 bin lirasını 1 yıl içinde ödemek zorundasınız......

Ve bir yandan da aileniz daha yeni eşyalar ,ev araba istiyor.....

İşte Sayın Ağaoğlu'nun elindeki Trabzonspor aşağı yukarı bu durumda....

Transferler konusunda kendisine kızamıyorum çünkü bu durumda transfer yapılmaz,yapılamaz....
                    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 01.08.2018, 11:38.
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Güzel özetlediniz. Bu süreç zor ve realist davranınca vizyonsuz oluyorsunuz, realist olmayınca klubü batıran kişi oluyorsunuz. Velhasıl başkanlık gerçekten ateşten gömlek kim giyerse yanmayı kabul edecek.
                      Klubün en büyük problemi ise ne para ne başarı taraftarın sabırsızlığı ve herşeyi işi yapanlardan daha iyi bilmesi. Bunun da değişeceğini sanmıyorum. Problemler bu baskıya rağmen ya çözülecek ya da büyüyecektir.
                      {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

• Başkana naçizane bir önerim, Hacısalihoğlu'nu falan konuşturmasın. Bu kadar gevşek bir konuşma tarzı olabilir mi hiç yakışmıyor.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkana naçizane bir önerim, Hacısalihoğlu'nu falan konuşturmasın. Bu kadar gevşek bir konuşma tarzı olabilir mi hiç yakışmıyor.
                          Bu adamın özelliği ne? İmza törenlerindeki 5 dk konuşmasında bile kendiyle çelişiyor.Yönetimlerde böyle adamların ne işi var?İnşallah aralık ayında yönetime alınmaz

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen şu sosyal medyadaki divane sayfasının admini olmalısın...
                            Hayır değilim dostum. Usta'dan bir çıkarım yok. Şuanki düzen içerisinde en makul ve gerçekçi uygulamaları M. Usta'nın yaptığını savunuyorum. Problemi direkt TS başkanına yıkamazsınız, mevcut siyasi durumu ve başındakileri eleştirmeden problemi Usta'ya yıkamazsınız, bunu savunuyorum. Türk futboluna italyadaki gibi temiz eller operasyonu yapıp, futbolu siyasetçisine kadar temizlemediğiniz sürece o birilerinin hayal satarak iddia ettiği özlenen TS olmayacak.

M. Usta, ilk geldiği günden beri türk futbolunun problemlerini çok iyi ekranlarda izah etti, tekrardan açın izleyin. bu problemler düzeltilmediği sürece kulüpler yabancılara satışı gerçekleşecek.

Hakkımızda hayırlısı olsun.

Benim korkum menejer parası ödemeyeceğiz diye küme düşecez.

Yorum

• İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayır değilim dostum. Usta'dan bir çıkarım yok. Şuanki düzen içerisinde en makul ve gerçekçi uygulamaları M. Usta'nın yaptığını savunuyorum. Problemi direkt TS başkanına yıkamazsınız, mevcut siyasi durumu ve başındakileri eleştirmeden problemi Usta'ya yıkamazsınız, bunu savunuyorum. Türk futboluna italyadaki gibi temiz eller operasyonu yapıp, futbolu siyasetçisine kadar temizlemediğiniz sürece o birilerinin hayal satarak iddia ettiği özlenen TS olmayacak.

M. Usta, ilk geldiği günden beri türk futbolunun problemlerini çok iyi ekranlarda izah etti, tekrardan açın izleyin. bu problemler düzeltilmediği sürece kulüpler yabancılara satışı gerçekleşecek.

Hakkımızda hayırlısı olsun.

Benim korkum menejer parası ödemeyeceğiz diye küme düşecez.
                              küme düşmemenin anahtarı menejerlere para yedirmek mi ? işin normali ile anormalini karıştırmayın biz anormal olanı yaptık kaç senedir yahu menejerler resmen ümüğünü sıktı kulübün birde o savunduğun usta kulübün mali durumunu bildiği halde gidip yüksek maaşlı extra yük getiren bir çok anlaşmaya imza attı mesela klasik olacak ama kendi şirketleri için bunu yapar mıydı. öldürsen yapmazdı.

ülkedeki futbol iklimi kirli hatta mide bulandırıcı bunu şike olayında gördük zaten önce biz kendimiz için doğru olanları yapalım sonrası gelir zaten o doğru olanda menejerlere para yedirmek değil.
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Arkadaslar kulubu batiran iho dur. Batmis bir kulubu duze cikarmanin yollarindan bi tanesini usta denemistir. Basarili olamamistir. Bonservislerini ve alacaklarini odeyemedigi iyi bir takim birakmistir. Agaogluda ustanin biraktigi takimdaki sorunlari cozup kendi yontemini uygulamaya koyulmustur. Gonul isterki basarili olsun.

Usta ve agaoglunun birbirini tamamlayan trabzonspora katkisi olan calismalar yaptigina inaniyorum.

Ancak ikisininde en buyuk hatasi trabzonsporu bu hale dusurenin Iho oldugunu bilmelerine ragmen Iho hakkinda laf soyleyememeleridir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X