Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yumlu defteri kapanmalı artık. Ayrıca sorunun baş aktörlerinden biriydi ve gitti. Kucka vasat oynadı felaket arayan başka yerlere baksın.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yumlu defteri kapanmalı artık. Ayrıca sorunun baş aktörlerinden biriydi ve gitti. Kucka vasat oynadı felaket arayan başka yerlere baksın.
      Gitti ve sorunlar çözüldü, kucka rakibe dar ediyor sahayı, tank falan filan.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gitti ve sorunlar çözüldü, kucka rakibe dar ediyor sahayı, tank falan filan.
        Yumlu'dan sonra sorunun çözülmemesi Yumlu'yu iyi yapmıyor üzgünüm. Kucka kopuk kopuk da olsa iyi periyotlar oynadı mevkisinde vasat bir performans çizdi. Ezbere konuşmuyorum. Yazdığın alt yapı oyunları için ben de çöpleri yine kapının önüne dökmüşsün falan yazayım böyle sonsuza kadar gitsin.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ulan koca götlü diye toptop geçilen Aytaç'da 4 gol 5 asistle oynadı hemide 500 bin avroya. 2.5 alan yabancı olunca tatlı geliyor galiba.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ulan koca götlü diye toptop geçilen Aytaç'da 4 gol 5 asistle oynadı hemide 500 bin avroya. 2.5 alan yabancı olunca tatlı geliyor galiba.
            luka modric bu sene çıktığı 43 maçta 2 gol 8 asist yaptı.
            2.5 alan hırvat olunca tatlı geliyor galiba diyor mudur acaba real madrid taraftarı.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              luka modric bu sene çıktığı 43 maçta 2 gol 8 asist yaptı.
              2.5 alan hırvat olunca tatlı geliyor galiba diyor mudur acaba real madrid taraftarı.
              Mesele gol, asist yapması değil genç adam. Mesele oyuncunun takımına fayda fiyat politikasına uygunluğudur. Modric ayağına aldığı meşin yuvarlağa adeta şekil verip takımına nefes aldırırken bizimkiside alakasız yerlerde kaptırdığı toplarla takım arkadaşlarına totodan nefes aldırır. Elin oğlu bu bonservis ve maaşların üçte biri ederine 23 yaşında çivi gibi adamlar alıyor bizde 3 tane içi geçmiş herife 300 milyon TL bağlıyoruz sonra niye 5. oluyoruz falan.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mesele gol, asist yapması değil genç adam. Mesele oyuncunun takımına fayda fiyat politikasına uygunluğudur. Modric ayağına aldığı meşin yuvarlağa adeta şekil verip takımına nefes aldırırken bizimkiside alakasız yerlerde kaptırdığı toplarla takım arkadaşlarına totodan nefes aldırır. Elin oğlu bu bonservis ve maaşların üçte biri ederine 23 yaşında çivi gibi adamlar alıyor bizde 3 tane içi geçmiş herife 300 milyon TL bağlıyoruz sonra niye 5. oluyoruz falan.
                Genç abim mesele gol asist değilse gol asist üzerinden örnek vermemelisin. Ayrıca Kucka sevdalısı biri değilim zaten.
                Kucka geçen sene için yanlış transferdi ancak bu sene bu takımın en önemli oyuncularından biri olacağı da aşikar. Harcamaya gerek yok.
                İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Örnek veren ben değilim dikkat ettiysen sayfa başında tartışması olmuş bizde kendi çapımızda iğneleyelim dedik. Fosil transferlerin akıbeti fosil olduklarından mütevellit ertesi senelerdede önem arz etmez, örneklerini yıllardır görüyoruz. Kurtulmanın yolları aranmalı ki inanıyorum yönetime teklif gelse bu tür oyuncuları fazla üçe beşe bakmadan gönderecektir. Öze dönüş yollarını ararken bu tür oyuncular ayağımıza pranga olmamalı.
                Hakkaten yukarıdaki meseleden başlamış olay dikkat etmemişim, kusura bakma abi.
                En son Murathan tarafından düzenlendi; 20.07.2018, 05:26.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Genç abim mesele gol asist değilse gol asist üzerinden örnek vermemelisin. Ayrıca Kucka sevdalısı biri değilim zaten.
                  Kucka geçen sene için yanlış transferdi ancak bu sene bu takımın en önemli oyuncularından biri olacağı da aşikar. Harcamaya gerek yok.
                  Örnek veren ben değilim dikkat ettiysen sayfa başında tartışması olmuş bizde kendi çapımızda iğneleyelim dedik. Fosil transferlerin akıbeti fosil olduklarından mütevellit ertesi senelerdede önem arz etmez, örneklerini yıllardır görüyoruz. Kurtulmanın yolları aranmalı ki inanıyorum yönetime teklif gelse bu tür oyuncuları fazla üçe beşe bakmadan gönderecektir. Öze dönüş yollarını ararken bu tür oyuncular ayağımıza pranga olmamalı.

Yorum

Fernando 3 gol 5 asist yapmadı takımını şampiyon yaptı. Muadillerine bakalım hepsi takımının yükünü sirtlamişlar. Sahada yürü sonra 3 gol attım, 5 asist yaptım yok öyle birşey, önce kendi görevini yapacaksın.
                    +61
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Şunu hiç utanmayan biri söyler ancak. Geldiğimiz durumda takımda stoper kalmadı. Müthiş stoperleriniz arkalarina bakmadan gittiler. Bütün sorun yumlu'daydi gitti, 50 gol yedik. Ben bunun doğru olmadığını söylüyordum. Adam takımıyla avrupa ligine gitti bizi dışarda bıraktılar hala daha burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz. İnsan biraz kendinden şüphe eder.
                      +61

Yorum

Şunu hiç utanmayan biri söyler ancak. Geldiğimiz durumda takımda stoper kalmadı. Müthiş stoperleriniz arkalarina bakmadan gittiler. Bütün sorun yumlu'daydi gitti, 50 gol yedik. Ben bunun doğru olmadığını söylüyordum. Adam takımıyla avrupa ligine gitti bizi dışarda bıraktılar hala daha burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz. İnsan biraz kendinden şüphe eder.
                        Ama küme düşmekten 2 hafta önce kurtuldular.
                        Yumlu başlı başına bir sorundu defboldu gitti.

Yorum

• Başkan güven veriyor, destek verilmeli.

Yorum

Fernando 3 gol 5 asist yapmadı takımını şampiyon yaptı. Muadillerine bakalım hepsi takımının yükünü sirtlamişlar. Sahada yürü sonra 3 gol attım, 5 asist yaptım yok öyle birşey, önce kendi görevini yapacaksın.
                            Hımm fernando takımını şampiyon yaptı ? Peki.

Gomis 29 gol 5 asist
                            Rodrigues 9 gol 10 asist
                            Belhanda 3 gol 8 asist
                            Feghouli 6 gol 9 asist

?? Tüm bunlar Fernando sayesinde mi gerçekleşti yani ?

Kucka'nın beklenen katkıyı yapamadığını 50 kere söyledik ama 23 maçta 3 gol 5 asist yapan bir adama da çöp,rezil,felaket vs denmemeli.

Yorum

• Koca götlü Aytaç'a bonservis veren çıkmadı Malatya bile almaya çalışmadı ve 25 yaşında ki bu cevherden tek kuruş para kazanamadık.

Yumlu,Damdoy,Aytaç bu gibi adamları savunup da Kucka'ya rezil,çöp falan denmesi akıl işi değil.

Yumlu'dan sonra gelen stoperlerin kötü çıkması benim sorunum değil kaldı ki Hubocan,Durica daha iyi performans sergiledi.Yumlu'lu Akhisar Avrupa'ya gitti ama küme düşmekten de son anda kurtuldular.

+61 ci arkadaşa göre 1 sene daha 800 bin euro verip damdoy kahrını çekmeliydik.. kopenhag'da 3 maçta golü yok henüz zaten bizde de 63 lig maçında 10 gol atabilmişti.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hımm fernando takımını şampiyon yaptı ? Peki.

Gomis 29 gol 5 asist
                                Rodrigues 9 gol 10 asist
                                Belhanda 3 gol 8 asist
                                Feghouli 6 gol 9 asist

?? Tüm bunlar Fernando sayesinde mi gerçekleşti yani ?

Kucka'nın beklenen katkıyı yapamadığını 50 kere söyledik ama 23 maçta 3 gol 5 asist yapan bir adama da çöp,rezil,felaket vs denmemeli.
                                Saydığınız oyuncuların hepsi 3.bölge oyuncusu, Fernando ise 1 ile 2. bölge arasındaki bağ. Kendisinden skor katkısı beklemiyor zaten Gs'de.

Kucka forumda söylendiği kadar kötü bir oyuncu değil ama Maaş-Performans ilişkisinde Sosa ve Olcay'dan sonra 3.olarak gitmesi gereken oyuncu.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X