İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşılıklı sataşma, konuyu siyasi düzleme çekme, başlıkta durumdan şikayetçi olan da yoksa kimsenin mesajını silmeyiz.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCidden enteresan, 2- 3 mesaj altı ve üstü okuyun bence.
Ben genel bir anlayış ve uygulamadan bahsediyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu iyiymiş kaçırmışım. Gerçi ben yazsam konu dışı diye silerdiniz o da ayrı mesele.
Ki karşılıklı tartıştığınız kişilerin de mesajı silindi.
Burada siz de şahitsiniz ki, bazı tartışmalar karşılıklı küfürleşmelere ve tartışan üye sayısının da artmasına sebep oluyor. E haliyle müdahale ediliyor mesajlara, hatta ve hatta ortamın biraz sakinleşmesi için, bazı durumlarda geçici olarak başlığın da kapatıldığı oluyor.
Yukarıda örnek olarak gösterdiğim tartışmada, hakaret yok, sataşma yok, hiç bir yönetici veya üye müdahalesi olmadan da güzel bir şekilde tartışma sonlandı.
Bu tarz bir tartışmayı, fikir alışverişini bölecek durumda değiliz. Elimizde sopayla, üyelerin tepesinde bekliyor gibi bir izlenim bıraktıysak da bizim kabahatimizdir o. Ama müsade edersen, sonunun kötüye varacağı gidişatından belli olan tartışmaların da önünü almak zorundayız.
Velhasıl, bu kadar alınganlık göstermeye gerek de yok...
Biz bizeyiz şurada, kimsenin kimseye garezi yok...
Darılacak, gücenecek bir durum da yok...En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 19.06.2018, 13:09.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Ağaoğlu başlığı Başkanlık Sistemi başlığına evrilmiş.......
Doğru mu olmuş bilmem ama ilginç olmuş.....
Seçimlerden sonra bu konuda popülaritesini kaybeder.....
Yazilani okumak yerine niyet okuyup alakasiz bir sekilde insanlari itham etmekten kacininmak gerek.
Ayriyeten o cumle sonundaki 5 noktanin özel bir mana yada ima katan bir anlami mi var? Gercekten merak ettigim icin soruyorum,kinayesiz.
Saygilar
Bu arada forum sakinlerinden özür diliyorum. Gereksiz yere basligi isgal ettigim icin.En son ESER tarafından düzenlendi; 19.06.2018, 21:59.
Yorum
-
İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoz konusu muhabbet demokrasi uzerine bir muhabbetti, bunun secimle alakasi ne? Burada bu konunun muhattabi olan arkadaslar yada ben propaganda mi yaptik? Bu imayi destekleyen bir ileti gostermeni rica ediyorum.
Yazilani okumak yerine niyet okuyup alakasiz bir sekilde insanlari itham etmekten kacininmak gerek.
Ayriyeten o cumle sonundaki 5 noktanin özel bir mana yada ima katan bir anlami mi var? Gercekten merak ettigim icin soruyorum,kinayesiz.
Saygilar
Bu arada forum sakinlerinden özür diliyorum. Gereksiz yere basligi isgal ettigim icin.
Öncelikle
Yazdıklarımın sonundaki noktaların özel bir anlamı yoktur.....
Benim yazma stilimle alakalıdır....
Hep böyle yazarım ben yanlış anlaşılma olmasın......
Yazılanlardan da rahatsız olmadım yanlış anlama ancak bu başlığa Sayın Ağaoğlu ile ilgili düşünceleri okumak amacı ile uğradım ama son 2-3 sayfada Sayın Ağaoğluna rastlayamadım. Son zamanlarda ülkemiz gündemi de demokrasi ve diktatörlüğe kayış ekseninde olduğundan bana ilginç bile geldi yazılanlar. Art niyet aramadım varda demedim....
saygılar hürmetlerEn son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 20.06.2018, 10:27.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Karşılıklı gerginlik tırmansa dahi bu kadar seviyenin korunabildiği bir tartışmayı ne Facebook, ne Twitter ne de başka sosyal bir mecrada bulabiliriz.
Bu yüzden BMN...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yönetimin söylemlerini geldiği günden beri beğenmiyorum, birçok konuda da yetersiz buluyorum. Ancak Trabzonspor düzlüğe çıkacaksa da bu insanlarla çıkacak. Usta'nın maşalarına yedirmeyelim.
Yorum
-
bu videoda..
kulüp başkanını aşağılama var..
kulüp oyuncusunu aşağılama var..
kulübü aşağılama var..
önemli olan bişey daha var bilgiyi yerel halktan almış..yani bu adiye içerden bilgi veriliyor..
adam dalga geçiyor Yazıcı ve Abdüş 20 etmez diyor edersede diğer futbolcuların parasını ödemeye yetmez diyor..
sıradan bi cevap verildi kulüpten..
Sayın Başkan Ağaoğlu bu adam bırak arkadaşın olmayı babanın oğlu olsa daha sert cevap verilmeliydi..
ve ilk fırsatta bu sözler bu adama yedirilmeli..(tabiki kaba kuvvetle değil)(medeni bir şekilde)
samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
21.06.18 TÜRKİYE GAZETESİ, KEMAL BELGİN
Trabzonspor yargılama yapmalı!
Okay gitti. Kayserispor’da oynarken geleceğin Oğuz Çetin’i diye yazmıştım ama sonrasında o özelliklerini bırakıp sahada dövüşmeye başladı. Neyse, İspanya’ya gitmesi de başarıdır. Bu arada Yusuf için de kuyruk varmış... Yabancıları nasıl eriteceğiz diye her gün kafa patlatılıyormuş. Yahu koca Trabzonspor’u kim bu hale soktuysa, onların bir bir afişe edilip sportif yargılamaya tutulmaları gerekir. Haksız mıyım? Bu ülke futbolunda ihtilal yapan Trabzonspor değil miydi yoksa?Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Ağaoğlu'na "gönüllü kayyum" diyorlar.
Ya kulübün kapısına kilidi vuracaktık ya da gönüllü olarak bu yükün altına kafasını sokacak birisini bulup kendi parmağımızı kendimiz kesecektik.
Benim beklentim yine her zamanki gibi.
1. Şike mücadelesini ADAM GİBİ sonuna kadar sürdürsünler.
2. Bizi kimselere rezil rüsva etmesinler.En son My tarafından düzenlendi; 08.07.2018, 19:55.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Belden aşağısına beton yetmeyecek açıklamaları için (Burak ile ilgili olan darphane olayı) tebrik ediyorum.
Türkiye'nin en iyi ortasaha oyuncuları bizde diyerek oyuncuları onore etmesi yerindeydi.
Keşke ilk geldiğinde oyuncularla ilgili ekonomik anlamdaki söylemlerini yapmasaydı.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum