Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak C.Guleryuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya ben bu Usta'yı vizyonu var diye babama karşı onlarca kez savundum.
    30 yaşımdayım, hayatımda hiç bu kadar büyük bir taklaya denk gelmemiştim.
    Bu adamın Trabzonspor kelimesini ağzına alması bile bir şekilde engellenmeli.
    İğreniyorum, midem bulanıyor kendisinden.

Fakat sorgulanması gereken şey şu ki; bu adam bunları yaparken kulüp içinde hiç mi denetleme yoktu? Babasının çiftliği gibi nasıl yönetebildi?
    el cevap: dernekler yasası . sorumluluk yok.denetim yok.gaziantepspor şu anda 3. ligde .yıllarca bonservis kazanmalarına rağmen.ptt1. ligde alt yapı oyuncuları ile oynadılar.kulüplerin çoğu adeta kara delik.iyi yönetilen 1-2 kulüp var.o kadar.
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak C.Guleryuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya ben bu Usta'yı vizyonu var diye babama karşı onlarca kez savundum.
      30 yaşımdayım, hayatımda hiç bu kadar büyük bir taklaya denk gelmemiştim.
      Bu adamın Trabzonspor kelimesini ağzına alması bile bir şekilde engellenmeli.
      İğreniyorum, midem bulanıyor kendisinden.

Fakat sorgulanması gereken şey şu ki; bu adam bunları yaparken kulüp içinde hiç mi denetleme yoktu? Babasının çiftliği gibi nasıl yönetebildi?
      Aynı şekilde ben de şiddetle çevreme savundum Usta'yı. Çok yakın arkadaşlarımla arayı açtım hatta.
      Hamiş

Yorum

• Bazı arkadaşların da dediği gibi İho’ya neden laf yok, orası suyu bulandırıyor.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gs de ödemedi 5 ay maaş alamadılar ama sistemleri vardı ve şampiyon oldular..
          ........................
          kulübün hiç borcu yoktu.. gitti 150 milyon euro borç yaptı ve paraları ödemedi..
          .....................
          biz castro yu alalım derken herkes burun kıvırıyordu..
          Ben Usta'yı destekledim. Çünkü bizim kafamızda laflar ediyordu. Meğerse sadece bizim ona söylediklerimizi bize tekrarlıyormuş

Yazınızda teziniz; sistemimimiz yoktu o yüzden başarılı olamadık. Usta da hata yaptı, Ağaoğlu da yapıyor.

Bunu kabul etmem mümkün değil. Kaldı ki son sayfalarda neler yapılmış, neler yapılmamış yazıyor, bunları görmeyip Uçurtmayı Vurmasınlar'daki çocuk gibi ben işemedim miki yaptı gibi bir savunma kabul edilemez

İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bazı arkadaşların da dediği gibi İho’ya neden laf yok, orası suyu bulandırıyor.
          İho dönemi de araştırılmalı. Usta ben üstüne gitmeyeceğim, çünkü bu sonra adet haline gelir diyordu, bütün dönemler araştırılsın bakalım ne çıkacak
          En son Travelair tarafından düzenlendi; 02.06.2018, 09:48.
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Arkadaşlar zaten futbol kulüplerinde bu sorumsuzluk ve denetimsizlikten dolayı bunca yolsuzluk hırsızlık arsızlık peyda oldu. Bir alan düşünün trilyonlarca lira dönüyor ama kılıfına uydurduktan sonra istediğin gibi at koşturabiliyorsun.

3 temmuz süreci bu açık kapının kapatılması ve bu sorumsuz ve denetimsiz alanın kontrol altına alınması için bir fırsattı ama maalesef siyaset kurumu iktidarı muhalefetiyle bu kara deliği kapatmak yerine inanılmaz bir şekilde koruma altına aldı.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Ben geriye dönük bilhassa üç döneminde araştırılmasını istiyorum.
              S.Şener, İ. Hacıosmanoğlu(mutlaka araştırılmalı) ve M.Usta. Çok
              şeyler daha çıkacak. ( Travelair arkadaşım; Ağaoğlu’da hata yapıyor derken
              orasını anlayamadım, nasıl bir hata?)
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben geriye dönük bilhassa üç döneminde araştırılmasını istiyorum.
                S.Şener, İ. Hacıosmanoğlu(mutlaka araştırılmalı) ve M.Usta. Çok
                şeyler daha çıkacak. ( Travelair arkadaşım; Ağaoğlu’da hata yapıyor derken
                orasını anlayamadım, nasıl bir hata?)
                Yok ben değil, Alper arkadaşımızdan alıntıladım. Nokta yerine virgül koymam lazımdı. Ben ikisinin adeta böyle denkleştirilmesi hata olur diye düşünüyorum
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 02.06.2018, 11:05.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Usta yönetiminin KAP’a bildirdiği anlaşmalara göre, sezon başında Milan’dan kiralanan, devre arasında da bonservisi alınan Jose Sosa için İtalyan kulübüyle toplamda 4 Milyon 750 Bin Euro, Arjantinli yıldıza da yıllık 3 Milyon 320 Bin Euro ödeneceği bildirilmişti.
                  Ancak Sosa’yla ekstra 2 Milyon Euro imza parası karşılığında anlaşıldığı ortaya çıktı. Bu paranın da 32 yaşındaki futbolcuya peşin ödendiği belirtildi.

Tıpkı Sosa’da olduğu gibi Milan’dan transfer edilen bir başka yıldız Juraj Kucka’da da KAP’a bildirilmeyen bir detay ortaya çıktı.
                  KAP’a yapılan açıklamalarda, Milan ile 5 Milyon Euro karşılığında anlaşıldığı, Slovak futbolcuya da yıllık 2 Milyon 250 Bin Euro ödeneceği bildirilmişti.
                  Ancak Usta’nın yaptığı anlaşmada Kucka’ya ekstra olarak “imaj hakkı” adı altında 1 Milyon 500 Bin Euro daha ödeneceği belirlendi.
                  Bu ücretin Kucka’nın Trabzonspor’da geçirdiği her sezonda yıllık alacağına bölünerek yani 3 yıl boyunca yılda ekstra 500 Bin Euro ödenmesi şeklinde verilmesi şartıyla anlaşıldığı bildirildi

Bordo mavili takımın sezon başında Çin ekibi BJ Guan’dan 3.5 Milyon Euro’ya transfer ettiği ve yıllık 3 Milyon 550 Bin Euro’ya 3 yıllık sözleşme imzaladığı golcü futbolcunun sözleşmesinde “Sözleşmesi süresince 50 maç oynadığı takdirde sözleşmesi 1 yıl daha uzar” şeklinde madde olduğu belirlendi.
                  Bu yıl 25 maça çıkan Burak Yılmaz’ın sözleşmesinde yine geçtiğimiz günlerde maç ve puan başına da ücret aldığı ortaya çıkmıştı.

Vergiler ve sözleşmelerindeki ek maddeler nedeniyle yıllık maliyetleri ;
                  *Burak Yılmaz : 4 Milyon 900 Bin Euro,
                  *Kucka : 3 Milyon 800 Bin Euro
                  *Sosa : 4 Milyon 800 Bin Euro

https://www.haber61.net/sosa-kucka-v...84.html#galeri

İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Usta yönetiminin KAP’a bildirdiği anlaşmalara göre, sezon başında Milan’dan kiralanan, devre arasında da bonservisi alınan Jose Sosa için İtalyan kulübüyle toplamda 4 Milyon 750 Bin Euro, Arjantinli yıldıza da yıllık 3 Milyon 320 Bin Euro ödeneceği bildirilmişti.
                    Ancak Sosa’yla ekstra 2 Milyon Euro imza parası karşılığında anlaşıldığı ortaya çıktı. Bu paranın da 32 yaşındaki futbolcuya peşin ödendiği belirtildi.

Tıpkı Sosa’da olduğu gibi Milan’dan transfer edilen bir başka yıldız Juraj Kucka’da da KAP’a bildirilmeyen bir detay ortaya çıktı.
                    KAP’a yapılan açıklamalarda, Milan ile 5 Milyon Euro karşılığında anlaşıldığı, Slovak futbolcuya da yıllık 2 Milyon 250 Bin Euro ödeneceği bildirilmişti.
                    Ancak Usta’nın yaptığı anlaşmada Kucka’ya ekstra olarak “imaj hakkı” adı altında 1 Milyon 500 Bin Euro daha ödeneceği belirlendi.
                    Bu ücretin Kucka’nın Trabzonspor’da geçirdiği her sezonda yıllık alacağına bölünerek yani 3 yıl boyunca yılda ekstra 500 Bin Euro ödenmesi şeklinde verilmesi şartıyla anlaşıldığı bildirildi

Bordo mavili takımın sezon başında Çin ekibi BJ Guan’dan 3.5 Milyon Euro’ya transfer ettiği ve yıllık 3 Milyon 550 Bin Euro’ya 3 yıllık sözleşme imzaladığı golcü futbolcunun sözleşmesinde “Sözleşmesi süresince 50 maç oynadığı takdirde sözleşmesi 1 yıl daha uzar” şeklinde madde olduğu belirlendi.
                    Bu yıl 25 maça çıkan Burak Yılmaz’ın sözleşmesinde yine geçtiğimiz günlerde maç ve puan başına da ücret aldığı ortaya çıkmıştı.

Yahu futbolcusu,yöneticisi herkes hırsız bildiğin.Bunların tefeciden hiçbir farkı yok oturdukları yerden para kazanıyorlar.

Yorum

• bu da dogruysa fena kaziklandik

13,5 milyon sadece 3 oyuncuya, intihar bu
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bunun bir savunması olabilir mi ? sanki şampiyonlar ligine gidiyorsun büyük gelir bekliyorsun . bu paraların dönüşünü 2-3 sene üste şampiyon olsan ancak alabilirsin , hangi akıl ve mantıkla bu işe girişmiş olabilir bir başkan , sabotajtan ötesi bir durum resmen .

aslında hızını alamamıştı 10 milyon euro guliano ya da verecekti de allahtan fener araya girdi bize tarihlerindeki en büyük iyiliği yaptılar .
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ahmet Ağaoğlu iyi oku...Kulübün bütün gelirlerine temlik koydurup Zigana tv aracılığıyla kulübe savaş açan, Yılmazsporlular ekibi kuran, Lange transferiyle kulübü Lange denen vasıfsıza peşkeş çeken ve seçimi Sümer'e karşı kaybettiği için buraya yazıp da uzatamayacağım türlü düşmanlıkları yapan sözde Onursal başkana ziyaret yapacaksın forma vereceksin sonra da üç beş kağıt parçasıyla kuruş yedirmem edebiyatı yapıp milleti mi kandıracaksın?

Muharrem Usta beceriksizin biri...Ancak Muharrem Usta giderken kim ne kadar borç yaptıysa hep beraber ödeyelim diyen de biri...Kaldı ki taahhütleri afişe ederek çözüm olmaz gizlililik içerisinde çözersin her şeyi...Sonuç alamazsan afişe edersin...Amatörlüğünüzü Ünal ve Metin Aktaş ile başlattınız kağıt parçalarıyla devam ettriyorsunuz...

Varsa, kuruşun hesabını sor sorma diyen yok..Hadi biraz da sizin icraatinizi görsün taraftar..Transferlere ne zaman başlıyorsunuz hadi bakalım bırak eski defterleri...
                          nasıl bir mantık eski defterleri bırakmak ?

bunu diyen şike davasına da eski defter der.

her gelen vurgunu yapsın, gitsin, sonra bırak eski defterleri.

Yorum

• Muharrem Usta bu belge ortaya çıkarsa belge geçersiz olacaktır maddesini neden ekletti ?? Bu çok önemli bir konu. Gizli kapaklı kurtulup gitmek istercesine işler yaptı. Her şey bir kenara bu çok sinsice bir hareket. Trabzonspor mahalle bakkalı mı böyle sözleşmeler bırakıyorsun kulübe. Dernekler yasasına tabi Kocaman bir kulübe karşı eğer gerçekten aidiyet hissediyorsan Bağışlarsın 5 - 10 Milyon Euro'nu çeker gidersin. Bu futbolcuları satarım ben demek falan ne alaka. Düşünüyorum bir türlü bulamıyorum.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Usta yönetiminin KAP’a bildirdiği anlaşmalara göre, sezon başında Milan’dan kiralanan, devre arasında da bonservisi alınan Jose Sosa için İtalyan kulübüyle toplamda 4 Milyon 750 Bin Euro, Arjantinli yıldıza da yıllık 3 Milyon 320 Bin Euro ödeneceği bildirilmişti.

Bu kadar zarari aziz yildirim gelse ancak verirdi klube yaziklar olsun..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Taraftar olarak bizlerin aklını başına alması lazım. İyi futbolcu ucuza gelmez.İstanbul takımlarına da futbolcular böyle geliyor. Onların da mali durumu ortada.Çinden önceki son durak ülkemiz Sadece Abdülkadir Yusuf gibi kendi yetiştirdiğin adamları bir kaç Yıl ucuza oynatırsın ondan sonra menajer çocuğun aklıma girer satmak zorunda kalırsın. Ülke olarak işi düzeltmek zor. Çözüm yönetimin açıkladığı yöntem ama bugün Usta ya söven taraftar olarak biz bu acı reçeteyi ne kadar kabulleneceğiz. Bir kaç yıl bu yönetimi rahat bırakırsak ancak omdan sonra toparlanabiliriz aksi halde En az Usta kadar biz de zarar veririz kulübe. Kimse ucuza oynamaz. Sen daha çok maaş alabilecekken mevcut işinde ne derece tahammül edip devam edebilirsin.
                                “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X