Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim anladığım burada şöyle bir durum var. Trabzonspor, M.Usta'ya olan borcunu hiç bir zaman ödemez. Fubtolcunun alacağını, bonservis borcunu vs. ödemek zorunda, sonuçta UEFA adama cezayı keser, ama eski başkana niye ödesin değil mi ? M.Usta, UEFA'ya gidecek hali yok sonuçta, değil mi ? Diğer takımlar da öyle. Beşiktaş Demirörene belki 100m borçlu, bilançoda gözüküyor ama bu parayı ödeyecek mi ? Tabi ki hayır. Şimdi bunu bilen M.Usta sanki benim borcumu düşün bilançodan, bu futbolcuları da ben satayım diyor. Sattığı kadar parasını da kurtarmış olacak. Rakamlar çok önemli değil, 5m veya 10m farketmez. Sonuçta, diğer ihtimalde eline geçecek para sıfır iken şimdi bir miktar parasını kurtaracak. Dolayısıyla M.Usta'nın teklifinin Trabzonspor'a bir faydası yok. Ben bu şekilde anlıyorum, eğer doğru anlıyorsam da burada M.Usta'yı pek iyi niyetli bulamayacağım kimse kusura bakmasın, yönetim burada haklı gibi.
    Hayır öyle değil. Bu oyuncuların satışından gelen bütün parayi klübe verecek. Bu para 13 milyon Euro'dan ne kadar eksikse o kadarını da borçtan silecek.

Bu oyuncular o paralara satılabilse çoktan satılırdi zaten, kim verir o kadar bonservisi, almak isteyen de bedavaya almaya çalışıyor.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayır öyle değil. Bu oyuncuların satışından gelen bütün parayi klübe verecek. Bu para 13 milyon Euro'dan ne kadar eksikse o kadarını da borçtan silecek.

Bu oyuncular o paralara satılabilse çoktan satılırdi zaten, kim verir o kadar bonservisi, almak isteyen de bedavaya almaya çalışıyor.
      Böyleyse benim anladığımdan daha iyi ama yönetimin işine karışılmasını doğru bulmuyorum. Hem etik değil, hem de koşullar yönetim harici belirlenmemeli
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tamamen uydurma şöyle birşey olamazmı ?

Herkes menejerlerle Usta'nın yakınlığı var diyor misal Burak,Sosa,Kucka ikisini 2'şer m€ birini de 1 m€ sattım kalanı borçtan düşün dese, menejer kankalarına sattırıp menejerlik ücretlerini yüksek gösterip bonservislerini toplam 5m€ gösterse kim itiraz edebilir? Taahhütde 5 m€ kulübe garanti ediliyor sonuçta 8m€ kısmı borçtan düşme hakkı var.

Sonuç olarak hem kulüpten alacağının bir bölümünü almış olur hemde imajını düzeltmiş olur??

Bence kulüp böyle birşeyin olacağını düşünüyor ve bu yüzden teklife uzak, nasıl olsa Usta'nın parasını ödeme gibi bi durumları yok ee faizde binmiyor dursun diyor borç olarak ben 7ye yada toplam 9 m€ ya satsam yine kardır hesabı yapılıyor bence.

Yorum

• Yardımcı antrenörler imza töreni...

Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Forma almayı en çok Trabzonsporlular tercih ediyor

“Lisanslı ürünlerden hangilerini satın alırsınız/aldınız?” sorusundaki ürünler arasında en çok kıyafeti yüzde 48'le Beşiktaş taraftarı satın alırken; Beşiktaş'ı sırasıyla yüzde 43'le Trabzonspor, yüzde 42'yle Fenerbahçe ve yüzde 41'le Galatasaray taraftarı izledi. En çok forma alan taraflara bakıldığında ise Trabzonsporlular yüzde 77 oy oranıyla birinci sırada yer alırken; Trabzonspor taraftarını yüzde 73'le Bursasporlular, yüzde 68'le Galatasaraylılar, yüzde 66'yla Fenerbahçeliler ve yüzde 65'le Beşiktaşlılar takip etti.

Bu taraftar en cefakar ve takiminin arkasindan suruklenen taraftardir istatistikler ortada bu kadar basarisizlik ve kotu yonetilmeye ragmen..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yalan haberdir.
              İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Forma almayı en çok Trabzonsporlular tercih ediyor

“Lisanslı ürünlerden hangilerini satın alırsınız/aldınız?” sorusundaki ürünler arasında en çok kıyafeti yüzde 48'le Beşiktaş taraftarı satın alırken; Beşiktaş'ı sırasıyla yüzde 43'le Trabzonspor, yüzde 42'yle Fenerbahçe ve yüzde 41'le Galatasaray taraftarı izledi. En çok forma alan taraflara bakıldığında ise Trabzonsporlular yüzde 77 oy oranıyla birinci sırada yer alırken; Trabzonspor taraftarını yüzde 73'le Bursasporlular, yüzde 68'le Galatasaraylılar, yüzde 66'yla Fenerbahçeliler ve yüzde 65'le Beşiktaşlılar takip etti.

Bu taraftar en cefakar ve takiminin arkasindan suruklenen taraftardir istatistikler ortada bu kadar basarisizlik ve kotu yonetilmeye ragmen..
              HUAWEI CRR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tamamen uydurma şöyle birşey olamazmı ?

Herkes menejerlerle Usta'nın yakınlığı var diyor misal Burak,Sosa,Kucka ikisini 2'şer m€ birini de 1 m€ sattım kalanı borçtan düşün dese, menejer kankalarına sattırıp menejerlik ücretlerini yüksek gösterip bonservislerini toplam 5m€ gösterse kim itiraz edebilir? Taahhütde 5 m€ kulübe garanti ediliyor sonuçta 8m€ kısmı borçtan düşme hakkı var.

Sonuç olarak hem kulüpten alacağının bir bölümünü almış olur hemde imajını düzeltmiş olur??

Bence kulüp böyle birşeyin olacağını düşünüyor ve bu yüzden teklife uzak, nasıl olsa Usta'nın parasını ödeme gibi bi durumları yok ee faizde binmiyor dursun diyor borç olarak ben 7ye yada toplam 9 m€ ya satsam yine kardır hesabı yapılıyor bence.
                olabilir, yaşayıp göreceğiz.

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yani o oyuncular için 13 milyon€ zaten verdiğimiz bonservis. Adam verdiğim bonservisi geri koyayım diyor. 33 lük adamları kaça satacağız merak ediyorum.
                  Keşke satsa 13 düşse borçtan, Burak takım oyununu bozuyor, Sosa komple zarar, Kucko Okay performansı sonrası atıl durumda, gitseler de 10a gitseler...

Yorum

• İdari Menejer olarak Caner Cuvalcıoglu doğru isim.
                    Kaleci antrenörümüz keşke Alper Boğuşlu olsa idi.
                    Tercüman dahi çok önemli bence.Halil Yazıcıoğlu geri döner mi bilmiyorum ama bize lazım.
                    Yabancı kondisyoner de şart.
                    Ayrıca maç analiz ve scouting ekibi,
                    Beslenme ve diyetisyen ekibi ve psikolog birim de önemli.
                    Bu artık ekip işi.
                    Fatih Terimin arkasında ki ekibe bakın misal.
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• psikolog kesin şart, hem a takım hemde alt yapı oyuncuları için .
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Trabzonspor 3 futbolcuyu satacak 13 m alacak. Yok bilmem kaça satamazsa farkı Usta borçtan düşecek yok belli tarihe kadar satarsa Usta nur alem nur olacak bütün hataları kapanacak. Taahut tarihine kadar satamazsa yeni yönetim suçlu, beceriksiz ilan edilecek. Satabilecekken satmazsa HSO hain ilan edilecek, canlı yayında Ustanın elini öpecek. Bahsedilen rakam önce 15m iken sonra nasıl kendi kendine 10m olduğu anlaşılmaya çalışılacak birileri yalan mı söylüyor yoksa güvenilmez mi diye fal bakılacak.

Haa birde benim asıl anlamadığım üçünü birden satmak zorundamıyız kardeşim belki birini tutmak isteriz. O zaman yönetim Ustanın şartlarını yerine getirmedi diye beceriksiz mi oluyor, hatalarına bir büyük hata daha eklemiş mi oluyor
                        En son Ali Bektaş tarafından düzenlendi; 31.05.2018, 16:17.
                        Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          psikolog kesin şart, hem a takım hemde alt yapı oyuncuları için .
                          bir adet bu amcamdam mi?
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• teknik ekip operasyonunu kim yaptı acaba? kimin fikri idi bu? hangi nedenlerle yapıldı.

hem dün hem bugün ağaoğlu masada yoktu . başkan devre dışı mı bırakıldı acaba?
                            TEKKEBALL

Yorum

• Metin Aktaş mı

Aklıma kova ve dansöz kıyafetli hali geliyor

Ya şimdi Aktaş ciddi ciddi Onur'u mu antrane edecek Hiç güleceğim yoktu valla.
                              En son My tarafından düzenlendi; 31.05.2018, 22:26.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Metin Aktas sürekli Akçaabat'ta bir iddaa middaa bâyisinde takiliyormus, at yarislarini da çok severmis... o bâyi sâhibinin yegeni dedi bana bugün, ben bir sey demedim kendisi Aktas olayini ögrenince yazdi hemen, sasirdi bayagi
                                En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 01.06.2018, 01:01.
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X