Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1.) imzali taahütüname birakmis kulübe

2.) 5 milyon avroyu nakit garanti ediyior, diger parayida satisdan cikaramazsak alacaklarimdan kesersiniz diyor

bu teklif ustanin yaptigi en dogru seydi bence, kesinlikle kabul edilmeliydi
    -Bir kere verdiği bir para varsa bunu koşa vadede temin edemeyeceğini biliyor.
    -Kulübe ihtar da çekmez çok tepki alacağından
    -Oyuncuların maliyeti 17.5 milyon ilk başta ortaya atılan 15 milyon daha sonra 10 milyon olduğu iddia edilmiş.
    -Samimi olsa düşüncelerinde futbolcuların satılmasında ilişkili olduğu kişiler ve yönetimi aynı masada oturtsun sizin tasarrufunuzda böyle değerlendirebiliriz desin.
    -Değişik çıkar ortaklıkları ortada kendine avantaj sağlamak için yapmayacağından nasıl emin olunacak. Varsa bir bildiği temasını kurar gelir kulübe söyler.
    -Madem işleri profesyonel yürütecem diyor önerdiği iş profesyonelce değil, samimilik desen o zaman kağıda dökme işi... kendi içinde çelişkili
    -Profesyonel anlamda kulübün zarar etmemesi içinse 5 futbolcuyu 10 milyona satamazlarsa kapatsınlar beyinleri. Kulüp kendi piyasayı yoklasın olmazsa USTA’ya der ama o da zaman aşımlı. Bence art niyet var.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geri çevirir tabi, 3 futbolcuyu 5'e satamayacaksa istifa etmesi lazım (Dediklerimi anladıysan)
      13 varken halen 5 diyorsun

İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      -Bir kere verdiği bir para varsa bunu koşa vadede temin edemeyeceğini biliyor.
      -Kulübe ihtar da çekmez çok tepki alacağından
      -Oyuncuların maliyeti 17.5 milyon ilk başta ortaya atılan 15 milyon daha sonra 10 milyon olduğu iddia edilmiş.
      -Samimi olsa düşüncelerinde futbolcuların satılmasında ilişkili olduğu kişiler ve yönetimi aynı masada oturtsun sizin tasarrufunuzda böyle değerlendirebiliriz desin.
      -Değişik çıkar ortaklıkları ortada kendine avantaj sağlamak için yapmayacağından nasıl emin olunacak. Varsa bir bildiği temasını kurar gelir kulübe söyler.
      -Madem işleri profesyonel yürütecem diyor önerdiği iş profesyonelce değil, samimilik desen o zaman kağıda dökme işi... kendi içinde çelişkili
      -Profesyonel anlamda kulübün zarar etmemesi içinse 5 futbolcuyu 10 milyona satamazlarsa kapatsınlar beyinleri. Kulüp kendi piyasayı yoklasın olmazsa USTA’ya der ama o da zaman aşımlı. Bence art niyet var.
      samimiyet, iyi niyet arayan kim

zararin neresinden dönersen kardirdayiz

ve yazili bir teklif vardi, artik yok

sosayi yollarken büyük ihtimallen üzerine para sayacagiz, o zaman tekrar bunlari sayarsiniz
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.05.2018, 10:10.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Aynı şeyi ben de yaparım diyor başkan. Neden Usta'ya bıraksın? 5'ten sonrasının kaderini neden Usta'ya bıraksın? Satışın kontrolünü neden bıraksın? Samimiyet ne alaka diyorsun da samimiyetine güvenle alakalı bu durumlar.

Örneğin, baştan beri 15 denilen neden 10 olmuş, daha baştan güven vermiyor ki?
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 30.05.2018, 10:12.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynı şeyi ben de yaparım diyor başkan. Neden Usta'ya bıraksın? 5'ten sonrasının kaderini neden Usta'ya bıraksın? Satışın kontrolünü neden bıraksın? Samimiyet ne alaka diyorsun da samimiyetine güvenle alakalı bu durumlar.

Örneğin, baştan beri 15 denilen neden 10 olmuş, daha baştan güven vermiyor ki?
          baskani sanirim dün dinlemedim, dinlesen rakamlar hakkinda bu kadar sacma konusmazdin

8 milyonu kaderinide kimseye birakmamis oldugunu bilirdin

neyi tartisdigini bile bilmedigini cikartiyorum bundan

tartisacagimiza yukardaki tweetleri oku ve baskanin dediklerini dinlemeni tavsiye ederim
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Dinledim, buradaki yazıları da okudum, ama sen beni dikkatli takip etmiyorsun, ya da mantığımı anlamadın
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Başkanımız ulusal kanala çıkıp şu aspor denen kanal bozunstuna dersini vermeli sözleşmeli oyuncumuza hemde yurtiçi serbest kalma bedeli olmamasına rağmen cicnona peşkeş çekmeye çalışıyorlar

Sadece bordo mavi .
              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                samimiyet, iyi niyet arayan kimzararin neresinden dönersen kardirdayızve yazili bir teklif vardi, artik yoksosayi yollarken büyük ihtimallen üzerine para sayacagiz, o zaman tekrar bunlari sayarsiniz
                Adamın niyeti kötüyse karlı olacağın bir işi nasıl yapacaksın. Önünde bir kağıt var ve ona imza atınca tüm o şartları kabul ediyorsun.
                Usta’nın da 60 milyonluk bir girdisi olduğundan bahsediliyor. Şu an dava açıp parasını kısa vadede temin etme gibi bir irade ortaya koyamayacağı da kesin.
                Attığın imza nedeniyle kağıtta yazan şartlara mecbursun. Bu anlaşma gereği futbolcuları ben 3 milyona sattım hepsini gerisini borcumdan düşün derse ki deme hakkı var kimsenin ses etmeye hakkı yok.
                Köprüleri atmasın yeni gelen yönetim. Her şeyden feragat edeyim gidip Demirören ile görüşeyim ama Usta ile iş tutmam derse puştluk yapmış olur.
                MAY gibi şantaj yapacak bir ağı yok USTA’nın.
                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Benim anladığım şu.

Ağaoğlu bahsi geçen futbolcuları Usta'ya sattırıp 5 milyonunu kasaya geri kalanını Usta'ya vermektense 100 bin dolar fazlasına satsa daha karda görüyor bunu. Çünkü aklında Usta'nın parasını vermek gibi şey yok kesinlikle.

Usta zararın neresinden dönsek kardır deyip parasını biraz olsun kurtarmanın peşinde Ağaoğlu'nun ise öncelikleri arasında Usta kesinlikle yok bu adamlardan ne kazansak kardır diyor.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Bence aynı hesap o sponsorluk işinde de var. Bahsi geçen göğüs sponsorluğu muhtemelen Usta'nın şirketlerinden birisinin. Ağaoğlu biten QNB sonunda daha düşük dahi olsa yeni bir sponsorlukla kulübe para sokmayı Usta'nın bu yolla alacağını tahsil etmesine yeğliyordur.

Bence tabi bunlar
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim anladığım şu.

Ağaoğlu bahsi geçen futbolcuları Usta'ya sattırıp 5 milyonunu kasaya geri kalanını Usta'ya vermektense 100 bin dolar fazlasına satsa daha karda görüyor bunu. Çünkü aklında Usta'nın parasını vermek gibi şey yok kesinlikle.

Usta zararın neresinden dönsek kardır deyip parasını biraz olsun kurtarmanın peşinde Ağaoğlu'nun ise öncelikleri arasında Usta kesinlikle yok bu adamlardan ne kazansak kardır diyor.
                      13 milyonun hepsi kulübe kalacak şekilde teklif sunduğunu söylüyor Usta? Bu para-verdiğimize denk geliyor- bu 3 oyuncu için gayet iyi. Başkanın bu rakamlara satmasını çok zor görüyorum. Hele hele 17 milyondan falan bahsetmesi tam hayalcilik. Umarım elimizde patlamazlar. İndirim olayı da saçmalık ayrıca.

Yorum

• bundan sonra bu kulube hibe disinda baskanlarin kendi cebinden borc para vermeleri yasaklanmasi gerekiyor.kendisini o donem en cok destekleyenlerden biri olarak muharrem usta'ya bakiyorum, adam utanmadan arlanmadan hala cikip konusabiliyor..
                        geldigimizde gul bahcesi degildi diyor sanki klubu duzluge cikarmis gibi.yaa aga iyi guzel degildi ama sen geldin maddi manevi daha da dibe vurduk o nasil olacak?

bide bu taahhut isleri insani daha da cileden cikariyor..hayir futbolcuyu satabileceksen simdi sat tutan mi var.sen yuksek miktarlara sattinda ahmet agaoglu sana engel mi oldu.futbolcunun butun haklarini kulup niye sana versin?kendi cebinden borc para verdin diye mi?satarsam satarim satamazsam benim hesaptan dusun.boyle ukalalik olmaz.beyzadem bide yeni yonetime diyor ki siz cebinizden ne kadar para verdinizde bize sitem ediyorsunuz?lan boyle mantik olabilir mi.neredeyse uc sene gorev yaptin hangi gelir getirici projeyi uygulamaya koyup trabzonspor'u kisilerin cebine bakmaktan kurtardin.amac bu degil miydi?ee sen ne yaptin, bankaya degilde kendine borclandirdin simdi birseyler yapmaya calisan adamlara ust perdeden artis artis konusuyorsun.gorende direkt olarak hibe etti sanir.sponsorluklarin karsiliginda sirketinin kurdugun universitenin hastanenin reklamini yaptin.nedir bu havan.fifa'da o kadar dosyanin ne isi vardi?neden bunlari cozmediniz?

giderken yaptigi kur cakalligina hic girmiyorum..yok gelirken bu kadar euro borc vardi simdi bu kadar borc var falan filan..lan milleti gerizekalimi saniyor bunlar.dalga gecer gibi yusuf abdulkadir okay onazi gibi isimleri biraktik diyor.bunlardan 2 si alt yapi biri iho doneminde alindi.yuhh ya insan bununla ovunur mu.senin doneminde alinan topculari alt alta yaz bakalim ne kadar ediyor.

ayrica kendi sirketleri haricinde hangi sponsorluklari bize getirdi?kimse qnb demesin cok fena agzimi bozarim.qnb'nin siyasi yollarla sponsor oldugunu herkes tahmin ediyordur.ayni sekilde vestel stadin isim hakkini alsaydi onlarda ayni siyasi kanallardan olacakti..

simdi taraftardan cekindigi icin direkt olarak parasini isteyemiyor yok taahhutmus yok qnb'den sonra sponsorlukmus ayak yapiyor.yahu ben bu adami desteklemisim aklim almiyor.
                        En son tristram tarafından düzenlendi; 30.05.2018, 16:30.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          13 milyonun hepsi kulübe kalacak şekilde teklif sunduğunu söylüyor Usta? Bu para-verdiğimize denk geliyor- bu 3 oyuncu için gayet iyi. Başkanın bu rakamlara satmasını çok zor görüyorum. Hele hele 17 milyondan falan bahsetmesi tam hayalcilik. Umarım elimizde patlamazlar. İndirim olayı da saçmalık ayrıca.
                          Tamam işte. Görünürde tüm para kulübe giriyor. Kulübün de Usta'ya borcu var. Giren paradan 8'i kulübün borcundan düşüyor.

Ağaoğlu: "Kendisi bir takım hesaplar yaptı, ben dedi 13 öderim bu oyuncuların satış hakkını bana verdiğiniz taktirde. Bu oyuncuların satışını gerçekleştiririm, kulübe de 13 milyon 8'i de benim borcumdan silinmek üzere 5 milyon eurosu da kulübe nakit olarak girer."

24. dakikadan itibaren açıklaması Ağaoğlu'nun.
                          Murat

Yorum

• Usta'nın da böyle bir "Yani bu üç oyuncunun satışından gelecek olan paradan alacaklarıma karşılık tarafıma hiçbir ücretin ödenmesini talep etmedim.'' açıklaması var.

Hadi buyur.
                            Murat

Yorum

• Kimi dinlesek haklı...

Ne kadar sahte bir camia olduğumuzun net bir göstergesi...
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• bunlar demek bir araya geldiklerinde yüzlerine pek bakmadılar boş muhabbet yaptılar , ikisi de ne konuştuklarını anlamamış
                                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X