Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün konuştukları ile akşam yaptıkları birbirini tutmuyor. Şahsi görüşüm bu başkan da boş. Ligde 1 galibiyet 2 milyon iken Ünal Karamanı getiriyosun ve nerden baksan 6,7 galibiyeti kafadan siliyosun. 14 milyon az para demekki ve elinde değerini katlayacak futbolcular varken bana göre topçudan anlamayan bi adamı getirmesi ne kadar da boş biri olduğunu gösteriyor
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Belli bir standartı tutturacak hoca bulunsa yeter giderdi.Süper Lig'de doğru dürüst takım çalıştırmamış kişiyi getirmek nerden çıktı.
      Çok absürt bir tercih,net.

Yorum

• Duygusal olarak başarılı teknik açıdan başarısız bir tercih hayırlısı olsun.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bugün basın toplantısı düzenleyip hocayı açıklamadıklarına göre tepki olacağını düşündüler.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muharrem Usta: Yönetim bizim sunduğumuzu değil, kendi yol haritasını tercih etti

''Burak, Kuçka ve Sosa için yönetimden ayrılırken 10 milyon Euro’luk taahhütname bırakmıştım belli bir tarihe kadar geçerli olmak üzere. Daha sonrasında sayın başkan Ahmet Ağaoğlu’nun benimle görüşme talebinde bulunması üzerine Liv Hospital’de bir araya gelerek 10 milyonluk Euro’luk teklifi 13 milyon Euro’ya çıkartılması kaydıyla ilgili oyuncuların kulüpten gönderilmesini benden talep etmiştir. Görüşme sonrasında 13 milyon Euro üzerinde mutabakat sağladık. Ayrıca oyuncuların satışından gelen tüm parayı kulübün kullanması kaydıyla eğer toplam satış bedeli 13 milyon Euro’yu bulmazsa kalanının alacaklarımdan tamamlanmasını kendisine ifade ettim. Yani bu üç oyuncunun satışından gelecek olan paradan alacaklarıma karşılık tarafıma hiçbir ücretin ödenmesini talep etmedim.''

Ajansspor

3 oyuncu için 13 milyon euro da anlaştık, alacaklarıma karşılık hiçbir ödeme talep etmedim demiş. Bu durumda Ağaoğlu ya da Usta'dan birisi yalan söylüyor.

Yalnız Usta'nın bu söyledikleri doğruysa Ağaoğlu neden kabul etmiş, sonradan neden vazgeçmiş ve bugün niye bu şekilde aktarıyor ? Teklif gayet güzel, 3 oyuncu için 13 milyon euro iyiydi bence ama doğru mu yalan mı işte orası karışık.
            Şayet doğruysa, bu teklif neden kabul edilmez?
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kulüp kulüp değil bildiğin Dallas dizisi yemin ediyorum. Dizi film olsak fblisi gslisi işini gücünü bırakır acaba bugün ne olay patlak verecek diye merakla ekran başında bizi beklerdi.

Bir kulüp taraftarını bu kadar yormamalı arkadaş.
              En son My tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 22:07.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şayet doğruysa, bu teklif neden kabul edilmez?
                ego tatmin etmek icin
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ego tatmin etmek icin
                  Burak sosa ve kucka yi 5 milyon euroya satamayiz.
                  Sosa ya kimse bonservis vermez.
                  Kuckaya en fazla 2 verirler.
                  Burak a da sadece bjk verir oda ölücü zaten.
                  Bu oyunculari muharrem ustaya biraksak.
                  13 bonservis ,bonusuyla yillik 10 milyon euroda maas yukunden kurtulacagiz.
                  23 milyon euro. 100 milyon lira. Asagi yukari stad sponsorlugu ucretine denk.

Ali agaoglu muharrem ustaya bu kadar vururken iho ya laf etmemesinede ayri bir kil oldum.

Yorum

• ilk icraatinde yani hoca seçiminde büyük sıçtı maçları boş stadda oynayacaktır aralık ayınıda göremez diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      inceletecek tabi. Daha Medicalpark isim sponsorluğu 2016-2017 sezonu ikinci yarısı ücret almadan kullanıldığına dair iddialar devam ediyor.

Bu yapılan incelemeler rutin prosedür zaten. Bunu birçok kişi de söyledi. Bu genelde devir teslimlerde bir yerde kalan alacak ya da sonradan sorun olabilecek borçların tespit edilmesi için gerekli. Yoksa Muharrem'in yaptığı sümenaltı üçkağıtçılıkları zaten dedektif tutarak araştırman lazım.

Ali Rıza Egemen kadar dıngof biri daha yok memlekette.
                      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ilk icraatinde yani hoca seçiminde büyük sıçtı maçları boş stadda oynayacaktır aralık ayınıda göremez diye düşünüyorum
                        Arka planı iyi oluştururlarsa, antrenöründen istatistikçisine, alt yapı hocasından scout ekibine kadar köklü bir revizyon olursa Ünal Karaman ismi bu çarka çomak sokmaz hatta ismiyle ekstra şeylerin üstesinden gelir. Ama sana 100 bin lira maaş veriyorum paramı teknik direktöre harcayamam. Al yanına Hüseyini takımı düşürmeden bişeler oynatın biz borcu ödeyecez derseler o zaman selpakları hazzırlayalım çok ağlarız.
                        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arka planı iyi oluştururlarsa, antrenöründen istatistikçisine, alt yapı hocasından scout ekibine kadar köklü bir revizyon olursa Ünal Karaman ismi bu çarka çomak sokmaz hatta ismiyle ekstra şeylerin üstesinden gelir. Ama sana 100 bin lira maaş veriyorum paramı teknik direktöre harcayamam. Al yanına Hüseyini takımı düşürmeden bişeler oynatın biz borcu ödeyecez derseler o zaman selpakları hazzırlayalım çok ağlarız.
                          kardeşim özkan sümer ve ahmet ağaoğlu ikilisi 2002 de yarım kalan işi tam etmeye gelmişler bu hoca seçiminin hiç bir mantığı açıklaması yok

Yorum

• sen simdiden istifa et başkan başlamadan olayın sonu belli oldu.
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• iyi niyetli dürüst kulüp yönetmesi için en ideal başkan ama maalesef futbolu bilmiyor.bilmiyor olması bir sorun değil lakin bir sportif direktörde getirmedi günümüz futbolunu bilen.

para istemiyor bir kriter ise küme düşmekten başka seçeneğin kalmaz.

iki kötü son bizleri bekliyor.maalesef.küme düşmek yada kulübün satılması.oysa ağaoğlu projesi doğru idi kulüp için.fakat futbolu bilmiyor olması ve 2000 yılı sonrası futbolunu bilen bir sportif direktör getirmemesi bütün iyi niyetini ve doğru işleri çöpe atmak demektir.

tahminim aralık ayında seçimde sadri şener duruma el koyacak ve koymalı.

profesyonel atamalarda kriterin olmaması demek büyük yıkımın başlangıcıdır.neden ünal karaman sorusunun cevabı yok.bu büyük bir kulüp için oldukça vahim bir tablo.misal neden tekke sorusunun bir cevabı vardı.yeni zidane modeli.tutarsa. 51 yaşındaki karamana ya tutarsa demek saçmalık olur.tutmamış çünkü şu ana kadar bir yerde.
                              TEKKEBALL

Yorum

• En kısa surede bırak o koltugu hiç degilse boş kalsın.
                                Kim aracı oldu Unal için Berat Albayrak mı,Faruk Özak mı?

Allah sizi bildigi gibi yapsın.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X