Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takımda çalışan biri olduğu için bir şey demiyorum yoksa boşta olan biri olsaydı şimdiye kadar bitmeliydi.
    Bence çok aman aman yarın gelsin sonraki gün gelsinlik bir teknik direktör işi yok şu an.Bugün olmassa yarın olur yarın olmassa en geç haftaya biter.Yeter ki şartlar ve isim doğru belirlensin.Bir oyuncu transfer edilirken ince eleyip sık dokuyoruz denilir ya asıl ince elenip sık dokunulması gereken konu bu.Aceleye gelmez

Yorum

• Takımda çalışan da Şenol oluyormuş işte ozaman cümbüş olur
      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Birisinin yaptığı bir yanlış anlatılırken neden isim verilmez ben buna ayar oluyorum. İsimsiz verdiğin her bilgi dedikodu benim gözümde

Yorum

• alın size bir bilinmeyen daha ,
          qnb sözleşmesi bitince başka bir şirket ile 5 yıllık sponsporluk imzalanmış ,maliyeti belli değil .
          başkanın ısrarla vurguladığı yönetim kurulu kararı ile alınması esastır bu gibi kararların , belli ki tek başına alınmış bir karar söz konusu .
          bağımsız denetim kurulu da bir tamamlasa çalışmalarını kim bilir daha neler açığa çıkacak .
          daha önce de demiştim yine söylüyorum trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en kötü yönetim ve başkanı bundan önceki başkandır , başkanın bugünki açıklamarıyla bu artık kanıtlanmış oldu .
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Sayın Başkan, olağanüstü kongre öncesinde borcumuzun 1,3 Milyar TL olduğunu iddia etmişti. Bugün ise "Göreve geldiğimizde kulübün borcu 888 Milyon idi, şimdi ise 935 Milyon TL." dedi.

"Durum kötü, vahim, yandık bittik... Bizden önceki yönetim kulübü batırmış" mealindeki açıklamalar Muharrem Bey döneminde de çok beğeniliyordu. Ancak rakamlarla oynamanın, takla attırmanın kimseye faydası yok. 2018 ilk çeyrek mali raporlarını açıklayın, görelim.

Diğer yandan çoğu temel gelir kalemi temlikli iken en büyük girdiyi oyuncudan satışından sağlanacak diyorsunuz. Katılıyor ve destekliyorum. Burada iki tür satış söz konusu:

A) Yusuf, Abdülkadir, Okay, Onazi gibi piyasası olan oyuncular

B) Burak, Sosa, Kucka gibi elden çıkarılması gerektiği için satış listesine konulanlar

Trabzonspor bu süreci hem bir temizlik hem de bir marketing başarısına dönüştürebilir. 2018-19 sezonunu gözden çıkardıysak (ki sahada ne olacağı belli olmaz) bahse konu yedi-sekiz oyuncudan yaklaşık 60 Milyon Euro elde edebilir. Bu bedel, verilen veriler ışığında iki yıllık bütçeye tekabül ediyor. İşte "sürdürülebilirlik" bu noktadan sonra başlıyor.

Yeni Sosa mukaveleleri olmayacaksa, 2019 yazında da bir iki oyuncu pazara çıkarabileceksek Trabzonspor yanmaz, batmaz.

Özetle, duygusal değil gerçekçi davranma zamanıdır.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 12:46.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Önceki yönetim 10 Nisan'da (Haber olunmuş mu yoksa giderayak mı orayı anlamadım) alınan karar itibariyle QNB yerine başka bir şirketle 5 seneliğine anlaşılmış. Anladığım parası da alınıp harcanılmış. Ama geçerliliği şüpheli. Çünkü konuyla ilgili yönetim kurulu kararını bulamamışlar. Üzerinde gizlilik kararı varmış. İşe bak!

Başkan güzel konuştu teşekkürler ama şikayet yeri değil orası, sürekli şikayet halinde olmaması lazım
              En son Travelair tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 12:45.
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• klübün gelecek senelerdeki sabit gelirlerini harcamak hiç etik değil. bunu bir yasayla engellemek gerekir. bankalar para kazansın diye bu yasalar çıkmıyor, faizle kurumlar soyuluyor. bu şartlarda borçlanmak günahtır.

Yorum

• Medical Park'tır herhalde o şirket diye tahmin ediyorum.

Yorum

• Benim anladığım M.Usta forma göğüs reklam hakkını giderayak 5 yıllığına satmış.Alacaklarını bu şekilde tahsil ettiğini veya kendisiyle ilişkili bir şirketse ordan gelecek para ile tahsil etmeyi planladığını tahmin ediyorum.
                    En son fincher tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 12:52. Sebep: -

Yorum

• yalnız birileri başkana sosyal medyanın 10-15 yaş arası ergenlerden oluştuğunu söylemesi gerekiyor.fazla ciddiye almış takip etmiş ve moralinin bozulduğunu gördüm.başkanda biraz rıza çalımbayı gördüm bir an.

uğur melekeyi dinlemiş olsa idi bu kadar moralman çökmezdi.meleke de yıllardır şunu söyler.sosyal medya ergenlerinin yazdıklarını okumuyorum.çünkü farkettim ki yazanlar 10-15 yaş arası veletler.der.

bence başkanın yapabilirse en önemli icraatı tüzük değişikliği olacak.kulübü soymalarının önüne geçilmeli.net
                      TEKKEBALL

Yorum

• Başkan geldiği ilk haftadan beri söylemleri üzerinden, yaptığı ziyaretler üzerinden, hatta sadeec söylentide kalan konular üzerinden fazlaca küfür yedi taraftardan. Ağaoglu'na karşı taraftarın bir kısmında garip bir ön yargı var. Haklı olarak da bundan şikayet ediyor başkan.

Kulübün vahim durumu ortada. Böyle bir durumda elini taşın altına sokmuş olması bile başlı başına bir kredi sağlıyor başkana. Eleştiri yaparken dedikodular üzerinden değil de yapılan icraatların sonuçlarını görerek konuşmak gerek.

Şunu alacakmışsınız, bunu satacakmışsınız, onu dava edecekmişsiniz Allah belanızı versin vs vs vs. Yahu böyle bir düşünce tarzı mı olur? Bekleyip görelim. Saha içi saha dışı sonuclara bir bakalım. Ondan sonra söyleyelim gerekenleri.

Umarım başkanın şevki kırılmaz ve taraftarı dinlemeden planladığı şekilde yoluna devam eder. Şahsım adına ne alınan/satılan oyuncalara ne de seçilen hocaya bu icraatların sonuçlarını görene kadar bir şey söylemem.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Ah usta vah usta sen neymissin sen..sozlesmesi devam edip daha once klupde gorev almis kisi hemde hic ismi gecmemis olacak senöl efendi enkaz takima gelmeyecek kadar zeki oldugu icin samet hocada bursayla tamam dendigi icin geriye kaln tek isim kemal ozdes yine yanlis bir hamle olur kanimca..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• gelecek için 5 yıllık forma reklamı nasıl yapılır akıl alır gibi değil.sanırım parayı da peşin alıp indiragandi yapmışlar yanlış anlamadıysam.

kulübün bütün değerlerini paraya çevirmişler gelecek olanlarıda.üstüne birde borç.sonra ceketini alıp gidiyorsun.neden?çünkü yolacak bişey kalmadı.

usta ve iho büyük zarar verdiler.

onunçün şu tüzük değişikliği mutlaka yapılmalı kısa dönemde.gaziantepin eskişehirin durumları ortada.dernekler yasası ile yönetildiğinden.küme düşmelerinde rayting olarak sıkıntı yaratmayacakları affetmiyorlar aga.ağaoğlu bu bakımdan tam zamanında geldi.
                            TEKKEBALL

Yorum

• neden yaptinki bu toplantiyi? duygusalliktanmi. care bulamiyorsan istifa et git, baska ne demeli bu toplanti üzerine.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Eski yönetimin bir sürü yönetim yanlışını açıklığa kavuşturdu ve kendi yönetiminin yaptıkları hakkında bilgi verdi. Bence verimli geçti
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X