Kepenkleri indiriyoruz arkadaşlar hacı+usta batış döneminin özeti budur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demek istedin abi, duruşu duruş değil derken?
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok sıkıntılı yani. feci daralmış.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Şu aşamada taşın altına elini sokmasından dolayı Ahmet Ağaoğlu ile gurur duyuyorum.
Başarılı olur, olmaz, umrumda değil.
Şu tablonun haline bakar mısınız yahu, gözlerim doluyor dinlerken.
Ve ben bu Muharrem Usta denilen adamı alkışladım, savundum.
Ellerim kırılaydı, dilim kopaydı.
Yazıklar olsun be...Arbeit Macht Frei !
Yorum
-
trabzonhaber'in bir kaç gün önce yapmış olduğu bir haber vardı .
Başkan menejerlerle buluştu ve görüşmede çarli lakaplı menejer de vardı şeklindeydi haber
an itibari ile de bu haber doğrulanmış oldu .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Yanlış anlamadıysam Usta futbolcuları ben satayım size 5 milyon € peşin vereyim, kalan 8'i alacağımdan düşersiniz demiş. 15 de fazla gelmişEn son Travelair tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 11:59.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bu başkanın yaninda durmazsak kulüp gercekten batacak destek olmalıyız kkmi getirirse getirsin yeterki ödemeleri TL ile yapsın borcu azaltsın TS nin geleceğini kurtarsın konuşulan rakamlar basit sayilar gibi söyleniyor 995 trilyon eski parayla birakin 995 bin TL yi cebinden 995 lira dahi bagislayacak adam sayisi 100 bilemedin 1000 i gecmez yazıktır günahtır. Bundan sonra takımı aşırı borçlandıran kim.olursa olsun karşısında olmalıyız
Sadece bordo mavi .bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış anlamadıysam Usta futbolcuları ben satayım size 5 milyon € peşin vereyim, kalan 8'i borcumdan düşersiniz demiş. 15 de fazla gelmiş- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum