Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kepenkleri indiriyoruz arkadaşlar hacı+usta batış döneminin özeti budur.
    Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne demek istedin abi, duruşu duruş değil derken?
      çok sıkıntılı yani. feci daralmış.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok sıkıntılı yani. feci daralmış.
        Anladım abi, haklısın, canı çok sıkkın haklı olarak...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Şu aşamada taşın altına elini sokmasından dolayı Ahmet Ağaoğlu ile gurur duyuyorum.
          Başarılı olur, olmaz, umrumda değil.
          Şu tablonun haline bakar mısınız yahu, gözlerim doluyor dinlerken.
          Ve ben bu Muharrem Usta denilen adamı alkışladım, savundum.
          Ellerim kırılaydı, dilim kopaydı.
          Yazıklar olsun be...
          Arbeit Macht Frei !

Yorum

• Başkan istifa edecekmiş gibi konuşuyor
            Acayip gergin...
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• bence kimse yönetimden borç-alacak dengelemeleri dışında özel bir aksiyon beklemesin.

Yorum

• İHO da Usta da MAY da acilen Trabzonspor delegeliğinden çıkartılmalı. Her Trabzonsporlunun hayalini süsleyen o koltuğa oturup da bu performansı sergilemenin bir karşılığı olmalı.
                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• trabzonhaber'in bir kaç gün önce yapmış olduğu bir haber vardı .
                  Başkan menejerlerle buluştu ve görüşmede çarli lakaplı menejer de vardı şeklindeydi haber
                  an itibari ile de bu haber doğrulanmış oldu .
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Başkan adamın adını bilmiyor, Çarli diye birisi diyor.
                    Hahahahahaha inanılmaz güldüm
                    Arbeit Macht Frei !

Yorum

• Yanlış anlamadıysam Usta futbolcuları ben satayım size 5 milyon € peşin vereyim, kalan 8'i alacağımdan düşersiniz demiş. 15 de fazla gelmiş
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 11:59.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu başkanın yaninda durmazsak kulüp gercekten batacak destek olmalıyız kkmi getirirse getirsin yeterki ödemeleri TL ile yapsın borcu azaltsın TS nin geleceğini kurtarsın konuşulan rakamlar basit sayilar gibi söyleniyor 995 trilyon eski parayla birakin 995 bin TL yi cebinden 995 lira dahi bagislayacak adam sayisi 100 bilemedin 1000 i gecmez yazıktır günahtır. Bundan sonra takımı aşırı borçlandıran kim.olursa olsun karşısında olmalıyız

Sadece bordo mavi .
                        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yanlış anlamadıysam Usta futbolcuları ben satayım size 5 milyon € peşin vereyim, kalan 8'i borcumdan düşersiniz demiş. 15 de fazla gelmiş
                          Güzel ticaret. Biz de Trabzonspor'lu bilirdik kendisini.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Başkanı dinliyorum en iyisi kulübü PSG başkanı gibi birine satmak . Tabi kim alırsa artık
                            .

Yorum

• çok ağır konuştu ya hoca konusunda. vay arkadaş. kulübün haline bak.

Yorum

• İstemediğimiz bir hocayı açıklayacak yol yapıyor
                                You Will Never Walk Alone
                                Liverpool F.C

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X