Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O değil de Özkan Sümer başkanlığının (ve Ahmet Ağaoğlu asbaşkanlığının) en iyi icraati turuncu Kappa formalardı. Yine öyle birşey yaparlar mı acaba, bence çok iyi olurdu. Hala durur bende o turuncu forma.
    Abi, bu gidişle mor forma çıkaracağız gibi.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Milli takımın içine etti geldi hakemlerle işi götürdü. Bugün bıraksın yine milli takımın başına gelir, böyle pislik ilişkilerle dolu bir ülke.
      hiç te hakemlerle işi götürmedi. ilk yarı rezil olduğu 3 takımıda hemde oynayarak yendi. (Ts,Başak,Bjk). Ha bu fatonun sevimsizliğini örtmez. ama adam şampiyon yaptı.
      13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O değil de Özkan Sümer başkanlığının (ve Ahmet Ağaoğlu asbaşkanlığının) en iyi icraati turuncu Kappa formalardı. Yine öyle birşey yaparlar mı acaba, bence çok iyi olurdu. Hala durur bende o turuncu forma.
        bizim ülkemizde new balance yok henuz. bence fena yatırım yapmıyorlar ve klasik formalarda basarılılar. ne bilim bizim içinde firma icinde iyi olabilir.
        13 Vitor Hugo

Yorum

• Trabzon'un tek sanayisi Trabzonspor'dur dolayısıyladır ki Trabzonspor'a o şehirde daima "yiyilecek karın doyurulacak" bir tekne olarak bakılıyor...Yiyebilirse çok iyi yiyemezse muhalefet...Bu sorunun kaynağı da mikro milliyetçilik...

Trabzonspor, Trabzon'la arasına mesafe koymayı başaracak nitelikte kişileri göreve getirdiği zaman kimlikleşecek kişiliğini kurtaracaktır...
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yusufu ve abduşu ben de çok seviyorum. ama güzel teklifler varsa değerlendirilmeliler.
            bu çocuklar kendini bu takımda daha fazla geliştiremezler. sebebi basit takım ne kadar iyiyse senin parlaman daha çabuk gerçekleşir ama maalesef öyle bir takım yok ve önümüzdeki sene de olmayacak. zaten bu kafa ve borç ile hep 4-5. liğe oynayacağımız için en azından futbolcu satarak borcu kapatırlar.
            hem yusuf ve abduş için gelişmek adına avrupanın büyük ligleri daha iyi bir fırsat olur.

ayrıca 15-20 milyon veren varsa kesinlikle düşünmesinler. ileride daha iyi olsalar 20 milyondan fazla veren çıkmaz bizim ülkemizin ligimizin en fazla ederi bu..
            Yusuf ve Abdüşmü önemli Trabzonspormu önemli..

yani bu çocuklar gitsin..kendini kurtarsın..biz b.. çukurunda uğraşmaya devam edelim..
            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• bence.....Sayın başkan........ divan üyelerine veya kamuoyuna şirin gözükmek için..böyle konuşmalar yapmamalısın..

........................

kulübün futbolcusu için böyle konuşmalar yapmak...kulübe fayda sağlayacaksa yap..

ama aklım ve mantığım kesinlikle yanlış diyor..

hem birde Başkana böyle konuşmalar yapmak düşmez..gazeteciler zaten bu konuları araştırır bulur bizde ne kadar olgun,ser verip sır vermeyen,oyuncusunu kaba tabirle satmayan bir başkan var deriz..

böyle konuşmalarla aidiyet edinemezsiniz..oyuncularla konuştun söz aldın ama bir kaçı kabul etmedi hemen adamları ifşa ettin..peki ya diğer oyuncular ne düşünecek yarın öbürgünde bu Başkan bizi kamuoyu önüne atar demiyecek mi..aidiyeti böylemi sağlayacaz...

yanlış bence..hem bu kadar bıd bıd paramız yok..borcumuz çok demenin de kulübe faydası olduğunu düşünmüyorum..
              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Yönetimin izleyeceği plan,program bir an önce belli olmalı artık...Bu belirsizlik ortamı hoş değil.
                Maliyetli futbolcular üzerinden sürekli spekülasyonlar dönüyor..
                Aynı şekilde her gün Trabzonspora yakışmayacak teknik direktörlerin adı geçiyor..Giray Bulak vs.
                Rıza hocanın gidişi zaten belliydi, 1-2 aylık süreçte adaylar belirlenebilirdi. Aynı şekilde kadro şekillenmesi de yavaş da başlamalıydı. Geç kalırsak iyi değil.
                Netlik olması lazım.Taraftarın istediği şey yıllardır bu..
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Giray Bulak’ı takıma getirmeyi düşünen zihniyetin beynini öpeyim

Yorum

• Trabzonspor'a sirt donmek hic bir sartta yakismaz fakat giray bulak falan getirirlerse bu yonetim gidene kadar ne izledigim futboldan birsey anlarim ne de sovmedik bir mac birakirim o karaktersizi gormek istemiyorum ben takimin basinda

Yorum

• İlk olarak Cemzirih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor'a sirt donmek hic bir sartta yakismaz fakat giray bulak falan getirirlerse bu yonetim gidene kadar ne izledigim futboldan birsey anlarim ne de sovmedik bir mac birakirim o karaktersizi gormek istemiyorum ben takimin basinda
                      Bu adamın camianın içinde nasıl bir nüfusu var merak ediyorum. Her hoca değişikliğinde bir şekilde bu adamın ismi bir yerlere fısıldanıyor. Hiçbir başarısı olmaması ve üstelik taraftarın da istememesine rağmen nasıl her dönem dillendiriliyor anlamak mümkün değil. Kaldı ki bu adam yıllar önce genel menajerliğe getirilip ilk fırsatta Mersin’e teknik direktör olarak giderek ona güvenenleri yüzüstü bırakmıştı.

Yorum

• Sırf birileri istedi diye birilerini bu kulübe hoca yapacaksınız o koltukta oturmanızın hiçbir manası yok, bilmiş olun.

Yorum

• Yönetime destek olmak gerekiyor. Özkan Sümer'in birkaç videosunu dinledim. Boş beleş bunak bir herif değil. Kesinlikle futbolu biliyor, ve yöneticilik ruhunda var adamın. Başkan yönetim küstürülmemeli.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• tolunaylar sametler falan çok vizyoner gelmedi bana. git sumudica yı getir bunlardan yüz kat iyidir. umudum az ağaoğlu'ndan
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: “Seçtiniz, bari Aralık ayına kadar tahammül edin

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Bıkmadı çocukça laflar etmekten
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X