Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 ay içinde Burak, Kucka ve Sosa'yı satarlarsa Şubat sonrası borçları da ödeyebilirler. Başka çare yok, menajerleri devreye sokup şunları sağa sola satmamız lazım. Nereye giderlerse gitsinler; Burak 5m euro, Kucka 5m euro, Sosa 2m euro bonservis getirse toplam 12m euro yapar. Sadece bonservisten 60 milyon TL üzeri kazanç demek, bu parayla da geri kalan borçları öderiz.

Ama vakit dar... Bjk Tosic'i sattı 5m euro kazandı, git o parayı al Burak'ı sat.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Adamın neyini eleştiriyor ki eleştiren, art niyetli bence eleştirenler. Şu an çok gereksiz.
      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 19.05.2018, 18:24.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1 ay içinde Burak, Kucka ve Sosa'yı satarlarsa Şubat sonrası borçları da ödeyebilirler. Başka çare yok, menajerleri devreye sokup şunları sağa sola satmamız lazım. Nereye giderlerse gitsinler; Burak 5m euro, Kucka 5m euro, Sosa 2m euro bonservis getirse toplam 12m euro yapar. Sadece bonservisten 60 milyon TL üzeri kazanç demek, bu parayla da geri kalan borçları öderiz.

Ama vakit dar... Bjk Tosic'i sattı 5m euro kazandı, git o parayı al Burak'ı sat.
        bence kisa yoldan ustanin önerisi kabul edilsin

hic ugrasmaya gerek yok

adam 15 milyon € taahatüt etmis, kabul et diger kadro islerine bak
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.05.2018, 18:28.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• hacıosmanoğlu gibilere oy veren zihniyetlerin bu kulübün üyeliğinden temizlenmesi gerekiyor. kulübü resmen batırdı, bitirdi kulübü. muharrem ustaya ilk geldiğinde oy verenlere bir şey diyemem ama icraatlarını görüpte hala muharrem usta iyi yaptı diyenler varsa gerçekten ciddi problemlerimiz var demektir üye ve taraftar bazında.

cebinde 20 tl si olmayan adam sosa-burak-kucka nın gönderilmemesini savunuyor. aldıkları maaşı makul buluyor. kulüp batıyor bunun idrakında değil. düşünemiyor, yorumlayamıyor, akıl erdiremiyor.

sadece kulüp değil ülke de aynı durumda. ama kulüp olarak kendi üye profilini düzeltmemiz lazım. aklı başında eğitimli bir üyelik dizaynına ihtiyaç var.
          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha şimdiden Ağaoğlu için gideceksiniz lafları başlamış. Daha adamın icraatlarını görmeden, bu icraatlardan alacağı sonuçları(saha içi-saha dışı) görmeden sırf sevdiğiniz oyuncuyu satacak diye gideceksiniz demek müthiş bir zeka gerçekten. Vallahi iflah olmayız biz.
            +61

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynı kafa 10 gol 5 asist yapan Yusuf'a söverken 3 milyon euro alıp sezonu 2 asistle tamamlayan Sosa'yı savunuyor. Okay'a bok atarken Kucka'yı göklere çıkarıyor. Bayılıyoruz kendimizden olanı gömmeye.
              +61

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• yusufu ve abduşu ben de çok seviyorum. ama güzel teklifler varsa değerlendirilmeliler.
                bu çocuklar kendini bu takımda daha fazla geliştiremezler. sebebi basit takım ne kadar iyiyse senin parlaman daha çabuk gerçekleşir ama maalesef öyle bir takım yok ve önümüzdeki sene de olmayacak. zaten bu kafa ve borç ile hep 4-5. liğe oynayacağımız için en azından futbolcu satarak borcu kapatırlar.
                hem yusuf ve abduş için gelişmek adına avrupanın büyük ligleri daha iyi bir fırsat olur.

ayrıca 15-20 milyon veren varsa kesinlikle düşünmesinler. ileride daha iyi olsalar 20 milyondan fazla veren çıkmaz bizim ülkemizin ligimizin en fazla ederi bu..

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ahmet Ağaoğlu: "Yusuf'a Abdülkadir'e teklifler var. Yok dedik. Çünkü onların misyonları var. En azından önümüzdeki süreçte.

Futbolcu satarak para kazanılır. Yani aslında o farklı işlere girmek bizim için zul. İşiniz ne? Futbol takımı. Ne yapıyorsunuz? Valla enerji işine girdik abi. Niye? E şimdi futbolcu aldık sattık ordan baya bir para batırdık ta orayaı toparlamak için. İş mi yani bu.

Futbol takımı futbolcu satarak para kazanır, futbolcu alarak para kaybetmez, kaybetmemeli. Bunun ölçüsü vardır, kriteri vardır."
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yusufu ve abduşu ben de çok seviyorum. ama güzel teklifler varsa değerlendirilmeliler.
                  bu çocuklar kendini bu takımda daha fazla geliştiremezler. sebebi basit takım ne kadar iyiyse senin parlaman daha çabuk gerçekleşir ama maalesef öyle bir takım yok ve önümüzdeki sene de olmayacak. zaten bu kafa ve borç ile hep 4-5. liğe oynayacağımız için en azından futbolcu satarak borcu kapatırlar.
                  hem yusuf ve abduş için gelişmek adına avrupanın büyük ligleri daha iyi bir fırsat olur.

ayrıca 15-20 milyon veren varsa kesinlikle düşünmesinler. ileride daha iyi olsalar 20 milyondan fazla veren çıkmaz bizim ülkemizin ligimizin en fazla ederi bu..
                  Benim başkanın konuşmasından anladığım onlar da bu yönde düşünüyor ama doğru zamanın bu zaman olmadığını düşünüyorlar. Yeniden yapılanmada bu kaliteli ve maliyeti düşük futbolculardan yararlanmak istiyorlar. Benim anladığım bu. Bu işler denge işi. Bir taraftan yaparken öbür taraftan yıkarsak yine başladığımız noktaya geri döneriz. Zor iş valla. Allah yardımcıları olsun.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• iho geldi sıçtı sıvadı muharrem usta da tüyü dikti gitti ahmet ağaoğlu ismini eleştirmek şuanda acımasızlık olur diye düşünüyorum bu sezon öyle yada böyle bitti harcanan büyük paralar var ama sportif anlamda hiç bir başarı yok ahmet ağaoğlu nun yapacağı en önemli iş doğru hoca ve doğru kadro yapısı ile yeniden yapılanmak eğer bunu doğru yapamassa eleştirilebilir

Yorum

• kendilerine güveniyorlarsa yapılanmayı becerebileceklerini düşünüyorlarsa o zaman tutsunlar ama bence yine hayal kırıklığı yaşayacağız.bu maddi durumda işimiz çok zor.

en güvendiğim başkan ustaydı o bile batırdıysa artık kimseden ümidim kalmadı. artık hiçbir başkana da sahip çıkmayacağım çünkü sonra hata ediyoruz hep. başarılı olursak teşekkür ederim o kadar.

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim başkanın konuşmasından anladığım onlar da bu yönde düşünüyor ama doğru zamanın bu zaman olmadığını düşünüyorlar. Yeniden yapılanmada bu kaliteli ve maliyeti düşük futbolculardan yararlanmak istiyorlar. Benim anladığım bu. Bu işler denge işi. Bir taraftan yaparken öbür taraftan yıkarsak yine başladığımız noktaya geri döneriz. Zor iş valla. Allah yardımcıları olsun.

Yorum

• bu arada başkanımızın resmi sitedeki açıklamalarını okudum ekonomik durumumuz hakikaten rezalet. işleri çok zor. burak konusuna da değinmiş kesinlikle hakı.
                        ayrıca yine açıklamalarda ali sürmenin söylediği "çok kötü bir süreçtir, futbolcunun kulübü yönetmeye kalkması ya da sahada kimin oynayacağına karar vermesi" böyle futbolcular oldukça kimse bir teknik direktörden performans beklemesin.

önce bu isimleri katkıları için teşekkür edip yollamak lazım.

Yorum

• klüp maddi olarak çok zordurumda bu kabul ama iyi bir hoca ve iyi bir kadro yapılanmasıyla düşük bütçe ile de başarılı olabilirsiniz yakın zamanda ingilterede leicster gerçwği de var yeterki planlama doğru yapılsın sportif başarı şart oğlu şart sportif anlamda başarılı olursan stadın dolar para sponsorluklar artar para tff den galibiyet başına para forma ve ürün satarsın para yani bunlar hep sportif başarı ile orantılı ve şunuda unutmayalım küçülerek büyüyemessiniz.

Yorum

• Serdar Bali: "Geçen Trabzonspor dergisinde bir şey gördüm. Suat Abi omuzlarda Ali Kemal, Bekir Abi ve Şenol Güneş’i omuzlarına almışlar Faruk abi önde gidiyor. O resimde aslında Faruk Abi arkada gidiyor. Faruk abiye bakanlık zamanında yağ çekilsin diye öne aldılar. Bu dergiye koyulmaz. Ben biliyorum bunun olduğunu başkaları da biliyor. Halka açılıyoruz. Dergide Koska’yı anlatıyoruz resim koyduk. Bu resim Türkiye’ye dağılıyor. Bunu yapanlar niye yaptılar fırça atılsın diye demiyorum. Bunun bir departmandan geçmesi lazım. Bir daha ki sayıda özür dilemenin bir anlamı yok. Peşpeşe oluyor bunlar. O yüzden Halkla İlişkiler departmanı kurarsak ve ilgili kişiler bunlarla ilgilenirse bir daha Trabzonspor başkanı kombine alın diye sağa sola yalvarmaz. Bu departman bunu satar."
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Serdar Bali: "Özkan Sümer hepimizin saydığı sevdiği bir hocamızdır. Trabzonspor’da futbol olursa Özkan Sümer’i yok saymak, onu dışlamak olur mu? Mümkün değil. Geçmişe bakarak öne geçiyoruz. Ben kendisine de söyledim. En son 1984’de şampiyon olduk. Özkan Abi’de 47 yaşındaydı. Suat Abide 49’du. Şampiyon hocalar, büyük hocalar. 33 senedir şampiyon olmuyoruz, onlar gençti yapsaydılar ya. Niye olmadık? Çünkü biz yoktuk. Biz futbolcular yoktuk. Bizden sonra futbolcular geldiler. Bütün başarıyı hocalara bağlamayacaksın. O gün ki idareciler, o gün ki idareciler, futbolcular bizdik zaten. Biz bizi kaybettik. Biz zannediyoruz ki gelecek götürecek bizi, götüremez. Açık ve net söylüyorum götüremez."
                              Murat

Yorum

• Şöyle zamanlarda izleyecek bir kanalımız bile yok, Fatih Terim övgüsü görmeyeyim diye fbtv'yi açık bıraktım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X