Bence süper fikir. Aziz Yıldırım ile buluşulup, hatta özür dilenmeli. Bu küskünlük artık bitsin değil mi. Başkanımıza bu yakışır. Belki Aziz Başkan da bize jest yapar başkanın 2011 kupasıyla fotoğraf çekmesine izin verir, biz de müzeye koyarız fotoğrafı, böylece 2011 konusu da herkesin gönlüne göre çözülmüş olur. Başkandan beklentim bu benim.
İşi dalgaya alıyoruz ama adım adım buna gidiyor bu iş.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
TAYFA†@TayfaORG <small class="time"> 2 sa.2 saat önce </small>
Trabzonspor; ilkeleri, felsefesi ve duruşuyla var olmuş bir kulüptür. Tüm zaferlerini hegemonyanın karşısında durarak kazanmış bir kulüpte “yalakalık yapmak zorunda” hisseden yöneticiler bir saniye bile barınmamalıdır!
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Fazla şaşırmadığımız için pek tepki verilmemeye başlandı ama baya baya büyük rezalet şu. Sadri Şener yaptığında da İHO yaptığında da kıyamet kopmuştu. İstikrarlı bir şekilde bunları gördüğümüz için artık ben bile çok tepki veremiyorum.
Sadri Şener "demirören bana kupa sizin dediği için oy verdim" demişti sonrası malum. İHO "hep muhalif oluyoruz bu kez de destekleyelim" tarzı bir şey söylemişti bir de 2-3 tane adam koydurmuştuk kurullara, 2015 yazıydı. Sonrasında yeni sezonda hakem katliamına maruz kaldık. Deniz ateş bitnel'li sezon.
Bunlar menfaatimiz için gerekli hikayesine inanmıyorum. Federasyona savaş açın demiyoruz. Ziyaret yetmemiş forma vermişiz. Forma yetmemiş atkı takmışız inanılmaz. Bundan daha inanılmazı kulübün asbaşkanı facebookta yoruma yalakalık yapmak zorundayız yazıyor. Satın abi kulübü her türlü rezillik görüyoruz en azından bir kere rezillik yapar sonrasında sırada acaba hangi rezillik var diye düşünmeyiz.
Şu taraftar bi küme düşmeyi görmedi. Beceriksizliğiniz yüzünden sportif başarı gelmiyor bari saha dışında büyük kulüp gibi davranın. Eskişehirspor seviyesinde refleksler verip geçmişteki büyüklükle avunmak aşırı derecede sıktı artık.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
Trabzonspor; ilkeleri, felsefesi ve duruşuyla var olmuş bir kulüptür. Tüm zaferlerini hegemonyanın karşısında durarak kazanmış bir kulüpte “yalakalık yapmak zorunda” hisseden yöneticiler bir saniye bile barınmamalıdır!
Tepkiler haklı olunca her yönetici gibi Hacı da saçmalamış.Bu kadar da drama yapmaya gerek yok,hata yaptınız,alttan alın işte.İnsanlar ziyareti hoş görmese de anlayışla karşılar ama forma vermek,forma ile aday pozu,bunlar makamın ağırlığı ile yakışmayacak işler.
Agaoğlu bir anda bu kadar gündemde ve göz önünde olmaya hazır değilmiş.
Sayın ağaoğlu bunun da kulüp için bir batış şekli olduğundan haberdar değil sanırım. Ülkenin geri kalan makamları gibi Trabzonsporun da içi boşalıyor düzene uyuyor. İnsanların zihnindeki Trabzonspor belli ki siliniyor. Ya ne olacak canım önemli olan fiziksel olarak var olmaksa derdiniz size mutluluklar. Gayeniz buysa öze dönüş falan diye saçmalayıp durmayın milyonluk yıldızları getirin yakışan o çünkü. Böyle bir düzende yeni cemiller yetişeceğini sanıyorsanız fazlasıyla yanılıyorsunuz. Doğrusu ben özkan Sümerin de bu durumu pek kaldıracağını sanmıyorum.
geçende bir iki güzel sey dedi diye "acabaagg" dedim hayri için ama, i ih, bir nâne olmaz ondan... hoyro comionon ondo golonlorondon,,, hasssiieeee lllaan
geçende bir iki güzel sey dedi diye "acabaagg" dedim hayri için ama, i ih, bir nâne olmaz ondan... hoyro comionon ondo golonlorondon,,, hasssiieeee lllaan
En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.05.2018, 00:34.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
ne demek istiyorsun reyiz ?
mas kaç aydir yedek, yemisim çakma sampiyonlugunu, 30 takim var ligin yarisi oynaniyor falan, mal mal seyler, yok apertura yok klasura yok osura... fuzuli ligin fuzuli takiminin fuzuli topçusu... dünya kupasina gidecek güya haydi bakalim gitsin de görelim, bizden gitme sebebi oydu ya güüyyaaaaaaa,, ttraattsss
3 Temmuz sonrasında birçok anlaşılmaz duruma şahitlik ettik. Göreve gelen başkan ve yöneticileri sanki durum tespiti yapıp el kol bağlamaları için seçildi. Neymiş, kulüp kapanirmis. İnsan utanır.
Hayır, niye sadece Trabzonspor satılıyor? Niye sadece Trabzonspor kapanıyor? Siz hiç diğer kulüpler için duyuyor musunuz bu karamsar sözleri?
Elinde değerli oyuncular var. Yepyeni bir stadyum var. Kullanım hakkı sende olan taşınmazlar var. Buna rağmen çözüm değil de bahane üretiyorsan bir zahmet kalk o koltuktan.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Hayır yalakalık yapıyorum diye tüm Türkiye ye duyurma bari... Tüpçü de okuyor onları, alınır para vermez sonra... Yalakalığı bile eline yüzüne bulaştıran adamlardan medet umuyoruz... Küçük olsun benim olsun anlayışının vücut bulmuş hali...
yaşananlardan sonra söylenecek daha doğrusu hayıflanacak ve serzenişte bulunacak hal kalmadı bizde , hehe diyor geçiyoruz artık.
sanki tüm kulüplerimiz gelir-gider dengesini tutturmuş hiç borçları yok
sanki tüm kurumlarımız borçsuz ve sürdürülebilir bir ekonomi işletiyor
onu geçtim
yahu hangi ailenin bir sebepten gelirinden fazla yıllara yayılmış borcu yok.
ben bu örneklerden sadece TS yandı , bitti ve battı
Allah Allah ya
ya basiretsizsiniz anlarım niye yanlış kapıdasınız
gidin borçları tek çatıya toplayın ve bir müddet geri ödemeleri erteletin aldığınız faiz oranını yapılandırın.
sonrada delikanlı olun
çıkın açık açık programınızı açıklayın
merak etmeyin biz hedefsizliğe alıştık
Yorum