Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıldırım Demirören ile fotoğraf çektirmek bir zorunluluk mu kardeşim? Hiç mi düşünemiyorsunuz taraftardan alacağınız eksi notu?

Federasyonun tarafı,kim olduğu ve amacı belli.Gitme işte.

Yorum

• üstüne koya koya devam ediyor, sonumuz hayrolsun.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlişki mecburiyetini anlıyorum. Kulüp ekononmik olarak kuvvetli olsa ve tff içinde de güçlü durumda olsa eminim bu poz verilmezdi ama camianın alacağı tavır hesapsız mı geçildi?

Yok hesap edildiyse, borç konusunda biz sadece buz dağının suyun üstündeki kısmını görüyoruz demektir.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Haydaa bu fotoğrafa kadar her şey güzeldi diyelim, resmen soğuk duş etkisi yaptı.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Gereksiz hareketler.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ziyarete diyeceğim yok da formayı kirletmeyeydi iyiydi. Bıktım şu klişe forma hediye işinden. Manukyanı ziyaret etseler forma verecekler.

Yorum

• Baktı taraftardan para gelmiyor meşhur projesini hayata geçirdi... Bununla biz kupa falan getiremeyiz, bakalım yarın kime gidip rezil edecek bizi...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkanı desteklemekten başka çaremiz var sanki. Adam maddi durumu düzeltsin küme düşmeyelim yeterlidir.
                  Menfaat için herşeyi içimize sindirelim yani...

Yorum

• İçerde neler dönüyor kim bilir, şu sıfatsızı bile ziyarete gidip forma verecek kadar düştüysek sorun çok daha büyük demektir. Ağaoğlu gitmek istermi şu şerefsizin ayağına, taraftardan gelicek tepkiyi bile bile, istemez ama demekki mecbur kalıyor yada mecbur bırakılıyor.

Yazık gerçekten gün geçtikte eriyoruz.

Yorum

• Bunu eleştirenlere yarın diyecek ki kampanya yaptık ne kadar katkı verdiniz ki şimdi Demirören'le buluşmama laf atıyorsunuz. Adam gelecek sezon bize ligde oynama lisansı verecek. Ne yapsaydım? O yüzden diyordum bu bağış kampanyası baştan hatalıdır, başka şeylere zemin hazırlar diye ama maalesef anlatamadım, bir de laflara muhattap oldum
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Mecburiyetler, zorunlu ilişkiler ve diplomatik hamleler umrumda değil. Sn. Ağaoğlu da attığı her adımda kulübü temsil ettiğini gayet iyi biliyor.

Yeni başkan ve yönetim kurulu olarak TFF'nin ufak bir tanışma ziyaretine sahne olmasına karşı değilim ancak ağzı kulaklarına vararak fotoğraf çektirme, atkı takma ve forma verme en hafif tabiriyle mide bulandırıcı bir hareket. Bu adamların kim oldukları ve hangi ilişkiler içerisinde Trabzonspor kulübüne eziyet ettiğini bilmiyor musunuz Sn. Ağaoğlu ?

Hadi bunları da geçtim diyelim, taraftarlarınızdan alacağınız tepkiyi de mi hesap etmediniz ? Umrunuzda değil miyiz ?
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH]15520[/ATTACH]
                          Bak işte bu hiç yakışık almadı,gerçekten ayıp.
                          Ziyareti anlarım da forma hediye 61 numara,yakışmadı.
                          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]15520[/ATTACH]
                            kusmak serbest..

Yorum

• Atki ve forma olmayaydi eyiydi...
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• ben sike surecinin kapanmasindan yana olan bir adamim cunku orada herkesten daha fenerli cumhurbaskani recep tayyip erdogan varken bu ulke topraklari icerisinde bir halt elde edebilecegimizi dusunmuyorum..bu adam herkesin gozu onunde kupa sikecilerde kalacak dedi ve konu oyle kapandi..ne trabzon sehri nede camia bu olaya sesini bile cikarmadi..adami trabzonda kefenle bile karsiladilar..bugun secimlerde en cok kimin desteklendigide ortada.yani trabzon sehri icin recep tayyip erdogan trabzonspor'dan once geliyor.bunu kac secimde gorduk.buna yapacak birsey yok..

sayet sike surecinden sonra ilk yerel secimde trabzonspor kendi adayini cikarip basta iktidar olmak uzere butun siyasilere cevap verebilseydi bugun farkli seyleri konusuyor olabilirdik..
                                bu nedenle gelen baskanlari bu surec icin elestirmeyi de dogru bulmuyorum,bu mevzular baskanlik makamini asan konular..sen camia olarak sehir olarak hakkin yendiginde kime ne tavir takindinda gelen baskanlardan hesap soruyorsun derler adama..

ama herseye ragmen bizimle bu kadar dalga gecmeyin arkadas..hani tamam vurdunuz vurdunuz ama artik öldük be kardesim..tupcu denen insan ziyaninin sadece emir eri oldugunu bizde biliyoruz ama kirli guclerin tetikcisine forma vermek nedir lan..kafa mi buluyorsun ey ahmet agaoglu?bu nasil bir piskinliktir..tamam sureci kabullendik bu ulkede kirli futbol her zaman galip cikar ama bari gozumuze sokmayin lan..trabzon sehrinde tek dolassa linc edilecek tupcuye forma vermek nasil bir akil tutulmasidir..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X