Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya alâkasi yok yaa ben de küçükken 10-12 yas aralarinda oynadigimda rakip hocalar bizim hocadan benim lisansi göstermesini isterlerdi, hem topa anormal sert vuruyordum yasitlarima göre, hem az biraz killarim vardi bacaklar falan da genisti, hepten süpheleniyordular... ama ne küçültme var ne bir sey, sene basi dogdum sâdece... burda da durum bu sekildedir...
    ayrica bu bizim u14'lerin yanina buralardan hele hele fransa'dan u14 koysunlar, bizimkiler ufak kalir
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya alâkasi yok yaa ben de küçükken 10-12 yas aralarinda oynadigimda rakip hocalar bizim hocadan benim lisansi göstermesini isterlerdi, hem topa anormal sert vuruyordum yasitlarima göre, hem az biraz killarim vardi bacaklar falan da genisti, hepten süpheleniyordular... ama ne küçültme var ne bir sey, sene basi dogdum sâdece... burda da durum bu sekildedir...
      ayrica bu bizim u14'lerin yanina buralardan hele hele fransa'dan u14 koysunlar, bizimkiler ufak kalir
      altyapimizda malesef asiri fazla var 1 ocak yazan

babalarina soruyorsun köyde, yaylada dogdu, dogum kagidi olmadigindan 1 ocak yazilmiz nufusa

ben inaniyorumda, gel bunu millete anlat
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• <aside>
        </aside><article>Trabzonspor'dan M. Ali Yılmaz'a ziyaret...

<summary>Yılmaz'dan destek sözü...
        </summary>

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu, İstanbul'da Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ı ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Ağaoğlu, Mehmet Ali Yılmaz'a plaket takdim etti.

Mehmet Ali Yılmaz, ''Heyetimiz, Başkan ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarla Trabzonspor bundan sonra daha güçlü olarak nasıl yoluna devam eder, alınması gereken önemler ve tedbirler nelerdir hep birlikte konuştuk. Zaten Sayın Ağaoğlu'yla daha önce birlikte çalıştık. Birbirimizi biliyoruz. Ne gerekiyorsa, nasıl destek istiyorlarsa vereceğiz. Spor kamuoyu ve taraftarlarımızdan da her anlamda destek bekliyoruz. Kulüplerine sahip çıksınlar, yalnız bırakmasınlar. Maçlarda gerekli ilgiyi azami şekilde göstersinler” dedi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Çok faydalı, Trabzonspor için çok önemli bir ziyaret oldu. İçinde bulunduğumuz süreçte birlik ve beraberliğin oluşması Trabzonspor için hayati önem taşıyor. Bugün Onursal Başkanımızın göstermiş olduğu ilgi ve destek bizi oldukça mutlu etti'' diye konuştu.

Öte yandan ziyarette Özkan Sümer’in olmaması dikkat çekti.

http://www.trabzonhaber.com.tr/trabzonspordan-m-ali-yilmaza-ziyaret-108205h.htm
        </article>
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Özellikle anlamadığım bir şey var. Taraftarlar ile ilgili bir birim var mıdır kulüpte? Taraftarların bu kadar ayrık olması bana ilginç geliyor. Herkesin derdi gerçekten Trabzonspor ise neden illa ki biri diğerinin başı olmak istiyor? Kulüp yönetimleri hatta futbolcuları bundan rahatsız olmaz mı? Şahsen bu takımın başkanı ya da etkili bir futbolcusu olsa idim bütün taraftar liderlerini toplar ve onların özel bir isim altında toplanmalarını isterdim. Maça isteyen yine geldiği yeri temsilen pankart ile gelebilirdi ama ses konusunda ayrılık olmasına müsaade etmezdim. Bu taraftar grubu için bir İnternet sitesi kurar bütün site ve pankart vs masraflarını kendim karşılardım. Taraftarın sana maç kazandırma ihtimali ve bu ihtimal ışığında gelecek paranın karşısında herhalde hiçbir değeri yoktur. O sitenin ismimi her yerde reklam yapar bütün taraftarların haberdar olmasını sağladım. Böylece bütün taraftar bundan haberdar olurdu. Bestelerin videolu olarak koyulmasını ve maçta duyduğunda taraftarın ona eşlik etmesini de sağlamış olurduk böylece. Diyelim ki faal olarak pankart ve koreografiden vira sorumlu ve alakasız birinin aklına fikir geldi bu işlerle ilgilenen arkadaşlarla irtibata geçirip uygunsa proje hayata geçirilecek. Ya da beste konusunda beste yapabilen söz yazabilen kişiler bir araya gelecek ve ortaya bir eser çıkacak. Diyelim ki galibiz dakika altmış bir başlayacak biz dar sokaklarında. 61. Dakikanın da başka bir albenisi olacak bu şekilde. Başkan bir tane özellikle bu konuyla ilgilenen bir birim oluşturacak ve taraftarla iletişim içinde olacak bu kişiler de. Hem maddi konularla ilgilenecek hem de organizasyon konusunda destek olacaklar. Denenmişi var mıdır yoksa neden üzerine düşülmez. Top rakipteyken otuz bin kişi ıslık çalsa orası cehennem olur ama şunda bile birlik sağlanamıyor. Kitleler kendi haline bırakılırsa farklı telden çalarlar bu yüzden etkili kişilerin bu işe ön ayak olması şarttır. Çok merak ediyorum Trabzonspor taraftar sayesinde ne zaman maç almış en son ya da gelen rakip takım taraftardan çekinmiş hataya düşmüş. Bu konu inanılmaz önemli bir konu. Böylesi büyük bir stad boş olunca ya da dolu olsa bile ses çıkmayınca berbat duruyor. Taraftar bu seneki başarısızlığı yalnızca futbolculara yazmasın ve Allah aşkına yönetimden biri de ilgilensin şu işle
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• ya bizim taraftar takim gole ihtiyaç duydugunda bile "oglum da seni sevecek" gibi mal mal saçma sapan alâkasiz ve ninni gibi bir tezâhürati söylüyorsa, daha ne diyebiliriz ki ? böylelerini kimse "adam" edemez... insanda biraz akil olur, o olmazsa utanma olur... ulan takimin gole ihtiyâci varken o tarz tezâhüratlari söylemek de neyin nesi, ben utanirim dilim varmaz öyle bagirmaya...
            yau sanirim bu sene Bursa ile Trabzon'da oynadigimizdaydi, 1-0 öndeyiz Bursa köse vurusu kullanacak, bizimkiler rakibe islik falan yapmiyor "saldir Trabzon'um" gibi seylerle tempo tutuyor... böyle beyinsizlik görmedim... vallahi rezillik...
            "biz dar sokaklarinda" çok güzel bir mars/tezâhürat, ama anca karsilasma öncesi ve eger çok aksi bir sonuç yok ise devre arasi ve karsilasma sonu söylenebilecek bir mars, ya da takim en az 2-0 öndeyken, 1-0 bile duruma göre belki, atiyorum 1-0 ama rakip 1-1 için bastiriyor, biz dar sokaklarinda diye bagirmak salakça olur ama gel de anlat....
            ya hele bu "oglum da seni sevecek" ve "güzeller içinde bir seni seçtim" yok mu, ifrit oluyorum yaa, stadda oldugumda herkes bagirdiginda bile susuyorum, arada tepki bile gösterdigim oluyor bu ne biçim tezâhürat yaa diyerek, yanimdakiler mal mal bakiyor,, reziller...
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya bizim taraftar takim gole ihtiyaç duydugunda bile "oglum da seni sevecek" gibi mal mal saçma sapan alâkasiz ve ninni gibi bir tezâhürati söylüyorsa, daha ne diyebiliriz ki ? böylelerini kimse "adam" edemez... insanda biraz akil olur, o olmazsa utanma olur... ulan takimin gole ihtiyâci varken o tarz tezâhüratlari söylemek de neyin nesi, ben utanirim dilim varmaz öyle bagirmaya...
              yau sanirim bu sene Bursa ile Trabzon'da oynadigimizdaydi, 1-0 öndeyiz Bursa köse vurusu kullanacak, bizimkiler rakibe islik falan yapmiyor "saldir Trabzon'um" gibi seylerle tempo tutuyor... böyle beyinsizlik görmedim... vallahi rezillik...
              "biz dar sokaklarinda" çok güzel bir mars/tezâhürat, ama anca karsilasma öncesi ve eger çok aksi bir sonuç yok ise devre arasi ve karsilasma sonu söylenebilecek bir mars, ya da takim en az 2-0 öndeyken, 1-0 bile duruma göre belki, atiyorum 1-0 ama rakip 1-1 için bastiriyor, biz dar sokaklarinda diye bagirmak salakça olur ama gel de anlat....
              ya hele bu "oglum da seni sevecek" ve "güzeller içinde bir seni seçtim" yok mu, ifrit oluyorum yaa, stadda oldugumda herkes bagirdiginda bile susuyorum, arada tepki bile gösterdigim oluyor bu ne biçim tezâhürat yaa diyerek, yanimdakiler mal mal bakiyor,, reziller...
              Biz dar sokaklarında esasında tam bir coşku bestesi. Ama takımın sıkıntılı bir durumdayken söylenmesi dediğin gibi saçma olur ama skor ve oyun olarak üstün olduğumuz anlarda müthiş olur. Ya ben inanamıyorum bu takım futbol istediği kadar amatör olsun 5-6 sene boyunca nasıl olur da kendi evinde yenilmemiş hayret ediyorum. O zamandan bu zamana taraftar ne kadar değişmiş olabilir? Salt futbol gücüyle bunu başarmak mümkün değil. Bir senesi hatırlıyorum kendi evimizde rezalet futbol oynarken deplasman şampiyonu olmuştuk. Ballandıra ballandıra da anlatılıyordu. Halbuki bu bi takım için utanç verici bir şeydir. Kendi evinde baskı gören bizden başka takım var mıdır onu da bilmiyorum. Beşiktaş geliyor bin seyircisi var diyelim bizimkilerden çok sesleri çıkıyor. Bu şu demek otuz bin insan içinden iki bin kişi bile bağırmıyor. Ya da onlar iki binse bizden dört bin. Futbolda en etkili tezahürat rakibi hataya zorlayan elini ayağına dolayan tezahürattır. Islık da bunun için biçilmez kaftan. Bi ara gs maçında yapıldı şok geçirdim duyunca. Böyle olmalı sürekli. Gs ve fb taraftarı da bjk gibi değil ama en kötü biziz buna eminim. Bu kadar vurdumduymazlık olmaz. Hani şahsen oraya gidip ses çıkarmayacaksam eğer o atmosferi yaşamayacaksam gider kahvede izlerim maçı. Ya da at yarışı izlerim ne bileyim. Ama dediğim gibi taraftar kendi içinde bunu yapamaz. Taraftar içinde etkili olan birinin sırf karşıt gruptan olduğu için ciddiye alınacağını sanmıyorum. Bunu bizzat başkan yapmalı. O taraftar bjk taraftarı gibi maça ağırlığını koysun görsünler bakalım sonra neler oluyor takım nasıl coşkulu oynuyor
              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Kimsenin günahını almak istemem ama bu ziyaretler kulüp için mi yapılıyor kendileri için mi bazen meraka düşüyorum
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Burdaki cogu kişinin yazdığı doğru evet mali anlamda kötü durumdayiz ama biz icraat bekliyoruz o makam sağı solu ziyaret edip çay içme makami degil. Bakiniz cincona en borclu kulup.ama.ne yapiyor kuyruğu dik tutuyor uefadan ceza alacaklar diye düşünüyordum ama almadilar ayni sekilde sekiztas cok parasi varmis gibi medyada operasyon cekiyor ucuza okayi kapmak icin en basitinden ilk yapmalri gerekn kulupteki fazla personelden kurtulmak 2. İş teknik direktor isini şimdiden çözmek ama suanki yaptıkları bekleyelim gorelimden baska birsey degil ama her beklenen gün kulübün zararina .

Yine de niyetimizi halis umarım iyi isler yaparlar

Sadece bordo mavi .
                  bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Kendi televizyon kanalında TS için yaptığı ihanetler nasıl unutulur da bu ziyaret gerçekleştirilir acaba,
                    yüzüne tükürmeye gitseydiniz anlardım.

Arkadaş gerçekten çıldırmamak elde değil,
                    ben Niğde adliyesine şike için gidip şikayette bulunup dalga konusu olurken,
                    gerekeli yerlere mail atarken,maddi manevi katkı yapıp bişiler için çırpınırken,
                    bu zat kendi tv sinde şikecilerin avukatlığını yapıyordu bize iftira atıyordu.

Bunlardan haberin yok mu Başkanım,
                    Eshabı Kehf ten mi kalktın geldin,
                    ne faydası olacak bu sözde onursal başkanın kulübe ve camiaya da gittin oraya,

Emircan'ın dediği gibi,
                    ''bezdum ya Yaşar emicemin deduğu gibi, atın beni ha bu kuyudan aşşaa''

Bu nedir arkadaş,
                    bizim gibi düşünen bir başkanımız olmayacak mı,
                    dostu bilme,düşmanı bilme,transferi hiç bilme,
                    hep mi böyle gidecek acaba.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      <aside>
                      </aside><article>Trabzonspor'dan M. Ali Yılmaz'a ziyaret...

<summary>Yılmaz'dan destek sözü...
                      </summary>

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu, İstanbul'da Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ı ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Ağaoğlu, Mehmet Ali Yılmaz'a plaket takdim etti.

Mehmet Ali Yılmaz, ''Heyetimiz, Başkan ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarla Trabzonspor bundan sonra daha güçlü olarak nasıl yoluna devam eder, alınması gereken önemler ve tedbirler nelerdir hep birlikte konuştuk. Zaten Sayın Ağaoğlu'yla daha önce birlikte çalıştık. Birbirimizi biliyoruz. Ne gerekiyorsa, nasıl destek istiyorlarsa vereceğiz. Spor kamuoyu ve taraftarlarımızdan da her anlamda destek bekliyoruz. Kulüplerine sahip çıksınlar, yalnız bırakmasınlar. Maçlarda gerekli ilgiyi azami şekilde göstersinler” dedi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Çok faydalı, Trabzonspor için çok önemli bir ziyaret oldu. İçinde bulunduğumuz süreçte birlik ve beraberliğin oluşması Trabzonspor için hayati önem taşıyor. Bugün Onursal Başkanımızın göstermiş olduğu ilgi ve destek bizi oldukça mutlu etti'' diye konuştu.

Öte yandan ziyarette Özkan Sümer’in olmaması dikkat çekti.

http://www.trabzonhaber.com.tr/trabzonspordan-m-ali-yilmaza-ziyaret-108205h.htm
                      </article>
                      Tek kelime ile rezillik,
                      Ahlaksızlık, haysiyetsizlik.

Adamın tvsinde Trabzon'a her türlü hakaret yapıldı burda defalarca bu çakma onursal başkanın kulüpten ihracı konuşuldu yazıldı çizildi

Şimdi Ağaoğlu başkan el öpmeye gitmiş

Başkanın eksi hanesine kocaman harflerle geçer.

İhonun seçim otobüsüne çıkması = MAY'ın elini öpmeye gitmek

Yazıklar olsun size.

Üzücü olan bir başka nokta ise forumdan buradaki renkdaslardan doğru dürüst tepki gelmemesi.

Evet duyarsızlastırıldık, ve bunu gözümüze soka soka yaptılar

Trabzonsporluluk duruşu diye bir şey olduğunu kimse demeye kalkmasın bu tam tüy dikme oldu
                      En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 13.05.2018, 16:50.
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• MAY'a kimse dokunamaz bu camia içinde dediğimde bana kızan arkadaşlarımız olmuştu. Hep diyorum yukarılarda havalar çok farklı esiyor. Bu sadece Trabzonspor'la da felan ilgili değil. Biz adamı gördüğümüzde tüylerimiz diken diken olurken bu adamların dünyası bizlerden bambaşka.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          MAY'a kimse dokunamaz bu camia içinde dediğimde bana kızan arkadaşlarımız olmuştu. Hep diyorum yukarılarda havalar çok farklı esiyor. Bu sadece Trabzonspor'la da felan ilgili değil. Biz adamı gördüğümüzde tüylerimiz diken diken olurken bu adamların dünyası bizlerden bambaşka.
                          Abi bu rezilliğe rezillik diyecek biraz daha ileri dur diyecek tek bir kişi mi yok TS'yi yönetmeye talip olacak.

Bu nasıl bir ezikliktir.
                          Bize reva mı bu?
                          Boşuna taraftar şike sezonunu unutmayacağız diyor baksana yönetimine
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi bu rezilliğe rezillik diyecek biraz daha ileri dur diyecek tek bir kişi mi yok TS'yi yönetmeye talip olacak.

Bu nasıl bir ezikliktir.
                            Bize reva mı bu?
                            Boşuna taraftar şike sezonunu unutmayacağız diyor baksana yönetimine
                            Valla Halil şöyle diyeyim sana ben bu adamın zamanında televizyona bağlanarak Ali Şen gibi adamı bildiğin muma döndürdüğünü gördüm Bunlar bu adamın ayağına gidip sözde birlik beraberlik mesajı veriyor işte biraz da eveliyatları felan var. Başkaları da bu topa hiç girmez ama MAY'a bu camia içinde birisinin çıkıp ta kafa tutacağını hele hele kulüpten uzaklaştıracağını hiç düşünmüyorum ben.
                            Murat

Yorum

• Aldığı her kararda saraydan onay alacaksa sonu Muharrem Usta gibi olacak. Yakın çevresinden birisi bunu ona söylesin.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aldığı her kararda saraydan onay alacaksa sonu Muharrem Usta gibi olacak. Yakın çevresinden birisi bunu ona söylesin.
                                Neden böyle kanıya vardın Soner?
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X