İlk olarak arcadia tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz evvel başlan açıkladı, 2 yıldır ONUR para almıyormuş, arkadaşlarımınkini ödeyin bizim oaramız kalmaz demiş��
Ulan bu takımda ne varsa, ülkenin her zaman en karakterli, dürüst futbolcusu burada oynuyor.
Ülkede bu işi kabul edecek adam az bulunur bırak futbol camiasını.
BJK OLSA, “ONURLU TRABZON” diye yişört yapardı, yapsalar almayan şerefsizdirNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Diğer başlıkta da yazdım:
Ben bu hesabın yanlış olduğunu düşünüyorum. 350 bin lira günlük yıllık yaklaşık 130 milyon lira ediyor.
Toplam borç 950 milyon lira ise ister 1 yıllık, ister 3 yıllık, ister 10 yıllık kredi çekelim, üstelik 1.50 orandan çekelim o kadar faiz etmezzzz.
Artı olarak toplam borç içerisinde futbolcu kontratlarından gelecek sene ki ödemeleri de var, Bonservis taksitleri var. Yani faiz işlemeyen de bir sürü borç var. Bu hesap nasıl oluyor ekonomist bir arkadaş açıklasın lütfen.
Bir diğer konu Milan'a hiç para ödememişiz güya? O nasıl olacak? Hiç para ödemeden Sosa ve Kucka'nın evraklarını nasıl yollamış Milan? Hadi onu geçtim, Sosa'nın satın alma opsiyonu nasıl kullanılmış? Keza Burak için de aynı şeyler geçerli.
Kusura bakmasın Sosa'nın parasını ben ödeyemem diyen sayın başkan, biz futbolcularla ilgili gidecek diye birşey demedik diyor. Oldu başkan bir sen akıllısın bütün futbolcular salak zaten.
Son olarak henüz 3 milyon lira toplanmış, bir galibiyet alsak nakit akışı dışında kasana girecek para aynı neredeyse....
Allah yardımcımız olsun...
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFahri onur düşmanları buna da bir kulp bulur
Nasıl ki fenerliler o kadar görüntüye, hastane raporuna vs rağmen ŞG'nin kafasının yarıldığına inanmıyorsa, bu da aynı işte.
Başkan açıklıyor ama inanmıyor.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKırmızı kartlarla ilgilidir. Sayısıyla orantılı olarak takım halinde centilmenliğe aykırı davranıştan olabilir...OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam bu habere inanmıyorum, Onur yerel medyaya böyle haberler yaptırıyor dedi ya!
Nasıl ki fenerliler o kadar görüntüye, hastane raporuna vs rağmen ŞG'nin kafasının yarıldığına inanmıyorsa, bu da aynı işte.
Başkan açıklıyor ama inanmıyor.
adamlar kendilerine bir fantezi dünyasi yaratmis, o fantezilerine uymayanlari pesinen yalan olarak görüyorlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam bu habere inanmıyorum, Onur yerel medyaya böyle haberler yaptırıyor dedi ya!
Başkan açıklıyor ama inanmıyor.
Bu adamlarla taraftar olmak bir yana aynı havayı solumak dahi istemiyorum.
Rezil bir köru körüne inanış, tutuculuk ben bilirimcilik.
Geçen adam örnek veriyor onur'un kaptan olmasından sonra başarı yakalayamadık diyor. Dedim başarı yonetim-camia-ve kadronun tamamının işidir, cevap veremiyor sonra başka iddia öne sürüyor: onur takımda ayrımcılık çıkarıyor diyor. Diyorum kanıt göster bunlar senin iddian kanit takımın kötü gitmesi diyor.
Bu kadar 5 yaşındaki çocuk zekası ile analiz yapan kesim TS taraftarı olmamalı.
Onur'a iftira atan ata başını yiyecekler.
Bakın Gökdeniz i adamlar nasıl onurlandırdılar biz ise adamı ağlata aglata gonderecegiz. Neden mi bizim taraftar kalitemiz yerlerde, nankör iftiracı bir kitle var içimizde.
Şunu bir kez herkes anlamalı Onur en az senin en az benim kadar TS'lidir.
Performansı eleştirilebilir ama onu hainlikle suçlamak asıl hainliktirNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakilip kalmamak lazim bunlara
adamlar kendilerine bir fantezi dünyasi yaratmis, o fantezilerine uymayanlari pesinen yalan olarak görüyorlar
Bazısı benim çok sinirimi bozuyor.En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 09.05.2018, 12:30.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildiğin taassup derecesinde cahillik
Bu adamlarla taraftar olmak bir yana aynı havayı solumak dahi istemiyorum.
Rezil bir köru körüne inanış, tutuculuk ben bilirimcilik.
Geçen adam örnek veriyor onur'un kaptan olmasından sonra başarı yakalayamadık diyor. Dedim başarı yonetim-camia-ve kadronun tamamının işidir, cevap veremiyor sonra başka iddia öne sürüyor: onur takımda ayrımcılık çıkarıyor diyor. Diyorum kanıt göster bunlar senin iddian kanit takımın kötü gitmesi diyor.
Bu kadar 5 yaşındaki çocuk zekası ile analiz yapan kesim TS taraftarı olmamalı.
Onur'a iftira atan ata başını yiyecekler.
Bakın Gökdeniz i adamlar nasıl onurlandırdılar biz ise adamı ağlata aglata gonderecegiz. Neden mi bizim taraftar kalitemiz yerlerde, nankör iftiracı bir kitle var içimizde.
Şunu bir kez herkes anlamalı Onur en az senin en az benim kadar TS'lidir.
Performansı eleştirilebilir ama onu hainlikle suçlamak asıl hainliktir
Sayfalardır aynı hikayeleri anlatıp duruyor ya.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Ağaoğlu'nun kulüp dergisindeki yazısından.
"8 Nisan günü genel kurul üyelerimizin takdiriyle bu şanlı kulübün 17. başkanı olmanın büyük onuruyla ödüllendirildim. Başta genel kurul üyelerimiz olmak üzere tüm camiamıza teşekkürü bir borç bilirim. Adaylığımı koyarken en büyük vaadim, umut tüccarlığı yapmamak, kimsenin hayalleriyle oynamamaktı. Çünkü açık söylemek gerekirse hayal kırıklığına uğraya uğraya, hayal kurmayı unutan bir camia haline gelmemizden korkuyorum."
"Yeni dönemde yönetim olarak öncelikli amaçlarımızdan biri bu hareket alanını genişletmek ve kulübün büyük potansiyelini harekete geçirmek olacaktır. Bu doğrultuda ilk günden itibaren yaptığımız görüşmelerin umut verici olduğunu paylaşmak isterim. Trabzonspor olarak paradigma değişikliğine ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz. Artık problemlerimizi çözme konusundaki sistematiğimizi değiştirmek istiyoruz. Bugüne kadar sunulan reçeteler faydalı olmadıysa hem hastalığı yeniden tanımlamaya hem de ona uygun tedavi yöntemini yeniden saptamaya ihtiyacımız var."
"Trabzonspor'umuzun yükünü hafifletmemiz için kaynaklarımızı doğru kullanmamız ve yeni kaynaklar yaratabilmemiz, mevcut potansiyelimizi hareket geçirebilmek için inançlı, kararlı ve sabırlı bir biçimde yürümek, birlik ve beraberlik için her zamankinden daha fazla çalışmak gerekiyor. Dahası Trabzonspor kimliğini, hangi şartlar içinde var olduğunu önce kendimiz hatırlamalı, daha sonra da tüm futbol kamuoyuna yeniden hatırlatmalıyız. Coğrafyamıza mal olmuş ne güzel bir sözdür; biz Karadenizliler 'Umudun bittiği yerde inat başlar.' deriz. Artık sırtını Trabzonspor'un içinde bulunduğu gerçekliğe yaslamayan boş umutlar, uçuk sözler, hayalci vaatler dönemi sona erdi. Şimdi inat edip, sabır gösterip, birlik ve dayanışma içinde, yeniden büyük Trabzonspor'u kurma zamanıdır."
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Trabzonspor’a büyük müjde…
<summary>Nefes gibi!
</summary>
TRABZONHABER-SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’un Haziran sonuna kadar ödemesi gereken yaklaşık 200 milyon lira için bankaya yapılan kredi başvurusu olumlu neticelendi. Bordo Mavili kulübün bir devlet bankasına yaptığı 150 milyon liralık düşük faizli banka kredisinin onaylandığı ve ilk diliminin kulüp hesabına geçtiği öğrenildi. Bordo Mavili kulüp ayrıca futbolcu satışlarından da yaklaşık 100 milyon lira civarında bir gelir bekliyor.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor’a büyük müjde…
<summary>Nefes gibi!
</summary>
TRABZONHABER-SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’un Haziran sonuna kadar ödemesi gereken yaklaşık 200 milyon lira için bankaya yapılan kredi başvurusu olumlu neticelendi. Bordo Mavili kulübün bir devlet bankasına yaptığı 150 milyon liralık düşük faizli banka kredisinin onaylandığı ve ilk diliminin kulüp hesabına geçtiği öğrenildi. Bordo Mavili kulüp ayrıca futbolcu satışlarından da yaklaşık 100 milyon lira civarında bir gelir bekliyor.***GeNÇ***
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman abicim, birgün 50m USDn olursa sakın aday olma, 50m USDliler yüzünden bu hallerdeyiz.
Aslına bakarsanız, geriye dönüp baktığımızda, Sadri Şener'i ve Şamil Ekinci'yi ayrı tutarsak en beğendiğim başkanlar hep parası az olan Özkan Sümer, Atay Aktuğ, Faruk Özak gibi isimlerdi. Öte yandan parası olan başta MAY olmak üzere, Nuri Albayrak, İHO ve M.Usta'da sanırım tarihimizin en kötü başkanlarıydı. Ben bu şekilde görüyorum en azından.
Sanırım bu işin doğrusu parası olan yönetici değil, futbolun içinden gelen aklı başında yönetim. Para belirleyici olmamalı. Ama bizde, ve Türkiye'de, para sahibi olmak, kulüp yöneticiliğinin ilk şartı gibi. O zaman neden derkenler yasasına tabi kulüpler. Artık satılmalılar bence, İngiltere'de felan olduğu gibi. Bu işin doğrusu bu ve bu işin geleceği nokta da bu. Artık tartışılması gereken bence Trabzonspor (ve diğer takımlar da) ne zaman satılacak. 5 yıl sonra mı yoksa 10 yıl sonra mı ?
Eğer biz de dahil bu takımlar satılmazsa, 10 yıl sonra ligimizi Başakşehir, Göztepe, Kasımpaşa gibi sahibi olan kurumsal takımların domine ettiğini göreceğiz yüksek ihtimal. Yazın bunu bir kenara.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Akhisar Başkanı kupa zaferi sonrası sorulan soruya cevabı;" İstikrar, birliktelik ve ödeme ahlakı. "
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum