Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AA: "Dünkü TFF kararı hakkında ne düşünüyorsunuz?"

Ahmet Ağaoğlu: "TFF Türkiye'de futbolun en üst kurulu, amir kurum. fb ve bjk kulüpleri için. Di mi? Beni hiç ilgilendirmiyor. Bu ikisinin derdi. Halletsinler."

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Şu anki içinde bulunduğumuz durum sizlere de geçen sezon ortasını hatırlatmıyor mu?

Ortaya çıkan borçlar, kulüpteki parasızlık vs. Muharrem Usta geçen sezon farklı bir tablo sunmuyordu ortaya ancak yazın İHO'dan beter savurdular paraları.

İnşallah şimdiki yönetimimiz Ustanın sezon sonunda düştüğü gaflete düşüp olmayan paraları har vurup harman savurmaz.
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Başkan bu duruşunu ve kararlılığını sürdür, biz arkanda olacağız.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bir spor yazarı, ’Şenol Güneş hastaneye gitmeden Ağaoğlu nasıl ondan önce gidiyor? Anlayamıyorum’ diyor. Anlayamazsın, çünkü sende beyin yok. Anlamana için beyin olması lazım. Kafası hep farklı yerlere çalıştığı için normal şeyleri anlamakta zorlanıyor."

Ağaoğlu'na hastayım şu cevaplara bak

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu : Akyazı Arena'nın açılışında ( 18/12/2016 ) anlaşılan organizasyon firmanın parası ödenmemiş,bizi mahkemeye verdiler kendilerinden rica ettik 1 ay sonra ödeme yapacağız.

Yorum

• Iho vesselam ne kadar buyuk adammis. Birak Trabzonu bence Turkiyenin en buyuk adami. Gün gectikce bu adam gozumde buyudukce buyuyor. Ilkokulu bile bitiremeyen bi adam olarak koskoca Trabzonun baskani oluyorsun kulubu batiriyorsun. En cok hosuma giden icraati ise olmayan stadin isim hakkini teminat gosterip bankadan kredi cekmesi. Bir de bi sezonda iki defa transfer yapip 50 tane sozlesmeli futbolcuyla kulubu baş başa bırakması. 50sinden de bi 11 cikmamasi anlaşılir gibi degildi. Ama asil beni sasirtan bu adama yag kardes sen ne yaptin bile halen daha kimsenin diyememesi. Belkide suan Trabzonda en delikanli adam olarak goruluyordur. Ihonun deyimiyle şimdi Trabzonspor sevdalilari olarak harcliklarimizla, cocuklarimizin riziklari ile kulubumuzu kurtarmaya calisacagiz. Yine Ihonun deyimiyle Allah yar ve yardimcimiz olsun.

Yorum

• Usta da ilk geldiginde eski Baskan(iho) icin kösedeki bakkaldan 3 sise gazoz icip ödememisler, bakkalda klübü mahkemeye vermis bakkal efendiden rica ettik borcu 1 ay sonra ödeyecegiz, yaw kardesim her gelen baskan sirinlik olsun diye bu gibi hikayeleri anlatiyor, benim kistasim gelecek sezon ki saha sonuclari olacak.
                En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 26.04.2018, 22:36.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Usta da ilk geldiginde eski Baskan(iho) icin kösedeki bakkaldan 3 sise gazoz icip ödememisler, bakkalda klübü mahkemeye vermis bakkal efendiden rica ettik borcu 1 ay sonra ödeyecegiz, yaw kardesim her gelen baskan sirinlik olsun diye bu gibi hikayeleri anlatiyor, benim kistasim gelecek sezon ki saha sonuclari olacak.
                  Biliyon mu kulüp 250.000 euro yüzünden transfer yasağı yemiş diye bir hikâye anlatıyolar. Ben inanmıyom, şirinlik yapıyolar.
                  En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 26.04.2018, 22:47.
                  7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biliyon mu kulüp 250.000 euro yüzünden transfer yasağı yemiş diye bir hikâye anlatıyolar. Ben inanmıyom, şirinlik yapıyolar.
                    Usta iho nun pisliklerini temizlemedi yani onu mu diyorsun ?
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Usta iho nun pisliklerini temizlemedi yani onu mu diyorsun ?
                      Ben ne anlattığımı biliyom mu ki.
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [MENTION=51597]Timur Bey[/MENTION] yazdı

Tam Kemal Sunal'ın Kapıcılar Kralı filmi gibiyiz. Önceden zengin, gösterişli, makamlı ve güya cesur başkan vardı. Şimdi ise parasız birini görüyoruz. Derin Trabzon'un ekmeğine açık açık yağ sürdüğü görülen başkan olmaya aday kendisi. Takım berbat halde hoca ... kovamıyorsun, paran yoksa onu sat bunu sat, kimseye para veremem de takımdan PTT Ligi takımı yarat. Yahu başkan o zaman oğlun, yeğenin mi oynacak bu takımda? Büyük takıma gelip büyük olmayan işlerin peşinde koşmak da tam bizim takıma layık. İstanbul takımlarından birinde böyle bir başkan olsa adamı yakarlar yakar. Resmen adam ben size bakamam, peynir ekmek yeyip ölümü bekleyeceğiz diyor. Madem öyle ne diye başkan oldun ne diye? Bize parayı yönetecek, zengin ama harcama yapmasını bilen başkan lazım. Artık züğürt bir yönetimle ancak diplerde görürüz kendimizi.
                        Bu durumlara nasil geldigimizi anlatmaya calisiyordum. Senin mesajini gorunce anlatmaya gerek kalmadi. Suan elestirdigin yonetim Trabzonsporun 14 yildir ayakta kalmasini saglayan yonetim anlayisindan gelen yonetimdir. Senin tarif ettigin yonetim anlayislari denizi tuketti. Ustanin parası yetmediyse kimsenin parasi yetmez bu anlayisa. Kulubu kurtaracak olan sadece ve sadece Trabzonlu cocuklarin oynayacagi futbol olacaktir.

Yorum

• İlk olarak ts_ezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu durumlara nasil geldigimizi anlatmaya calisiyordum. Senin mesajini gorunce anlatmaya gerek kalmadi. Suan elestirdigin yonetim Trabzonsporun 14 yildir ayakta kalmasini saglayan yonetim anlayisindan gelen yonetimdir. Senin tarif ettigin yonetim anlayislari denizi tuketti. Ustanin parası yetmediyse kimsenin parasi yetmez bu anlayisa. Kulubu kurtaracak olan sadece ve sadece Trabzonlu cocuklarin oynayacagi futbol olacaktir.
                          Eğer kurtarma kıstasınız 6. - 15. Sıra arası bir yerse o zaman bunu da açık açık ifade etsin başkan. Diğer taraftan ben parayı savuracak değil dikkatli kullanacak bir yönetimden bahsediyorum. Hiç param yok demek çözüm değil. Aksine bizi daha aşağılara çekecektir bu medya ve federasyon varken.
                          En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 26.04.2018, 23:24.

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eğer kurtarma kıstasınız 6. - 15. Sıra arası bir yerse o zaman bunu da açık açık ifade etsin başkan. Diğer taraftan ben parayı savuracak değil dikkatli kullanacak bir yönetimden bahsediyorum. Hiç param yok demek çözüm değil. Aksine bizi daha aşağılara çekecektir bu medya ve federasyon varken.
                            Yapılabilir olduğunu söylediğin şeyleri yapabilecek kişi/kişiler kim/kimlerdir sence?
                            En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 26.04.2018, 23:37.
                            7

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yapılabilir olduğunu söylediğin şeyleri yapabilecek kişi/kişiler kim/kimlerdir sence?
                              Hataları da olsa yönetici geçmişi olarak Sadri Şener'dir. Bunun dışında bizi tamamen küçültme ya da iho muho gibi ilerisini gerisini düşünmeden borç batağına sokanlar ile bir başarı elde edeceğimizi düşünmüyorum. Sadri Şener bunlar içinde en denge politikası izleyen idi. 2011 sonrası dönemi başarısız idi fakat o ana kadar son yılların en iyi takımını izledik. Bunun dışında zaten 96 sonrası iki ileri bir geri bir hal aldığımızdan yönetim içinde dengeli başkan profiline uyan pek görünmüyor. Bu biraz da temenni. Hani Trabzon Türkiye'dir derler ya madem öyle siyasi konjonktüre aldırış etmeden takıma sahip çıkacak denge politikası güden birisi neden yok?
                              En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 27.04.2018, 02:26.

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hataları da olsa yönetici geçmişi olarak Sadri Şener'dir. Bunun dışında bizi tamamen küçültme ya da iho muho gibi ilerisini gerisini düşünmeden borç batağına sokanlar ile bir başarı elde edeceğimizi düşünmüyorum. Sadri Şener bunlar içinde en denge politikası izleyen idi. 2011 sonrası dönemi başarısız idi fakat o ana kadar son yılların en iyi takımını izledik. Bunun dışında zaten 96 sonrası iki ileri bir geri bir hal aldığımızdan yönetim içinde dengeli başkan profiline uyan pek görünmüyor. Bu biraz da temenni. Hani Trabzon Türkiye'dir derler ya madem öyle siyasi konjonktüre aldırış etmeden takıma sahip çıkacak denge politikası güden birisi neden yok?
                                sadri sener geldigi 2 dönemde de borc politikasini baslatan baskandi

yani ilk domino taslarini yikan kisi, bunu basarili olmasi degistirtmez
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X