Şenol Güneş dışındaki tüm yerli hoca tercihleri hata olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş dışındaki tüm yerli hoca tercihleri hata olur.
Yorum
-
İlk olarak Gurbetçi_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen katiliyorum, ama o defterde kapandı.
Ben de o yüzden ümitisizim zaten. İstediğin kadar iyi yönet kulübü sportif başarısız bir hiçsin. Kafaya oynatabilen tek adam da Şenol Hoca. O geri gelmeden işlerin yoluna girmesi çok zor.
Yorum
-
61saatte bir bilgi verilmiş ,bana göre de takımın gelecek planlanması adına çok olumlu .özkan sümer ve hayrettin hacısalihoğlu takımla ilgili sıkı bir çalışamaya girişmişler. Yıllardır bu takımda bir başıboşluk vardı , futbolcular arası uyumsuzluk ve mutsuzluk bu takımın başarılı olamamasındaki en büyük etkenlerden biri .
haber şu şekilde;
Rıza hoca ,Kimin sorunu var. Kim sorun yaratıyor. Kim, takıma motive olmada sıkıntı yaşatıyor. Kimin aile yaşamında istenilen düzen yok. Kim takıma aidiyet duygusu ile bağlı. Hepsini tek tek hiç çekinmeden, hiç gocunmadan, hiç ilerisi için hesap yapmadan anlattı.
Sümer, Rıza Hoca’dan takım ile ilgili bilgiler aldı, şaşırdı. Yok böyle bir şey dedi. Ve yakın dostları ile sohbetinde “Trabzonspor’da bu iş bitmiş” der gibi bir söz sarf etti. Zira, futbolcular arasındaki birliktelikte sonun var. Ve futbolcuların menajerleri, takımın içinde. Menajerler gazeteciler ile ortak çalışıyor. Futbolcuların arasındaki ufak tefek sorunlar büyütülüyor. Maça ve takıma motivasyonda futbolcular çok istekli değil. Tüm bunlara bir de, TS Clup’tan bize niye forma verilmiyor diye sorun yaratan futbolcular var. Oysa, futbolcular diğer takımlarda olduğu gibi kendi cebinden formasın alır hayranlarına dağıtır. Bu uygulama bile Trabzonspor’da sorun yarattı. Bunu yaratan futbolcu var.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonhaber-spor servisi- Trabzonspor’un yaklaşık 5 yıldır menajerliğini yapan ve kulübün transferinde yüzde 90 oranında pay sahibi olan menajer Metin Korkmaz ve Özkan Doğan’ın yeni yönetimle temasa geçip görüşmek istediği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Metin Korkmaz’ın Ahmet Ağaoğlu’nu aradığı ancak görüşme isteğini yeni başkanın geri çevirdiği öğrenildi.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu menajerler yakın zamanda klübe haciz gönderirlerse hiç şaşırmam.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal Hoş: "Altyapıya önem vericez demek altyapıdan oyuncu oynatıcaz demekse kusura bakmayın 10 sene önce konuştuğumuz şeyleri konuşuyoruz demektir. Altyapıya önem vermek altyapıdan oyuncu oynatmak demek değil. Altyapıdan oyuncu yetiştirmek demek. Oyuncu yetiştirmek te öyle 'önem vermek' in içine doldurmakla olur. 2. Trabzonspor'un öz evladı falan yoktur. Trabzonspor'un evlatları vardır. İyi oynayan, formayı terleten herkes evlatlarıdır."
Erdal Hoş: "Trabzonspor'u şehirin içine sokmaya falan çalışmayın. Yok öyle bir şey. Trabzonspor çok büyük bir şey. Kökü orada ama dalları her yerde."
Erdal Hoş: "Bu kadrodan böyle hemen pahalıları ayıkla ucuzlar kalsın sonra gençlerle devam edicez falan derseniz seneye aralıkta ocakta falan şeyi düşünürüz ondan sonra yani üç puanda alcaz da aman... öyle bir şey yok. Bu işler dengeli olur.".
Yorum
-
Hacısalihoğlu: "Her alanda tasarrufa gidilecek"
TRABZONSPOR Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor’un gelirlerinin çok çok üzerinde bir borç yükü olduğunu belirterek, “Her alanda tasarrufa gidilecek. Bunun için ana plan, ana hedef tasarruf” dedi.
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu ile kahvaltıda bir araya geldi. Burada kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Hacısalihoğlu, bordo-mavili kulüpte düzelmesi gereken birçok konunun olduğunu belirterek, “Bir kulüp, bir dernek olağanüstü konre yapıyorsa, işler iyi gitmiyor demektir. Biz bunları biliyorduk, kamuoyu da biliyordu, herkes biliyor. Yalnız biraz beklediklerimizden daha farklı, her alanda el atılması, değiştirilmesi, düzenlenmesi gereken konular var. Tabi bu uzun bir süreç. Hem uğraş, hem de ekonomik güç istiyor. Bunları elimizden geldiğince, camianın destek verdiği oranda kısa sürede halletmeye çalışacağız. Bu kısa süre 1-3 ay algılanmasın. Sadece Şenol Güneş Kompleksi’nde, statta yapılacaklara bir yönetimin ömrü yetmez. Buranın tamamlanıp, eksiksiz hale gelmesi çok uzun bir zaman isteyen konu. Birçok eksik var. Futbolla ilgili, sosyal ilişkilerle ilgili her konuda birçok düzenlemenin yapılması gerekiyor. Bunları camidaki insanlarla paylaşarak, görüşlerini alarak yönetimin yapması için gayret içerisinde olacağız” diye konuştu.
“ANA HEDEF TASARRUF”
Trabzonspor’un gelirlerinin çok çok üzerinde bir borç yükü olduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:
“Her alanda tasarrufa gidilecek. Bunun için ana plan, ana hedef tasarruf. Bunu yaparken tabi kulübün faaliyetlerinin aksamaması gerekiyor. Trabzonspor’un zirve yarışında olması gerekiyor. Zor olan bu. Hem tasarrufa gidilecek, hem de zirveden kopmayacak. Asla bizim hedefimiz şampiyonluk denmiyecek. Ama zirve için de tabiki hedeflerden, uğraşlardan, sonuçlardan biri de şampiyonluktur."
“FUTBOLCU ALIMI, SATIMI OLMAMASINA GAYRET EDECEĞİZ”
Asbaşkan Hacısalihoğlu, ekonomik sorunların çözülmesi noktasında Yusuf, Abdülkadir, Burak ve Sosa gibi isimlerin satılması yönünde oluşan gündemle ilgili soru üzerine de şöyle konuştu:
“Bu işin başında bulunan görevli, yetkili futbol koordinatörü Özkan Sümer’in değerlendirmesi sonucu yönetim işin politik olarak kararını verecek. Yani ekonomik olarak ne yapmak gerekiyor, politika olarak, hedef olarak ne hedeflenmiş kararını verecek. Geçmişte çok acısını çektiğimiz şekilde futbolcu alımı, satımı olmayacak, olmamasına gayret edeceğiz.”
“TRANSFER YASAĞININ KALMASI İÇİN GİRİŞİMLER VAR”
Matus Bero transferinden kaynaklanan 250 bin Euro'luk taksidinin Trencin kulübüne ödemediği gerekçesiyle FIFA tarafından verilen transfer yasağıyla ilgili girişimlerinin sürdüğünü anlatan Hacısalihoğlu, şunları dedi:
“Bilinen farklı bir yasak yok. Birçok oyuncu ile ekonomik sorunlar yaşanmış. Uzun süredir ödemeleri aksamış. Bugün yok, yarın olur ya da hiç olmaz. Biz olmaması için her türlü önlemi, tedbiri imkanlar dahilinde camianın gücü ölçüsünde yapmaya çalışacağız. Sadece oyuncularla ilgili değil, kulüplerle ve başka işlerle ilgili de Trabzonspor’un geçmiş borçları var. Yasağın kalkması konusunda da girişimler var. Daha netice alınmadı ama alınabilir.”
“ÇALIMBAY İLE İLGİLİ ALINMIŞ BİR KARAR YOK”
Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan teknik direktör Rıza Çalımbay ile ilgili henüz bir karar almadıklarını da anlatan Hayrettin Hacısalihoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Teknik direktör Rıza Çalımbay ile ilgili alınmış bir karar yok. Kaldı ki futbolcunun gelmesi, gitmesi ve teknik kadro ile ilgili konuları Özkan Sümer ilgileniyor. Son derece deneyimli ve kulübe kurulduğu günden beri hizmet eden biri. Onun ilgi ve yetki alanında bir konu.”
“USTA’NIN BIRAKTIĞI BELGEYİ DEĞERLENDİRİYORUZ”
Hacısalihoğlu, stadın isim hakkı ve eski başkan Muharrem Usta'nın futbolcu satılması konusundaki 15 milyon Euro’luk tahaddüne ilişkin ise “Stadın isim hakkıyla ilgili bir aksaklık, eksiklik varsa onlar değerlendirilir. Biz yeni bir kulüp kurmadık, olan kulübü devraldık. Daha önce verilen tahattüt, yapılan anlaşmalar kulübün menfaatlerine yasal işlerse bunları değiştirmek hem hakkımız hem yetkimiz değil. Muharrem Usta giderken 15 milyon Euro’luk bir belge bıraktı. Onu değerlendireceğiz. Henüz neticeye varmış değil. Ama değerlendiriyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Sezon sonu Çalımbay kararı bu yönetimin akıbetine büyük ışık tutacak.
Hocaya teşekkürlerini iletip gönderme "feraseti" gösterirlerse hem büyük bir "takozdan" kurtulacak takım hem sıkıntıyı tespit ederek erken teşhis kabiliyetleri ortaya çıkacak yönetimin "sonraki engellere" ivedi çözüm üretmede!
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Başkan dün akşam Şenol Güneş'i ziyarete giderek koz çekti. Bakalım masadan ne dökülecek.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şu da var eğer ki hedef "küçülme" ise Çalımbay en ideallerden. Çünkü baskıdan uzak hedeflerin adamı. Bir maç al, on maç ortada takıl takımlarının hocası.
(hem küçülme hem şampiyonluk bir arada olmaz.. olmaz öyle şey bizde...Biz ne Alman Hoffenheim'ız ne İngiliz Leicister City'iz. O dönem 70' ve 80'ler de kaldı ki hele ki konjenktörel siyasî zeminde bir mucize.)
Mucizelerin takımıyız! Eyvallah!
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan dün akşam Şenol Güneş'i ziyarete giderek koz çekti. Bakalım masadan ne dökülecek.
Ben Şenol Güneş'in Trabzonspor'a yok dediğini hatırlamıyorum.
Kendi açıklaması var git dediler gittim gel dediler geldim.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu getirmek için elinden geleni yapacak
Ben Şenol Güneş'in Trabzonspor'a yok dediğini hatırlamıyorum.
Kendi açıklaması var git dediler gittim gel dediler geldim.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum