Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nasıl çıkış yapacak futbolcu arıyorsak hoca konusunda da benzer bir şey bizi kurtarır bence. hocayı da üretmek zorundayız.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      avci zaten baski olan yerde basarili olamaz
      ama başakşehirde sürekli olarak başarılı olabilir. bana öyle geliyor ki yüz yıl da geçse o takım taraftar toplayamaz köklenemez baskı ortamı oluşturamaz.
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        nasıl çıkış yapacak futbolcu arıyorsak hoca konusunda da benzer bir şey bizi kurtarır bence. hocayı da üretmek zorundayız.
        bizi kurtaracak hoca peter bosz, malesef yönetimin onu tanidigini bile sanmiyorum

genc etkileyici hoca takip etmek istiyorsan nikon ve nestro el maestra kardesleri tavsiye ederim

nikonu zaten ilk zamanlarindan taniyorsundur, gencken bütün avrupa pesindeydi
        haberlerde vs. garanti görmüssündür freestyle sovlarini

sonuc olarak prof futbolcu olamadilar, bunun hirsi ile teknik adamliga giristiler
        hemde ne giristiler

burada tanidigim bütün scoutlar spartak trnavayi ve jetvic kardesleri izliyor su an
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ama başakşehirde sürekli olarak başarılı olabilir. bana öyle geliyor ki yüz yıl da geçse o takım taraftar toplayamaz köklenemez baskı ortamı oluşturamaz.
          bilmiyorum, basari sürdürülebilinmesi icin o kadro cok yasli

özellikle irkcinin yerini doldurmak cok zor
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bilmiyorum, basari sürdürülebilinmesi icin o kadro cok yasli

özellikle irkcinin yerini doldurmak cok zor
            o doğru hatta beşiktaş da böyle. ama bu adamlar bir şekilde istedikleri adama para verip alabiliyor. paranın nereden kimden geldiği sorgulanmıyor hani ülkenin bütçesi falan ayrılmış olsa şaşırmam. o konuda da haklısın genel anlamda o bölge kanayan bir yara. bu konuda şanslı olan bir biz varız sanırım
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2009 yayını reis gökhan diyo gökhan ünaldan bahsediyo fatih diyo
              İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2009 yılındaki röportaj.
              2009 yazacaktım, evden çıkarken aceleyle atmıştım. Nasıl 2018 yazmışım ben buna
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• <code class="language-css"> Yönetim Kurulumuz, Başkanımız Ahmet Ağaoğlu başkanlığında toplanarak görev dağılımı yaptı.

Görev dağılımı şöyle:
                Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu
                Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp
                Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu
                Başkan Yardımcısı Müminhan Bilgin
                Futbol Komitesi Başkan Yardımcısı Faruk Kanca
                Projeler ve Finansman Komitesi Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan
                Dış İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı Çağlar Mesut Bozoğlu
                Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu
                Genel Sayman Emin Kahraman
                Futbol Şubesi Sorumlusu Haluk Şahin
                Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas
                Amatör Branşlar, Personel ve Stadyum Koordinatörü Cahit Erdem
                TS Club ve Tesisler Koordinatörü Yalçın Orhan
                İletişim ve Pazarlama Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin
                Taraftar ve Stadyum Sorumlusu Özer Bayraktar
                Hukuk İşleri Sorumlusu Kemal Ertürk
                İletişim ve Pazarlama Sorumlusu Zafer Göktaş
                TS Club ve Tesisler Sorumlusu Dursun Ali Sakarya
                İstanbul ve Diğer İller Taraftar Dernekleri Sorumlusu Tuncay Uzunal
                İdari İşler Sorumlusu Onur Sağır
                İdari İşler Sorumlusu Lokman Sadıklar

İcra Kurulu
                Ahmet Ali Ağaoğlu
                Hayrettin Hacısalihoğlu
                Mehmet Yiğit Alp
                Ömer Sağıroğlu
                Emin Kahraman

Kafkas'tan basın sözcüsü oluyorsa işimiz var demektir. Şimdiden fitil olmaya hazırlanın. Bu adamı hatırlamayanlar için başlığı incelesin yeter.

https://forum.bordomavi.net/showthre...=Zeyyat+Kafkas

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

</code>
                En son My tarafından düzenlendi; 17.04.2018, 00:16.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Ağaoğlu yönetiminin mecbûriyet karşısında yapmak zorunda olduğu şey benim hayâlimdi.

Sonuç almak için 7-8 yıl bile sabır gösterirdim. Başarıyla oturtulacak sistem kulübün sonraki 30-40 yılını kurtarırdı.

Fakat şimdi mecbûriyetten yaptığımızı vaktiyle yapmalıydık çünkü bu iş alanında en iyilerle çalışmayı, kalabalık bir kadroyu, yıllara yayılmış sabrı yâni parayı gerektiriyor. İşi parasızlık yüzünden yarım yamalak değil, yapılabilecek en iyi şekilde yapmak gerek.

Kulübün maddî durumu bu derece bozulmadan bilinçli tercihle girişilecek işe maalesef zor duruma düşünce başladık.

Her şeye rağmen başarılı olmaktan başka çâre de yok, aksi hâlde karadeliğin içine düşeriz.
                  En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 17.04.2018, 11:37.
                  7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Geçmişi hep unutuyoruz malesef.

İHO başkan oldu, dedi öze dönüyorum. MRA geldi, 1461'de ne kadar adam varsa getirdi A takıma koydu. Sonra gördü gerçek dünya böyle değilmiş. Ertesi sezon 20 tane transfer oldu, kulüp zaten batıyordu iyice hızlandı bu iş.

M.Usta başkan oldu sonra. Dedi scout sistemi kuruyorum, menejerleri kulübün kapısından içeri sokmayacağım. Mali disiplin getiriyorum, maaşları belli bir çizgiye getireceğim, kimseye şu kadardan fazla para vermeyeceğim felan dedi. Sonra takımda işler iyi gitmeyince ertesi sene pahalı transferlere geri dönüldü bir futbolcuya 3-4m euro para verdi. Takımı iyice batırdı.

Şimdi sıra Ağaoğlu'nda. Farklı birşey mi olacak sanıyorsunuz ? Takımdaki yıldızları gönderecek (Burak ve Sosa en başta) sonra ucuz adamlar alacak takımın yıldızı olarak da Yusuf ve Abdüş ön plana çıkacak. Gelişmeleri gereken adamlara takımı sırtlama sorumluluğu verilecek tabi bu da bu çocuklara yapılabilecek en büyük kötülük olacak sanırım. Altından kalkamayacaklar tabi, eleştiriler vs. Küme hattına doğru giden bir takım. Sonra bir sonraki sezon tekrar pahalı transferlere geri dönüş. Bundan farklı bir senaryo bekleyen varsa söyliyim boşuna başka beklentilere girmeyin..

Burada önemli olan vaad edip sonra başarısızlıkta çark etmek değil. Vaadinin arkasında ne kadar tutarlı olduğun.

Yani İHO'nun yaptığı yanlış değildi ama 1461'in arkasında ne kadar durdun, ne yatırım yaptın ? Hiç. (onun zamanında küme düşmüştü sanırım veya düşmeye doğru gidiyordu) Önemli olan 1461'deki adamı A takıma almak değil, 1461'de A takıma yeterli oyuncu çıkartacak düzeni sistemi kurabilmek. Bunu yaptın mı ? Yok. MRA'dan sonra 1461'in başına kimi geçirdin Trabzonspor'un başına gelebilecek ? (Pep'in Barcelona B'yi çalıştırması gibi) Hiçkimse. Onun yerine F.Tekke'yi sportif direktör yapıp ertesi gün kovdun.

M.Usta'ya gelelim. Televizyonlara çıkıp anlattın o kadar scout sistemi diye. Ee niye arkasında durmadın ? Mesele scout sistemi kurmak değil ki onun yıllara yayarak kurumsal bir kimlik haline getirmek. Bir senede vazgeçip menejerlere dönerek scout sisteminden başarı gelir mi ? Scout ekibi hatalı olabilir, yanlış transferler yapılmış olabilir bunlar mazeret. Sen bu sistemi iyileştirmek için ne yaptın, mesele burada.

Şimdi Ağaoğlu'nun konuşmalarına bakıyorum, en ufak bir ışık görmüyorum açıkcası. Aynı klasik düz söylemler. Kulağa hoş gelen içi boş klişe laflar. Ne vaad ediyor ? Hiçbirşey. 3 yıl sabır vs. Tamam sabredelim de neye sabredelim, onu da söyle. Ben açıkcası neye sabredeceğimizi anlamış değilim. Yusuf ve Abduş gelişim gösterip takımı 3 sene sonra şampiyon mu yapacak ? Takımın geri kalanı nereden gelecek. Her sene altyapıdan 2 tane böyle adam mı çıkacak. Son 20 yılda altyapısından sadece Gökdeniz ve F.Tekke çıkartmış bir takım olarak her yıl altyapıdan Abdüş ve Yusuf mu çıkacak. Burada altyapıdan 2 sene önce çıkan Muhammet, ondan önce çıkan Barış Memiş'lere hiç girmiyorum bile.

Peki sen olsan ne yapardın derseniz. Ortaya bir çözüm, bir alternatif fikir koymadığınız sürece eleştirmek içi boş geyiktir çünkü. Ben olsam ne yaparım. Evet sabırsa sabır, küçülme ise küçülme. Bunlara itirazım yok. Ama bunu yaparken de ortaya bir proje koymanız lazım. Yoksa içi boş küçülme olur bu, hiçbir işe yaramaz. Nedir bu proje derseniz, iki konu etrafında odaklanmak gerekir diye düşünüyorum. 1461 ve Scoust sistemi. Bu iki konuda başlı başlına ayrı tartışma konuları. Detaylı girmiyorum. Ama bu iki proje için yapılabilecek o kadar çok şey varki. Nevzat Aydın'ın yaptığı gibi twitter'dan toplanan 3-5 kişi ile yapılan scout değil, daha kalabalık, daha kurumsal bir ekiple, dünyanın farklı yerlerinden yabancı scout'lardan da yardım alınarak kurulan geniş bir ağ.

Bakın scout sistemi iki türlü çalışır. Birincisi, üst seviye zaten bilinen oyuncuları inceler. Özel yaşamından futbol stiline kadar. Burada kastettiğim çok para vereceğiniz adamlar. (bundan kaçış yok, her türlü biraz para vercez) Örneğin Atiba gibi adamlardan bahsediyorum. Belil bilinirliği olan adamlar ama menejer tavsiyesi ile değil sizin uzun süre yaptığınız araştırmalarla. Hata şansının en düşük olduğu transferler. İkinci hedef ise bilinmedik yıldızlar, ki asıl fark yaratacak konu da bu. Ne bileyim Şota gibi adamlardan bahsediyorum. Yeni Şota'ları bulmak hedef olmalı, bu da günümüz iletişim çağında hiç kolay değil elbet. Ama ne bileyim, Polonya'daki Lewandoksi'yi bulamaz mıydık Almanya'ya gitmeden. Veya M.Salah'ı basel yerine biz alamaz mıydık zamanında. Bu tip şeylerden bahsediyorum.

Sonra 1461. Scout ekibi 1461'e de böyle genç yetenekler kazandırabilir. Sadece Türk değil, yabancılarında gelişim göstereceği bir takım olmalı. Başında teknik direktör olarak koyacağınız adamın da hedefi Trabzonspor olmalı. Bundan bahsediyorum. Ama 1461'in arkasında duracaksınız, düşmesine böyle göz yummayacaksınız.

Yani dediğim gibi. Mesele sabır demek değil. Mesele ortaya koyduğunuz projenin ne kadar arkasında durduğunuz veya ne kadar ısrar ettiğiniz de değil. Önemli olan projeniz için ne kadar çalıştığınız, nasıl geliştirdiğiniz. Projenize inanıyorsanız, doğru şekilde kurgulayarak başarıya götürürsünüz. Yoksa, bir sene sonra pahalı transferlere geri dönersiniz.

Son olarak da Teknik Direktör meselesi. Bu takımdan şu aşamada birşey olmaz. O yüzden neden Ünal Karaman gibi bir deneme yapılmasın ?
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Yeni yönetim yaptklarıyla değil yapmadıkarıyla eleştirilecek belli oldu. Dün yaşanan hakem faciasına daha gık diyen çıkmadı herhalde. Eğer burnumuza pis kokuların gelmesini istemiyorsanız çıkın açıklama yapın. Dün sahada gördüğüm hakem faciasını, art niyetini çok maçta görmedim.

-Hızlı atağı saçma sebeplerle kesmesi
                      -İlk yarının sonunda aynı noktadan Osmanlı lehine 2 tane serbest vuruş vermesi
                      -Hava topuna dirseği ile çıkan Yalçın'ı görmemesi
                      -Uğur'un net golü
                      -Son dakika ofsayt gerekçesi ile verilmeyen gol
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• trabzonhaber-spor servisi- Trabzonspor’un yaklaşık 5 yıldır menajerliğini yapan ve kulübün transferinde yüzde 90 oranında pay sahibi olan menajer Metin Korkmaz ve Özkan Doğan’ın yeni yönetimle temasa geçip görüşmek istediği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Metin Korkmaz’ın Ahmet Ağaoğlu’nu aradığı ancak görüşme isteğini yeni başkanın geri çevirdiği öğrenildi.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Başkan bazı konularda acımasız olmazsa ilerde acınacak duruma düşer
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Erdal Hoş: "Altyapıya önem vericez demek altyapıdan oyuncu oynatıcaz demekse kusura bakmayın 10 sene önce konuştuğumuz şeyleri konuşuyoruz demektir. Altyapıya önem vermek altyapıdan oyuncu oynatmak demek değil. Altyapıdan oyuncu yetiştirmek demek. Oyuncu yetiştirmek te öyle 'önem vermek' in içine doldurmakla olur. 2. Trabzonspor'un öz evladı falan yoktur. Trabzonspor'un evlatları vardır. İyi oynayan, formayı terleten herkes evlatlarıdır."

Erdal Hoş: "Trabzonspor'u şehirin içine sokmaya falan çalışmayın. Yok öyle bir şey. Trabzonspor çok büyük bir şey. Kökü orada ama dalları her yerde."

Erdal Hoş: "Bu kadrodan böyle hemen pahalıları ayıkla ucuzlar kalsın sonra gençlerle devam edicez falan derseniz seneye aralıkta ocakta falan şeyi düşünürüz ondan sonra yani üç puanda alcaz da aman... öyle bir şey yok. Bu işler dengeli olur."
                            En son My tarafından düzenlendi; 17.04.2018, 17:10.
                            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              trabzonhaber-spor servisi- Trabzonspor’un yaklaşık 5 yıldır menajerliğini yapan ve kulübün transferinde yüzde 90 oranında pay sahibi olan menajer Metin Korkmaz ve Özkan Doğan’ın yeni yönetimle temasa geçip görüşmek istediği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Metin Korkmaz’ın Ahmet Ağaoğlu’nu aradığı ancak görüşme isteğini yeni başkanın geri çevirdiği öğrenildi.
                              isabetli karar. eğer o iki sırtlanla çalışacaklarsa ağaoğlu baştan biter benim için.
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçmişi hep unutuyoruz malesef.

İHO başkan oldu, dedi öze dönüyorum. MRA geldi, 1461'de ne kadar adam varsa getirdi A takıma koydu. Sonra gördü gerçek dünya böyle değilmiş. Ertesi sezon 20 tane transfer oldu, kulüp zaten batıyordu iyice hızlandı bu iş.

M.Usta başkan oldu sonra. Dedi scout sistemi kuruyorum, menejerleri kulübün kapısından içeri sokmayacağım. Mali disiplin getiriyorum, maaşları belli bir çizgiye getireceğim, kimseye şu kadardan fazla para vermeyeceğim felan dedi. Sonra takımda işler iyi gitmeyince ertesi sene pahalı transferlere geri dönüldü bir futbolcuya 3-4m euro para verdi. Takımı iyice batırdı.

Şimdi sıra Ağaoğlu'nda. Farklı birşey mi olacak sanıyorsunuz ? Takımdaki yıldızları gönderecek (Burak ve Sosa en başta) sonra ucuz adamlar alacak takımın yıldızı olarak da Yusuf ve Abdüş ön plana çıkacak. Gelişmeleri gereken adamlara takımı sırtlama sorumluluğu verilecek tabi bu da bu çocuklara yapılabilecek en büyük kötülük olacak sanırım. Altından kalkamayacaklar tabi, eleştiriler vs. Küme hattına doğru giden bir takım. Sonra bir sonraki sezon tekrar pahalı transferlere geri dönüş. Bundan farklı bir senaryo bekleyen varsa söyliyim boşuna başka beklentilere girmeyin..

Burada önemli olan vaad edip sonra başarısızlıkta çark etmek değil. Vaadinin arkasında ne kadar tutarlı olduğun.

Yani İHO'nun yaptığı yanlış değildi ama 1461'in arkasında ne kadar durdun, ne yatırım yaptın ? Hiç. (onun zamanında küme düşmüştü sanırım veya düşmeye doğru gidiyordu) Önemli olan 1461'deki adamı A takıma almak değil, 1461'de A takıma yeterli oyuncu çıkartacak düzeni sistemi kurabilmek. Bunu yaptın mı ? Yok. MRA'dan sonra 1461'in başına kimi geçirdin Trabzonspor'un başına gelebilecek ? (Pep'in Barcelona B'yi çalıştırması gibi) Hiçkimse. Onun yerine F.Tekke'yi sportif direktör yapıp ertesi gün kovdun.

M.Usta'ya gelelim. Televizyonlara çıkıp anlattın o kadar scout sistemi diye. Ee niye arkasında durmadın ? Mesele scout sistemi kurmak değil ki onun yıllara yayarak kurumsal bir kimlik haline getirmek. Bir senede vazgeçip menejerlere dönerek scout sisteminden başarı gelir mi ? Scout ekibi hatalı olabilir, yanlış transferler yapılmış olabilir bunlar mazeret. Sen bu sistemi iyileştirmek için ne yaptın, mesele burada.

Şimdi Ağaoğlu'nun konuşmalarına bakıyorum, en ufak bir ışık görmüyorum açıkcası. Aynı klasik düz söylemler. Kulağa hoş gelen içi boş klişe laflar. Ne vaad ediyor ? Hiçbirşey. 3 yıl sabır vs. Tamam sabredelim de neye sabredelim, onu da söyle. Ben açıkcası neye sabredeceğimizi anlamış değilim. Yusuf ve Abduş gelişim gösterip takımı 3 sene sonra şampiyon mu yapacak ? Takımın geri kalanı nereden gelecek. Her sene altyapıdan 2 tane böyle adam mı çıkacak. Son 20 yılda altyapısından sadece Gökdeniz ve F.Tekke çıkartmış bir takım olarak her yıl altyapıdan Abdüş ve Yusuf mu çıkacak. Burada altyapıdan 2 sene önce çıkan Muhammet, ondan önce çıkan Barış Memiş'lere hiç girmiyorum bile.

Peki sen olsan ne yapardın derseniz. Ortaya bir çözüm, bir alternatif fikir koymadığınız sürece eleştirmek içi boş geyiktir çünkü. Ben olsam ne yaparım. Evet sabırsa sabır, küçülme ise küçülme. Bunlara itirazım yok. Ama bunu yaparken de ortaya bir proje koymanız lazım. Yoksa içi boş küçülme olur bu, hiçbir işe yaramaz. Nedir bu proje derseniz, iki konu etrafında odaklanmak gerekir diye düşünüyorum. 1461 ve Scoust sistemi. Bu iki konuda başlı başlına ayrı tartışma konuları. Detaylı girmiyorum. Ama bu iki proje için yapılabilecek o kadar çok şey varki. Nevzat Aydın'ın yaptığı gibi twitter'dan toplanan 3-5 kişi ile yapılan scout değil, daha kalabalık, daha kurumsal bir ekiple, dünyanın farklı yerlerinden yabancı scout'lardan da yardım alınarak kurulan geniş bir ağ.

Bakın scout sistemi iki türlü çalışır. Birincisi, üst seviye zaten bilinen oyuncuları inceler. Özel yaşamından futbol stiline kadar. Burada kastettiğim çok para vereceğiniz adamlar. (bundan kaçış yok, her türlü biraz para vercez) Örneğin Atiba gibi adamlardan bahsediyorum. Belil bilinirliği olan adamlar ama menejer tavsiyesi ile değil sizin uzun süre yaptığınız araştırmalarla. Hata şansının en düşük olduğu transferler. İkinci hedef ise bilinmedik yıldızlar, ki asıl fark yaratacak konu da bu. Ne bileyim Şota gibi adamlardan bahsediyorum. Yeni Şota'ları bulmak hedef olmalı, bu da günümüz iletişim çağında hiç kolay değil elbet. Ama ne bileyim, Polonya'daki Lewandoksi'yi bulamaz mıydık Almanya'ya gitmeden. Veya M.Salah'ı basel yerine biz alamaz mıydık zamanında. Bu tip şeylerden bahsediyorum.

Sonra 1461. Scout ekibi 1461'e de böyle genç yetenekler kazandırabilir. Sadece Türk değil, yabancılarında gelişim göstereceği bir takım olmalı. Başında teknik direktör olarak koyacağınız adamın da hedefi Trabzonspor olmalı. Bundan bahsediyorum. Ama 1461'in arkasında duracaksınız, düşmesine böyle göz yummayacaksınız.

Yani dediğim gibi. Mesele sabır demek değil. Mesele ortaya koyduğunuz projenin ne kadar arkasında durduğunuz veya ne kadar ısrar ettiğiniz de değil. Önemli olan projeniz için ne kadar çalıştığınız, nasıl geliştirdiğiniz. Projenize inanıyorsanız, doğru şekilde kurgulayarak başarıya götürürsünüz. Yoksa, bir sene sonra pahalı transferlere geri dönersiniz.

Son olarak da Teknik Direktör meselesi. Bu takımdan şu aşamada birşey olmaz. O yüzden neden Ünal Karaman gibi bir deneme yapılmasın ?
                                Teknik Direktör kısmı dışında sonuna kadar katılıyorum.
                                Tamam sabır edelim ama neye sabır edecez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X