Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    paşabahçe stadı anılarım canlandı, az maç izlemedim buralarda...

Eyy gidi büyük Beykoz um eyy

neden isyan etmesin ki!

Bir kulüp düşün ki ülkenin ilk kulüplerinden 1908 yılında kurulsun ama yok olmaya mahkum edilsin

Başında işe yaramaz bir Başkan

Bir kulüp düşünün Sırf siyasete belediye başkanına boyun eğmedi diye

süper amatöre sürüklenen

stadından lokaline kadar elinden alınan

yaZık insanın içi sızlıyor...

Kelle İbrahim in kemikleri sızlıyordur..
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• 23.9 yaş ortalaması ve +14 milyon avro transferde bu sezon kasasını dolduran salzburg yarı finalde avrupa liginde.

benzer olayı geçen sene ajax yaptı.finale çıkarak.
      TEKKEBALL

Yorum

• troll alintiladigim icin kusura bakmayin ama bozuk saatte günde 2 kez dogru gidermis...
        İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        https://www.transfermarkt.de/red-bul...ite/verein/409

23.9 yaş ortalaması ve +14 milyon avro transferde bu sezon kasasını dolduran salzburg yarı finalde avrupa liginde.

benzer olayı geçen sene ajax yaptı.finale çıkarak.
        ve evet, hocalarida PETER BOSZ du
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Rica minnet devlete vergi borcu sildirmekle , uc bes hatir gonul isi sponsorluk almakla donecek bir cark degil artik bu
          Trabzonspor'u bu muharrem gibi, iho gibi zubukzadelerden kurtarmak icin bir yatirimcinin almasi sart.
          bu bataktan cikmak artik cok zor ama oldu ki kulup duzluge cikti, yine bir 3.sinif naylon mafya , vizyonmatik palavra makinesi gelip kulube cokecek. Kocaelisporun ve zamaninda goztepenin yasadigi cokusu yasamamiz pek ihtimal disi gorunmuyor.
          bu sadece Trabzonsporun degil ulkedeki tum kuluplerin sorunu. Pasta buyuk ve yemek icin cakallar sirada bekliyor , umut somuruyor. Boyle paralarin dondugu bir ortamda kulupler cakallarca degil profesyonel yatirimcilarca yonetilmeli.
          En son ESER tarafından düzenlendi; 13.04.2018, 00:15.

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rica minnet devlete vergi borcu sildirmekle , uc bes hatir gonul isi sponsorluk almakla donecek bir cark degil artik bu
            Trabzonspor'u bu muharrem gibi, iho gibi zubukzadelerden kurtarmak icin bir yatirimcinin almasi sart.
            bu bataktan cikmak artik cok zor ama oldu ki kulup duzluge cikti, yine bir 3.sinif naylon mafya , vizyonmatik palavra makinesi gelip kulube cokecek. Kocaelisporun ve zamaninda goztepenin yasadigi cokusu yasamamiz pek ihtimal disi gorunmuyor.
            bu sadece Trabzonsporun degil ulkedeki tum kuluplerin sorunu. Pasta buyuk ve yemek icin cakallar sirada bekliyor , umut somuruyor. Boyle paralarin dondugu bir ortamda kulupler cakallarca degil profesyonel yatirimcilarca yonetilmeli.
            Bu yukarıda söylediklerini bu ülkede yaşamayacak tek takım Trabzonspor'dur,bunu eyyam olsun diye söylemiyorum.Türkiye'de bu kadar yoğun kitleyi bu kadar samimi olarak peşinde sürükleyen başka takım ve camia bulamazsın.
            Sorunu çözerken acı çekeriz ama asla maskaralık bir durumumuz olmaz.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              troll alintiladigim icin kusura bakmayin ama bozuk saatte günde 2 kez dogru gidermis...

ve evet, hocalarida PETER BOSZ du
              bi daha benim yorumumu alıntılama !
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu yukarıda söylediklerini bu ülkede yaşamayacak tek takım Trabzonspor'dur,bunu eyyam olsun diye söylemiyorum.Türkiye'de bu kadar yoğun kitleyi bu kadar samimi olarak peşinde sürükleyen başka takım ve camia bulamazsın.
                sike surecinde samimiyet sinavinda sinifta kalmis bir camiayiz. Bence bu kadar kendimizi abartmayalim. Tabi ki boyle birsey olsun istemeyiz ama boyle birsey oldugu zaman da ofkeden kopurup sonra sovup gececek ve sallamayacak kum gibi adam var.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yalancı çoban misali. Kimseye para ödenmemiş, 375 milyon kredi çekilmiş, 2023'e kadar gelirlere temlik konmuş, kulüp 250 bin € yüzünden transfer yasağı cezası almış, icraya düşmüş, 180 dava var... Hala diyor ki yazılı taahhütümde alacağımdan kesersin diye madde yok. Daha sana kim inanır? Başkan diyor ki genel sayman ve asbaşkan buluştular konuştular...
                  usta ve iho nun ortaya çıkışları aynı dönem.ilk seçim iho ve usta arasında.tesadüflere inanmam.yani o dönem ikiside kredi nin kokusunu almışlar.sanırım birileri kulübe kredi verilecek bankalardan demiş.ikisininde ortak özellilği popülist söylemlerle seçimlere girmesi.iho kupa yı alacağım dedi.usta 50. yılda şampiyonluk luce vaatleri.iho bayrağı ustaya devretti.
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sike surecinde samimiyet sinavinda sinifta kalmis bir camiayiz. Bence bu kadar kendimizi abartmayalim. Tabi ki boyle birsey olsun istemeyiz ama boyle birsey oldugu zaman da ofkeden kopurup sonra sovup gececek ve sallamayacak kum gibi adam var.
                    Şike sürecinde kimsenin bir şeyi kabullendiği yok,kendi içimizde yol yöntem ve diğer kavgalar oldu ama sonuç olarak karşında sistemin ana unsurlarından biri var,spor ve futbol camiası bu olayda sınıfta kaldı,iş siyasilere gittiğinde de siyasilerin bakışı gidin başımdan aranızda anlaşın,yoksa topunuzu patlatırım.
                    Mesela bizim için çok önemli olan kupa,şampiyonluk vs siyasetçi için eğlencelik bir olay,bugün sen kazanamadıysan iyi çalış seneye kazan der.
                    Umursamaz.

Şike süreci başka takımlarda olsa,gerçekten biterdiler.
                    • Memento mori

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu!

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yalancı çoban misali. Kimseye para ödenmemiş, 375 milyon kredi çekilmiş, 2023'e kadar gelirlere temlik konmuş, kulüp 250 bin € yüzünden transfer yasağı cezası almış, icraya düşmüş, 180 dava var... Hala diyor ki yazılı taahhütümde alacağımdan kesersin diye madde yok. Daha sana kim inanır? Başkan diyor ki genel sayman ve asbaşkan buluştular konuştular...
                      Ben bu ekonomi işlerinden çok anlamam fakat sanırım kredi çekilmesi o şartlarda en ideal çözümdü. Kaldı ki Ahmet Bey de TRT Spor’daki konuşmasında “Gerekirse kredi çekeceğiz” dedi.

Önemli olan o krediyi nasıl değerlendirdiğin. İHO o parayla antremana bile çıkmamış oyuncular alırken, MU Sosa’ya Burak’a verdi.

Temlik kısmına gelince, sanayici ya da ekonomistlerden birisi kredi için şöyle demiş:
                      “Kredi, bankaları aslında o paraya ihtiyaç duymadığınıza ikna ettiğiniz zaman alabildiğiniz ödemedir”
                      En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 13.04.2018, 07:59.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ayranımız yok içmeye hala tuvalete atla gidebilirdik diyen arkadaşlar var. Benim gördüğüm Trabzonspor'da deniz bitmiş her şeye b.ka sarmış durumda.

Serdar‏ @TSerdarSx <small class="time"> </small>
                        Milan Jose Sosa'nın transfer taksiti ödenmediği Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.

San Lorenzo Kulübü Emmanuel Mas'ın transfer taksiti ödenmediği için Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.

Emmanuel Mas transferinden dolayı San Martin Kulübüne yetiştirme bedeli ödemediği için Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.

Porto Hjun Jun Suk'un transfer bedeli ödenmediği için Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.

Dame N'Doye,Ogenyi Onazi,Juraj Kucka gibi oyuncular alacakları ödenmediği için kulübe ihtar çekti.

Trabzonspor Ersun Yanal ve ekibine yaklaşık 2,5 Milyon Euro ödeme yapması gerekiyor.

Trabzonspor Mehmet Ekici'ye yaklaşık 2,5 Milyon TL ödeme yapacak.

Trabzonspor'un QNB Finansbank ile yapmış olduğu 7,5 Milyon $'lık sponsorluk anlaşması temlikli.

Trabzonspor'un Naklen yayın gelirleri ve maç kazanımları 2023 yılına kadar temlikli.

Trabzonspor'un Ülker ile yapmış olduğu 3 Milyon $'lık sponsorluk anlaşması temlikli.

Trabzonspor'un Turkcell ile yapmış olduğu 35 Milyon TL'lik sponsorluk anlaşması parası temlikli.

Trabzonspor'un stadyum seyirci gelirleri 2019 yılına kadar temlikli.

Trabzonspor Kulübü yakın zaman içerisinde kaybettiği dava için Tolunay Kafkas'a 2 Milyon $ civarında para ödeyecek.

Trabzonspor Kulübü Hugo Rodallega için Akhisar Kulübüne 850 Bin Euro ödeme yapması gerekiyor.

Trabzonspor'da İHO döneminde transfer edilen ve sözleşmesi fesh/gönderilen oyuncular olan Aykut Demir,Soner Aydoğdu,Özer Hurmacı vb. birçok oyuncu kulübe İCRA takibi başlattı.

Bu enkazın altından nasıl kalkacaklar benim aklım almıyor valla. Allah yardımcıları olsun.
                        Bunca borcun altından kalkabileceğimizi sanmıyorum.
                        Kötü şeyler olacak.
                        Hamiş

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Renktaş zaten maskara durumda değilmiyiz,
                          bırak Istanbul'un haramzadelerini sıradan Anadolu takımları bile Trabzon deplasmanına güle oynaya geliyor,bizi gözüne kestirmeyen takım yok,önceden böylemiydik.
                          Şike sürecinde de maskara olduk atarımız çenemizdeymiş icraat sıfır,
                          bunlar maskaralık değil Kocaeli veya ona benzer takımlar gibi olmayız diyorsan,
                          maddi durumumuz bizi oralara götürüyor (üstte My Muratcan'ın tabloya bi bak)
                          buna iş bilmez yönetimleri,sahipsizliğimizi,taraftarın samimiyetsizliğini de ekleyince aynen ben de Esercan gibi düşünüyorum,
                          inşallah yanılıyorumdur,senin dediğin doğrudur.
                          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 13.04.2018, 09:04.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben inanırım. Usta'nın bu konuda doğru söylediğini düşünüyorum.
                            Yalancı çoban misali o yüzden dedim zaten. O hikayeyi bilirseniz. Yani o da yalandır demiyorum

[MENTION=20725]Ahmet Faruk[/MENTION]

Kredi konusunda ise, bankalar size kredi verir elbette, varlığınıza bakar, faizi basar verir, banka paradan para kazanmak için var. İhtiyacımız olmadığına ikna olsa o parayı nasıl satacak? Ona katılmıyorum. Fakat dediğiniz gibi onu nasıl değerlendirdiklerine takılıyorum. İşini yapacak, kaliteli futbolcular yerine Hollywood'dan Bollywood'dan artistler getirirseniz en fazla rol yapabilirler. Hem verim alamazsınız, hem de yan etkileri ile debelenir durursunuz
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ilk elestirimi yapayim .
                              Baskanimizin instagram paylasimlari emekli ogretmen tarzi.
                              Bu isi profesyonel birine birakmali.

Yorum

• Başkan'ın çıkıp her paltformda şu oyuncuya bu kadar veremem şuna şunu yapamam gibi söylemleri takıma şu an için zarar veriyor. Bu açıklamalrın en azından sezon sonu yapılması gerekiyor. Evet kötü bir ekonomik durumumuz var ama her gün bu enkaz edebiyatını dinlemek borsaya açık bir şirketi daha da zarar edecek bir hale getirebilir Ahmet beyin bunları kestirmesi gerekir. 3 istanbul takımının durumu da içler acısı ama onlarda herkes umutvari konuşuyor ki buda borsaya olumlu yansıyor.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X