Başkan'ın projelerini merakla bekliyorum, özellikle altyapı konusunda büyük bir yatırım bekliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildim o fıkrayıİstanbul medyası ile alakası yok, ben daha çok bize giydirilen görünmez elbiseyi, bir çocuğun çıkıp tek cümle ile bitireceği o günde, camianın daha büyük bir infiale uğramasını şimdiden görür gibiyim.diyorum ya zaman beni haklı çıkaracak maalesef, bu defa da bizim çoğunluğumuz bu işin içinde FIFA da ver deyip daha büyük teoriler peşinde sürüklenip gidicez.
Krallara laf söyleyinceye kadar ilkin biz ne yapıyoruz ona bakalım.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Sosa ve Kucka'ya benim bütçem yetmez göndereceğim" demek nasıl bir iş bilmezliktir? Göndereceksen gönder niye bütçem yetmez göndermem lazım diye reklam yapıp piyasalarını düşürüyorsun?
Ayrıca "Bütçem yetmez" ne demek? Sen değil miydin göreve gelirken "Cebimden bir kuruş para vermem" diyen? Ne ara "Senin" bütçen oldu? Kulübün bütçesi desene şuna.
Yarın öbür gün 2 ödeme sıkıntısı çıkınca bu adam Abdüş, Yazıcı, Okay'ı direk gönderecek. Takımı Belçika 3. lig futbolcularıyla dolduracak.
Ben hayatımda ilk defa büyük bir takımı küçültmek isteyen bir adamın bu kadar destek aldığını ve taraftarda bu kadar heyecan uyandırdığını görüyorum.
Şu an ligde mali durumu en kötü takım açık ara Galatasaray. Bir adam çıkacak diyecek ki GS'nin borcu çok, benim de zaten param yok, o yüzden takımın başına gelip 3 yıl hedefsiz yapılanmaya gideceğim, ilk iş olarak da maliyetini karşılamak istemediğim Gomis, Feghouli, Maicon ve Muslera'yı göndereceğim, altyapıdan futbolcuları oynatacağım. Yemin ediyorum yakarlar o kulübü, biz ise kurtarıcı ilan edip tam destek veriyoruz. Kimse kusura bakmasın, büyük takımla küçük takım farkı da bu heralde. Bu takıma başkan olan adam gerekirse cebinden para hibe edecek ama bu takımın hedefi şampiyonluktur demekten korkmayacak.
Örnek verdiğiniz takım borcunu kapatabilmek için elindeki çok değerli iki arazisini satmasına rağmen borcunu kontrol edilebilir seviyeye indiremedi,yeni stada geçmesine ve yeni sponsorluklar bulmasına rağmen sürekli olarak zarar ediyor,bu yıl da borsadaki yatırımcılarına zarar ettiğini açıklarsa devlet yönetimlerine kayyum atamak durumunda.İstanbul gibi büyük bir ekonominin içinde olmasına rağmen diğer iki takımın durumu da bundan parlak değil.
Başkanın söylemleri anlık karşıdaki soruya göre cevap veriyor ama genel olarak anlatmak istedikleri uzun vadede gelir gider dengesini rayına oturtmak zorundayız.Bu bizim gerçeğimiz buna taraftarın da uyanması gerekir.
Sosa ve Kucka para ediyorsa satılsın ve bu ikisinin satılmasından daha öncelikli olarak kurtulmamız gereken oyuncular Burak,Onur,Olcay üçlüsüdür.
Genel olarak bu 5 futbolcu aldıkları ücret/verim olarak bize zarar yazıyor.
Bunu taşıyacak durumda değiliz.- Memento mori
Yorum
-
Muharrem Usta: “Maliyetli oyuncularla ilgili bir teklif sundum. Bu oyuncular satıldığında sunduğum teklifteki toplam gelir elde edilemezse aradaki farkı da ben kapatacağım. Son derece insani bir konu ve kendisine destek vermek için seçim öncesi de Ahmet Bey’e bunu anlattım. O ise, ‘Gelecek olan paralarla benim alacağımı ödeyin’ dediğimi iddia ediyor. Ben bu oyuncuların satışından gelen paralarla benim paramı ödeyin kesinlikle demedim. Bu yazılı bir teklif ve kulüpte var. Bu çok acı ve onur kırıcı bir şey, bu asla doğru bir şey değildir.”
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Ayranımız yok içmeye hala tuvalete atla gidebilirdik diyen arkadaşlar var. Benim gördüğüm Trabzonspor'da deniz bitmiş her şeye b.ka sarmış durumda.
Serdar†@TSerdarSx <small class="time"> </small>
Milan Jose Sosa'nın transfer taksiti ödenmediği Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.
San Lorenzo Kulübü Emmanuel Mas'ın transfer taksiti ödenmediği için Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.
Emmanuel Mas transferinden dolayı San Martin Kulübüne yetiştirme bedeli ödemediği için Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.
Porto Hjun Jun Suk'un transfer bedeli ödenmediği için Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.
Dame N'Doye,Ogenyi Onazi,Juraj Kucka gibi oyuncular alacakları ödenmediği için kulübe ihtar çekti.
Trabzonspor Ersun Yanal ve ekibine yaklaşık 2,5 Milyon Euro ödeme yapması gerekiyor.
Trabzonspor Mehmet Ekici'ye yaklaşık 2,5 Milyon TL ödeme yapacak.
Trabzonspor'un QNB Finansbank ile yapmış olduğu 7,5 Milyon $'lık sponsorluk anlaşması temlikli.
Trabzonspor'un Naklen yayın gelirleri ve maç kazanımları 2023 yılına kadar temlikli.
Trabzonspor'un Ülker ile yapmış olduğu 3 Milyon $'lık sponsorluk anlaşması temlikli.
Trabzonspor'un Turkcell ile yapmış olduğu 35 Milyon TL'lik sponsorluk anlaşması parası temlikli.
Trabzonspor'un stadyum seyirci gelirleri 2019 yılına kadar temlikli.
Trabzonspor Kulübü yakın zaman içerisinde kaybettiği dava için Tolunay Kafkas'a 2 Milyon $ civarında para ödeyecek.
Trabzonspor Kulübü Hugo Rodallega için Akhisar Kulübüne 850 Bin Euro ödeme yapması gerekiyor.
Trabzonspor'da İHO döneminde transfer edilen ve sözleşmesi fesh/gönderilen oyuncular olan Aykut Demir,Soner Aydoğdu,Özer Hurmacı vb. birçok oyuncu kulübe İCRA takibi başlattı.
Bu enkazın altından nasıl kalkacaklar benim aklım almıyor valla. Allah yardımcıları olsun.En son My tarafından düzenlendi; 12.04.2018, 19:12.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Tüm taraftarın katılabileceği bir yardım kampanyası ciddi şekilde düşünülür mü bilemiyorum. Hukuki bir engel var mı yok mu bilgim yok. Öyle ürün vs. değil, banka hesap bilgileri paylaşılıp verdiğimiz para kemiksiz kulübe gidecek. Mevduat bilgileri şeffaf olacak, değişiklikleri anında görebileceğiz. Böyle bir organizasyonun ne gibi riskleri olabilir? Yönetim belki bu durumun kendilerini aciz bir konuma düşürebileceğini düşünebilir, taraftardan "parasını verdim bize yıldız al" tarzı absürt talepler gelebileceğini düşünebilir. bilemiyorum yönetim kanadından bakınca nasıl görülür bu olay?There is no spoon...
Yorum
-
Yalancı çoban misali. Kimseye para ödenmemiş, 375 milyon kredi çekilmiş, 2023'e kadar gelirlere temlik konmuş, kulüp 250 bin € yüzünden transfer yasağı cezası almış, icraya düşmüş, 180 dava var... Hala diyor ki yazılı taahhütümde alacağımdan kesersin diye madde yok. Daha sana kim inanır? Başkan diyor ki genel sayman ve asbaşkan buluştular konuştular...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Her yıl 110 Milyon TL faiz ödemekte nedir ?
İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta'dan enkaz aldığı ortada.
Fakat bahanelere de sığınmamalı. Fikret Orman gibi küllerinden doğuracak yetki de kendisinde.
Gelgelelim Ağaoğlu 80'li yıllardan kalma ulusal bile olmayan özevlat stratejisi sığ olsa umut verici mesajları var
Fakat takıldığım nokta yerli seviciliği.
İlim neredeyse alınmalı misalinde olduğu gibi ortak paydamız '' İyi futbolcu '' endeksli olmalı.
Halihazır 15 tane Abdülkadir Ömür yetiştiremeyeceğin için '' Ajax-Barca '' gibi yarışmacı takım olmak için dışarıdan transfer yapman lazım.
Dolayısı ile yabancı-yerlilerin dengeli biçimde harmanlandığı takım kurmalısın. Romantizm yapmanın yeri ve zamanı değil.
Ha maliyetli transfer yapmak artık zul ama fiyat-performans olarak değerini ikiye katlayacak '' Şota-Aurelio'' bulmalısın.
Bunu yapmanın yolu da scout ekibi ile geçer.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalancı çoban misali. Kimseye para ödenmemiş, 375 milyon kredi çekilmiş, 2023'e kadar gelirlere temlik konmuş, kulüp 250 bin € yüzünden transfer yasağı cezası almış, icraya düşmüş, 180 dava var... Hala diyor ki yazılı taahhütümde alacağımdan kesersin diye madde yok. Daha sana kim inanır? Başkan diyor ki genel sayman ve asbaşkan buluştular konuştular...7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum