Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer mastürbasyonu eşliğinde batağa saplanışımızdan haz duyan ve mevcut durumu görüp, anlatılan modele "üstünkörü" itiraz eden kitleyi anlamıyorum, anlayamayacağım.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Transfer mastürbasyonu eşliğinde batağa saplanışımızdan haz duyan ve mevcut durumu görüp, anlatılan modele "üstünkörü" itiraz eden kitleyi anlamıyorum, anlayamayacağım.
      Yeni sezonda kadroyu çekip çevirecek bir hoca bulamazsa yönetim, Aralık'taki kongreyi de yönlendirecek malesef o kitle. Hoca seçiminde hata yapmamaları lazım.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Burada küçülüyoruz diye ağalayan tip ya ergendir, yada trabzonspor üstünden kendini tatmin ediyordur.

Hala durumun vehametini anlamayan, kafası almayan var ise bak şuradan ....

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Sosa ve Kucka'ya benim bütçem yetmez göndereceğim" demek nasıl bir iş bilmezliktir? Göndereceksen gönder niye bütçem yetmez göndermem lazım diye reklam yapıp piyasalarını düşürüyorsun?

Ayrıca "Bütçem yetmez" ne demek? Sen değil miydin göreve gelirken "Cebimden bir kuruş para vermem" diyen? Ne ara "Senin" bütçen oldu? Kulübün bütçesi desene şuna.

Yarın öbür gün 2 ödeme sıkıntısı çıkınca bu adam Abdüş, Yazıcı, Okay'ı direk gönderecek. Takımı Belçika 3. lig futbolcularıyla dolduracak.

Ben hayatımda ilk defa büyük bir takımı küçültmek isteyen bir adamın bu kadar destek aldığını ve taraftarda bu kadar heyecan uyandırdığını görüyorum.

Şu an ligde mali durumu en kötü takım açık ara Galatasaray. Bir adam çıkacak diyecek ki GS'nin borcu çok, benim de zaten param yok, o yüzden takımın başına gelip 3 yıl hedefsiz yapılanmaya gideceğim, ilk iş olarak da maliyetini karşılamak istemediğim Gomis, Feghouli, Maicon ve Muslera'yı göndereceğim, altyapıdan futbolcuları oynatacağım. Yemin ediyorum yakarlar o kulübü, biz ise kurtarıcı ilan edip tam destek veriyoruz. Kimse kusura bakmasın, büyük takımla küçük takım farkı da bu heralde. Bu takıma başkan olan adam gerekirse cebinden para hibe edecek ama bu takımın hedefi şampiyonluktur demekten korkmayacak.
          sen sanırım kulüplerde dönen indiragandi cebellezi olaylarından bihabersin.türkiyede genel olarak verilen şu oyuncu maaşları normal değil.önce bunu düzeltmek lazım.bu küçülme değil.soygunu önleme projesi.soygun sana her yıl 100 milyon lira faiz ödemene sebeb oldu.
          bu arada kimse cebinden para vermiyor.bilakis alıyor.cebinden para verse bu borçlar olmazdı herhalde.
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yazık vallahi, umarım sizin gibi düşünen Trabzonsporlu yoktur.
            Peki 2011e bizi mahkum eden oraya saplanıp kalan yönetimi baskı altına alıp sonunda borç batağına düşen 7 yıl hiçbir şey yapmayan Koca Trabzonspor Camiasına yazık değil mi? Çok farklı noktalardayız renktaşlar, siz hala bel bağlayın, hayal kurun, en son FIFA 'a, yargıtaya bel bağlayanlara yazık olacak, keşke aksi olsa ben yanılsam KEŞKE.
            En son Ahmet Taşçı tarafından düzenlendi; 12.04.2018, 16:41.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yani kendi davasının cahili de olmak bu olsa gerek.
              Asıl cahillik sizin gibi zihniyetteki bir sürü kalabalığın 2011'e takılı kalıp koca 7 senemize mal olması, Ayrıca FIFA bizim ligimize karışma hakkı olmadığı gibi Aziz Yıldırım Türkiyede ki davalardan da Aklanacaktır,hatta Fb klübü Federasyona ve UEFA'yı da tazminat davası açacaktır, görüceksiniz tüm bunlar yakın zamanda bir bir gerçekleşecektir, ben şike yoktur demiyorum o iş çok güzel kılıflandı biz avucumun yalarız diyorum, siz hala hayal kurmaya devam edin zaman kimi haklı çıkaracak göreceğiz.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Transfer mastürbasyonu eşliğinde batağa saplanışımızdan haz duyan ve mevcut durumu görüp, anlatılan modele "üstünkörü" itiraz eden kitleyi anlamıyorum, anlayamayacağım.
                hocam bu kitlenin 10-15 yaş arası twitter kitlesi olduğunu tahmin ediyorum.çünkü bu yaşlar hayal alemine dalmak ve ekonomiyi düşünmemeye yol açar.
                her yıl 80 milyon lira ödenen faizi düşünecek durumları yok.
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Sosa ve Kucka'ya benim bütçem yetmez göndereceğim" demek nasıl bir iş bilmezliktir? Göndereceksen gönder niye bütçem yetmez göndermem lazım diye reklam yapıp piyasalarını düşürüyorsun?

Ayrıca "Bütçem yetmez" ne demek? Sen değil miydin göreve gelirken "Cebimden bir kuruş para vermem" diyen? Ne ara "Senin" bütçen oldu? Kulübün bütçesi desene şuna.

Yarın öbür gün 2 ödeme sıkıntısı çıkınca bu adam Abdüş, Yazıcı, Okay'ı direk gönderecek. Takımı Belçika 3. lig futbolcularıyla dolduracak.

Ben hayatımda ilk defa büyük bir takımı küçültmek isteyen bir adamın bu kadar destek aldığını ve taraftarda bu kadar heyecan uyandırdığını görüyorum.

Şu an ligde mali durumu en kötü takım açık ara Galatasaray. Bir adam çıkacak diyecek ki GS'nin borcu çok, benim de zaten param yok, o yüzden takımın başına gelip 3 yıl hedefsiz yapılanmaya gideceğim, ilk iş olarak da maliyetini karşılamak istemediğim Gomis, Feghouli, Maicon ve Muslera'yı göndereceğim, altyapıdan futbolcuları oynatacağım. Yemin ediyorum yakarlar o kulübü, biz ise kurtarıcı ilan edip tam destek veriyoruz. Kimse kusura bakmasın, büyük takımla küçük takım farkı da bu heralde. Bu takıma başkan olan adam gerekirse cebinden para hibe edecek ama bu takımın hedefi şampiyonluktur demekten korkmayacak.
                  Kusura bakmayın heyecanla yazıyorsunuz, bunu kırmak istemem ama mesnetsiz bir yorum olmuş. "Bütçem yetmez" demesi ilgili röportajda lafın gelişi söylenmiştir, hatırladığım kadarıyla göndereceğim demedi, işin gerçeğini anlatmak için böyle dedi, ayrıca herkes uyuyor mu, herkes biliyor Trabzonspor'un durumunu

Ayrıca başkan olarak Trabzonspor'u temsil ettiğinin farkında, o yüzden "Bütçem" diyor, yoksa cebinden bahsetmiyor. Bu sahiplenme de eleştirinin tam tersine, olumlu bir şey

2 ödeme sıkıntısı çıkınca gençleri göndereceği de farazi bir yorum. Aksine fiyatlarını 850 milyon TL koyarak bu satılma konusunun zemin kazanmasını bizzat kendi engelledi. Bu da ters bir yorum olmuş.

Takımı Belçika 3. ligi futbolcularıyla dolduracak lafı da mesnetsiz olmuş...
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Transfer delisi olup, yönetimi yıldız ve pahalı transferlere yöneltmek gibi bir kabahati oldu taraftarın. Bunun gazına gelmemesi gereken iki yönetim üst üste çok enteresan transferler yaptı. Enteresan paralara hem de. Hata mıydı? Doğrudur.

İyi de bunu sıfırlayıp, tamamen öz kaynak muhabbetine çevirmek, 20 futbolcu alıp aurelio ve yarım yattara dışında tek bir oyuncu tutturamadığımız dönemin usüllerine döneceğimizi söylemek de doğru değil ki?

Ya o uçta, ya bu uçta yaşamaya mecbur muyuz? Yok mu bunun bir ortası? Dengeleyecek kafada birini de bulamayacak mıyız?

Ben 2 sene, 3 sene sabretmeye hazırım.

Lakin takım üst sıralar için yarışır halden çıkar, ilk 6 dan aşağılarda gezmeye başlarsa, ortaya çıkacak gelir kaybı borç kaybından çok daha beter olacaktır.
                    Bu kez elinizde para eder bir markanız da olmayacağı için hiçbir şekilde küçülttüğünüzü iddia ettiğiniz borcu da çeviremezsiniz.
                    Hele de bugünün şartlarında, kazancın başarı ile doğru orantılı hale geldiği bir devirde, küçülmeyi, bir süre kaybolmayı strateji olarak belirlemek demek, 3-5 milyon euro maaşlı adamları almaktan çok farklı bir strateji olmayacak!

Yorum

• Kulüp son dönemeçte derken bunu 2017'nin ilk 6 aylık bilançosundan teyit edebileceğinizi göstermek isterim. "Şirket’in 30 Kasım 2017 tarihi itibarıyla sona eren altı aylık ara hesap döneminde 149.952.048 TL (30 Kasım 2016-41.901.073 TL) zarar ettiğine, 30 Kasım 2017 tarihi itibarıyla şartlı sonucun dayanakları bölümünde belirtilen kısa vadeye sınıflandırılmamış 321.829.229 TL tutarındaki krediler hariç kısa vadeli yükümlülüklerin dönen
                      varlıkları 358.160.820 TL (31 Mayıs 2017- 264.639.690 TL) aştığına, özkaynaklarının negatif 448.272.830 TL(31 Mayıs2017— 298,333.186 TL) olduğuna ve özkaynakların negatife dönmesinin ayrıca Türk Ticaret Kanunu (HK)’nun 376.Maddesi kapsamında BORCA BATIKLIK olarak değerlendirdiğine ilişkin yaptığı açıklamalara dikkat çekmek isteriz.Bu şartlar, ilgili dipnotta açıklanan diğer hususlar ile birlikte, Şirket’in sürekliliğinin devamına ilişkin ciddi şüpheler oluşturabilecek önemli belirsizliklerin bulunduğuna işaret etmektedir."

Borca Batıklık kısmına dikkat lütfen. YAni kadro şampiyonluğa oynar, neden Sosa vb. satalım ki deme şansımız yok. Adamların paralarını ödeyemiyoruz...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Peki 2011e bizi mahkum eden oraya saplanıp kalan yönetimi baskı altına alıp sonunda borç batağına düşen 7 yıl hiçbir şey yapmayan Koca Trabzonspor Camiasına yazık değil mi? Çok farklı noktalardayız renktaşlar, siz hala bel bağlayın, hayal kurun, en son FIFA 'a, yargıtaya bel bağlayanlara yazık olacak, keşke aksi olsa ben yanılsam KEŞKE.
                        Haklı olanın hakkını araması ne zamandan beri yanlış? Göz göre göre şampiyonluğumuz gasp edildi, bunun peşini neden bıraksın bu kulüp? Bu davada yüzde 99 değil, yüzde 100 haklıyız. Sonuna kadar; başvuracak merci, mahkeme, organizasyon bitene kadar gidilmeli. 2010-2011'in peşine düşmek bugünümüzü unutmak demek değildir. Şike mücadelesi sürerken de başarılı olmak için adımlar atılır, 7 senede bu olmamışsa şike mücadelesi verilmesinden kaynaklı değildir.
                        8. Kuşatma

Yorum

Asıl cahillik sizin gibi zihniyetteki bir sürü kalabalığın 2011'e takılı kalıp koca 7 senemize mal olması, Ayrıca FIFA bizim ligimize karışma hakkı olmadığı gibi Aziz Yıldırım Türkiyede ki davalardan da Aklanacaktır,hatta Fb klübü Federasyona ve UEFA'yı da tazminat davası açacaktır, görüceksiniz tüm bunlar yakın zamanda bir bir gerçekleşecektir, ben şike yoktur demiyorum o iş çok güzel kılıflandı biz avucumun yalarız diyorum, siz hala hayal kurmaya devam edin zaman kimi haklı çıkaracak göreceğiz.
                          Kupayı alamayız, Fifa üstünü kapatır eyvallah da UEFA'ya tazminat vs. komik olmuş. Aziz'in bile böyle beklentisi yoktur. Sportif yargılama yapıldı ve fener'in şikesi tescillendi hatta bu karara itiraz edeceği son makama da başvuruda bulunmadılar.

Bir de bu takılı kalmanın altı doldurulmalı. Son 7 senede şike davası hiçbir şekilde kulübün sportif başarısına ayak bağı olmamış aksine yönetimlerimiz şike davasına ket vurmuştur.

Yorum

Bir fıkra var bilir misin Ahmet Nuh değil İbrahim, kız değil oğlan, Ayşe değil İsmail, Azrail değil Cebrail, keçi değil koç İstanbul medyasına takılmışsın. Mevzu çok farklı. Mevzu adli değil sportif ve Trabzonspor'un davasına adam gibi sahip çıkıp çıkmaması. 7 senene mal olan sürecin de müsebbibi şike davasına sahik çıkmış "sürü kalabalığı" değil yanlış yönetilmektir.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Şenol Güneş harici, her hoca tercihi facia olacak bence. Yabancı zaten getirmezler, oldu da getirirlerse, maksimum 10 maç sonra kovmaya çalışırız. Maalesef durum bu.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir fıkra var bilir misin Ahmet Nuh değil İbrahim, kız değil oğlan, Ayşe değil İsmail, Azrail değil Cebrail, keçi değil koç İstanbul medyasına takılmışsın. Mevzu çok farklı. Mevzu adli değil sportif ve Trabzonspor'un davasına adam gibi sahip çıkıp çıkmaması. 7 senene mal olan sürecin de müsebbibi şike davasına sahik çıkmış "sürü kalabalığı" değil yanlış yönetilmektir.
                                Bildim o fıkrayı İstanbul medyası ile alakası yok, ben daha çok bize giydirilen görünmez elbiseyi, bir çocuğun çıkıp tek cümle ile bitireceği o günde, camianın daha büyük bir infiale uğramasını şimdiden görür gibiyim.diyorum ya zaman beni haklı çıkaracak maalesef, bu defa da bizim çoğunluğumuz bu işin içinde FIFA da ver deyip daha büyük teoriler peşinde sürüklenip gidicez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X