Zirve dediği yer 5.lik. Kapatalım izlemeye gerek yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayal satmıyor Başkan
Ben bu yaklaşımı beğendim2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayal satmıyor Başkan
Ben bu yaklaşımı beğendim
Başarılı olur ya da olmaz fakat rn azından ileri de iyi hatırlanacak birisi olarak bu kulüp tarihinde yerini alacak.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosa bu saattem sonra ne oynasın"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saatte kadar ne oynadi2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosa bu saattem sonra ne oynasın
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Muharrem Usta ve yönetimi her hamlelerinde kulübü batağa çekmiş. Bir sürü ve büyük borçlarla Trabzonsporu devretmişler, iki tane gözyaşı döktü diye romantik taraftarlar tav oluyorlar. Bir daha kulüpten içeri yöneticimsi bir vasıfla asla yaklaştırılmamalıdır bu insanlar.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Deniz bitti başkanın dediğinden başka bir yol yok ilk 5 içinde bulunup ekonomiyi sürdürebilir hale getirmeyi küçük görenler bi zahmet Başkan olup borçları da ödesinler de bizde her Yıl şampiyonluk yaşayalım. Adam realiteden bahsediyor beğensek de beğenmesek de tablo bu“Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum