umarım ahmet ağaoğlu klübümüze hayırlı olur özlediğimiz beklediğimiz şampıyonluklara onunla ulaşırız mali konı şuna çok önemli ama onun kadarda önemli olan bişey varsa en başta teknik ditektör seçimi ve kadro mühendisliği eğerki yeni başkan önümüzdeki sezona rıza çalımbay ile devam ederse sezonu çöpe at gitsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Tek adam devrini kendi de belirttiği gibi bitirir inşallah. Yönetimin tümünün aktif olarak çalıştığı, bazı yöneticilerin devre dışı kalmadığı bir yönetim anlayışını benimseyip başarılı olurlar///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Hayırlı olsun.
Umarım üç ay içerisinde acil yapılması gereken ödemeleri yapabilirler.
Cebimizde para ile gelmiyoruz diye bir söylemi vardı. Bakalım bu ödemeler nasıl yapılacak?
Benim en çok önemsediğim mesele budur. Zira ödemeler yapılmazsa işler iyice sarpa sarar.
Ve tabi ki sezon sonunda maliyetli oyunculardan hangileri satılacak? Merak ettiğim diğer konu da budur.
Ağaoğlu'nun işi zor! Sıcak para bulmadan bu gemiyi yürütemeyeceğini biliyordur umarım.
Ha bir de ligdeki tüm 61 numaraları toplayarak başarı geleceğini düşünüyorsa yanıldığını tokat gibi yüzünde hissedecektir.
Yorum
-
İçimizden ve dışımızdan tüm yerli hocaları deneyip bitirme fırsatımız olmuştu,
şimdi de İho ve türevlerini saymaz isek başkanlığa yakışabilecek en son kişiyi getirdik,
bundan sonrası yok,
inşallah sonu o bahsettiğim yerli hocaların ve M.Usta nın sonu gibi olmaz.
M.Usta'ya ben o kadar güvenip inanmıştım ki onun hayal kırıklığı beni bitirdi yeni başkan için hiç heyecan duyamıyorum,inşallah yanılırım.
Eğer yeni başkanımız genç-hırslı-sistemi olan bir hoca ile yeni sezona başlarsa camia biraz kıpırdanır,yok eğer hoca tercihini yanlış kullanırsa maça 3-0 başlar ki maçı döndürmesi imkansız olur.
Transfer politikası da üstte [MENTION=46761]Hakan[/MENTION] can ın dediği gibi olursa maddi ve saha sonucu olarak nefes alabiliriz,diğer türlü çok para harcarsan İho gibi olursun kulüp yok olur gider,kendi gençlerimiz der ısrar edersen de alacağın hezimet sonuçlarla hem gençleri bitirirsin,hem kendini.
Bu ara da hayırlı uğurlu olsun demeyi unutmayalım,
inşallah geleceğimiz güzel olur.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Kendisine oy vermedim ama artık Başkanımızdır.....
Hayırlı olsun Allah (c.c.) utandırmasın.....
Not : Şimdi Ağaoğluna oy vermedim dedim ya Kaya'ya oy verdiğimi zannedip bilip bilmeden konuşanlar olabilir. Kaya'ya da oy vermedim. Bilinmesini isterim sonra bazılarının saçma sapan iddalarını ile uğraşmayayım diye yazıyorum...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuşmalarını biraz romantik buldum.Aurelio bulabiliyorsan tabi ki helal olsun ama devir 20 yıl öncesiyle aynı değil.Sen araştırırken elin Club Brugge'u da araştırıyor Burnley'si de.250 bin euroya falan Bero gibisini bile yedirmezler.
Bence asıl transfer planı kendini ispatlayıp kariyeri düşüşte olan veya iş disiplini olan veteranlar olmalı.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum