İlk olarak Larking tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
Avcı ve doğan şaibelidir lafı oldukça çirkin ve bir o kadar mide bulandırıcıdır. Ertuğrul Doğan kendi işinden gücünden arttırdıklarını Trabzonspor’a feda etmiş başkan olmayı haketmiş bir yöneticidir ve hakkıdır. Zaten Ağaoğlu görevi kendisine bırakmak istediğini her fırsatta söylemiş birisidir. Ama zamanlama kesinlikle çok yanlış yangından mal mı kaçırıyoruz zaten lig bitmiş mayısta yaparsın kongreyi Ağaoğlu da yoruldum bıraktım der eyvallah.
Yorum
-
Beklediğim bir gelişme yaşandı, çünkü bir süredir her fırsatta burada yazdım , başkanım kulübü siyasete teslim etme, kimsenin kuklası olma, Trabzonspor başkanlığı her mevkiden üstündür, bindiğin dalı kesiyorsun. Ama yakın gelecekte göreceğimiz sonuçları gene hep birlikte yorumlarız. Herşeyin hayırlısı olsun, Trabzonspor başkanlığı her taraftarın hayalidir, bu kulüp kimseyle doğmadı, kimseyle yok olmayacak. Emeklerine sağlık. Yolun açık olsun.Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvcı ve doğan şaibelidir lafı oldukça çirkin ve bir o kadar mide bulandırıcıdır. Ertuğrul Doğan kendi işinden gücünden arttırdıklarını Trabzonspor’a feda etmiş başkan olmayı haketmiş bir yöneticidir ve hakkıdır. Zaten Ağaoğlu görevi kendisine bırakmak istediğini her fırsatta söylemiş birisidir. Ama zamanlama kesinlikle çok yanlış yangından mal mı kaçırıyoruz zaten lig bitmiş mayısta yaparsın kongreyi Ağaoğlu da yoruldum bıraktım der eyvallah.
Ağaoğlunun şu anda oyle bir sey diyecegini dusunmuyorum.Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeklediğim bir gelişme yaşandı, çünkü bir süredir her fırsatta burada yazdım , başkanım kulübü siyasete teslim etme, kimsenin kuklası olma, Trabzonspor başkanlığı her mevkiden üstündür, bindiğin dalı kesiyorsun. Ama yakın gelecekte göreceğimiz sonuçları gene hep birlikte yorumlarız. Herşeyin hayırlısı olsun, Trabzonspor başkanlığı her taraftarın hayalidir, bu kulüp kimseyle doğmadı, kimseyle yok olmayacak. Emeklerine sağlık. Yolun açık olsun.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ağaoğlu'nun başkanlık döneminde yapılan iki doğru hamle var...Birincisi Onur ve Burak'ın kadro dışı bırakılması ikincisi Ünal'ın kovulması..Bunların haricinde Ağaoğlu'nun dişe dokunur elle tutulur hiçbir doğru hamlesi yok..Hele hele şampiyonluk sürecinde istemediği ve yönetimdeki 2. ile 3. adamların aldığı insiyatifle Avcı ile sözleşme imzalamak zorunda bırakılması kendisinin epey zoruna gitmiştir..Hamsik Gervinho Visca Peres Cornelius gibi direkt 11'de oynatabileceğiniz adamları hocanın direktifi doğrultusunda kadroya katma işini Ertuğrul Doğan'ın üstlendiğini, memur kafalı Ahmet Ağaoğlu'nun bu tür pahalı girişimlere cevaz vermediğini hepimiz biliyoruz..Hal böyleyken bizim taraftarın Ağaoğlu'nu şampiyon başkan apoletiyle uğurlaması Avcı'yı ve arkasındaki Doğan'ı ise bu şampiyonlukta adam yerine koymaması en hafif tabirle yazıyorum samimiyetsizliktir..Bana göre E.D'nin ve Avcı'nın şampiyonluğun gelmesindeki payı Ağaoğlu'ndan daha fazladır..
Bir ara bu başlıkta Ağaoğlu'nun borcu azalttığı yazılıp çiziliyordu ben de bu arkadaşlara hangi parayla nereden gelen parayla kaynağının ne olduğu soruyor ama cevap alamıyordum..Bugün geldiğimiz noktada ise borcun 1.5'dan 3'e çıktığını görüyoruz..Yahu bana 1 tane bu başkanın gelir getirici projeye imza atmasını geçtim bu konuda girişimi var mı sorusuna detaylı izahatla cevap verin..Oyuncu satışından para mı kazandırdı kulübe hayır Trabzonspor'un isim hakkını kallavi bir şirkete mi sattı hayır stadyuma bol mangır getirecek isim sponsoru mu buldu hayır Akyazı'daki arazinin tamamını ilgili şahıslardan isteyip bunun mücadelesini verip o arazinin tamamını kapsayacak proje hazırlayarak kulübe para girdisi mi sağladı hayır açık denizlerde gemi yüzdüren şahsi ve şahsına bağlı diğer şirketleri Trabzonspor'un emrine amade mi yaptı mı hayır..Eee o halde nedir bu Ağaoğlu sevdası anlamak mümkün değil..Hayır yani taraftarla iletişimi de bir Sadri Şener gibi babacan ve sevecen de değil..
Maaş bütçesini artırmak ya da yükselmesi size otomatikman başarı getirmeyeceği gibi maaş bütçesini düşürmek de size otomatikman başarı getirmez...Maaş bütçesini ben başkan olsam ben de düşürürüm bu marifet değil ki..Nedir yani bu konuda başkan neden şişiriliyor anlamıyorum..Düşük maliyetli kalitesiz 9 10 topçu bulurum 4 5 adet vasıfsız topçu kiralarım al sana 15 kişilik düşük ücretlere çalışan işçi oldu bitti..Mühim olan mesele sana para kazandıracak oyuncuyu bulmak..Bir oyuncu bana maç puan kupa kazandıracaksa o kalibrede topçuysa yatırım yapılacak bir adamsa bütçemin sınırlarını zorlarım gerekirse kredi de çekerim..Şampiyonluğun anahtarı budur Ünal döneminde maaş bütçesi düşüktü şampiyonluk sezonunda biraz daha üstündeydi yani maaş bütçesi arttı artmasına ama aldığın nokta atışı adamlarla şampiyon oldun..Ne yapacaktın? Üzerine koyacaktın aynı nokta atışı transferleri Şampiyonlar ligine katılım için yapacaktın azar azar bütçeyi yukarı seyirde yükseltecek doğru transferlerle Avrupa gelirlerinden pay alacaktın...Sana 40 milyon euro versem kırk kere düşünür taşınırsın Gbamin malını kiralamazsın mesela Yazıcı denen mankenin 55 milyonluk maliyetini bildiğin halde o topa girmezsin mesela..Larsen denen orta kesme özürlüsünü almazsın mesela..Yani demek istediğim 40 milyon harca ama doğru adama harca..Bir de EYT'li oyuncuyu ne yapacağız bunların yaşı kemale erdi satsan satamazsın diye zırvalayan adamlar var..Yaşı kemale ermiş adamlardan üstün performans ve verim aldığı için teklif üstüne teklif yağan kulüplere ne diyeceğiz o zaman..İstanbul kulüplerinde bakın bakalım 30 yaş üstü adamlara nasıl teklif yağıyor da bir biz bu işi beceremiyoruz..Daha adamakıllı sağlık ekibi kuramıyorsun kulüpte sağlık birimini disipline edemiyorsun kendi dönemi boyunca kadroya kattığımız oyuncuların neredeyse tamamına yakını sakatlıklarla boğuştu belimizi büktü bu sakatlıklar..5 sene boyunca her oyuncu orasından burasından sakatlanır mı hadi sakatlandı diyelim kader diyelim bunların sahalara dönüşü neden uzadı? Bu konuda başkana tek laf ettiniz mi? Yani yaşı kemale eren her oyuncu müzmin sakat çıkacak diye bir şey yok ya da sahada performans veremeyecek diye bir şey yok...Önemli olan, Avrupa basını tarafından "hep yaşlı oyuncularla kupa kazanıyor" diye eleştirilen Ancelotti'nin dediği gibi yaş değil performansdır..Performansıyla takıma kalite katacak adama para saçarım..
Tekrar başa döneyim Ağaoğlu benim için memur kafalı ve futbolla kulüp ekonomisiyle uzaktan yakından alakası olmayan bir başkandı..Tarih onu şampiyon başkan olarak anacak ama ortada bir başarı varsa detaylara ineceksin ayrıntıları bileceksin..Ben o detaylara girdiğim zaman kendisini başarılı bulmuyorum..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Trabzon'un başında kulüp yönetmeye uygun kapasite karakterde ki ender adamlardan biriydi
Yolun açık olsun başkanım bu takıma berkide daha goremeyecegimiz başarıların mimari oldun
Geldiği zaman dedim ki bu takım batmıştı başkan adayı yoktu kulübe teklif edilerek bu görevi aldı. Şu kulubu kendi menfaatlerine ve idealleri için kullanmadı. Bi kuruş heba etmedi.
Yanlışı olmadı mı bir sürü ama hayinlik yapmadı. Bırak denilincede aglmadan sizlanmadan geldiği gibi onuruyla sessizce bıraktı
BAKALİM HANGİ MUTEAHHİTİ HANGİ MAFYAYİ VEYA EGTİMİ KAPASİTE YOKSUNU KİMİ GETİRECEĞİZ. BİRDE PARA GETİRDİ DİYE SEVİNİRİZ BANKADAN FAİZLİ KREDİ CEKİP KULÜBÜ BATAĞA ÇEKEN BASKANİ
Yorum
-
DIKKAT DIKKAT
Burada uzun bir yazi var. Agaoglu ertugtul dogan ile surtusmus. Bu yil ki transferleri ahmet agaogluna hic sormadan ertugrul dogan yapmis. Agaoglu avciyi gonderecekken ertugrul dogan sormadan etmeden avcinin sozlesmesini uzatmis. Kulup her ay 10 milyon euro ve 3 ayda bir ekstradan 10 milyon euro para oduyormus. Bundan oturu para bulunamadiginda ertugrul dogana gidiliyormus. Dogan da her sıkıştığınızda bana geliyorsunuz parayi hep ben vereceksem madem oyle baskanligi da ben yapayim demis. Agaoglu parayi bulamayinca yoneticiler ya odemeleri yap yada birak odemeleri yapacak baskasi gelsin falan demis ve agaoglu da istifasini oylatmis cogunluk istifa yonunde oy kullaninca gorevi birakmis. Tekrar aday olmayi da dusunumuyormus. Tabi newton meselesi ve agaoglucular ile dogancilar olarak bolunme, avcinin goreve getirilmesi sureci, ertugrul doganin berat albayrakin destegini arkasina almasi, agaoglu nun ise suleyman soylunun destegini arkasina almaya calismasi, avcinin hukumet yanlilari bakimindan oldukca fazla desteklenmesi ve daha bir dunya siyasi mesele hepsi linkte
En son jpositve tarafından düzenlendi; 03.03.2023, 23:39.
Yorum
-
İstemediğim bir durumda açıkcası.
Sanırım geçen yıl muhabbeti olan havalimanı konusu bu noktaya getirdi.
Yine de zamanı değildi...
Yorum
-
İplerin kopması Eddie Newton ve sonrasında da Tamer Tuna vizyonsuzuğuna dayanıyor,Abdullah Avcı tercihi ile de zaten bitmişti.Kulübün bu kadar vizyonsuz br başkan ve onun takozluğundan kurtulması büyük bir milad.
Ertuğrul Doğan ilk olarak stad sponsorluğu için Muharrem Usta ile görüşecek diyorlar,yıllığı 7 milyon eurodan 5 yıllık bir sponsorluk,ilk iki yılın parası peşin.
Doğru yanlış yakında belli olur.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstemediğim bir durumda açıkcası.
Sanırım geçen yıl muhabbeti olan havalimanı konusu bu noktaya getirdi.
Yine de zamanı değildi...
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDIKKAT DIKKAT
Burada uzun bir yazi var. Agaoglu ertugtul dogan ile surtusmus. Bu yil ki transferleri ahmet agaogluna hic sormadan ertugrul dogan yapmis. Agaoglu avciyi gonderecekken ertugrul dogan sormadan etmeden avcinin sozlesmesini uzatmis. Kulup her ay 10 milyon euro ve 3 ayda bir ekstradan 10 milyon euro para oduyormus. Bundan oturu para bulunamadiginda ertugrul dogana gidiliyormus. Dogan da her sıkıştığınızda bana geliyorsunuz parayi hep ben vereceksem madem oyle baskanligi da ben yapayim demis. Agaoglu parayi bulamayinca yoneticiler ya odemeleri yap yada birak odemeleri yapacak baskasi gelsin falan demis ve agaoglu da istifasini oylatmis cogunluk istifa yonunde oy kullaninca gorevi birakmis. Tekrar aday olmayi da dusunumuyormus. Tabi newton meselesi ve agaoglucular ile dogancilar olarak bolunme, avcinin goreve getirilmesi sureci, ertugrul doganin berat albayrakin destegini arkasina almasi, agaoglu nun ise suleyman soylunun destegini arkasina almaya calismasi, avcinin hukumet yanlilari bakimindan oldukca fazla desteklenmesi ve daha bir dunya siyasi mesele hepsi linkte
https://ajansspor.com/amp/haber/agao...i-savas-626332
Bu yaziyi yazan ya matematik bilmiyor, ya da hic dayak yememis. Hey ay 10 milyon Euro ve 3 ayda bir ekstradan 10 milyon para yilda 160 milyon Euro para yapar.
Bir yilda 160 milyon EuroYahsi Bati 51:28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum