Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kongre karari alinmasi prosudur sadece gelecek baskan zaten belli agaoglunun ustu coktan cizilmisti, baskanin gozu acildiginda is isden gecmisti ,fazla soze konusmaya gerek yok , hirsiz icerden oldumu kapi kilit tutmazmis suanda o koltukda sadece kagit ustunde oturuyor gitmeye dunden razi baskan gittikten sonra stad sponsorlugu 1 -2 aya cozulurse kimse sasirmasin.uyardik bu kadar taviz verme dedik yaninda gozukup arkandan is cevirenlere bu kadar guvenme dedik yonetimin icinden de uyarildin hepsine kulak tikadin bu kadar basarili bir hikaye ancak bu kadar kotu sonlandirilabilirdi.baskani el birligiyle yediler hayirli olsun camiaya ,senmisin tepeden tirnaga soven dokunulmazlara yanarsin ,yandinda.. sessiz sedasiz bu is ancak boyle ayak kaydirilarak halledilirdi edildi artik konussan da arkanda su tabloda taraftarin cogu durmayacak guzel kurgulanmis oyunun son perdesi oynaniyor, sezon basinda yazdiklarim ortada tahmin degildi hicbirisi yanilmadim, yakında kacinilmaz beklenen son!!!
    Ne yazmıştınız acaba merak ettim

Yorum

• anlasilan eksik biyiklilar biletini coktan kesti.kendisini ilk gunden itibaren destekleyen biriyim fakat son yaptigi kepaze aciklama sonrasi o koltukta durmasinin bir anlami yok.resmi sitede aciklama yayinlayacak,siyasilere yalakalik yapacak duruma geldiysen yarin baska islere de girersin.kaldi ki o aciklama bile seni koltukta tutmaya yetmezse rezil oldugunla kalirsin.bana gore iyi bir baskanlik sureci gecirdi ama noktayi koyarken kendisini rezil etti.

Yorum

• Sporx [MENTION=26127]sporx[/MENTION]
        ·
        2d
        Trabzonspor, genel kurul kararı alıyor. Resmi kararın bugün açıklanması bekleniyor. [Barış Yurduseven / TRT Spor]

Yorum

• Yorum

• Ne oldu karıştırdılar mı içeriyi yine !!! Yine siyaset yaptı yapacağını dimi !! ?? Haberlerde neler okuyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kulüp kayyuma gider ve satılır, satılması bel ki hayırlı da olabilir o da ayrı...

Yorum

• siyasete bulaşan

siyasetin s si ile iş yapan

kim olursa olsun ( parti ayırmıyorum)

asla oy vermem

isterse 1.dereceden akrabam olsun
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sağlığın enerjin yerinde olduğu sürece gitmemelisin başkan.
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Bizim neyimize düzenli başarılı işler zaten, gelsin kaos durumu. Eskiye döneriz. Ah be başkan Avcı'ya uyup böyle kadro nasıl kurarsın ya inanılmaz hata.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• arkadaşlar. biri kısaca ve basitçe yazabilir mi.
                      neden istifa ediyor?
                      BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• Kesinlikle Değeri bilinmeli Başkanımızın.
                        Bu tür söylemlerin üzüntü verici ve kırıcı olduğu kanısındayım.
                        9485 üye numaralı Uğur DURTAŞ yanında Başkanım.

Yorum

• İlk olarak kogale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar. biri kısaca ve basitçe yazabilir mi.
                          neden istifa ediyor?
                          İstifa etmedi millet temennisini dile getiriyor yönetim kurulu güven tazeleme kararı almış .
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İşlerin buraya geleceği bariz belliydi. Kulüp parasızlık içinde, parayı finanse eden kişi de belli yönetimde. Parayı veren kişinin hocayla olan ilişkide malum. Çatlak ses çıktıysa muhtemelen başkan zorlanmıştır istifaya. İş dönüp dolaşıp ekonomiye geliyor işte.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• trabzonsporu hakken 11, resmen 40 yıl sonra şampiyon yapan adam neden gidiyor?
                              6 aylık başarısızlıktan mı?
                              saçma siyasi çekişmelerden mi?
                              yüzde olarak 4 küluplerden daha iyi olan maddi durumlardan mı?
                              yönetimin içindeki çıkar ilişkisi-anlaşmazlıgından mı?
                              hangisinden?

hangisi olursa olsun, isterse tamamı olsun; bu işten trabzonspor ÇOK zararlı çıkar.
                              başkan yanlış kararlardan kesinlikle uzak durmalı.
                              İstifa zamanı değil, en azından şu an değil.
                              BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• İlk olarak kogale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar. biri kısaca ve basitçe yazabilir mi.
                                neden istifa ediyor?
                                Başkan 2-3 aydır hoca ile yolların ayrılmasını istiyor fakat Ertuğrul başkan maddi olarak çok yardım yaptığını ve söz sahibi olduğunu düşündüğü için hoca yoksa bende yokum diyor. Ahmet Ağaoğlu o zaman gel başkan ol gibi bir şey söyledi ve muhtemelen yeni başkan Ertuğrul Doğan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X