kulübü bu transfer dönemi sağlam söğüşlemişler öyle böyle değil. alınan oyunculara bak rezillik diz boyu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca meselesi bu saatten sonra çok "ekstrem mağlubiyetler" devam etmediği sürece sezon sonuna kadar gündeme gelmemeli,
Sezon sonu durumumuzu tekrar değerlendirebiliriz sağlıklı bir şekilde
Hatay gibi çöp bir takıma 1-0 önde iken Yazıcı-Djaniny 2 net gol kaçırıp ayakta duramıyoruzu herkese göstermişken, bu ikili kariyerinin en kötü maçını yapıp sana kontra yedirmişken BUNLARLA 2. YARIYA ÇIKIYORSAN, ya bu işi bilmiyorsun-ya inadını yenemiyorsun-ya kafanda başka planlar var…
Gerekçen neyse ne Avcı, bugün kredin bitti bırak gittttttt….En son Tekke tarafından düzenlendi; 28.01.2023, 22:49.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Takımda, aidiyet, çalışma, heves, ve en önemlisi disiplin artık yok olup gitmiştir.
Futbolcusundan, teknik adamına kadar artık hastalık her yanı sarmıştır!
Bu hastalık benim kendi düşünceme göre Avcı'nın geniş alana yayılan ve sabit, durağan ve oyuncuların birbirleri ile yardımlaşmasına imkan tanımayan HASTALIKLI, PATOLOJİK ANTİ-FUTBOL anlayışından ve de Türkiye'deki futbol mentalitesine uymayan FİZİK OLARAK ZAYIF, KISA BOYLU, YAVAŞ, AĞIR futbolcu portföyünden kaynaklanmaktadır!
Bu sorunları ne sahadaki futbolcular ne kenardaki teknik yönetim ÇÖ-ZE-MEZ!
Başkan Ağaoğlu derhal görevininizi yapınız ve NEŞTERİ VURUNUZ!
Aksi takdirde bu hastalık her hafta yayılarak yönetime kadar uzanacaktır!En son mete61bordomavi tarafından düzenlendi; 28.01.2023, 21:31.Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
Abdullah Avcı’dan Süleyman Cebeci sorusuna yanıt!''Altyapıda Ahmetcan adı yokken Ajax’a gitmiş bir oyuncu. Süleyman değildir, Trabzonspor’u altyapıdan gelip şey yapacak. Süleyman'ın oynadığı yerde 7 oyuncu var şu an itibariyle. Ahmetcanların sayısını çoğaltmamız gerekiyor.'
Bu cevapta gizlenmiş itiraflar
1. BEN TRABZON KÖKENLİ ALTYAPI DÜŞMANIYIM
2. BEN AYNI MEVKİYE 7 ADAM ALDIRDIM
3. BURSA VE ALTINORDU DAN ALINAN ÇÖPLERDEN TEK DK OYNAYAN YOK, AMAN UYANDIRMA!
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Kulübü senmi yönetiyorsun Ertuğrul Doğan mı ? Sen yönetiyorsan masaya yumruğunu vur Avcının biletini derhal kes yok sen yönetmiyorsan Ertuğrul Doğan sürekli para buluyor onun sayesinde varız diyorsan hemen yarın seçim kararı alın bu rezilliği daha fazla çekmeyeceğiz çünkü.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Paul Parker: "Weghorst'un İngiltere'ye uyum sağlaması gerekiyor. Unutmayın Avrupa'nın Çin'i olan Türkiye'den buraya geldi. Türkiye ligi, oyuncuların tatil yapmak ya da para kazanmak için gittikleri bir mezarlık ligi."Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yaşadığımız kriz durumunda kendisininde ne yapacağına dair en ufak bir fikri yok,hocanın kölesi olmuşlar çünkü gönderseler kimin getirebileceklerine dair bir planları yok,vizyon sıfırın altı..Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum