Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avcı ve ekibinin bu sezona iyi hazırlanmadığı çok net, bunu çoğunluk biliyor. Transferin gecikmesi mali konulara (yönetim) bağlanıyor. İşte burası bam teline basılan yer. Avcı muhtemelen sezon başı, Haziran-Temmuz belki daha önce listeyi yönetime vermiştir, ancak süreç içinde istedikleri gelmeyince tabire caizse "yaydı".

Yönetim açıkça mali konulardaki sıkıntıyı mazeret gösterip :"Hocam, bu sezon küçülmeye gitmek zorundayız, size güveniyoruz. Ligde da ana hedefimiz tabi ki şampiyonluk ancak gizli hedef Avrupa'ya odaklanalım, takımın geleceğini kurtarmak adına gelecek vaat eden gençlere yönelmek istiyoruz...vs." dese Avcı kabul ederdi.

Avcı Başakşehir'de uzun süre kalmasını sağlayan sürekli şampiyonluğa oynayan bir düşünceden uzak stressiz ve planlı bir şekilde takımlar kurdu. Asıl hedef "iyi futbol, sistem" idi. Bu rahat ortam getirdiği sistemin ekmeğini dün Okan Burak yedi, bugün Emre Belezoğlu yiyor, yarın başkası yiyecek.

Şimdi burada Trabzonspor camiası, yöneticileri, taraftarları olarak birşeyi kabul etmek lazım: İstanbul takımları ile her yıl aynı şartlarda mücadele etmek zor. Bu yüzden buna göre bazen hedef küçültüp asıl hedefi iyi futbol üzerine kurgulamak lazım.

Gelinen noktada Abdullah Avcı'yı sürekli eleştirmişimdir, ancak Hoca'da yönetimin, camianın istediği bir takım hüviyetini oluşturmak için kılığının dışına çıktı. Baktı ki bazı şeyler örtüşmüyor o zaman gitme vakti demiştir.

Başımızı iki elimizin arasına alıp düşünelim o zaman!

Sn.Ahmet Ağaoğlu'nun akıllı bir insan olduğu ortada, sıkıntıyı görüp çözeceğini düşünüyorum. Ne yapacak, hazır transfer dönemi gelmişken klubün mali durumunu da güçlendirmek adına başta gitmek isteyenleri hemen göndermeli, Avcı kalsın veya gitsin (ki kalsa istikrar adına iyi olur) küçülme yoluna mecburen gitmeli.
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Muhammet Ali Senocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avcı istifa etmezse sen kov. Yoksa sende beraber gideceksin

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Sonra kim gelsin. Ağaoğlu daha ne yapsın 40 senedir her gelen yedi zaten inişli çıkışlı olabilir takım.Futbolcu seçimleri de yanlış katılıyorum.

Yorum

• 1) Hoca'nın Yalçın Ayhan'ı yardımcı yapmak istediği ve bunun başkan tarafından engellendiği doğru mu?

2) Avcı'ya Giray'ın önerildiği doğru mu?

3 Kasım ayından önce başkanın Şota'yla görüşüldüğü doğru mu?

4) Üçüncü sorunun cevabı evet ise buna neden ihtiyaç duyuldu?
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1) Hoca'nın Yalçın Ayhan'ı yardımcı yapmak istediği ve bunun başkan tarafından engellendiği doğru mu?

2) Avcı'ya Giray'ın önerildiği doğru mu?

3 Kasım ayından önce başkanın Şota'yla görüşüldüğü doğru mu?

4) Üçüncü sorunun cevabı evet ise buna neden ihtiyaç duyuldu?
          Yalçın Ayhan bir vizyonsuzluk iken Giray çok daha büyük vizyonsuzluk diye düşünürken, sürpriz: Şota görüşmesi vizyonsuzlugun nirvanasi

Not: bu yorumu yazdıklarınızin doğru olduğunu varsayarak yazıyorum. Malum ülkede habercilik medya en çok alavera dalevaranin döndüğü alan
          Ben bu kadar amatör kafa görmedim bu takımın geçen seneki şampiyonlu
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalçın Ayhan bir vizyonsuzluk iken Giray çok daha büyük vizyonsuzluk diye düşünürken, sürpriz: Şota görüşmesi vizyonsuzlugun nirvanasi

Not: bu yorumu yazdıklarınızin doğru olduğunu varsayarak yazıyorum. Malum ülkede habercilik medya en çok alavera dalevaranin döndüğü alan
            Ben bu kadar amatör kafa görmedim bu takımın geçen seneki şampiyonlu
            2009'dan beri Forum'dayım. Sosyal medya hesabım yok. Tarzımı az çok bilirsiniz, önceliğim Trabzonspor menfaatleridir. Yazdıklarımın zamanını kollarım. Ortalığı bulandırmak değil problemin sebebini anlamaya çalışırım. Yukarıdaki mesajı yaklaşık iki ay önce kongre üyesi, Forum üyesi bir büyüğümüzle de tartıştık. O da gerekirse yazar.

*

İçeriğe dönecek olursam amacım tercihleri sorgulamak değildi. Yalçın, Giray vs. Egemen onlardan çok mu tecrübeli? Burada asıl konu görev başında hoca varken, hocanın talebinin yerine getirilmediği ve başka bir hocayla görüşüldüğü iddiası.

Yani eski alışkanlıkların hortlaması. Biz yerine yeniden "Ben"in gelmesi.

Trabzonspor muhabirleri bu soruları soramaz. Kimsenin emeğine leke düşürmek istemem ama öyle. Biz de muhabirlik yok. O yüzden olan biteni geç duyar camia.

Hatırlayanlar olacaktır; Ersun Yanal'ın nasıl ve ne karşılandığında geldiğini, TRT muhabiri abimiz Ersun Yanal giderken anlatabilmişti. Bizse onu burada detaylıca yazmıştık önceden.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2009'dan beri Forum'dayım. Sosyal medya hesabım yok. Tarzımı az çok bilirsiniz, önceliğim Trabzonspor menfaatleridir. Yazdıklarımın zamanını kollarım. Ortalığı bulandırmak değil problemin sebebini anlamaya çalışırım. Yukarıdaki mesajı yaklaşık iki ay önce kongre üyesi, Forum üyesi bir büyüğümüzle de tartıştık. O da gerekirse yazar.

*

İçeriğe dönecek olursam amacım tercihleri sorgulamak değildi. Yalçın, Giray vs. Egemen onlardan çok mu tecrübeli? Burada asıl konu görev başında hoca varken, hocanın talebinin yerine getirilmediği ve başka bir hocayla görüşüldüğü iddiası.

Yani eski alışkanlıkların hortlaması. Biz yerine yeniden "Ben"in gelmesi.

Trabzonspor muhabirleri bu soruları soramaz. Kimsenin emeğine leke düşürmek istemem ama öyle. Biz de muhabirlik yok. O yüzden olan biteni geç duyar camia.

Hatırlayanlar olacaktır; Ersun Yanal'ın nasıl ve ne karşılandığında geldiğini, TRT muhabiri abimiz Ersun Yanal giderken anlatabilmişti. Bizse onu burada detaylıca yazmıştık önceden.
              Yok ben size karşı bu yalan haberdir diye bir iddiada bulunmadım. Öyle anlaşılmış ise kusura bakmayın
              Uzun zamandır da karşılıklı çok yazistigimiz olmuştur.
              Sizin de haberi başka yerden aldığınizi düşünerek yazdım.

Bence tercihler de sorgulanabilir olmalı, şimdi bu takımda ciddi bir şekilde hücum opsiyonu varyasyonu azalmisken ihtiyaç Giray yalçın olmaz
              Onu geçtim hedefi bu kadar buyutmusken (ki bence hataydı) Giray Yalçınla mi o hedefe yuruyeceksiniz.

Ağaoğlu bir hocayla görüşür B planı olması açısından ha bu Şota olursa bu dibine kadar isbilmezlik vizyonsuzluktur. Şota hangi kariyerle TS de hoca olacak. Acun'un takımında bile tutunamadı

Bir şeye de değinmeden gecemiycem
              Birinin ismi geçiyor atıyorum Fatih tekke
              Birileri de "bir şansı hakediyor" yahu burası Trabzonspor hamilere, fatihlere, sadilere, Giray Bulaklara şans verme yeri değil. Skor Toto, şans topu bayisi de değil. Şans kapıyı çalınca filim seti hiç değil.

Adamlar hocalık yapmak istiyorsa gider bir takım calistitir bir futbol felsefesi geliştirir o takımı en azından UEFA kupasına götürür gelir kendi bileğinin gücüyle takımın başına.

Bir şansı hakediyor sözünü söyleyenin ağzına kürekle vurasim geliyor.
              Ha şunu dersiniz bize gaz lazım Ünal gelsin gaz versin biz ona razıyız o zaman öne gectigin maçlarda 30 puan kaybedince zirlamayacaksin. Talebin Ünal, hami ise ürünün de bu olur
              En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 10.01.2023, 15:29.
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Hani nerde istifa???

Hani nerde kadro dışılar??

Nerde bir açıklama bizimle oyun mu oynuyorsunuz???
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hani nerde istifa???

Hani nerde kadro dışılar??

Nerde bir açıklama bizimle oyun mu oynuyorsunuz???
                  İsyaaaannn.
                  İsyaaaannn.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Ağaoğlu'nun Avcı'ya kadar ki hoca tercihlerindeki fiyasko ortada. Avcı'nın artık onca fiyaskonun ardından Ağaoğlu tarafından mecbur kalınıp getirildiği de ortada. Ertuğrul Doğan'la Ağaoğlu'nun bu tip fikir ayrılıkları oldu hep. Avcı'ya kadar ki Trabzonspor belli. Benim tek korkum şu: td'en başarasız olduğunda gider. Onda sıkıntı yok. Ama bu kafaların kimi getireceği konusunda ciddi endieşelerim var. Hele hele ki bütçenin anasını bellenip İHO ve USTA dönemine döndürüldekten sonra. Allah yardımcımız olsun. 2 3 yıllık rüyadan uyanma zamanı gibi gözüküyor.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Avcı'nın hocalığını da tartışırım, ama bize kazandırdığı başarıyı taktir etmeyecek ve inkar edecek de değilim. Futbol olarak asla göze hoş gelen bir takım olamadık ama Şampiyonluk gibi bir sevinci bize yaşatan hocadır saygı duyuyorum ve alkışlıyorum. Sorun da bundan sonra başlıyor .

Şampiyon kadroya daha etkin ve daha güçlü bir kadro ile senelerce lige ambargo koyacağız diye düşünürken maalesef geriye gittik. Bundan Hocamızın etkisi elbette ki fazla ama ona bu hataları yaptıran da yönetimin ta kendisidir

Avcı'yı bir ilah görerek, takımın bütün yükünü o adama bırakıp da taraftar gibi, nargilesini çekerek izleyen Başkanı sorgularım ben?? Ağaoğlu kusura bakma sen o koltukta oturuyorsan Avcı sayesindedir. Yoksa ceketii almış golf sahasında top sektiriyor olacaktın..

Göremeden Sn. Ağaoğlu, Bu günleri göremedin. Trabsferleri yaparken seyrettin,. Kimbilir, Çer çöple şampiyon olduğumuza göre daha fazla harcamaya gerek yok nasıl olsa Avcı herkesi adam ediyor diye mi düşündün?? Avcı hata yapamaz mı? Elbette yapacak. Megalona özellikli adam ve kendi başarısını önde tutmak isteyecektir. Yaparmısın demişleridir yaparım demiştir. Bu da onun hatası elbette ama bu gunleri görmemizin nedeni Ağaoğlu ve Ertuğrul Doğan'dır.

Avcıyı oynattığı futbol ile alakalı sabaha kadar eleştirdim ama Ağaoğlu Avcıyı gönderip yerine başka hoca getirme iradesine sahip bir başkan değildir. O bakımdan gideceklerse komple gidecekler. Yoksa Avcı tek başına gitmesi ilaç değildir..

Ömür ve Uğurcan'dan başlayarak, Kim trabzonspor forması giymek istemiyorsa defolup gidecekler. Şu kadar bu kadar para verirlerse değil, Gitmek isteyen siktirolup gidecek. Aksi taktirde O Uğurcan'nın her sene gideceğim minvalindeki vurdumduymazlığını çekecek değilim. Onun Trabzonspor'lu olduğundan da şüpheliyim, Tıpkı Yusuf Yazıcı dan şüphe ettiğim gibi... Kimse söylediklerimi basite almasın.. Yusuf Yazıcı adam olsaydı, Şu anda bu kadrodnun ağabeyisi olur ve herkesi kucaklar ve takımı toparlardı. Kolay değil Fatih tekke olmak,, Efsane olmak da kolay değil. Daha dünkü yetme şerefsiz, Parayı bulunca götü kalkan heriflerdendir bunlar. Uğurcan da oyledir. Ömür için demek o şalvar giymeye hevesli olduğundan yapmaz böyle şeyleri ama bunlar var ya bunlar küçücük akıllarıyla iş çeviriyorlar, daha sıçtığınız bok denize ulaşmadı ulan...

Onun için, bedel ödenecek ve her kim ki kendini kulupten büyük görüyorsa siktirolup gidecek
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Oyuncu kalitesi düşünce saha sonuçları berbat hale geldi

hamsik gervinho peres'den bardi lahtimi naci umut bozok'a geçersen böyle dibe vurursun
                        vasat isimleri gönderip yerine kalite alacaksın

bunu sezon başında yapın dedik

Yorum

• Başarılar bazan tesadüfi gelir. Biz Unal Karaman'lı kadro ile şampiyonluğa daha fazla yaklaşmıştık. O kadro şampiyon olmalıydı ? Kimin hatası ?? Ağaoğlu'nun takımın başına Hüseyin şimşir'i getirmesiyle oldu herşey?? Kim istemedi bunu Başkan istemedi, Neden istemedi çünkü Başakşehir gibi bir kulup vardı ve emir büyük yerden gelmişti . Resmen hediye ettik şampiyonluğu ?? Yoksa o kadro şimdi peşpeşe 3 sene şampiyon bitirecekti..

Yönetici dediğin kişi, geleceği görecek kişidir. Oyle gar köşelerinde uyuyarak transfer yaptık demekle başkan olunmuyor.

Takım sezon başından beri dökülüyor?? AKP yi üzmeyeceğim diye hakemlere bile laf edemiyorsun. Bu kadro bu hale gelirken, ne yapıyordunuz açıklamanız lazım. Bu kulubun başkanı sensin başkası değil
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Yazıcı’nın, daha 22 yaşında Fransa’ya kaçmasından belliydi de, Ömür ve Uğurcan şaşırttı

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başarılar bazan tesadüfi gelir. Biz Unal Karaman'lı kadro ile şampiyonluğa daha fazla yaklaşmıştık. O kadro şampiyon olmalıydı ? Kimin hatası ?? Ağaoğlu'nun takımın başına Hüseyin şimşir'i getirmesiyle oldu herşey?? Kim istemedi bunu Başkan istemedi, Neden istemedi çünkü Başakşehir gibi bir kulup vardı ve emir büyük yerden gelmişti . Resmen hediye ettik şampiyonluğu ?? Yoksa o kadro şimdi peşpeşe 3 sene şampiyon bitirecekti..

Yönetici dediğin kişi, geleceği görecek kişidir. Oyle gar köşelerinde uyuyarak transfer yaptık demekle başkan olunmuyor.

Takım sezon başından beri dökülüyor?? AKP yi üzmeyeceğim diye hakemlere bile laf edemiyorsun. Bu kadro bu hale gelirken, ne yapıyordunuz açıklamanız lazım. Bu kulubun başkanı sensin başkası değil
                              Akp yi uzmeyecek adam alanya macindan sonra takistigi kisi nezdinde sen benim kim oldugumu biliyormusun soyleminin ardindan 7 ceddine dumduz gitmezdi ..elmayla armutlari karistirmayin olan bitenden haberiniz yok olsaydi ozur dilerdiniz baskandan o gece alanya macinin ardindan tribunde yasananlara baskanin sergiledigi tutuma kimse cesaret edemezdi su mevcut duzende heleki.o sezon bildigin sampiyonlugumuz hakemler tarafindan malum iradenin destegiyle alinip akbile verildi sahada resmen dograndik baskanda bunun farkindaydi ama elinden birsey gelmedi siyirmak disinda ..alanya kupa finalinde 2.golun ardindan seref trubununden o cektigi kral hareketin kime kimlere gittginide o surece sahit olan herkes biliyor..yigidi oldurceksin hakkini verceksin gun gelir hersey cikar ortaya devran degisirse..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Akp yi uzmeyecek adam alanya macindan sonra takistigi kisi nezdinde sen benim kim oldugumu biliyormusun soyleminin ardindan 7 ceddine dumduz gitmezdi ..elmayla armutlari karistirmayin olan bitenden haberiniz yok olsaydi ozur dilerdiniz baskandan o gece alanya macinin ardindan tribunde yasananlara baskanin sergiledigi tutuma kimse cesaret edemezdi su mevcut duzende heleki.o sezon bildigin sampiyonlugumuz hakemler tarafindan malum iradenin destegiyle alinip akbile verildi sahada resmen dograndik baskanda bunun farkindaydi ama elinden birsey gelmedi siyirmak disinda ..alanya kupa finalinde 2.golun ardindan seref trubununden o cektigi kral hareketin kime kimlere gittginide o surece sahit olan herkes biliyor..yigidi oldurceksin hakkini verceksin gun gelir hersey cikar ortaya devran degisirse..
                                Ben hâla içerdeki Agücü maçi öncesi otobüs görüntülerinin sebebini merâk ediyorum, net olarak ne oldu telefon mu geldi ?
                                Bu sene olanlarda ise acabâ diyorum havalimaniyla ilgili akp tayfanin tersine açiklama yapmasi, sonra resmî siteden açiklama yapilmasi, "istedigini aldi baskan" iddialari falan, bu sürecin etkisi olmus mudur ?
                                Dün bile, biri 0-0 iken biri 2-0 iken net penaltimiz verilmedi misal
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X