İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu performanslarından ziyade 27'den 40 milyon euroya çıkarılan maaş bütçesi resmen akıl tutulması. Olacak iş değil. İnanılır gibi değil. Ve ortada 40 milyonluk da bir takım yok yazık günah. Bunu nasıl düzeltecekler bilemiyorum. Benim gözümde bir çuval inciri (şampiyonluk) b.k ettiler resmen.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Başkan gayet iyi, transferde çoğu tuttu bence tek hataları lige uygun olmayan forvet aldık, forvetimiz 4-5 gol daha atsa liderdik 5-6 puan önde
Ömür
Baka
Uğurcan
Diğerleri
Eleştiriler boş değil çoğu haklı ayrı konu, LİDERLİK VE ZİRVE YOLU ORDA KALMAKTAN KOLAYDIR, zirvede kalmayı beceremedik haklısınız ama bjk gs ibb gibi paçavra olmadı takım, 3 puancık kaldı…
Buradan bir veya 2 si satılsa 20 milyon euro gelir, dert biter…En son Tekke tarafından düzenlendi; 25.12.2022, 00:52.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
-
Bu takımın sezonun kalanında Avrupa'da finaller ve ligde şampiyonluk hedefi kaldıysa (ki daha sezonun ortası gelmeden aksi kabullenilemez) derhal teknik sorumlularla gereği konuşulup yapılmalı, sorun neyse çözülmeli, takımda geçen sezonun ikinci yarısından başlayan bu sezon başından bu yana ise artık herkesin görebileceği netlikte devam eden, birkaç istisna maç dışında şampiyon takıma yakışık almayan futbolun bir sonu olmalı, bu sezon böyle gidemez.En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 28.12.2022, 21:41.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Futbol cahili.
Avcı ilk geleceği zaman en iyi seçenekti. Düzensiz ama kaliteli takımı en kısa zamanda disipline edip bir düzen oturtabilecek isimdi. Geldi. İşini yaptı. Kaliteli ayaklar sayesinde şampiyon oldu. O zaman başkan avcıyı istemiyordu. Çünkü beceriksiz bir isim. Bilgisi zayıf. Öngörüsü düşük.
Avcı şampiyonluktan sonra kendisinin zirvesine ulaşmıştı. Kariyeri boyunca 1-2 oyuncu dışında hiçbir oyuncuyu parlatıp satamadı. Genç oyuncuları geliştirmek konusunda beceriksizdi. Avrupa maçlarında yetersiz performansa sahipti (düşük kalite oyun) kendisinin zirvesine ulaşmıştı. Şampiyonluk sonrası 20 milyon euro harcayıp iyi bir kadro mühendisliği yapacak çapı yoktu. Ona yardımcı olabilecek birileri de yoktu. Bunu bile bile baştaki tutumunun tersine her şeyi avcıya bıraktı.
Bildiğimiz min 20 milyon euro harcandı bu takım için imza paraları falan hariç. Ne var elinde. Hiçbir şey.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Başka bir konuyu yazmak istiyorum.
Dün Olimpiyata maça gittik, her İstanbul maçına gidiyoruz. Her zaman olan ama dün zirve yapan şeyler oldu. Kuzey tribünü önünde 3-4 bin araçlık otopark,tam girişin dibi, Toma çekmiş kapatmış bomboş, gittim bağırıp çağırdım bilerek yapıyorsunuz kimse gelmesin diye dedim, tüm ayrı noktaların polisleri tek cevap BİZE GELEN EMİR BÖYLE...
2 km ileri sürdüm it-köpek dolu adamı yer, polisler Gümrük tarafını tutuyor, yanaştım 6-7 tanesine bilerek zulmediyorsunuz Trabzona neden dedim, cevap BİZE GELEN EMİR BÖYLE...
Yönetimden 1 tane adam, efendi gibi maç izlemek isteyen-kafa dağıtmak isteyen adamlara bu zulme bırak desteği, tepki vermiyor, orda yoklar çünkü.
Futbol şekil değiştirdi, benim bu yaşta ne işim var orda? FB yi yendiler helal olsun dedim soğukta gittim, ama ne bizim yöneticiler-ne istanbul çetesi nitelikli taraftar istemiyor , değişimi gören yok.
Daha maça gideceğimi hiç düşünmüyorum, yurtdışında da stadlara gittim, epey düzeldi diyordum biletimizi alıp-dakika beklemeden girdik, ancak deplasmanda taraftarına bir TSCLUP tırı dışında hizmet verememek çapsızlık-vizyonsuzluktur...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İşin en saçma yanı 27 milyon yuroyla şampiyon olup sonrasında agd olup 40 milyon yuro maaş yüküyle (ki bonuslar imza paraları hariç) at kulağına konmuş kelebek gibi ortada kaldık. Larsen Densvil felan herkesi göndermeye çalışacakları konuşuluyor. Bir kaç yıl belimizi doğrultamayız. Şu an gözüken bu.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka bir konuyu yazmak istiyorum.
Dün Olimpiyata maça gittik, her İstanbul maçına gidiyoruz. Her zaman olan ama dün zirve yapan şeyler oldu. Kuzey tribünü önünde 3-4 bin araçlık otopark,tam girişin dibi, Toma çekmiş kapatmış bomboş, gittim bağırıp çağırdım bilerek yapıyorsunuz kimse gelmesin diye dedim, tüm ayrı noktaların polisleri tek cevap BİZE GELEN EMİR BÖYLE...
2 km ileri sürdüm it-köpek dolu adamı yer, polisler Gümrük tarafını tutuyor, yanaştım 6-7 tanesine bilerek zulmediyorsunuz Trabzona neden dedim, cevap BİZE GELEN EMİR BÖYLE...
Yönetimden 1 tane adam, efendi gibi maç izlemek isteyen-kafa dağıtmak isteyen adamlara bu zulme bırak desteği, tepki vermiyor, orda yoklar çünkü.
Futbol şekil değiştirdi, benim bu yaşta ne işim var orda? FB yi yendiler helal olsun dedim soğukta gittim, ama ne bizim yöneticiler-ne istanbul çetesi nitelikli taraftar istemiyor , değişimi gören yok.
Daha maça gideceğimi hiç düşünmüyorum, yurtdışında da stadlara gittim, epey düzeldi diyordum biletimizi alıp-dakika beklemeden girdik, ancak deplasmanda taraftarına bir TSCLUP tırı dışında hizmet verememek çapsızlık-vizyonsuzluktur...
hatta bir gün fenerli gs li neyse onlarla deplasmana gitmeyi düşünüyorum bunlara da aynı zulmü yapıyorlar mı diye
valla merak ediyorum kasımpaşa da ayrı zulüm başakşehir de ayrı zulüm ayakkabı çıkarttırmalar bilmem ne ?HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR
Yorum
-
Gs ve fb kavga ediyor görünüp birlikte sizi gömüyorlar
ikisi de sistemi değil şahısları suçluyor, rezil ettikleri sporun suçlusu şahıslar sanki.
Koç ve timur neden ortalığı ayağa kaldırmasına rağmen tff yapısına-sisteme tek laf etmiyor? Yapay zeka getirip dijital şike yapacak şerefsiz, dertleri düzeltmek değil yeniyi kendine adapte etmek
itiraf da yalamalarından geldi, KLÜBÜN ANALİZ EDİP POZİSYON ALMASI GEREKEN YAZI;
Türk hakemliği bitmiştir. Türk hakemliği diye bir şey kalmamıştır. Uzun yıllardır uzatmaları oynuyorlardı artık o uzatma süreleri de bitti. Türk hakemliği zaten ölüydü; geçen sene Swissotel Zirvesi'nde cenazesi kılındı, 8 Mart Darbesi ile gömüldü. Erkan'lar, Karaoğlan'lar FIFA oldu ki artık kemikler çürümeye başladı demektir. Geçen sezon 2 Rizeli, 3 Trabzonlu ile birlikte bir Urfalıyı sigaya çektiler. Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Rizeli TFF Asbaşkanı Servet Yardımcı, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş'ın Trabzonlu Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Karagümrük'ün Trabzonlu Başkanı Süleyman Hurma; Urfalı MHK Başkanı Serdar Tatlı'yı...En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 30.12.2022, 19:38.Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanya maçı, 2-2 kaldık ve kupa gitti. Karbonat eröl Başakşehir formasıyla çıktı (o sene kupayı çalan gökselin formasıyla), ölümüne asıldı ama Çimşir de dünyada ilk kez öylesi maçta tandemi bozup Campiyi çıkarıp garip hamleler yaptı(hiçbir zaman hakemler yetmedi bizi durdurmaya, içerden hep film döndü Müller i bilir herkes)…
Ağaoğlu; 4 sene son dönemi 10 sene evvelki dönem yapmadığını yaptı, çıldırdı, BİŞEYLERİ GÖRDÜ-ÖĞRENDİ!
Resti çekti, sonraki sene cesaret edilemedi ve 38 sene sonra 6. Kez kupamızı çaldırmadık, Şubatta aldık! Yine film dönseydi Trabzon a herhangi bir siyasi hareket adım atamazdı!
Şimdi başka meselede raconu kesti, tesisleri kaptırmadı!
ÜLKEDE SAĞ SOL FARKETMEZ, bağıran kazanıyor, fb tüm medyasıyla rıdvanıyla kongre üyesi tff başkanıyla bağırdı, 5-6 attığı maç özetlerine bile bakan dönenleri görür!
Trabzon şehri, İstanbul dan rol çalan-ekonomi oluşturan yegane 2. Şehir olmak istiyorsa Ağaoğlu na ölümüne destek olur, yok biraz da biz yiyek aga diyorsa kimse acımaz vurur, dönersin İstanbul çöplerinden medet umduğun günlere!
Trabzon şehri izler-bekler ama vitesten atarsa o sel ne götürür kimse hesap edemez!
Başkanım, tam zamanı gidip stadı almalısın ve 20 milyon euroya Qnb Arena yapmalısınTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Sayın Başkan, son zamanlarda medyada gördüğümüz ve bırakın Trabzonlu olmayi bir Türk olarak utandığım istiklal marşında dahi ayağa kalkmaya veya türlü terbiyesizliklerle aklınca siyasete yaranma amacıyla bu ülkenin bayrağına marşına saygısızlık yapan sozde tribün liderlerine gereken müdahale yapılmalı. Başta kurtuluş savaşı olmak üzere bir çok cephede şehit vermiş bir şehre yakışmayan davranış ve sahiplerini kınıyorum ve gereğinin yapılmasını diliyorum. Bunun adı ifade özgürlüğü değildir. Düpedüz....Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum