Bak Televizyonda seni eleştiriyorlar! Yaptığı transferlerin hepsi çöp diyorlar. Ağaoğlunun tüm transferleri kötü çıktığı hiç olmamıştı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Gomez eleştirisine bende katılıyorum bu sene 20 küsür maçı oynadık gomez ne katkı verebildi. Dünya üzerinde başka forvet mi kalmadı. biz son 2 senede ne izlemişiz. bir yandan sörloth geçen sen cornelius... rakip defansları güçleriyle dövüyorlardı. en kötü forvet oyuncular bizde bana göre. net santraforumuz yok.
Yorum
-
Takımı şampiyon da yapsan o yerellikten, adamcılıktan vazgeçemediğin için sana olan sevgim her gün azalıyor.
Taraftar grubu, kombine, bilet, forma, tsclub, medya işlerini çözmeye çalışmamanın bahanesini merak ediyorum.
6 milyonluk şehire 100 tane bile bilet vermedin ya sana helal olsun. Takımı sevmesem kalkıp bir daha trabzona maça gitmem. Yeter be abi. Her sene aynı sorunlar. Sonra taraftar arkamızda dursun. Ne duracağım kardeşim. Bir düzelme görürsün, umudun olur da durursun arkasında. Benim senden umudum kalmadı. Tek şampiyonluk sana yetti belli ki başkan.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
yine başa döndük.
çok kötü transferler.
bu adamları yollamak için uğraşacağız.
borçlar azalıyor derken bu transferler yüzünden tekrar artacak gibi duruyor.
trabzonspor tarihinin en önemli maçlarından birine sanki hazırlık maçı varmış gibi muamele yaptık resmen.
ne takım maça hazırlandı, nede transferleri yetiştirebildik.
kendi liginde her maç gol yiyen kopenhag'a pozisyona bile giremedik.
Yorum
-
ya hemen avcı'yla anlaşarak yolları ayırmalı, ya da tazminatı cebinden verip kovmalı.
ya da transferlerde yetkili olacak bir futbol direktörü ve avcı'nın yanına zorla bir yardımcı hoca koyup, hocanın tuttuğu boş beleş topçuları ona sormadan kadro dışı bırakarak hocaya mobbing uygulayıp istifa etmesini sağlamalı.
beceremeyecekse de kongre kararı alabilir.
Yorum
-
“Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” sözü var ya, konu Trabzonspor olunca bu sözün açılımı galiba şöyle, "Önce duman çıkar, ateş yoksa da bir süre sonra o duman, ateşi yakar." Bugüne kadar kaç kere aynı filmi izledim hatırlamıyorum ama onlarca diyebilirim. Önce bir dedikodu duyarsın “X'in, Y ile arası bozukmuş.” Bakarsın hiç de öyle görünmüyor ama yine de için rahat etmez, muhataplarına sorarsın. Asla öyle bir durum yok.
Sonra adım adım o dedikodunun gerçekleştiğini izlersin. Yani duman, ateşi yakmayı başarır. Bu süreçte de kimse ne X'e ne de Y'ye, “Yahu siz ne yapıyorsunuz? İkiniz de birer adım geri atın çözülsün mesele” demez. Çoğu zaman ortadaki mesele de esas itibarıyla incir çekirdeğini doldurmayacak cinstendir. Ama duman çıktıysa çaresi yok, o ateş yanmalıdır. Herkes de üfler. Çünkü durağanlık camianın asla kabul edeceği bir durum değildir; aksiyon lazımdır ahaliye...
Tarih boyunca yukarıdaki tabloda X başkan, Y asbaşkan olmuştur. Bazen eğer hoca güçlü bir figürse X başkan veya asbaşkan, Y de hoca...
Aklınıza gelecek hemen her camianın önemli isminin yer aldığı yukarıdaki hikâye örneği vardır Trabzonspor camiasında. Ve her kimse bu camianın derinleri, bütün bu olan biteni durdurmak, taraflara geri adım attırmak yerine, dumanın boşa çıkmadığını göstermek için uğraşırlar. Bu derinlik mi sığlık mı? Bilmiyorum...
Yine dumanın gözle görülür biçimde tüttüğü ama taraflara sorduğunuzda, ateşin olmadığını düşüneceğimiz günler yaşıyor Trabzonspor camiası. Uzatmadan kitabın ortasından yazayım. Eğer siz saha dışında birbirinize gol atma derdindeyseniz; o top sahada rakip kaleye zor, sizin kalenize kolay girer. Tarihte hep böyle oldu. O yüzden yıllar önce yaptığım çağrıyı yineliyorum. Varsa bir meseleniz kapanın, kavga edin, dışarı çıktığınızda sorunlar çözülmüş olsun. İçinizdeki her şeyi muhatabınıza söyleyin ki, başkalarına “Of the record” söyleyecek sözünüz kalmasın birbirinize karşı. Çünkü o “Of the recordlar” lokal lokal, kahve kahve ,sokak sokak yayılıp muhatabınızın kulağına üçe katlanarak ulaşıyor. Ha yok meseleleriniz çözülemeyecek, beraber yol yürümeyecek kadar büyükse uzatmayın; hem isimler hem Trabzonspor yıpranır. Arz ederim…
Erdal Hoş
Bu yazıyı ciddiye alın uşaklar.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuyun ısınıyor Golfcü.
Aşırı kontrollü oyunla pas oyunu oynamasına rağmen takımın en yetenekli ve en zeki oyuncusu Wakayı gönderen çakma Guardiola Avcının suçu yok yani
Avcı ne demişti.Takım savunması önemli.Takım halinde hücum ve defans yapacaz demişti.Daha tempolu,daha ofansif oynayacaz demişti.Bu nedenle Trezeguet alındı mesela.
Sorun şuki Trabzonspor geçen sezonki kontrollü oyununun aynısını oynuyor.Madem böyle oynayacaktık neden Wakayı gönderdik.Tempo yapmazsan 3-4 kişiyle hücuma çıkarsan Trezeguet dar alanda tek başına Ronaldinho olamaz yani.
Bu sezon ve geçen sezonki tarzda oyunu özel becerili yüksek teknik kapasiteli adamlar çözer.Bu oyunda Waka olmazsa her maç işkence çekersin.
Neymiş efendim defans yapmıyormuş.Ulan biz Liverpool gibi sürekli tempolu mu oynuyoruz ki ileri geri sürekli koşsun bu adam.Oynadığımız futbol zaten aşırı sıkıcı ve kontrollü bir oyun.Waka olsaydı en az 10 puanımız daha olurdu.
Bu arada Trezeguet transferini başarısız bulan birisi değilim.Faydalı oyuncu.Gerektiğinde sağ kanatta da oynuyor.Sorun Waka gibi özel bir oyuncuyu gönderdikten sonra Trezegueti almak ancak sağ kanada kimseyi almamakla ilgili.Trezeguet tek başına takımı ayakta tutmaya çalışıyor ama sonuçta bir Waka değil bu adam.Sağ kanada da kaliteli bir isim alınsaydı Waka olmasa da idare ederdik ama sağ kanat bomboş.Ömür zaten aşırı yetersiz.Başka da adam yok.Viscanın nasıl döneceği de belli değil.
Yorum
-
2022 yazını ne yazık ki çok kötü geçirdik. Galatasaray'ın yirmi yıldır pişmanlık duyduğu, "UEFA Kupası'nı nakde dönüştürememesi" gibi biz de 2022 şampiyonluğunu ekonomik olarak kötü yönettik.
Hâlbuki stadyum adı, forma reklamı, oyuncu satışı ve lisanslı ürün - bilet kampanyaları üzerine ta şubat ayında yazmıştık. Hemen hepsi fiyasko...
Ve daha kötüsü, kupa kaldırılana kadarki birlik görüntüsü dağıldı. Söylentisi aslından beterdir derler. Hele ki bizim oralar, sürekli dedikodu üretir. Akil dediğin tipler bile gazete köşelerine, tivitır hesaplarına taşır bunları. Farkında olarak veya olmayarak hiziplere hizmet eder.
2023 güzel geçer inşallah.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2022 yazını ne yazık ki çok kötü geçirdik. Galatasaray'ın yirmi yıldır pişmanlık duyduğu, "UEFA Kupası'nı nakde dönüştürememesi" gibi biz de 2022 şampiyonluğunu ekonomik olarak kötü yönettik.
Hâlbuki stadyum adı, forma reklamı, oyuncu satışı ve lisanslı ürün - bilet kampanyaları üzerine ta şubat ayında yazmıştık. Hemen hepsi fiyasko...
Ve daha kötüsü, kupa kaldırılana kadarki birlik görüntüsü dağıldı. Söylentisi aslından beterdir derler. Hele ki bizim oralar, sürekli dedikodu üretir. Akil dediğin tipler bile gazete köşelerine, tivitır hesaplarına taşır bunları. Farkında olarak veya olmayarak hiziplere hizmet eder.
2023 güzel geçer inşallah.
Aspor da özet var,
fb paşa 6-0
Fb alanya 5-0
Fb gümrük 5-4
16 golde komple şike var, özette kaleci ve defansları izle, müdahele etmeyen mi ararsın el uzatmayan kaleci mi bakarsın
Savaşıyorsun yarışmıyorsun, üstelik 3 büyütülmüş ile de değil ona altlık olan ve yalayan birçok klüple. Senden TEK OYUNCU ALMADI KİMSE, kıytırık Marcao 20 ederken ya da Muriç, kimse bedava Thiam vermedi sana, Emre Mor seni istedi alamadın, neden acaba?
Para için yarışanda plan daha fazla oluyor demekki, hem de her türlüsü…En son Tekke tarafından düzenlendi; 27.11.2022, 12:55.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum