Bugünkü divan kurulu toplantısındaki denetim raporu neticesinde gündeme gelen Trabzonspor M.Ali Yılmaz tesislerinin kamulaştırılması konusuyla alakalı olarak, kamu yetkilileriyle yapılan değerlendirmeler sonucunda böyle bir kamulaştırma kararının olmadığı, konunun spekülatif olduğu açık ve net olarak ifade edilmiştir.
Bu durumla alakalı olarak gelişmelerden üzüntü duyduğumuzu ifade ederken, spekülatif tartışmalardan da uzak kalınması konusu kamu oyunun bilgisine hassasiyetle arz olunur.
Nisanda mv Cora nın açıklaması vardı, İSTİMLAK %100 doğru. Ama gerek Divan gerek Ağaoğlu tarihteki en kararlı duruşumuzu gösterdi, helal olsun, ihanet dedi haklı olarak, hainlik edenlere CUMHURBAŞKANINA GİDECEĞİM dedi, anlayan anlamış.
Helal Başkanım…
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
başkan neden bu kadar karşı havalanı pistinin yapılmasına anlamıyorum
madem o kadar hevesliydin o zaman stadın dibine hastane yapılmasına karşı çıksaydın.
oraya çok güzel klüp tesisleri yapılırdı. en güzel araziye hastane yapıyorlar şaka gibi.
Karsi ama niye karsi, sorun ne olay ne tâkip edemedim yau kafam karisti
Ayrica hastâne olayi durdurulmamis miydi en son birkaç ay önce sanki ?
Daha 5 ay önce askeri alanı fenerbahçeye bedelsiz veren bir hükümet var. Galatasaray'a tapularını veren bir hükümet. Bizim teseilerimizi elimizden alıp, bize molozdan yer gösterirler artik. Olacağı o.
Eyvah eyvah, valla bunlara artik dur demek gerek yeter bu kadar pisiriklik
Kulüp o tesislere son yıllarda büyük para harcadı yatırım yaptı, havaalanı projesiyle umarım yerimizden olmayız saçma sapan işler ya
Ama yeni stadin yanina da bir seyler yapiliyordu, kulüp binâsi oraya tasinacakti falan filan, eninde sonunda oraya tasinilmayacak mi ?
Bu isin en mantiklisi mevcut têsisleri verip (devlet orada ne yaparsa yapsin pisti mi büyütüyor villalar mi yapiyor neyse iste)
Stadi ve yanindaki alani alip
Hastâne insaatini hemen yikip
Orayi mis gibi degerlendirmek
Mevcut têsislerimiz daha mi degerli ? sanmiyorum
Nisanda mv Cora nın açıklaması vardı, İSTİMLAK %100 doğru. Ama gerek Divan gerek Ağaoğlu tarihteki en kararlı duruşumuzu gösterdi, helal olsun, ihanet dedi haklı olarak, hainlik edenlere CUMHURBAŞKANINA GİDECEĞİM dedi, anlayan anlamış.
Helal Başkanım…
Ben bir sey anlamadim bu olaydan yaa, tâkip de edemedim
Tesisler tabiki bizim malımız hicbir kulüpte tesis yokken mehmet ali yılmaz Trabzonspora kazandırdı o tesisi bu iş nereden çıktı hangi tesisten bahsediyor başkan anlamadım sürekli Trabzonspor bir sorunun bir olumsuzugun içine sürüklenmeye çalışılıyor.
Bu yeni bir mevzu değil. İstimlak edilmesi yıllardır tartışılır zaten. Bir ara hatta yanlış hatırlamıyorsam Akyazıdaki stad arazilerinin tesisler karşılığ bize verilmesi felan da dillendirildi diye hatırlıyorum. Borcun büyük kısmının buranın satışından ödenmesi gibi bir sürü şey konuşulageldi durdu.
Tek faydası var stres atıyor millet. Konuşacak mevzu buluyor işte. Yoksa dediğin gibi en ufak bir faydasının olmadığı gibi rezalet yönetimleri, karanlık ilişkileri ve bütçeleriyle de küllüm zarar anasını satayım.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Şikecilere Maltepe de ,Geyselilere Kemerburgazda milyon dolarlık araziler bağışlanırken , bizim kendi malımızın istimlak edilmesine olabildiğince ses çıkarmalıyız,
Hele de bu seçim senesi iken, bu konuyu ne kadar çok dillendirip, karşı çıkıp ,bağırıp ,ses çıkarırsak, o kadar hakkımızı savunabiliriz.
Baskan trabzonsporun cikarlari icin iktidara resti cekmistir tipki 2 sene once alanyada ki 2- 2 lik macin ardindan yasananlar gibi kendisini topun agzina koymuatur.baskana sahip cikmak klubu dusunen her trabzonsporlunun gorevidir bu saatden sonra yemeye calisacaklar cunku biz bu filmi daha once gorduk bileti kesildi. sadri seneri kafasina sise firlatarak yemislerdi o da her firsatda şikeden giydiriyordu iktidara aynisini agaogluna yapmaya calisacaklar kovanlarina comak soktu cunku ranta dur dedi tabiri caizse cami duvarina işedi herkes uyanik olsun bundan sonra gecmisten ders alinsin
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Şikecilere Maltepe de ,Geyselilere Kemerburgazda milyon dolarlık araziler bağışlanırken , bizim kendi malımızın istimlak edilmesine olabildiğince ses çıkarmalıyız,
Hele de bu seçim senesi iken, bu konuyu ne kadar çok dillendirip, karşı çıkıp ,bağırıp ,ses çıkarırsak, o kadar hakkımızı savunabiliriz.
Aksi halde elimizden gider.
Bize de guya spor kompleksi yaptilar her sehire stad yapilirken futbol sehri trabzona stadi 1 er yil 1 er yil kiraliyorlar parasini alarak bizim akli evvellerde devlet bize stad yapti saniyor.saka gibi yeminle bu kadar cehalet fazla insan hic mi okumaz arastirmaz suru psikolojisi ile haraket eder.simdi de tesislere goz dikmisler
Baskan trabzonsporun cikarlari icin iktidara resti cekmistir tipki 2 sene once alanyada ki 2- 2 lik macin ardindan yasananlar gibi kendisini topun agzina koymuatur.baskana sahip cikmak klubu dusunen her trabzonsporlunun gorevidir bu saatden sonra yemeye calisacaklar cunku biz bu filmi daha once gorduk bileti kesildi. sadri seneri kafasina sise firlatarak yemislerdi o da her firsatda şikeden giydiriyordu iktidara aynisini agaogluna yapmaya calisacaklar kovanlarina comak soktu cunku ranta dur dedi tabiri caizse cami duvarina işedi herkes uyanik olsun bundan sonra gecmisten ders alinsin
Alanya maçı, 2-2 kaldık ve kupa gitti. Karbonat eröl Başakşehir formasıyla çıktı (o sene kupayı çalan gökselin formasıyla), ölümüne asıldı ama Çimşir de dünyada ilk kez öylesi maçta tandemi bozup Campiyi çıkarıp garip hamleler yaptı(hiçbir zaman hakemler yetmedi bizi durdurmaya, içerden hep film döndü Müller i bilir herkes)…
Ağaoğlu; 4 sene son dönemi 10 sene evvelki dönem yapmadığını yaptı, çıldırdı, BİŞEYLERİ GÖRDÜ-ÖĞRENDİ!
Resti çekti, sonraki sene cesaret edilemedi ve 38 sene sonra 6. Kez kupamızı çaldırmadık, Şubatta aldık! Yine film dönseydi Trabzon a herhangi bir siyasi hareket adım atamazdı!
Şimdi başka meselede raconu kesti, tesisleri kaptırmadı!
ÜLKEDE SAĞ SOL FARKETMEZ, bağıran kazanıyor, fb tüm medyasıyla rıdvanıyla kongre üyesi tff başkanıyla bağırdı, 5-6 attığı maç özetlerine bile bakan dönenleri görür!
Trabzon şehri, İstanbul dan rol çalan-ekonomi oluşturan yegane 2. Şehir olmak istiyorsa Ağaoğlu na ölümüne destek olur, yok biraz da biz yiyek aga diyorsa kimse acımaz vurur, dönersin İstanbul çöplerinden medet umduğun günlere!
Trabzon şehri izler-bekler ama vitesten atarsa o sel ne götürür kimse hesap edemez!
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Alanya maçı, 2-2 kaldık ve kupa gitti. Karbonat eröl Başakşehir formasıyla çıktı (o sene kupayı çalan gökselin formasıyla), ölümüne asıldı ama Çimşir de dünyada ilk kez öylesi maçta tandemi bozup Campiyi çıkarıp garip hamleler yaptı(hiçbir zaman hakemler yetmedi bizi durdurmaya, içerden hep film döndü Müller i bilir herkes)…
Ağaoğlu; 4 sene son dönemi 10 sene evvelki dönem yapmadığını yaptı, çıldırdı, BİŞEYLERİ GÖRDÜ-ÖĞRENDİ!
Resti çekti, sonraki sene cesaret edilemedi ve 38 sene sonra 6. Kez kupamızı çaldırmadık, Şubatta aldık! Yine film dönseydi Trabzon a herhangi bir siyasi hareket adım atamazdı!
ÜLKEDE SAĞ SOL FARKETMEZ, bağıran kazanıyor, fb tüm medyasıyla rıdvanıyla kongre üyesi tff başkanıyla bağırdı, 5-6 attığı maç özetlerine bile bakan dönenleri görür!
Trabzon şehri, İstanbul dan rol çalan-ekonomi oluşturan yegane 2. Şehir olmak istiyorsa Ağaoğlu na ölümüne destek olur, yok biraz da biz yiyek aga diyorsa kimse acımaz vurur, dönersin İstanbul çöplerinden medet umduğun günlere!
Trabzon şehri izler-bekler ama vitesten atarsa o sel ne götürür kimse hesap edemez!
Sanirim baskanin yaptigi têsisleri kaptirmamaktan çok, bedâvaya haybeye kaptirmamak... yoksa alsinlar têsisi, büyütsünler pisti, bunu 20 senedir bekliyoruz ve çogumuz istiyoruz da, çünkü karsiliginda Trabzonspor'un kasasina para girecek(ti)
Simdi yeni stad falan filan olunca isler degisti, degisti ama simdi stad ve çevresi bizim degil
Bence olmasi gereken, alacaksin stadin tapusunu, çevresinin mümkünse tamâmini ama olmazsa ve deger anlaminda denk gelmiyorsa tamam olsun yarisi bizim yarisi devletin, karsiliginda da devlet pisti mi büyütüyor ne yapiyor istedigini yapsin
Bizim têsisler de stadin orasi olsun, nedir yâni, zâten bir ara öyle konusulmuyor muydu ? Kulüp binâsi tasinacakti falan, o tasinacak da idman eski yerde mi yapilacak öyle saçmalik mi var ?
Alanya macinin ardindan yasananlar gun gelir ortaya cikar devir degisirse o gun baskanin yaninda olanlardan biriside yakin akrabam, baskan orda kendisini ortaya atti, tepeden tirnaga dumduz siyirdi sicagi sicagina baskan nezdinde sen benim kimin kardesi oldugumu biliyormusun ayagindan sonra kimse bunu beklemiyordu ,baskani ondan sonra yiyeceklerdi ama yemedi resti cekti cikar konusurdu cunku baskalari gibi basini onune egip gidecek bir adam degil minnet etmezdi.gecen sene ayni filmi bir ara cevirmeye calistilar baskan uyanik hemen cikti konustu macin ardindan sakın gecen sene yasananlari tekrar yasatiriz diye kimse dusunmesin aklinin ucundan bile gecirmesin dedi gereken yere mesaj ulasti bu dupe duz tehdit gozdagiydi yoksa trabzonsporun bu kadar gule oynaya sampiyonluga gitmesine izin verilmezdi ,hakem hatalari alehte lehte ilk defa esit gitti sonuc kacinilmaz oldu ugurcan tutunca bay beyin atinca attirinca..gelelim gunumuze yalaka bir baskan olsa asla cikip boyle alanen dur diyemezdi ranta yine topun agzinda artik gardıni onceden aldi basina gelecekleri bildigi icin birakir giderim dedi boyle birsey olursa onceden resti cekri ama emin olun giderken de gemileri yakar cok sey konusur.3 senedir baskan stadi bize birer yilligina degil 29 yilligina kiralayin diye cabaliyor hala ses cikmadi sorsan bakanlar burukratlar hep trabzonlu ama stadin tapusunu almayi gectim 29 yilligina kiralanmasina bile izin cikmiyor parasiyla eminim trabzonunda yuzde 90 ni sorsan stadin bizim oldugunu devletin bize yaptigini falan dusunuyordur hala haberleri yoktur olan bitenden.eger bu sene degismediyse mac oynadigi stada kiralama ucreti olarak yillik en yuksek parayi odeyen kluptuk .istanbul kluplerine yuzlerce donum arazi kupon yerlerde ustelik peskes cekilirken bizim tapulu malimiz olan kartal sahildeki bir avuc arazinin imar sorunu senelerdir cozulemedi hala ,belki bir proje birsey gelistirilirdi adalar karsisinda sahilde kapanmaz manzarali ozel imar ile yapilacak bir rezistans projesi kat karsiligi bile verilse ciddi gelir saglardi klube ama yok yine uvey evlat muamelesi..
Sanirim baskanin yaptigi têsisleri kaptirmamaktan çok, bedâvaya haybeye kaptirmamak... yoksa alsinlar têsisi, büyütsünler pisti, bunu 20 senedir bekliyoruz ve çogumuz istiyoruz da, çünkü karsiliginda Trabzonspor'un kasasina para girecek(ti)
Simdi yeni stad falan filan olunca isler degisti, degisti ama simdi stad ve çevresi bizim degil
Bence olmasi gereken, alacaksin stadin tapusunu, çevresinin mümkünse tamâmini ama olmazsa ve deger anlaminda denk gelmiyorsa tamam olsun yarisi bizim yarisi devletin, karsiliginda da devlet pisti mi büyütüyor ne yapiyor istedigini yapsin
Bizim têsisler de stadin orasi olsun, nedir yâni, zâten bir ara öyle konusulmuyor muydu ? Kulüp binâsi tasinacakti falan, o tasinacak da idman eski yerde mi yapilacak öyle saçmalik mi var ?
Istedikleri zaten stadin tapusunu verip araziye bedavadan konmak yok oyle yagma ,anadolunun her yerine takimlari amator kumeye dusen adamlara bile stad yaptilar 25-30 bin kisilik bos tribunlere oynuyorlar futbol sehri olan trabzona da yaptiysan tapusunu verceksin ne yapmis devlet trabzona yol disinda bugune kadar birakalim da bir stad yaptiracak kadar forsu olsun trabzonun ve trabzonsporun devlete bu kadar bakan burukrat varken orasi zaten trabzonlunun trabzonsporun hakkidir hal boyle olmasa bile, trampa yapilacaksa stad etrafindaki araziyle birlikte yapilacak tesislere karsilik yoksa geri bassinlar biz orayi parasiyla satmayi da biliriz sonucta tapulu malimiz MAY in trabzonspora tek ve en buyuk kiyagi devletin verecegi rayic bedelle kamulastirma onlarin olsun..hepten cantada keklik salak bellediler trabzonluyu galiba yok oyle bir dunya..
Istedikleri zaten stadin tapusunu verip araziye bedavadan konmak yok oyle yagma ,anadolunun her yerine takimlari amator kumeye dusen adamlara bile stad yaptilar 25-30 bin kisilik bos tribunlere oynuyorlar futbol sehri olan trabzona da yaptiysan tapusunu verceksin ne yapmis devlet trabzona yol disinda bugune kadar birakalim da bir stad yaptiracak kadar forsu olsun trabzonun ve trabzonsporun devlete bu kadar bakan burukrat varken orasi zaten trabzonlunun trabzonsporun hakkidir hal boyle olmasa bile, trampa yapilacaksa stad etrafindaki araziyle birlikte yapilacak tesislere karsilik yoksa geri bassinlar biz orayi parasiyla satmayi da biliriz sonucta tapulu malimiz MAY in trabzonspora tek ve en buyuk kiyagi devletin verecegi rayic bedelle kamulastirma onlarin olsun..hepten cantada keklik salak bellediler trabzonluyu galiba yok oyle bir dunya..
Dogru ama simdi hepsini bir tarafa birakalim
Têsise karsilik stad ve çevresininz tamâminin tapusu
Denk mi degil mi ? Bana çok mantiksiz gelmedi kârli bile çikabiliriz o isten
Stadi ve çevresini paraya çevirme durumun oluyor
Altini çizdigim kismi tam anlayamadim
Son kisimdan ise pek emin degilim maalesef, öyle bir dünya var gibi masmaaleseeff
Dogru ama simdi hepsini bir tarafa birakalim
Têsise karsilik stad ve çevresininz tamâminin tapusu
Denk mi degil mi ? Bana çok mantiksiz gelmedi kârli bile çikabiliriz o isten
Stadi ve çevresini paraya çevirme durumun oluyor
Altini çizdigim kismi tam anlayamadim
Son kisimdan ise pek emin degilim maalesef, öyle bir dünya var gibi masmaaleseeff
Tesisleri stadın çevresinden bir şekilde ayırmalıyız. Eğer olası bir istimlak durumunda tesisleri stada götürürsek çevresinden para kazanma olayı da
mantıklı olmuyor. İdmanların konsantrasyonunu bozar bu durumlar. Takımı soyutlamak gerekiyor. Ben bu yüzden tesisleri stadın yanında mantıklı
bulmuyorum. O zaman tesislere yer söyle diyeceksiniz cevap yok
Tesisleri stadın çevresinden bir şekilde ayırmalıyız. Eğer olası bir istimlak durumunda tesisleri stada götürürsek çevresinden para kazanma olayı da
mantıklı olmuyor. İdmanların konsantrasyonunu bozar bu durumlar. Takımı soyutlamak gerekiyor. Ben bu yüzden tesisleri stadın yanında mantıklı
bulmuyorum. O zaman tesislere yer söyle diyeceksiniz cevap yok
Niye olmasin ki ? belki belirtmedim ama benim dedigim planda hastânenin iptâli var, o taraf ve stadin altinda olusabilecek dükkanlar mekanlar para makinasi olacak, 1461'in oynadigi ufak stad ve çevredeki sahalar ve Özkan Sümer akademisi tarafi da idmanlarin yapilacak kulüp binâsinin olacagi yer olur
Idmanlari bozacak bir durum olmaz, olsa bile ne yaparsin ? idman saatlerinde 2 3 saat diger taraflari da kapatirsin, bilhassa sabah idmanlari saatinde oralara pek kimse gitmez ztn
Okudugum yorumlarda konusulan seylerden biri DSI'nin oraya têsisleri tasimakmis, o daha da aptalca olur
Yorum