Borç 105 milyon euro olarak açıklandı, yine iyi ama azalmıyor lanet.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Başkan kaçmak için havaalanı istimlak olayını bahane ediyormuş öyle diyor bizim aklı selim taraftar!
Olum siz varya kansızsıniz kansız.En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 29.10.2022, 13:33.
Yorum
-
Daha 5 ay önce askeri alanı fenerbahçeye bedelsiz veren bir hükümet var. Galatasaray'a tapularını veren bir hükümet. Bizim teseilerimizi elimizden alıp, bize molozdan yer gösterirler artik. Olacağı o.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Bizim tesisler yerine devletin verebileceği başka bir arazi var mı ? Başka bir forumda Trabzon Havalimanında şuan konuşulan şekilde büyümenin pek mümkün olmadığı değerlendirilmişti derinlik, dolgu maliyeti vs nedeniyle ama devlet illaki yapacağım diyorsa bize doğru dürüst bir araziyide vermeli. İstanbul takımlarına maltepenin ortasında milyon dolarlık araziyi verebiliyorlarsa bizede bir zahmet verecekler."Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim tesisler yerine devletin verebileceği başka bir arazi var mı ? Başka bir forumda Trabzon Havalimanında şuan konuşulan şekilde büyümenin pek mümkün olmadığı değerlendirilmişti derinlik, dolgu maliyeti vs nedeniyle ama devlet illaki yapacağım diyorsa bize doğru dürüst bir araziyide vermeli. İstanbul takımlarına maltepenin ortasında milyon dolarlık araziyi verebiliyorlarsa bizede bir zahmet verecekler.
Yorum
-
Kulüp o tesislere son yıllarda büyük para harcadı yatırım yaptı, havaalanı projesiyle umarım yerimizden olmayız saçma sapan işler yaİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Trabzon ve Trabzonsporlularla taş geçiyorlar! Taraftarda yönetimi suçluyor hadi lan ordan! 2011 şampiyonluğumuzun üstüne oturanlara bak sen!En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 29.10.2022, 17:47.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
Tesisler bizim malımız. Orayı MALİ alıp kulübe bağışladı ve o arazi Trabzonsporun kendi arazisi. Stad arazisi ise bizim değil. Devletin. İksinin arasında fark büyük. Burdan başkana "arazi için ses çıkaraydın" demek en hafif tabirle abesle iştigal.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBorç 105 milyon euro olarak açıklandı, yine iyi ama azalmıyor lanet.
Yorum
-
Su adama aciyorum, son 30/40 yilin, belkide tarihin en iyi Baskani ama gel gör ki bizim taraftarlar bile kuyusunu kaziyor. Ne cabuk unuttuyoruz yahu…."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTesisler bizim malımız. Orayı MALİ alıp kulübe bağışladı ve o arazi Trabzonsporun kendi arazisi. Stad arazisi ise bizim değil. Devletin. İksinin arasında fark büyük. Burdan başkana "arazi için ses çıkaraydın" demek en hafif tabirle abesle iştigal.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bizim tesislerden vazgeçmek büyük bir aptallık olur. İstimlak olayına engel olmak da zor bir şey değil ama başkanın dirayetli oluşu çok önemli. Ağaoğlu bu direnci gösterir buna eminim ama bir yönetim değişikliği operasyonu bile yapabilirler bize.
Çok istiyorlarsa denizi doldurup pist yapsınlar hoş her tarafı doldurup bir şeyler yapıyorlar nasılsa çok sinirlendim bu iş oldu bittiye gelmemeli o tesisler kulübün tapulu malı.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Bugünkü divan kurulu toplantısındaki denetim raporu neticesinde gündeme gelen Trabzonspor M.Ali Yılmaz tesislerinin kamulaştırılması konusuyla alakalı olarak, kamu yetkilileriyle yapılan değerlendirmeler sonucunda böyle bir kamulaştırma kararının olmadığı, konunun spekülatif olduğu açık ve net olarak ifade edilmiştir.
Bu durumla alakalı olarak gelişmelerden üzüntü duyduğumuzu ifade ederken, spekülatif tartışmalardan da uzak kalınması konusu kamu oyunun bilgisine hassasiyetle arz olunur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum