Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan.

Kaz Gelen Yerden Tavuk Esirgenmez!!!!!

Atay Aktuğun düştüğü hataya sakın düşme!!!

Şampiyonlar Liginden 24 Milyon Euro ayak bastı parası alacaksın sen pintilik yapıyorsun!!!

Avcı Hocam bile transfer şart diyor. Geç bile kaldık diyor. Sen neyin hesabını yapıyorsun Başkanım?

Dediğim gibi. Atay Aktuğun yaptığı hatayı sen yapma. Tepe taklak gideriz. Benden söylemesi.

Yorum

• Çok bariz birkaç hatası var son zamanlarda.

Tümüyle TSClub. Forması, tanıtımı, kalitesi, şampiyonluk ürünleri, ek ürünleri. 100 kalemden olsa olsa 1-2'si doğrudur.

Geçen seneki planlamanın yarısı yok bu sene. Kamp yeri, takımlar, transferler belliydi güya ama işin aslı öyle değilmiş. Hazırlık maçı yapıyoruz, taraftar tepki gösterince yayıncı ayarlıyorlar. O da telefonla çekiyor resmen görüntüyü.

Şampiyonluğun geleceği 6 aydır belli iken saçma sapan bir sloganla, plansızlıkla kutlamalar yapıldı. Stadda kutlama yapıp ertesi gün istanbulda maça çıktı takım. Kutlama kötüydü demiyorum ama arkadaş bu kadar da son dakika gelmedi şampiyonluk. Bir organizasyonun olur.

Geçen yıl boyunca gördüğümüz ve bu sene de devam edeceğini düşündüğüm fahiş fiyat uygulamaları. Bilet, forma, vs. Bu kulübü zengin istanbul kulübü zannetmenin veya gurbetçi tokatlamayla kulübü büyüteceğini düşünmenin zararlarını yaşayarak göreceğiz.

Evet şampiyonluğu getiren başkandır. Kredisi yüksektir. Çok şeyi doğru yapmıştır. İnsanın hataları da elbette olabilir. Bu kısımlarda sıkıntı yok.
      Birçok altyapı topçusunun hayalim trabzonsporda oynamak deyip formayı bir iki kere giydikten sonra bir adım öteye gidememesine benzetiyorum durumunu.
      Şampiyonluk hedefine o kadar odaklandı ki ötesi ile hiç ilgilenmemiş gibi duruyor.
      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
      8.KUŞATMA

Yorum

• en az 10 15 sene daha göreve devam etmeli.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ajax, neden 12 milyon euro verip aldığı Daramy i rakip Trabzonspor olunca Kopenhag a geri yolladı?

ÜLKEDE FB GS TERÖRÜ olduğunu yaşayarak gören bir
          yönetim, Avrupa’da da AJAX-PORTO-LİLLE-LEİPZİG VB 2. Derece büyükler terörü olduğunu, analiz edemedi(ben ukalalık algılanmasın ama, şahsım dışında bunu gören ve duyan da bilmiyorum)

Trabzonspor, ligin 3 büyütülmüşü için de Avrupa’nın büyütülmüş takımları içşn de BELADIR, hele o kutlamalardan sonra, bize tek İYİ ADAMLARINI VERMEZLER, Bjk-gs bedavaya adam kiralar şaşırmayın, saflara da karısı istemedi-şehri küçük gördü derler (Avrupa görmemişler Trabzon u küçük sanır)
          Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• UEFA hergün birilerinin gözüne sokuyor, YA ÜLKENİN EN TEPESİNDE KALACAĞIZ YA BİZİ YUVARLAYACAKLAR ORDAN, ben başaracağımıza inanıyorum

https://twitter.com/alimo_philip/status/1554081398037876736?s=20&t=hfn_uuF91ZG450g69dhWUg
            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Ben bile biktim her yerde olmamizdan akjhajahj Kirkpinar agasi bile bizden daha ne olsun yau
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan.

Kaz Gelen Yerden Tavuk Esirgenmez!!!!!

Atay Aktuğun düştüğü hataya sakın düşme!!!

Şampiyonlar Liginden 24 Milyon Euro ayak bastı parası alacaksın sen pintilik yapıyorsun!!!

Avcı Hocam bile transfer şart diyor. Geç bile kaldık diyor. Sen neyin hesabını yapıyorsun Başkanım?

Dediğim gibi. Atay Aktuğun yaptığı hatayı sen yapma. Tepe taklak gideriz. Benden söylemesi.
                  +1
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• marek cech, sapara, vittek, brozek gibi çöpler alınmasaydı belki de cl den gruptan çıkardık.

o senede aynı hatalar yapıldı.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben bile biktim her yerde olmamizdan akjhajahj Kirkpinar agasi bile bizden daha ne olsun yau
                      Yıllarca ortamdaki tek tsli olmaya alışmışım, her yerde var olduğumuzu görünce şaşırıyorum. Dün ciddili bi toplantıya girdim adam slaytı bordo mavi hazırlamış. Bordo mavi olunca okunmuyor ben size okuyayım dedi kahkaha atacaktım [emoji14]

Ciddi ciddi trabzonun dışında niye kutlanıyor diyen kitleye bu gücü çok daha önce hissettirebilmeliydik. Şampiyon olduk diye ortaya çıkanlar tekrar sığınaklara dönmez inş.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Sağ stoper getir başkan, serii !
                        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Kırkpınar ağalarının geliri nedir ne iş yaparlar nerden buluyorlar bu paraları bol keseden sallıyorlar ?

Yorum

• baskan bu sene ligde en kötü ilk 3. şampiyon nlar liginde 7 8 puan harika olur.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Transferi felan bilmem ama son zamanlar Avcı için söylenenlerden sonra sadece şunu diyeyim, Avcı olmasa bu kulübün vizyonu Hüseyin Çimşir ve Plaza, Gaston Campi felan. Avcıya laf söylerken işin nerelere varabileceğini iyi hesap edin de öyle yerin şu adamı.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Sayın Ahmet Ağaoğlu. İçiniz rahat mı? İki üç kuruşun yüzünden 20 Milyon Euroyu elinizin tersiyle ittiniz!!!

Aynı hatayı Atay Aktuğ yapmıştı. Ne olacak şimdi? Yanlış hesap yaptınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X