İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan dün kulübü tebrik ziyaretine gelen Sn. İmamoğlu'ndan 6161 adet forma alma sözü aldı.
Başkanın ticari zekasına hayranım.
Bence icinden gecen anita adini yazdirmak ama yipranmamak icin boyle bir tercih yapmistir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
-
Azami bağış tutarı olan 1 milyon lira eskisi gibi çok büyük bir para değil. Kimseyi zorlamayın, o neden vermedi şu neden vermedi demeyin. Vermek isteyen bunu kendine bir görev hisseden zaten katkıda bulunacaktır. Bu bir gönül işidir. Sonunda oluşacak liste bize sonraki süreçlerde çok güzel fikir verecek. Kim samimi kim değil, kim Trabzonspor'a sahip çıktı kim çıkmadı her şey ortada olacak. Şu listede olmayan 10 sene kulüpte yöneticilik düşünmesin. Öyle şirketlere 2-3 bin liralık bayrak asmayla olmuyor bu iş.En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 06.05.2022, 11:12.
Yorum
-
İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilindik bilinmedik Trabzonlu iş adamlarını etiketlemeliyiz gönderilerin altına, özellikle eski başkanlar elini taşın altına koymalı zaten bu borç onların yanlış yönetimlerinin eseri.
Etiketleme konusunda ben de aynı fikirdeyim.
Bu projeyi gündemde tutup Trabzonsporlu iş adamlarının ilgisi çekmek lazım.
Trabzonsporlu çok zengin var. Ancak elini cebine atmak konusu bambaşka bir mesele...
Umarım beklenen etkiyi oluştururuz. Ancak ben pek ümitli değilim. Yüz milyon toplansa iyidir diyorum.
Yorum
-
Efsane Başkanın Efsane hareketleri olur.Efsane Başkanımız Ahmet Ağaoğlu'nun bir kaç sezon önce yaptığı Efsane Kol Hareketi bugün hedefine ulaştı ve O Efsane Kol hareketi ali koç ve şikebahçelilere çok çok acı halde girmişki eşekler gibi anırıyorlar!
Efsane Başkanımız Ahmet Ağaoğlu çok çok büyük iş başardın ve çok önemli Başarı Kazandık ve daha hep birlikte nice Şampiyonluklar Kazanacağız.Kudurtmaya Devam...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum