Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2019-20'de büyük hatalarıyla kupayı hediye etse de sonunda kupatı getirdi. Tebrikler başkan.
    Bu sene sampiyon olmamizda 2019da unal karamanin kovulmasi da etkendir. Yoksa hala gazla gitmeye calisiyorduk. One gecip mac veriyorduk. Gazdan akıla gectik ve sampiyon olduk.
    Tek hatasi newtona guvenmek oldu. A.avci daha erken gelebilirdi ama bu sayede gecen yil yapilanma senesine donmus oldu. Yoksa avci sene basinda gelse idi yipratilabilirdi.
    Beklenti olmadan gelmesi buyuk avantaj oldu gecen yil ozelinde A.avcinin.
    Baskan geldiginden beri neredeyse tum hamleleri dogrudur.
    Unal karamanla sampiyon olmak imkansiz bir olaydi. Zira unal karaman gonderildikten sonra h.cumsir bile daha yuksek puan ortalamasi kazandi. Ama malesef insanlar sadece konusuyor, acip istatistiklere bakmak bile zor geliyor.

Yorum

• Kampa yetisen transferler, basarili ara transfer donemi. Ahmet baskan kupayi hak etmisti

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Kulübü getirdiği nokta müthiş gerçekten. Hatalar yaptı ve o hatalardan ders çıkarttı. Önümüzdeki sezon hiçbir şey olmamış gibi yeniden mi başlamalı emin olamıyorum, beklentiyi doğru yönetme konusunda daha da zorlanacakları kesin. Aynı uyumla devam eder umarım. Teşekkürler.
        ( ゚д゚)

Yorum

• ben başkanı sevmiyorum. kibrini, 2-3 yıl evvelki ben bilirim triplerini unutamıyorum. onlarca kez de söyledim bunları.
          lakin :d
          göstere göstere başkanlık dersi verdi bu sene, her hareketiyle, yaptıklarıyla, konuştuklarıyla ve konuşmadıklarıyla, arka planda kalışıyla destan yazdı. eyvallah.
          gelecek sene de bu görüntüsünü bozmasın. gelecek sene de ayakları yere basan, her halükürda hocasına sahip çıkan bir başkan görmek istiyorum.

Yorum

• İyisiyle kötüsüyle adam 4-5 yılda inanılmaz işler yaptı her sene kafaya oynadık ve sonunda o şampiyonluğa ulaştık. Ama şöyle bir gerçek daha var saçma sapan hoca tercihleri olmasaydı 1 şampiyonluk daha vardı kesin. Yine de bize böyle özel,unutulmayacak günler yaşattığınız için size minnettarım kendi adıma.

Yorum

• hatalarından ders almış görünüyor ve öyle umuyorum

ilk geldiğinde teknik direktörcülük oynuyordu,türkiyede her başkanın böyle şeyler yaptığını özellikle futbolla ilgilenen başkanların bu tarz işler yaptığını görüyorduk zaten,futbolla ilgilenmeyen başkanlarda genelde indiragandi işleri ile uğraşır türkiyede

ünal hoca döneminde başkan hatırlayan hatırlar maç sonları teknik taktik analiz röportaj veriyordu,takım defanstan topla çıkamıyor vs

zaten ünal hocanın gönderilmesi öncesinde de böyle bir röportaj vardı

futbolu bildiğini düşünen ve bundan dolayıda teknik direktöre karışması gerektiğini düşünen başkan profili

ünal hocanın gönderilmesi ve hüseyin cimşir ve edi nivtın dönemleri(edi nivtın sezona 7 maçta 4 mağlubiyet 2 beraberlik ve 1 galibiyetle başladı,küme düşme performansı idi) sanırım başkana bir ders oldu,haliyle ağaoğlu yardımcı antrenör olmaktan vazgeçip başkanlığa geri dönme kararı aldı ve bu karar sonucunda avcı yı getirdi

bu zamana kadarki başkanlık dönemindeki en büyük hatası ünal karamanı feda sezonunda bile eleştirmesi ve sezon ortasında göndermesi oldu,feda sezonuna göre gayet iyi iş çıkarıyordu ünal hoca,herkes unutuyor,yedek kulübesinde oyuncu yoktu aga

şu olsa anlarım,feda sezonlarını ünal hoca ile tamamlayacağız,ve teşekkür edeceğiz sezon bittiğinde,sefa sezonlarını ise başka profil bir teknik adam ile çalışacağız,bunu anlarım,ki bjk benzer bir yöntem uyguladı,samet aybaba,biliç,şenol güneş,sezon ortasında feda sezonunda ve üstüne başarılı giden teknik adam gönderilmez aga,bunun nedeni tahminim ağaoğlunun teknik adamcılık yada yardımcı antrenörcülük oynamak istemesi,ve fatura cimşir ve edi nivtın dönemlerinde çıktı,takım küme düşme hattına geldi ilk 7 maçta,

sonra ağaoğlu bundan bir ders çıkardı diye tahmin ediyorum,ve avcı yı getirip başkanlığa geri döndü

umarım ağaoğlu gene yardımcı antrenörlüğe geri dönme hevesi içinde olmaz diyelim,malum başarıyı paylaşma sorunları ego durumları ön plana çıkma durumları oluyor şampiyonluk geldikten sonra,
              En son jairzinho tarafından düzenlendi; 03.05.2022, 01:43.
              TEKKEBALL

Yorum

• Yorum

• Tebrikler

(UEFA)

Yorum

• Değerli Trabzonspor Sevdalıları,

Trabzonsporumuzun hepimize çifte bayram yaşattığı bu güzel günlerde sizlerden önemli bir ricamız var.

Şampiyonluğumuzun ardından tüm Türkiye’yi Bordo-Mavi’yle donattık. Kutlamalarımızla, coşkumuzla sadece ülkemizde değil; dünyanın dört bir tarafında ses getirdik. Ki bu kutlamalar devam edecek; inşallah sezonu çifte kupayla tamamlayacağız. Mayıs sonunda hep beraber yeniden büyük bir bayram yaşayacağız.

Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu olarak, yıllar sonra gelen bu kutlu günün; sekizinci şampiyonluğumuzun kalıcı bir hatırası olması adına, stadyumumuzun önüne bir anıt yaptırmaya karar verdik. Sekizinci şampiyonluğumuzu simgeleyen bu kupa anıtını sizlerin desteğiyle inşa edeceğiz.

Bizler bu şampiyonluk anıtının, sadece sembolik olarak değil, maddi olarak da Trabzonsporumuzu güçlendirmesini hedefliyoruz. Öyle ki kulübümüzün önümüzdeki yıllarda da sportif başarısını sürdürebilmesi için ekonomik olarak yeni imkanlar yaratmak zorundayız.

Bu amaçla siz Trabzonspor sevdalılarına sesleniyorum: Anıtta kendi isminin veya şirketinin isminin yer alması koşuluyla Trabzonsporumuza 1’er milyon lira verecek 1000 Trabzonspor sevdalısı arıyoruz. Kulübüne daha fazla katkı sağlamak isteyen Bordo-Mavi sevdalıları anıtta birden fazla isim hakkı satın alabilirler.

İnanıyorum ki Trabzonspor sevgisini bundan sonra her bayram, bir şölen havasında yaşayacağız. Sizlerle birlikte sekizinci kupayı anıtsal olarak yeniden inşa ederken, diğer kupalara giden finansal altyapıyı da sağlamlaştıracağız.

Hepinizi saygıyla selamlıyor, sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.

Yorum

• 3/4 seneye şampiyon olur dedi olduk. Helal olsun
                      Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Bu anıt ve 1000 kişiden kişi başı 1 milyon bağış haberi doğruysa başkan çok ama çok mantıklı ve kurnazca bir iş yapmiş başarırsa muhteşem olur
                        Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu anıt ve 1000 kişiden kişi başı 1 milyon bağış haberi doğruysa başkan çok ama çok mantıklı ve kurnazca bir iş yapmiş başarırsa muhteşem olur
                          1000 kişi bulamasalar bile 200-300 kişi rahat bulunur. Bu 200-300 kişi içinden 5-10 milyon TL verecek adamlarda vardır tabi. Yani ortalama 500 milyon gibi bir para toplanır.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1000 kişi bulamasalar bile 200-300 kişi rahat bulunur. Bu 200-300 kişi içinden 5-10 milyon TL verecek adamlarda vardır tabi. Yani ortalama 500 milyon gibi bir para toplanır.
                            o bile 30 milyon euro para yapar inanılmaz bir gelir

Yorum

• Başkan bir sonraki kutlamada meydana barikat çekip bilet satar artık, herkes bir sonraki ne zaman diye soruyor birbirine
                              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takımın başkanı mı yoksa fahri olarak bu işle ilgilenen bir Trabzonsporlu mu belli değil,çok bir umudumuz yok ama inşallah hevesini almıştır da artık kulübün önünü açar.
                                İbrahim Hacıosmanoğlu bile daha bir sahipleniyordu,saçmalıyordu ama en azından sahada rakip takım çalışanlarına değil,doğrudan rakip kulüp başkanına gider yapıyordu.

Sadece insanların şu maç öncesi yapılması gerekenleri söylemesi bile durumu özetliyor,takımın başkanı bunları taraftarı kadar dert etmiyor,kendi ilişkilerini kulübün çıkarlarının önüne koyuyorsa çok yazık.

Kimse yanlış anlamasın,Ahmet Ağaoğlu bunları yaptığı için hakemler bildiğini okumaktan vazgeçecek değiller ama en azından sen başkan olarak taraftarın senden beklentisini yerine getir,taraftar da bu konuda tatmin olsun.
                                Muharrem Usta baskan neredesin yahu, ozlettin kendini. Gel de iki rekat 2016-17 sezonunu yad edelim.
                                Yahsi Bati 51:28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X