Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un borcu 2 milyar tl

şu borcu yok etsin benim gözümde efsane başkan olacak
    şampiyonluk dışında şu borç problemini acil çözerse kendisi kral olur

2 milyar tl borç bu kulübün elini kolunu bağlıyor

Yorum

• Başkan bu Koita ve Yusuf Erdoğan transferleri Kasımpaşa kulübüne kıyak olarak mı yapıldı?
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Son 30-35 hafta arası fikstürü belirlenirken ilk üçünde hep biz ilk maça yazıldık. Bu noktada tepki gelmedi.

Son üç hafta maçlarımız Konya ve şikeciler ile aynı saatte olmazsa son düzlükte başkan cidden sınıfta kalmış olacak.

Hem medya hem tff 34. Hafta sonunda sikeciler ile aramızdaki farkı 8-9, 35. Hafta sonunda da 6-7 olarak hesaplayarak bile isteye bize böyle bir fikstür dayattılar kupa bahanesiyle. Maalesef bu lig ve ülke için fazla iyi niyetliyiz.
        Ben bu kadar abartmak istemiyorum bu isi kesinlikle ama daha önce de dedim buradaki bâzi saflara, kupa bahâne diye, yok neymis kupa maçumuz var diye cuma-sali-cumtsi oynayruk
        E pok yiyen cumtsi-çarsamba-pazar olsa olmay mi ?
        Baslarim yayinci kurulusa, haftaya bjk ptsi oynuyor, gs pazar, gs gitsin cumartesi 15'de oynasin nedir yâni ayri günlerde mi oynayacagiz ille de ? saçma sapalak isler
        Burada da çok beyinsiz çok saf kisiler var, bir de kiçi kalkmislar, hem yakismiyor deli ediyorlar beni
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben bu kadar abartmak istemiyorum bu isi kesinlikle ama daha önce de dedim buradaki bâzi saflara, kupa bahâne diye, yok neymis kupa maçumuz var diye cuma-sali-cumtsi oynayruk
          E pok yiyen cumtsi-çarsamba-pazar olsa olmay mi ?
          Baslarim yayinci kurulusa, haftaya bjk ptsi oynuyor, gs pazar, gs gitsin cumartesi 15'de oynasin nedir yâni ayri günlerde mi oynayacagiz ille de ? saçma sapalak isler
          Burada da çok beyinsiz çok saf kisiler var, bir de kiçi kalkmislar, hem yakismiyor deli ediyorlar beni
          Sefer kardeşim, bizim insanımız merttir. Düzgünce mücadele etmeyi sever. Pragmatik pek düşünmüyoruz. Her zaman fırsat sendeyken ilk oynamak risktir. Bak üç maçtır ilk biz oynuyoruz ve ister istemez takım da hoca da geriliyor. Aksine en son bu üç maçı biz oynasak daha rahat olurduk. Şimdi fark 12 puana düşünce bizi şikecilerden sonraya koydular. Durum kıyası yaparsak şikeciler ikinci de olsa bu saatten sonra kimse Arap İsmail'e tepki vermez. Aksine iyi iş yaptı der. O yüzden kafaları rahat, stresleri yok. Bizde durum daha farklı hem lig istiyoruz hem görece zayıf bir rakip de olsa kupa peşindeyiz. Bunun için iyi bir maç başı planlama yapmalıyız. Planlama noktasında kulüp olarak sıfır durumdayız. Pazar-Cuma-Cuma-Cumartesi oynamak saçmalıktır. Bir de bizim insanımız siyaseten makamda olmayı ağzına bir parmak bal çalınmasını sever. Agaoglu Kulüpler Birliği başkanı olduktan sonra ne yazık ki doğru düzgün takımla ilgilenemedi ve takımın hakkımı savunamadı. Çebi ise geçen yıl Kulüpler Birliği toplantılarında dahi ilk kendi takımını salya sümük savunuyordu. Ertuğrul Doğan büyük ve genç bir şans olarak bu yıl takımı ayakta tuttu. Yoksa ben Agaoglundan yine böyle bir lig performansi beklemezdim. Ülkede siyasi çıkarlar ve ilişkiler had safhada resmi işlerle ilgilenmeyenler anlamayabilir ama ben Erzurum Teknik Unv.ne öğretim elemanı alımı için gidecektim. Bölümlerinde ne öğrenci ne aday biri vardı. Herkes dışarıdan gelecekti. Direkt soruşturunca Erzurumlu ve malum partili biri var kimse gelmesin dediler. Bu örnek zaten her şeye yeter.

Yorum

• Olayı analiz edenler Şubattan itibaren etsin:

1. Lig şaibeli söylemi ortaya atıldı, düşme kaldırılsın rezilliği
            2. Mhk şaibe algısı için 25 senede yapmadığını yaptı, hakem doğradı
            3. Nihat istifa etti

Arkadaşlar sen fişi Şubatta çekersen devleti tehdit eden 3 büyütülmüş her bizans oyunu dener, olanları TEK OLAYLA ANALİZ etmeyin, çeteyi Trabzonspor bitirdi ve çete hakim olduğu her köşeden saldırıyor, yoksa daha ilk 5 hayal hepsine…

Yaslanın izleyin…
            En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 17.04.2022, 14:47.
            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olayı analiz edenler Şubattan itibaren etsin:

1. Lig şaibeli söylemi ortaya atıldı, düşme kaldırılsın rezilliği
              2. Mhk şaibe algısı için 25 senede yapmadığını yaptı, hakem doğradı
              3. Nihat istifa etti

Arkadaşlar sen fişi Şubatta çekersen devleti tehdit eden 3 büyütülmüş her bizans oyunu dener, olanları TEK OLAYLA ANALİZ etmeyin, çeteyi Trabzonspor bitirdi ve çete hakim olduğu her köşeden saldırıyor, yoksa daha ilk 5 hayal hepsine…

Yaslanın izleyin…
              İstanbul un pisliğe boğulmuşları bu yazımdan 2 saat sonra zincire 1 halka daha ekledi, güya TEMİZLİK İÇİN 13 hakemi doğrayan MHK bşk şimdi istifa etti…

Zincirleme bir plan, amaç HER ALANDA LİGİ SÜRKLASE EDEN TRABZONSPOR UN şampiyonluk senesini bulandırmak!

https://twitter.com/goktughana/statu...xA6Ml1eZWrtAvA

İnanmayanlar Twitter da “Mhk şaibe” kelimelerini yazsın yapılan ÖZEL ÇALIŞMAYI görsün, konu TRABZONSPOR VE LİG TESCİLİ
              En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 17.04.2022, 17:11.
              Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Adam ilk başkan seçildiğinde ilk 5 sene başarı beklemeyin kulübün tonla borcu var dedi. 4. senesinin sonunda şampiyon oldu takım.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'un borcu 2 milyar tl

şu borcu yok etsin benim gözümde efsane başkan olacak
                  şampiyonluk dışında şu borç problemini acil çözerse kendisi kral olur

2 milyar tl borç bu kulübün elini kolunu bağlıyor
                  Kasımda 1 milyar 481 milyon idi. Hangi ara oraya kadar çıktı 2020 ekimindeyse 928 milyon tl idi.

Yorum

• Valla adam büyük iş başardı
                    Tek denilecek helal olsun başkan dır.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kasımda 1 milyar 481 milyon idi. Hangi ara oraya kadar çıktı 2020 ekimindeyse 928 milyon tl idi.
                      Olası şampiyonlar ligi katılımı ve potansiyelli oyuncularımızın iyi miktarlarda satışlarıyla bu borçları eritme şansımız çok yüksek bence.
                      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                      8.KUŞATMA

Yorum

• Tarihe geçtiler.

(UEFA)

Yorum

• PİYASANIN EN GÜÇLÜ CİNCON YAZARININ YAZDIKLARI... (Derin Gs ve Hıncalı bilmeyen gençler bu kim yaa demesin )

Hiç yüzleri kızarmıyor, nedeni çok açık; taraftarlarını “Bizim hakkımızdı ama hakemler çaldı” diyerek uyutmak için… Tabii, uyumaya niyetli taraftar bulabilirlerse…Bakınız, kim ne derse desin, kim ne söylerse söylesin, kim ne yazarsa yazsın; “Trabzonspor, yönetiminin, teknik kadrosunun, futbolcularının ve taraftarının analarının ak sütü kadar ‘tertemiz’ bir şampiyonluk” kazanmıştır…

Hiç yüzleri kızarmıyor, nedeni çok açık; taraftarlarını “Bizim hakkımızdı ama hakemler çaldı” diyerek uyutmak için… Tabii, uyumaya niyetli taraftar bulabilirlerse…

Bunlar önemli PR işleri, klüp sessiz kalarak bence MUAZZAM yönetiyor süreci ve mızrak çuvala sığmıyor, İTİRAFLAR GELİYOR, ben defalarca vurucu köşe yazıları paylaştım.

Klüp bu doğru ÇATIŞMAMA stratejisine ek olarak BİR AVUÇ KADAR OLAN DÜZGÜN İSTANBUL MEDYASI YAZARLARINI DA görmeli-desteklemeli...

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu göreve geldikten sonra oluşan puan durumu:
                            Trabzonspor:284
                            Beşiktaş:274
                            Galatasaray:271
                            Fenerbahçe:261

2017-2018 sezonunun son 5 haftasında gelmişti, o 5 haftayı katmazsak, kendi transfer sezonundan itibaren puan durumu

Trabzonspor:275
                            Beşiktaş:262
                            Galatasaray:256
                            Fenerbahçe:246

Hakem faktörü etki etmezse istanbul takımlarından 20 çıkar bize 20 puan ekle. Bunun dışında kazanılan 2 kupa( 2 si de yolda) ve ekonomik olarak yapılan atılımlar da cabası.

Artık tamamen kimliğini kaybetmeye yüz tutmuş Trabzonspor u eski günlerine döndürdü gerçekten.

Evet teknik direktörün, futbolcuların da çok önemli rolü var ama bu başarıdaki en önemli faktör Ahmet AĞAOĞLU oldu bence.

Herhalde 1983-1984 sezonuna kadar olan dönemden sonra hiç böyle bir 4 yıllık süreç yaşamamıştık, başkanı takdir etmek lazım. Başarıları daim olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                            https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ahmet Ağaoğlu göreve geldikten sonra oluşan puan durumu:
                              Trabzonspor:284
                              Beşiktaş:274
                              Galatasaray:271
                              Fenerbahçe:261

2017-2018 sezonunun son 5 haftasında gelmişti, o 5 haftayı katmazsak, kendi transfer sezonundan itibaren puan durumu

Trabzonspor:275
                              Beşiktaş:262
                              Galatasaray:256
                              Fenerbahçe:246

Hakem faktörü etki etmezse istanbul takımlarından 20 çıkar bize 20 puan ekle. Bunun dışında kazanılan 2 kupa( 2 si de yolda) ve ekonomik olarak yapılan atılımlar da cabası.

Artık tamamen kimliğini kaybetmeye yüz tutmuş Trabzonspor u eski günlerine döndürdü gerçekten.

Evet teknik direktörün, futbolcuların da çok önemli rolü var ama bu başarıdaki en önemli faktör Ahmet AĞAOĞLU oldu bence.

Herhalde 1983-1984 sezonuna kadar olan dönemden sonra hiç böyle bir 4 yıllık süreç yaşamamıştık, başkanı takdir etmek lazım. Başarıları daim olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Evet son 4 yıllık fantastik periyodu yaşamayalı çok uzun süre olmuş.

İşini bilen, kendine güvenen, sözünde duran/durabilen insanları seviyorum.

Seviyorum seni Sn. Ahmet Ali Ağaoğlu

Bizi bir kabustan kurtardın. Allah razı olsun.
                              En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 28.04.2022, 14:18.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor'un 2. kurucusu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X