Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanım geçmiş olsun…

Ne yapıyorsan aynen devam et, HATALARINDAN çıkardıklarınla şu an tarih yazan ekibi kuransın, bu saatten sonra HİÇBİR ŞEY katmasan mevcudu korusan bile, ülkemizin Bayerni olmuştur Trabzonspor, akılalmaz psikolojik üstünlük aldı…

Hiçbir ekstraya ihtiyaç yok şu an, ne zaman Şampiyonluk gelir Şampiyonlar ligi AYRI PLANLAMA, o zaman yazarız inşallah tüm forum…
    Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fenerbahçe başkanı Ali Koç covid olunca koştur koştur resmî siteden geçmiş olsun mesajı yayınladın Başkan ama sen covid oldun bu camialardan ses yok.50 sefer yazdım bu kadar romantikliğe gerek yok diye.
      Kış kışlığını, puşt puştluğunu yaparmış. Haklısın ama puan farkı olmuş 20. Boşver, başkan sağlıklı olsun, gerisi "şimdilik" mühim değil.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ali Koç geçmiş olsun mesajı göndereceğine Trabzonsporlulara seslenerek Fetöcü olmayın. Şike Fetönün işidir diye açıklama yaptı geçmiş olsun mesajı olarak.
        aynen, utanmaz rezil pislik alayi
        İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kış kışlığını, puşt puştluğunu yaparmış. Haklısın ama puan farkı olmuş 20. Boşver, başkan sağlıklı olsun, gerisi "şimdilik" mühim değil.
        Olmaz âbi, tamam haydi sampiyon olana kadar birkaç hafta daha es geçelim ama sonuçlara göre davranmak yakismiyor, su an fbnin yaptigi da bu zâten...
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aynen, utanmaz rezil pislik alayi

Olmaz âbi, tamam haydi sampiyon olana kadar birkaç hafta daha es geçelim ama sonuçlara göre davranmak yakismiyor, su an fbnin yaptigi da bu zâten...
          Şike başlığında şöyle demiştim:

Yalnız şöyle bir durum var. "Dikkate almayalım", "cevap vermeyelim" derken meydanı bu "ŞİKECİLERE" bırakmamak lazım.
          Burada mesele sağlık olduğu için önceliğim farklı. Yoksa bunların her zaman Allah belâsını versin
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şike başlığında şöyle demiştim:

Burada mesele sağlık olduğu için önceliğim farklı. Yoksa bunların her zaman Allah belâsını versin
            evet hatirlamistim aslinda, onun için biraz sasirmistim =) ama yok saglik falan tamam da bunlar onu da hak etmiyor, terbiyesiz bunlar...
            sen geçmis olsun de, onlar demesin, üstüne artislik yapip "hok otmodogonoz kopo" diye afkursun..
            neyse ki begenmedigim berkay 61'de cevâbi verdi hiyarlara

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              al benden de o kadar, geçmis olsun falani geçtim alikoç geberse umrumda olmaz
              Gebermesin ya dursun fbnin başında, o gider de belki düzgün bi adam gelir de toparlarlar, o adam varken fbnin küme düşmeye kadar yolu var.
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gebermesin ya dursun fbnin başında, o gider de belki düzgün bi adam gelir de toparlarlar, o adam varken fbnin küme düşmeye kadar yolu var.
                ajahah bak bu yönden bakmamistim olaya

Yorum

• Domenec Torrent odadan kovdu! Kadro dışı kaldı
                  İki hafta önceki Kasımpaşa maçında omuzundan sakatlanan Alpaslan'ın ciddiyetsiz tavırları yüzünden yeni hocası Torrent'i kızdırdığı ortaya çıktı.
                  Son haftalarda artan bu tarz olaylar türk oyuncuların mental seviyeleri ortalamasının pek de iyi olmadığını gösterir nitelikte. Sevgili başkan, kulüpler birliği başkanı olarak topla ekibi kaldırtın şu yabancı sınırını kimse bunlara tahammül etmek zorunda kalmasın
                  En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 08.02.2022, 17:26.

Yorum

• Kulübün borcunun en aza indirilmesi hatta sıfır olması için bu 2 yıl şampiyon olmalıyız
                    Bu borç yükü Trabzonspor'un elini kolunu bağlıyor

Tez zamanda borç ve faiz pisliğinden bu kulübü kurtarsınlar

Yorum

• sene sonu uğuru satarsan iyi paraya kaleci olarak İrfan Can Eğribat ı alınız
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sene sonu uğuru satarsan iyi paraya kaleci olarak İrfan Can Eğribat ı alınız
                        İrfan'ı alacağıma mevcut kalecilerle devam ederim

Başkan'a da büyük yanlışlarından sonra bu güzel ortamı sağladığı için ve tsnin bu zorlu senesinde saha dışı hiçbir faktör yüzünden geride kalmamasından dolayı tebrik ederim.

Öyle veya böyle artık efsane başkan olarak anılacak...
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bence Başkan, kulübümüz için bir velinimet.

Küstürmeden, yapıcı eleştirilerle yola devam.
                          "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence Başkan, kulübümüz için bir velinimet.

Küstürmeden, yapıcı eleştirilerle yola devam.

En önemlisi 2020 deki Çimşir hatasını kabul ederek o hatadan ders çıkarmasıdır.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çok sağlam tinerci.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X