Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan adam gibi işler yaptı..
    Maliyetleri düşürdü önceki yönetim borçlarını ödemekten adam para kazanamadı..
    Şahsi işlerle kefaletlerle yürüyor şimdilik

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• kulübün bjkli yönetici Emre kocadağ gibi akıllı..ciddi ..yavaş yavaş konuşan ama gram hakları yenildiğinde ÇATIR ÇATIR haklarını savunan

1 tane adamımız yok demek ki..

bir Ertuğrul Doğanımız var çok faydalı ve çok iyi bir insan ..

ama bu işlere hiç bulaşmamalı..
      Başakla çekişdiğimiz sezonda aynısını diyordu..
      TS'un hakkını yedirmeyiz..

bu gaz alma cümlesidir..(TFF..MHK..HAKEMleri vs. koruma cümlesidir) maalesef bunun FARKINDA değil..
      bu senede böyle konuşmaya devam ediyor..
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Yöneticilerimiz kuzu gibiler. Her biri birer mazlum. Ses duysalar irkiliyorlar.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• Galtaksaray maçında son 7 senedir sistematik olarak maçlarımıza atanan çete lideri cücü kamera başında bizi lime lime doğradı ve siz yine hiç bir şey yapamadınız. Istediğin transferi yap, sol açığa Ronaldo'yu, sağ tarafa Messi'yi, forvete de Kane'yi al, yedeklerini de Salah ile Mpabbe ile tamamla yine bu kafa yapınla seni şeyine takmazlar Ağaoğlu. Önce bu Namussuzluklari yapan namussuzlarla başa çık.

Yorum

• gündüz maçları konusunda kulüpler birliği başkanı olarak aksiyon alması lazım.. bazı takımlar asla gündüz maçı oynamıyor.. haksız rekabet oluşturuyor!!
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tam diyordum, Şampiyonluğun en büyük adayıyız saçma sapan hareketler, isimler nasıl olur da kulübe dadanmaz!
                Yanlış işler. En kritik sezonda çok yanlış işler.
                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• başkan hayırdır?
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Can havliyle Avcıya sarıldılar. Hep diyorum, yine diyorum. Bu adamların dolayısıyla da kulübün zerre kadar vizyonu yok. Plan, program felan her şey hikaye. Yaptikları ortada zaten. Avcıya bile tesadüfen, herşey tepe taklak gidince sarılındı. Şu an herşeyi ayakta tutan Avcı. Avcı da sendelerse (ki inşallah böyle bir şey olmaz) maddi manevi tepe taklağız demektir.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Yorum

• Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ali saydam kim bilmiyorum ama boş yapmış. muhtemelen gündem olmak için ne yapayım diye düşünüp bize salça olmak istedi galiba
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sosyal medyada okudum güya kulüp yarışmak için kadın futbol takımı kuracakmış!

Yarışmak istiyorsan önce basketbol takımı kurun
                            Sen önce basketbolda yerini al
                            Basketbol senin için en iyi vitrinlerden biridir

kadın futbol takımı eksikti zaten!
                            saçma işleri bırakın

Yorum

• Yorum

• Şampiyon olabilecek kadroyu kurdunuz tebrik ve takdir ediyorum fakat masanın üstüne şike yapmak için 20-30 milyon dolar hazır da bulunmuyorsa götünüzü de yırtsanız bu takımı şampiyon yapamazsınız.
                                Ha bir de hakkımız lime lime doğranırken gıkınız çıkmıyor ya, tff ile çetesinden çok size küfrediyorum çünki hakediyorsunuz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X