Kulüpler birliği Başkanlığı hayırlı olsun Allah UTANDIRMASIN inşallah başkanımızı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Kulüpler Birliği başkanlığına seçilmesine bende hem şaşırdım hem sevindim. Fakat sene içerisinde ( muhtemel) Şampiyonluk yarışını son haftaya kadar taşırsak bazı tetikçi medya ve istanbul kuklalarının açık hedefi olacak/olacağız.Bu atmosferin yansımaları da elbette saha içinde dengeleri değiştirir. Umarım yanılırım.
Yine de hayırlı olsun başkanım.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Kulüpler Birliği Vakfı'ndaki gerilimli toplantı sonrası başkanlar televizyona çıkarak açıklama yapacak. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu 14 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21:00'de Habertürk TV'de özel yayına katılacak.
Yorum
-
Dün akşam yapılan konuşmada özellikle Nur Çebi nin bjknin limiti avrupada oynadığımız için esnetilsin dediği kısma katılmıyorum. Tff nin tek doğrusu bütçe denetimi olabilir ki orda bile kural net olarak uygulanmıyor gördüğüm kadarıyla ve bu kuralın bir takım için esnetilmesi diğer takımlarında önünü açar. Bizim ülkede en çok yaşanan durumlardan biri. Bir yasa/kural çıkartılıyor, bazı özel zümreler için bir şekilde bu kurallarda değişiklik yapılıyor ve sonra ipin ucu kaçmış oluyor.
Başkanın öz eleştiri yaparak borçların olmasında bizim hatalarımız vardı, bugünden sonra hata lüksümüz yok demesi de doğruydu. Üstte belirttiğim durum bu lükse giriyor bence. Madem ki bugüne kadar kulüp yönetim hatalarıyla borçlar arttı, bundan sonra limit dahilinde devam edilmeli."Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
Eğer ki 35 yıldır futbolun icindeyim siy futbola karısmıyor gibi bir şey gercekten dediyse bu adam her gün nasıl ts lu olmayabilirim onu gosteriyor galiba.. ya da bunun aklından ne geciyor kestiremiyorum.. al sana 3 türk en kritik donemde.. ya bize verdigin zararları burada acıklamaya kalksam dag yol olur.. bırak git kardeş.
Yorum
-
valla o açiklamasini herkes göz ardi etti burada ilginç bir sekilde ama ölü taklidi yapmaya gerek yok... rezil kere rezil bir sey dedi : siyâset spora karismadi karismiyor ......
ne desem bilemedim, insan utanirTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanı savunacağımı düşünmezdim ama bir haksızlık var dile getirmek gerek.
Videoda 02:05 bahsettiğiniz yer. 2. Saat 5. Dakika yani. Spor siyasete karışmıyor diyor. Siyaset spora karışmıyor demiyor. Ters algılıyorsunuz. Sonra da zaten spor siyasetin içerisinde diyor.
https://youtu.be/cyNUm8smPnQ
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanı savunacağımı düşünmezdim ama bir haksızlık var dile getirmek gerek.
Videoda 02:05 bahsettiğiniz yer. 2. Saat 5. Dakika yani. Spor siyasete karışmıyor diyor. Siyaset spora karışmıyor demiyor. Ters algılıyorsunuz. Sonra da zaten spor siyasetin içerisinde diyor.
https://youtu.be/cyNUm8smPnQ
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok orada yanlış söyledi, kelimeleri karıştırdı. Siyaset spor'a karışmıyor, spor siyasetin tam içinde demek istedi. Bunu da klüplerin sorunları çözmek için şehirlerinden seçilen milletvekili'ne gittiklerini söyleyerek temellendirdi.
ya ba haona yaaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de yine aynı şey. Siyaset değil devlet diyor. Yani erdoğan şikecileri kurtarırken parti başkanı siyasi kimliği ile mi? Devlet başkanı kimliği ile mi kurtardı? Yani söylediklerinden bence bu şekilde bir eleştiri yapılamaz. Canı yanan spor kulübü devletten yardım bekliyor. Yerel ya da genel yönetimden.
he siyâset yok devlet var deyip kimi kandiriyor yaa... he o zaman tamam siyâsete degil de devlete sövmek serbest olmali bizim hakkimizi yedigi içinTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bugün kulüpler birliği kılıçdaroğlu'nun kendilerini destekleyen tivitine karşılık bi açıklama yapmışlar, sporun dışındakiler işimize karışmasın demişler. Acaba bu açıklamayı da rte'ye karşı yapabilecek şey var mı bunlarda merak ediyorum.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum