Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ağbi bir konusma tarzını 4. yıl dinleyince bayıyor... ne bileyim düzgün konusursun baymaz veya acıklamaların tutarlı ise ama 3.yıldan sonra bu konusma tarzına dayanagim kalmamıs.

umarım bizleri yeniler...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkes transferlerden mutlu gözüküyor da bence işler olması gerektiği gibi gitmiyor. Trabzonsporun bu yolla istikrarlı başarıyı elde etmesi bence mümkün değil. Kulübün bir planı programı yok. Koskoca Trabzonspor Abdullah Avcının planına programına bağlanmış durumda. Avcının planı tutmazsa şapa oturduk demektir. Üstelik bu planın ekonomik bir bedeli de var. Yani bağlayıcı.
      âbi birak yavas yavas onlar da olur.. en azindan eski durumdan daha iyi böylesi... bizimkilerin adam akilli plan yapacagi yok... Avci da artik bizden, skinti yok...
      kendisini biraz yabanci gibi gördügümüz için öyle diyoruz genel olarak ama hoca o degil de eski topçularimiz ya da Trabzonlu biri falan olsa bu senin yazdigini dile getireceklerin sayisi 80% sayilir adim gibi emînim
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        âbi birak yavas yavas onlar da olur.. en azindan eski durumdan daha iyi böylesi... bizimkilerin adam akilli plan yapacagi yok... Avci da artik bizden, skinti yok...
        kendisini biraz yabanci gibi gördügümüz için öyle diyoruz genel olarak ama hoca o degil de eski topçularimiz ya da Trabzonlu biri falan olsa bu senin yazdigini dile getireceklerin sayisi 80% sayilir adim gibi emînim
        Valla Sefer Avcının daha ilk geldiği zamanlarında dahi yine nasıl olduysa kader yüzümüze güldü yatalım kalkalım da bu adamı kaybetmeyelim dediydim. Benim Avcıdan yana en ufak bir sıkıntım yok. Hatta Avcının vizyonunun şu an kulübün vizyonundan çok daha üstünde olduğunu düşünüyorum.

Benim demek istediğim sadece Avcı felan değil. Alttan üste, baştan aşağı organizasyonumuzda ve tesisleşmemizde büyük eksiklikler var. İnsana yatırım yapmıyoruz. Profesyonelleşmeye yatırım yapmıyoruz. Avcı bugün var yarın yok. Avcı gittikten sonra başladığımız noktaya tekrar geri dönmüş olucaz. Sorunlarımız halen devam ediyor. Avcıyla sadece işler iyi gittiği müddetçe üzerine örtü çekmiş olduk.

Bilmem anlatabiliyor muyum
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Zamanında Trabzonspor üzerinden oynanan oyunlar üzerine Özkan Sümer istifa etmiş malum parti seçim kaybetmişti burada. Sayın başkanında tepkisini iyice ortaya koyması gerekiyor. Bugün ülkedeki en büyük makam bizlere dolaylı yoldan terörist dedi. Devamlı altyapımız, öz kaynaklarımız, Trabzonspor ruhu diyip diyip duruyor. Bugün Trabzonspor ruhunu ve duruşunu gösterme vaktidir.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Şu ortamda kimse hiçbir Trabzonspor başkanına 'dik duramadın' diyemez, kim olursa olsun.

X başkan postayı koydu diyelim siyasete, şehir arkasında duracak mı? Yoksa herkes yine kefen giyip havaalanına mı gidecek?

Bu şehir Trabzonspor ruhunu, davasını, her şeyini satmıştır. Şimdi yine bu şehrin kimseden hesap sormaya hakkı yok.

Yorum

• Eskişehirspor Divan Kurulu Başkanı Ali Çelikoğlu : Trabzonspor buzları eritmek adına bize dostluk mesajı yolladı ve davet etti.

Sanırım imza vericekler. Verirseniz Allah sizin bin türlü belanızı versin derim. O zaman Mustafa abi ajitasyonu niye yaptinız kardeşim. Bir kulüp düşünün taraftarinın gururunu onurunu kırmak için elinden geleni ardına koymasın. İnşallah düşündüğüm olmaz.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

Eskişehirspor Divan Kurulu Başkanı Ali Çelikoğlu : Trabzonspor buzları eritmek adına bize dostluk mesajı yolladı ve davet etti.

Sanırım imza vericekler. Verirseniz Allah sizin bin türlü belanızı versin derim. O zaman Mustafa abi ajitasyonu niye yaptinız kardeşim. Bir kulüp düşünün taraftarinın gururunu onurunu kırmak için elinden geleni ardına koymasın. İnşallah düşündüğüm olmaz.
                bana daha çok eskişehir emrivaki yapmaya çalışıyor gibi geldi ... değilse emir büyük yerden gelmiştir ... allah bir gün şu tayyip efendiyi ve akp'yi tıpkı rahmetli ÖZKAN SÜMER'in yerel seçim öncesi yaptığı gibi trabzonspor taraftarının önüne atacak başkan nasip etsin o zaman derim ...
                En son nalagasıvar tarafından düzenlendi; 06.07.2021, 14:19.
                sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Trabzonspor, muvafakatname vermek için Eskişehirspor'a davet yolladı.
                  Trabzonspor'un mevcut sorunla ilgili iyi niyetli bir adım attığını söyleyen Ali Çelikoğlu, “Trabzonspor’la ilgili de ilginç bir gelişme yaşandı. Kendileri bizi davet ediyorlar. Bu bir dostluk mesajı, iki camia arasındaki buzları eritmek açısından çok önemli."(İHA)

Sizin ruhunuzu, karakterinizi, onurunuzu... !
                  Murat

Yorum

• Eğer bu iş doğruysa çok pis sövecem. Lütfedip kulüpten herhangi biri bizi aydınlatsın. Eşek başı degiliz biz, bizi de bilgilendirin anasını avradını satayım ! Doğruysa size sövelim değilse bu kanını köpekler kovalasınlara sovelim !
                    Murat

Yorum

Eğer bu iş doğruysa çok pis sövecem. Lütfedip kulüpten herhangi biri bizi aydınlatsın. Eşek başı degiliz biz, bizi de bilgilendirin anasını avradını satayım ! Doğruysa size sövelim değilse bu kanını köpekler kovalasınlara sovelim !
                      Yalanlanmış abi rahatlıkla sövebilirsin
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Eskişehirspor Kulübü Divan Başkanı Ali Çelikoğlu’nun “Trabzonspor bizi davet etti. Bu bir dostluk mesajıdır” şeklindeki açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır. Bu konudaki tavrımız nettir. Taviz vermemiz de kesinlikle söz konusu değildir. Saygılarımızla…

İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yalanlanmış abi rahatlıkla sövebilirsin
                        Yalanlandığı söyleniyordu zaten qma birinci ağızdan değildi. . Göz göre göre nasıl yalan konuşuyorlar, neye dayanarak bunu söyleyebiliyor bu karaktersizler anlayabilmiş değilim. Bu kadar basit. Yalan söylüyor bunlar dedi kulüp şimdi gönül rahatlığıyla...

Bu ülkede olmaz denilenilecek her şeyin olabileceğini bilmek çok sinir bozucu bu arada.
                        Murat

Yorum

• Videosunu izlemesem çarpıtılmış haber diyeceğim bir durum.
                          Kameralar önünde resmen Trabzonspor bizi davet etti vs diyor.
                          Nasıl bir utanmazlık bu.
                          Neyse ki kulüp çok geçmeden yalanladı.
                          Düşünün bir de bunların fb ile ilişkilerini.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

Eskişehirspor Kulübü Divan Başkanı Ali Çelikoğlu’nun “Trabzonspor bizi davet etti. Bu bir dostluk mesajıdır” şeklindeki açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır. Bu konudaki tavrımız nettir. Taviz vermemiz de kesinlikle söz konusu değildir. Saygılarımızla…

Yalanlandığı söyleniyordu zaten qma birinci ağızdan değildi. . Göz göre göre nasıl yalan konuşuyorlar, neye dayanarak bunu söyleyebiliyor bu karaktersizler anlayabilmiş değilim. Bu kadar basit. Yalan söylüyor bunlar dedi kulüp şimdi gönül rahatlığıyla...

Bu ülkede olmaz denilenilecek her şeyin olabileceğini bilmek çok sinir bozucu bu arada.
                            Kesinlikle öyle gayet de olabilir dedim ben. Hiçbir şeye inanmaz olduk artık
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Trabzonspor, muvafakatname vermek için Eskişehirspor'a davet yolladı.
                              Trabzonspor'un mevcut sorunla ilgili iyi niyetli bir adım attığını söyleyen Ali Çelikoğlu, “Trabzonspor’la ilgili de ilginç bir gelişme yaşandı. Kendileri bizi davet ediyorlar. Bu bir dostluk mesajı, iki camia arasındaki buzları eritmek açısından çok önemli."(İHA)

Sizin ruhunuzu, karakterinizi, onurunuzu... !
                              Bu işin yalan olmasına senin adına üzüldüm tam böyle arayipda bulamadığın fırsat çıkmıştı neyse sağlık olsun.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu işin yalan olmasına senin adına üzüldüm tam böyle arayipda bulamadığın fırsat çıkmıştı neyse sağlık olsun.
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X