Şimdi de yabancı sınırını savunmuş. Başkanı galiba kolay kandırıyorlar, bunun başka açıklaması yok. İki yıl önce yabancı sınırı gelecek ama rezerv lig de gelecek demişler, bizmki de inanmış sanırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayrettin Bey, konu Trabzonspor ise her işi yarıda bırakan, içinde bulunduğu her yönetimden neredeyse çekilen bir adam.
Yönetim hataları olur.
Ama benim tahammül edemediğim şey, içinde olduğu yapıya-yönetime hiçbir zaman uyum sağlayamayan karakterdeki insanlardır.
Bu tarz insanlarla yola çıkılması, hele liderlik verilmesi...
Çok umut vaad etmiyor bana.
Başladığı her işi yarım bırakıp gitmiş bir insanın yapacağı liderlik benim için çok şüpheli...
Ek : Gene de aday olursa nasıl bir plan program ile geleceğini merak ediyorum. Lakin bence planın temeli, geçen gün Selahattin Kınalı'nın televizyonda belirttiği şeyler olacaktır.
Ha ettikten sonra hangisi o ettiklerinin yarısina uymuş
Ben hatırlamıyorum, ki bunu hh den beklemek abesle iştigal.
Bu arada organik süt yumurta projesi bence bütün kulüplere örnek olabilecek çok iyi projeydi. Millet dalga geçti ama yaptığı en vizyonlu şey buydu. Devam ettirilmemesi yanlış olandı bana göreNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi hangi yönetim doğru düzgün plan program vaat etmiş
Ha ettikten sonra hangisi o ettiklerinin yarısina uymuş
Ben hatırlamıyorum, ki bunu hh den beklemek abesle iştigal.
Bu arada organik süt yumurta projesi bence bütün kulüplere örnek olabilecek çok iyi projeydi. Millet dalga geçti ama yaptığı en vizyonlu şey buydu. Devam ettirilmemesi yanlış olandı bana göre
Altyapı için vaat ettiklerini anlatması açısından bakınca, adamın söylediği laflardan biri aynen şuydu ;
A takım hocasının aldığı maaş ne ise, altyapı hocasına da aynı maaşı vereceğim.
Nasıl bir proje ortaya koyduğunu anlatması için örnek verdim.
Çok ciddi projelerle geldi. Uygulamadı veya uygulayamadı. Bilemiyorum.
Bana göre hala Trabzon şehrinden çıkmış en başarılı, en kurumsal 3-5 isimden birisidir.
Ama futbolu yönetmek konusundaki eksikliği sebebi ile sonuç alamadı.
Futbolu bilen bir Muharrem Usta olsa, gene oyumu ona atardım...
HH bana göre iyi bir ikinci adam olur ancak.
Lakin her seferinde bırakıp kaçma alışkanlığı sebebi ile o mevkiye de layık değil gözümde.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim dinlediğim en iyi projeyi Muharrem Usta ortaya koymuştu.
Altyapı için vaat ettiklerini anlatması açısından bakınca, adamın söylediği laflardan biri aynen şuydu ;
A takım hocasının aldığı maaş ne ise, altyapı hocasına da aynı maaşı vereceğim.
Nasıl bir proje ortaya koyduğunu anlatması için örnek verdim.
Çok ciddi projelerle geldi. Uygulamadı veya uygulayamadı. Bilemiyorum.
Bana göre hala Trabzon şehrinden çıkmış en başarılı, en kurumsal 3-5 isimden birisidir.
Ama futbolu yönetmek konusundaki eksikliği sebebi ile sonuç alamadı.
Futbolu bilen bir Muharrem Usta olsa, gene oyumu ona atardım...
HH bana göre iyi bir ikinci adam olur ancak.
Lakin her seferinde bırakıp kaçma alışkanlığı sebebi ile o mevkiye de layık değil gözümde.
Proje yönüyle en iddialı başlandi
Altyapı için Dortmund ile görüştüklerini söylemişti
Uygulayabilse UEFA da yarı final oynardık. Maalesef olmadıNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
HH bu kulübün dinazorlarından biridir ve içi çürümüş yerli seviciliği vardır.
Ne şimdi ne sonrası için asla başkan olmamalı, ikinci adam bile olmamalı.
Mümkünse kulübün yakınından bile geçmemeli.
Adamcı zihniyeti olan kim varsa bu kulüpten uzak durmalı. Hakeden kim varsa o oynasın.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 04.06.2021, 15:50.
Yorum
-
yok bayrağa dönelim..yok hakeme itiraz etmeyelim..yok efendi olalım..
ben anlamam oyunu kuralına göre oynayalım..
yıllarca bu ülkede yapılanları ve kendine özgü kuralları anlayamayan yönetici şu bu çektirsin gitsin..
şu BAYRAĞA dönme işide arkadaş..(siyasi olarak karşıt fikirli değilim)
olmadı işte ..tutmadı..görece büyük takımlarla maç yaparken adamlar diyorki bunlar niye sırtını dönüyor..
ya bişey yaparsın ..örnek olursun..takdir edilirsin..yok arkadaş bu ülkede sökmez bu tavırlar hala anlamadınızmı..
hem bu bir spor.. bir oyun niye bazı şeyleri savunmak hep bize kalıyor..diğerlerinin taraftar general.. bizimkiler piyon..
ondan sonra diyorki taraftarımız bizim futbolcular niye hakeme itiraz etmiyor..
ben futbolcu olsam bede etmem..birde senin kulübünün derdi mesaj vermek..oyunu kuralına göre oynayıp kazanmak veya Şampiyon olmak değilki..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
Maç öncesi milli marş okumak gibi saçma şey yok. Bunu eleştirmeniz gerekirken yok bayrağa, yok protokole dönülmeli lafları manasız.
Ülkede banal milliyetçilikten göz gözü görmüyor.
Not: Banal Milliyetçilik Amerikalı siyaset bilimci Michael Billig'in literatüre soktuğu bir kavram. Aynı isimli bir de kitabı var, Türkçesi de mevcut. Okuyun da az kültürlenin (Genel).
Yorum
-
Yine uyutulduk mu? Yalandan Peres-Gervinho alınıp konu kapandı mı?
Yabancı kuralının değişeceğini bilen Ağa, aaaa tüüüüüühhhh almış bulunduk mu diyecek?
Eldeki Ekuban ve Djaniny de kalıp neyse mi diyeceğiz?
Ben yazayım da yine tüüüüüüh derse herkes ne diyeceğini burda bulabilirTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
2020 kışında üç konuda soft power uygulayarak başarılı olmuştu:
1) O dönem açıkça yazmıştım, sonra ortaya çıktı. Harcama limitlerinin yükseltilmesi Koç ve Çebi'nin projesiydi. Açık ve doğru çıkışla Ağaoğlu mani olmuştu.
2) Deprem sonrası Malatya başkanının zırvalarını (Trabzonspor korktu, gelmiyor) kamuoyu önünde yedirmişti.
3) Guilherme transferi...
Bugün Çebi yanında limiti arttırmak istiyor.
Yapmayın Sayın Başkan!
Trabzonspor;
* Yabancı sayısı azaltılırsa,
* Harcama Limitleri arttırılsa "rekabet avantajını" kaybedecek.
Mesela Bankalar Birliği Anlaşması'nın revizyonu bize o avantajı kaybettirdi ne yazik ki...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
YABANCI SAYILARI
FB...15
GS...13
BJK...9
Trabzon...10
FORVET ALSAN çeteye bir darbe vururuz daha düzelemezler, bu kaostan onlar çıkamaz, biz EN BASİT DURUMDA olanız, Ekuban ve Djaniny sat FORVET AL FORVETTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç öncesi millî mars okunur okunmaz o tartismaya açik, ama okunuyorsa protokole dönmek gibi saçma sapan bir sey olmaz olmamali, tartismaya kapali...
ama ben maç kazanmak istiyorum..Şampiyonluk istiyorum..
banane tırnak içinde bayraktan..marştan..(tekrar belirtiyim görüş olarak karşı değilim)
yabancı futbolcuyum maça çıkacam derdim mesaj vermek mi maç kazanmak mı..
heee gücümüz yetiyorsa herkesi döndürelim BAYRAĞA..bak buna itiraz etmem..
ama yok.. bizi sallayan yok ..
keza Bakasetasa bu Bayrak mevzundan saldırılar geldi..
bence önceliğimiz ve motivasyonumuz sahada kazanmak olmalı..
bu görüşlerimi yıllarca milliyetçilik duyguları sömürülmüş.. kullanılmış..
dünyanın en net şikesinde ise ülkenin tüm olguları tarafından kenara itilmiş.. insanlar olarak düşün..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
Altyapıdan futbolcu çıkarabilmek için modern ve alttan üste doğru çok iyi organize edilmiş bir sistemin/organizasyonun olması gerekiyor. Dünyanın en aptalca beklentisi gereğini yapmadan sonuca ulaşma beklentisidir sanırım.
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 senemiz boşa gitti. Ne profesyonelleşme adına bir arpa boyu yol katedebildik...
Şu an bir planımız varmış gibi görünüyor. Tamamiyle Avcı efekti. Bugün Avcı gitse kulübün ne halt edeceği belli değil. Kulüpte zihniyet devrimi olmadan bizd3n fazla bir cacık olmaz arkadaşlar, benden demesiHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum