Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sörloth şöyle kaçtı böyle kaçtı dediniz noter dediniz adama ettirmediğiniz hakaret kalmadı şimdide biz zaten Sörloth ile haftanın 3 günü konuşuyorduk zaten diyorsunuz. İşiniz gücünüz yalan dolan ben Sörloth’un yerinde olsam dönmem.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      HH adaylık için sinyali vermiş. Desteklenirsem Ağaoğlu'nun karşısına çıkarım diyor...
      Ciddiye bile alınmamalıdır.
      Her görev aldığı dönemde kaostan başka bir şeyini görmedik
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• HH yi bırak Başkan Trabzonspor yöneticisi vs koyunlara çoban yapmam ne adaylığı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          onun taaaa... rezil herifin teki,, bi de bunu sirf solcu molcu diyen destekleyen gerzekler var, reziller rezil oglu reziller

Tekke'yi sirf dindar falan diye takima geri gelmemesi için kiçini yirtan gereksizin zevzegin tekidir, senolgillerdendir, adam falan degildir
          Aynen. +1462
          Bu klubün yanından bile geçmemeli bu zihniyette insanlar.
          Bide bunun tesislerde manıra projesi vardı sahi😃😃😃

Yorum

• Bu arada hatırlamayanlar olabilir. Hayrettin Hacısalihoğlu 2008'deki genel kurul öncesinde de adaydı. Sadri Şener aday olunca çekilmiş ve onun asbaşkanı olmuştu...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hayrettin Bey, konu Trabzonspor ise her işi yarıda bırakan, içinde bulunduğu her yönetimden neredeyse çekilen bir adam.
              Yönetim hataları olur.
              Ama benim tahammül edemediğim şey, içinde olduğu yapıya-yönetime hiçbir zaman uyum sağlayamayan karakterdeki insanlardır.

Bu tarz insanlarla yola çıkılması, hele liderlik verilmesi...

Çok umut vaad etmiyor bana.

Başladığı her işi yarım bırakıp gitmiş bir insanın yapacağı liderlik benim için çok şüpheli...

Ek : Gene de aday olursa nasıl bir plan program ile geleceğini merak ediyorum. Lakin bence planın temeli, geçen gün Selahattin Kınalı'nın televizyonda belirttiği şeyler olacaktır.
              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 02.06.2021, 10:03.

Yorum

• İlk olarak Someone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                HH yi bırak Başkan Trabzonspor yöneticisi vs koyunlara çoban yapmam ne adaylığı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                aynen öyle, futboldan 1 gram anlamiyor

Yorum

• zırvaladığın yabancı sınırlaması sonunda geldi.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    zırvaladığın yabancı sınırlaması sonunda geldi.
                    evet katılıyorum...şu kulübü düşün diyorum 100 kere yok yok yok..

....................................................................................

it.n biri HOCANA sarıyor farkındamısın..çıkıp iki kelam etsen veya bir yönetici etse..
                    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet katılıyorum...şu kulübü düşün diyorum 100 kere yok yok yok..

....................................................................................

it.n biri HOCANA sarıyor farkındamısın..çıkıp iki kelam etsen veya bir yönetici etse..
                      kim hocaya sardi?
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• HH benide yönetime alın yoksa bilmem ne tehditi yapıyor işte,bu kafa her Trabzonspor seçimlerinde biryerden piyasaya çıkar.Gel başkan ol 5 milyar koy desen suratına bakar bende arar para der.Bu emiceyi başkan yapsan tesislerde okey masaları kurulur,şu boş yere 3-5 baş lahana dikelim futbolcular lahana çorbası yesin daha doğal beslenirler der.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kim hocaya sardi?
                          bjk başkanı.

Yorum

• Tanınan hiçbir Trabzonlu, BJK başkanına ayar veremez. Bizim başkan, İçişleri Bakanı, İstanbul minibüsçüler odası başkanı vs. herkes dahil buna. Babası küçük dağları yaratmış zamanında diye bir dedikodu var ama detayını bilemiyorum.
                            Naber?

Yorum

• Bu Sörloth olayından dolayı Trabzonspor camiası ve taraftarı ite köpeğe maskara olduysa, alay konusu haline geldiyse bunun bir numaralı sorumlusu taraftarın hiç aklında yokken durduk yere bu konuyu açan ve insanları boş yere umutlandıran bu kişidir. Neye ulaşmaya çalıştığı meçhul. Yaptıkları bini aştı ama hala başkan olarak duruyor. Bu kişiye olan nefretim sınırsız.

Yorum

• 4. yılında da şampiyonluk hayal. Umarım utandırırlar, umarım.
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X